-
[quote=Uzumaki Naruto;1343402]מחשב, Psp וds[/quote]
מחשב-איזה ז'אנר
PSP-יש את נארוטו שיפודן אולטימטוב נינג'ה אימפקט
DS-עוד מעט יוצאים המשחקים החדשים של פוקימון,אם לא בא לך,ואם אתה אוהב דיג'ימון אז יש את דיג'ימון וורלד DS
[quote=Monkey D Luffy;1343403]הלכתי[/quote]
ביי
-
ספור אני מכיר ולא ממש באלי עליו, על השני לא שמעתי ואני אבדוק אותו עכשיו..
עריכה: אני לא אוהב משחקים מהסוג הזה.. (של Red alert 3).
עומר, לא ממש משנה לי איזה ז'אנר.. ובקשר לנארוטו אני צריך לעדכן את הPSP ואין לי כוח לזה.. ניסיתי כבר פעם וזה מסובך..
דיג'ימון שיחקתי ופוקימון עדיין לא יצא..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343409]ספור אני מכיר ולא ממש באלי עליו, על השני לא שמעתי ואני אבדוק אותו עכשיו..[/QUOTE]
אוקיי, רד אלרט זה משחק אסטרטגיה
ד"א ממה שאני זוכר מהDS שהיה לי The Legend Of Zelda עם הפאנטום היה בין האהובים עליי
-
רד אלרט בכללי זה משחק שאתה שולט על צבא,בונה חיילים מסוגים שונים,טנקים,מכונות ועוד כמה דברים טובים ואתה צריך להשמיד את צבא\ות האויב
-
[QUOTE=Tron;1343412]רד אלרט בכללי זה משחק שאתה שולט על צבא,בונה חיילים מסוגים שונים,טנקים,מכונות ועוד כמה דברים טובים ואתה צריך להשמיד את צבא\ות האויב[/QUOTE]
אסטרטגיה.
הקטע שלי עם משחקי אסטרטגיה התחיל שקנו לי ליומולדת את ANNO 1701...
יש גם אחלה משחק, RUSE...אותו עיקרון אבל יותר מציאותי
-
תראו את העריכה..
ממ.. אולי אני אשחק מייפל סטורי? מלא זמן לא שיחקתי..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343414]תראו את העריכה..
ממ.. אולי אני אשחק מייפל סטורי? מלא זמן לא שיחקתי..[/QUOTE]
איזה ז'אנרים אתה כן אוהב? (;
-
זה לא קשור לז'אנר, אין לי מועדפים.. יכול להיות משחק יריות שרני יאהב ומשחק ריות שאני לא יאהב.. זה גם תלוי במה שבאלי עכשיו.. זה בא בתקופות.. חח..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343417]זה לא קשור לז'אנר, אין לי מועדפים.. יכול להיות משחק יריות שרני יאהב ומשחק ריות שאני לא יאהב.. זה גם תלוי במה שבאלי עכשיו.. זה בא בתקופות.. חח..[/QUOTE]
עזוב אותך, שולה מוקשים הכי טוב!
-
זה באמת משחק טוב.. הוא מעביר לי את הזמן..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343420]זה באמת משחק טוב.. הוא מעביר לי את הזמן..[/QUOTE]
הוא גם מעורר חשיבה יצירתית....
-
לא, בכלל לא, יש רק דרך אחת לניצחון, זה לוח קבוע..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343422]לא, בכלל לא, יש רק דרך אחת לניצחון, זה לוח קבוע..[/QUOTE]
באיזה דרגת קושי אתה משחק?
-
-
[QUOTE=Tobi...;1343159]למה אני?! בכל מקרה,היי הנואש לעומר נכון?(המבין יבין)[/QUOTE]
טובי זה הרוח שחבר של קריסטי והורג את המשפחה שלה בסרט פעילות על טבעית..