-
[QUOTE=KillerBee;1387298]הייתי בערך יומיים פה בחופש וזה היה בהתחלה אז "חמוד" תקרא לחברים שלך יא מעריצה קוקסינלית של ג'סטין ביבר מי נתן לך את הזכות לצטט אותי? ואתה יכול לקפוץ לי עם כל תגובה שתגיב לזה...
ממש רמה יש למשתמשים החדשים בפורום הזה >< חבורה של זונות קוקסינליות *וערביות*[/QUOTE]
אוי זה כבר מתחיל להיות מעניין
רק 2 משפטים דיברתי אליך ואתה מתחיל לקלל? איזה נפגע אתה חח בחיים לא ראיתי מישהו שנשבר ככה בקלות
אבל עזוב אין לי כוח לדבר איתך עכשיו, אז ביי החופש נגמר
-
במיוחד בישביל דניס!
[YOUTUBE]qwSatg0oF1Q[/YOUTUBE]
יואו נקרעתי איך שצ'ופר אמר את זה~
-
מה דוד ממתי אתה אוהב וואן פיס ):
-
[QUOTE=Ziggs;1387299]אם מתחשבים בזה שפרשת וחזרת גם אתה בערך משתמש חדש.[/QUOTE]
מי אמר שחזרתי? סתם ביקרתי ליומיים כדי לבדוק שינוי כלשהו גם אם הייתי חוזר בכל מקרה אין לי זמן לפורום הזה השנה ושנה הבאה (הגדרה של משתמש חדש היית אפקטיבית אם במד הודעות היה לי משהו כמו 5)
אני אוהב לפרוק עצבים במחשב על אנשים שאני לא מקיר אדוני השטן בכל מקרה לא אכפת לי לקבל פה אזהרות ו/או באנים אז אתה מוזמן לדווח עלי ילדון
-
התחלתי לאהוב :d
בואנה זה קרע אותי~
-
[QUOTE=KillerBee;1387298]הייתי בערך יומיים פה בחופש וזה היה בהתחלה אז "חמוד" תקרא לחברים שלך יא מעריצה קוקסינלית של ג'סטין ביבר מי נתן לך את הזכות לצטט אותי? ואתה יכול לקפוץ לי עם כל תגובה שתגיב לזה...
ממש רמה יש למשתמשים החדשים בפורום הזה >< חבורה של זונות קוקסינליות *וערביות*[/QUOTE]
מי ישמע אתה ותיק...
-
אלון איך אתה גם פה וגם במשחק בלול?
-
-
[QUOTE=Rider;1387306]מי ישמע אתה ותיק...[/QUOTE]
אני הייתי די מוכר בתקופתי..... וכן יחסית אני כן
-
[QUOTE=FinalLax;1387308]אלון זה דבר מיוחד ם-ם[/QUOTE]
זה הטבות למושיעיםם להיות בשתי מקומות )):
[QUOTE=KillerBee;1387309]אני הייתי די מוכר בתקופתי..... וכן יחסית אני כן[/QUOTE]
טוב גבר
ביי
-
ם-ם
מושיעים
ם-ם ם-ם ם-ם ם-ם ם-ם ם-ם ם-ם ם-ם
אני מתאר לעצמי כושי על סמים ...
-
[QUOTE=SeXy_DeViL;1387310]זה הטבות למושיעיםם להיות בשתי מקומות )):
טוב גבר
ביי[/QUOTE]
תפסיק להגיב לי ><