[QUOTE=Joey Tribbiani;1397641]אממממ... הם סוג של בע"ח, אז לא.
אלא אם כן אתה מחשיב אותם בתור פירות :s[/QUOTE]
תענה לי :cry:
Printable View
[QUOTE=Joey Tribbiani;1397641]אממממ... הם סוג של בע"ח, אז לא.
אלא אם כן אתה מחשיב אותם בתור פירות :s[/QUOTE]
תענה לי :cry:
לא מחשיב אותם כפירות S:
פשוט אני מכיר כאלה "צמחוניים" שאומרים את כל השטויות על הרג של חיות וזה אבל אוכלים דגים וזה מצחיק אותי ההיגיון הזה ):
[quote=אמאש'ך;1397644]לא מחשיב אותם כפירות S:
פשוט אני מכיר כאלה "צמחוניים" שאומרים את כל השטויות על הרג של חיות וזה אבל אוכלים דגים וזה מצחיק אותי ההיגיון הזה ):[/quote]
הורים של חבר שלי צמחוניים בגלל שהם גרו בקיבוץ ועבדו במשחטה... אבל הם אוכלים דגים בגלל שהם לא יודעים את כל הקטע עם החומצות אמינו.
זה מש אידיוטי. אני בשבועיים הראשונים של הצמחונות אכלתי דגים אבל רק כדי שאני לי יהפוך לצמחוני בבת אחת. זה ממש מסוכן כי הגוף רגיל לקבל רמות הרבה יותר גבוהות של חלבון. אם הייתי עושה את זה הייתי מסתכן באנמיה.
[quote=♣לשתות♣;1397640]תגיד אתה צמחוני או טבעוני? כי לא הזכרת פה חלב או ביצים...[/quote]
חחחח כקגע אני לא טבעוני, אולי בשנה הבאה.
אבל רק הוכחתי לו שאני יכול להתקיים רק מהצומח.
שני האחים הגדולים שלי טבעוניים.
[QUOTE=Joey Tribbiani;1397646]הורים של חבר שלי צמחוניים בגלל שהם גרו בקיבוץ ועבדו במשחטה... אבל הם אוכלים דגים בגלל שהם לא יודעים את כל הקטע עם החומצות אמינו.
זה מש אידיוטי. אני בשבועיים הראשונים של הצמחונות אכלתי דגים אבל רק כדי שאני לי יהפוך לצמחוני בבת אחת. זה ממש מסוכן כי הגוף רגיל לקבל רמות הרבה יותר גבוהות של חלבון. אם הייתי עושה את זה הייתי מסתכן באנמיה.
שני האחים הגדולים שלי טבעוניים.[/QUOTE]
בחלבון כתבת חומצות אמינו ובסידן חלב סויה, מכאן אני מסיק שאתה לא אוכל חלב וביצים, מכאן משתמע שאתה טבעוני.
[quote=♣לשתות♣;1397647]בחלבון כתבת חומצות אמינו ובסידן חלב סויה, מכאן אני מסיק שאתה לא אוכל חלב וביצים, מכאן משתמע שאתה טבעוני.[/quote]
תראה, אני לא יכול להסתמך רק על גבינה צהובה. אני צריך כמה שיותר חלבון.
וחלב סויה זה פשוט טעים לי אז אם כבר במקום לשתות חלב פרה..
[QUOTE=Joey Tribbiani;1397649]תראה, אני לא יכול להסתמך רק על גבינה צהובה. אני צריך כמה שיותר חלבון.
וחלב סויה זה פשוט טעים לי אז אם כבר במקום לשתות חלב פרה..[/QUOTE]
מה שאתה אומר, מבחינתי אתה טבעוני.
וואו זה בטח ממש קשה...
כל הכבוד!
זרזור תשרשר!
[QUOTE=CharMan;1397651]וואו זה בטח ממש קשה...
כל הכבוד![/QUOTE]
תודה תודה.
הקטע המצחיק הוא- שבאירועים אני מסתכל על בשר בתור- לא אוכל.
יענו משו שאחרים אוכלים ואני לא. אני מפתיע את עצמי.
אבל להיות טבעוני זה [B]הרבה[/B] יותר קשה.
אי אפשר לאכול -
שוקולד חלב.
עוגות עם גבינה/חלב/ביצים/שמנת/ג'לטין.(ג'לטין - אבקה שמכינים מעצמות דגים יבשות ששמים במרמשלו :peee: )
חביתה
דבש
וכו'.
[QUOTE=Joey Tribbiani;1397646]הורים של חבר שלי צמחוניים בגלל שהם גרו בקיבוץ ועבדו במשחטה... אבל הם אוכלים דגים בגלל שהם לא יודעים את כל הקטע עם החומצות אמינו.
שני האחים הגדולים שלי טבעוניים.[/QUOTE]
לא אמרתי שאתה לא יכול להתקיים
אבל היית עלול להגיד.
פשוט הקדמתי תרופה למכה :peee:
[QUOTE=Joey Tribbiani;1397655]אבל היית עלול להגיד.
פשוט הקדמתי תרופה למכה :peee:[/QUOTE]
אבל הוא לא שאל כלום, אתה פשוט נראה דבילי
92 ושתיים הודעות נשארו במונה, אחת הוגבה ועלתה
91 הודעות למונה
תגיבו מהר והמונ(ה)
יש מצב.
אה, מגל רוצה להקדיש.. טוב נו מה אכפת לי להספים. ):
היי D: