תקשיבו,יש מצב שיקפיצו אותי לעבווד על משחק נוסף,אבל הצד החיובי,הוא יהיה אדיר כל כך!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
תקשיבו,יש מצב שיקפיצו אותי לעבווד על משחק נוסף,אבל הצד החיובי,הוא יהיה אדיר כל כך!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=Odin Borson;1446062]תקשיבו,יש מצב שיקפיצו אותי לעבווד על משחק נוסף,אבל הצד החיובי,הוא יהיה אדיר כל כך!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
מתי המשחקים ישוחררו?
[quote=שלום לכם;1446063]מתי המשחקים ישוחררו?[/quote]
אנחנו חברה די חדישה ולוקח טונה זמן להכין משחק. זה תלוי. לא לדבר על זה שהרוב כרגע בגרסת בטא אצל בודקים.
[quote=odin borson;1446064]אנחנו חברה די חדישה ולוקח טונה זמן להכין משחק. זה תלוי. לא לדבר על זה שהרוב כרגע בגרסת בטא אצל בודקים.[/quote]
לא לדבר על זה שהם בכלל לא אמיתיים..
חברים, מאוד לא מומלץ לראות אחת עשרה שעות של וואן פיס (עם הפסקה של שעה וחצי אחרי 3 שעות ואז עוד 7 שעות) למי שלא רוצה כאב ראש רציני. אבל, היה כיף לחזור לראות וואן פיס :d
[quote=pizzablaster;1446070]חברים, מאוד לא מומלץ לראות אחת עשרה שעות של וואן פיס (עם הפסקה של שעה וחצי אחרי 3 שעות ואז עוד 7 שעות) למי שלא רוצה כאב ראש רציני. אבל, היה כיף לחזור לראות וואן פיס :d[/quote]
i know you bra
[QUOTE=Saber;1446048]מה מה
אני אומר שאני לא זוכר אם שלחתי לך את זה
אבל..
אני לא יודע אם מותר לפרסם את זה כאן ):
מה אתה אומר[/QUOTE]
אני אומר ):
שבוע טוב לכולם :)
מה קרא לחתימה שלך?
[quote=pizzablaster;1446070]חברים, מאוד לא מומלץ לראות אחת עשרה שעות של וואן פיס (עם הפסקה של שעה וחצי אחרי 3 שעות ואז עוד 7 שעות) למי שלא רוצה כאב ראש רציני. אבל, היה כיף לחזור לראות וואן פיס :d[/quote]
השתגעת? וואן פיס זה תמיד טוב לא משנה כמה פעמים רואים או כמה זמן p:
איזה פרק אתה? הפרקים החדשים כל כך אדירים o:
חרא של בוקרררר
איזה כיף יהיה לי היום!
ללכת לבצפר כולה לשעתיים, חלום חיי :-)
[quote=amitlv;1446109]חרא של בוקרררר[/quote]
גם לי היה חרא של בוקר
[quote=שלום לכם;1446115]גם לי היה חרא של בוקר[/quote]
בגלל שלא הייתי במיטה שהתעוררת?
מצטער, אבל אני אתקשר!
עוגיותתתתתת