לול, טוב שמע זה הכל תלוי ברותם. מה שכן כל הפורומים יהפכו לארכיונים ורק אחד יהיה הראשי, משמע כל הדרגת היכל תהילה שלי ו20 אלף הודעות לפח ם:
Printable View
לול, טוב שמע זה הכל תלוי ברותם. מה שכן כל הפורומים יהפכו לארכיונים ורק אחד יהיה הראשי, משמע כל הדרגת היכל תהילה שלי ו20 אלף הודעות לפח ם:
[QUOTE=D.Teach;1471880]לול, טוב שמע זה הכל תלוי ברותם. מה שכן כל הפורומים יהפכו לארכיונים ורק אחד יהיה הראשי, משמע כל הדרגת היכל תהילה שלי ו20 אלף הודעות לפח ם:[/QUOTE]
אתה מניח שאין מה לעשות וכך טוב ועדיף לכולם!
אבל צריך לחשוב באמת איך עושים אתזה...
שמע זה המספר שלי:
050-526-5932
שלח לי הודעה בוואטצטפ ותיצור קבוצה אם תוכל שלי שלך, היטמן, אביזי, אלון, עומר...
אני בטוח שאם 20 דקות של מאמץ תוכל להשיג את המספרים האלה ולבנות קבוצה בוואטצאפ.
יפה לדבר ולהגיד כמה מר ומרגש הוא הסוף, וכמה אנחנו לא רוצים שהוא יבוא.
אבל בוא נעלה אם רעיון מגובש ומסודר לרותם מה שהצעתי אבל בצורה ריאלית שיכולה לעבוד.
אני בטוח שאם תדע שהצלת את הפורום הזה וצירפת אליו כמה עשרות של ילדים קטנים שיהפכו אתזה לבית השני שלהם.
שאם עומר יכנס לפה ב-2:44 בלילה בחופשת פסח ויראה חפירות בנו״ד.
שאני סתם אעבור פה לראות מה קורה בחת״ם ואראה משחקים חדשים ותגובות...
שכולנו ניכנס ונראה 34 מחוברים ו-69 זה יחמם ת׳לב של כולנו. שעשינו משהו טוב!
וזה לא להקים מערכת פרסום רצינית. אלא רק לשבת על רעיון ריאלי, מגובש ותפעולי. ולהעלות אותו הלאה ולראות מה הוא מחליט לעשות עםזה
אני לא מסוגל לכתוב מהפלאפון שלי, גם יותר הגיוני שנעשה דיון כאן שכולם יכולים לראות מאשר בוואטסאפ, אבל אני יודע למה אתה מתכוון, תמיד כיף לדעת שעשית משהו עבור הפורום, זו אחת הסיבות העיקריות שגלשתי כאן במשך שנים והשקעתי, אבל אני גם לא מסוגל לתרום מעצמי יותר מדי כרגע, ושוב, הכל תלוי ברותם, אם הוא פוסל כל מהלך מלכתחילה אין סיבה להשיקע יותר מדי מאמצים, ולכן צריך לשאול אותו
אין לי וואצפ. אני מתנגד אידיאולוגית לדבר השערורייתי הזה.
אני אדמין בפורום שנקרא אנימה לגאסי שגם שומם לגמרי, ואני מכיר עוד כאלה כמו פאלט למשל, ובאמת אפשר לאחד, אבל רותם סירב... זה בהמשך לדיון שלכם.
[QUOTE=Smoker;1471885]אני אדמין בפורום שנקרא אנימה לגאסי שגם שומם לגמרי, ואני מכיר עוד כאלה כמו פאלט למשל, ובאמת אפשר לאחד, אבל רותם סירב... זה בהמשך לדיון שלכם.[/QUOTE]
סמוקר איפה המ"ת שהבטחת לנו איפהה
[QUOTE=Smoker;1471885]אני אדמין בפורום שנקרא אנימה לגאסי שגם שומם לגמרי, ואני מכיר עוד כאלה כמו פאלט למשל, ובאמת אפשר לאחד, אבל רותם סירב... זה בהמשך לדיון שלכם.[/QUOTE]
כן פאלט זה הפורום המתחרה העיקר שהיה קיים ביחד איתנו לאחר נפילת פוקיבלוק, מנהל אותו עידן או משהו, יש לו עבר לא טוב לפי מה שאני זוכר עם היטמן ואולי גם אם רותם, אין הרבה סיכויים למצוא כאן חיבור לצערי. חבל שפורומים כמו פאלט, כמו הלגאסי שהזכרת שלא הכרתי וכאלו שבאמת יש בהם שרידים של אנשים לא מתחברים. אולי זה קשור יותר למנהלים שלהם ולזה שהם רוצים את ההנאה שבהחזקה של פורום וניהולו מאשר לקחת חלק יותר זוטר במשהו חדש. לדעתי כל מה שהם לא אנימה-אייאל צריכים להתחבר, או לפחות כל הפוקימונים או עם הזיקה לאנימה צריכים להתחבר...
אתה יודע אבל אני יכול לשאול כאן תאנשים שאלה קשה, בוא נגיד שכל הפורומים עם זיקה לפוקימון יתחברו לאחד בשם פוקיבלוק כמחווה לכמה גדול שהוא היה(פוקימון הישראלי היה הנוסטלגי אבל גם הכתובת הראשית שלו שייכת לנינטנדו הזונות) או פורומי אנימה עם שם רנדומלי משותף, האם כל מי שכאן שבוכה על מצב הפורום היה נכנס לפורום *שקרכלשהו* החדש, עם רוב של אנשים שהוא לא מכיר כי הם באו בגלל האיחוד, עם מראה שונה ואולי סידור טיפה שונה, ועם 'תרבויות' שונות, הכוונה שלהגיד שם "אלכס" לא יגיד כלום לעומת מה שזה אומר לנו כיום נגיד, האם בכלל נרגיש איזשהו חיבור לדבר הזה? האם נראה בזה הצלחה? האם זה יהיה בכלל פוקימונס\מייפורום\וואטבר? או שזה יהיה משהו חדש, קצת זר, כמו שפורום גדול כמו אנימה-אייאל יכול להרגיש. זו שאלה שכדאי שאנשים ישאלו את עצמם פה.
אני... לא יודע. אני כבר בטוח לא אפתח פה משחקי תפקידים או אפרסם פה את מרטין סטורי. זה פשוט לא יקרה. אני סתם משאיר את הפורום פתוח, אבל לא עושה בו כלום. האם תהיה לי סיבה לעשות את זה בפורום חדש שבו אין לי מוניטין של חולה רוח? אני לא חושב. אבל אני כן אצטרך למצוא דף שהאינטרנט שלי תמיד יהיה פתוח בו...
אגב, לשני הפורומים שהזכרתם פה, פאלט ולגאסי ביחד - יש 30% מהכניסות שיש ל myFORUM גם במצב העגום שהוא כיום. (זה משהו כמו 1% ממה שהוא היה בתקופותיו הטובות)
אין כל היגיון בלאחד 2 פורומים עם 2 גולשים ביום ל myFORUM...
כן אבל אולי יש מטענים נסתרים שהפורומים נושאים כמו כל עשרות האנשים שנכנסים לכאן לצפות ולהיזכר בעבר ולא מגיבים, או למשל אם אנשים מסויימים כן מחפשים פורום ומערכת אבל אל הולכים לאף אחד מהם כי כולם שוממים, אולי אם נפילי קהילות יתחברו השמץ הקטן ימשוך עוד מעטים שיעזרו להפוך לשמץ גדול יותר וכך הלאה. לא יודע אני מבין את מה שאתה אומר, פשוט קודם כל חבל שההם בכלל קיימים כשהם לא עושים דבר, וגם חבל שאנחנו במבוי סתום. אף פעם לא אמרתי נואש על הפורום, היו תקופות שהייתי מדבר עם עצמי בנוד, עד כדי כך, שרדתי כאן המון והפורום שרד המון, אבל נראה שבמצב הצבירה הזה החומר כבר נגמר
[QUOTE=D.Teach;1471890]כן אבל אולי יש מטענים נסתרים שהפורומים נושאים כמו כל עשרות האנשים שנכנסים לכאן לצפות ולהיזכר בעבר ולא מגיבים, או למשל אם אנשים מסויימים כן מחפשים פורום ומערכת אבל אל הולכים לאף אחד מהם כי כולם שוממים, אולי אם נפילי קהילות יתחברו השמץ הקטן ימשוך עוד מעטים שיעזרו להפוך לשמץ גדול יותר וכך הלאה. לא יודע אני מבין את מה שאתה אומר, פשוט קודם כל חבל שההם בכלל קיימים כשהם לא עושים דבר, וגם חבל שאנחנו במבוי סתום. אף פעם לא אמרתי נואש על הפורום, היו תקופות שהייתי מדבר עם עצמי בנוד, עד כדי כך, שרדתי כאן המון והפורום שרד המון, אבל נראה שבמצב הצבירה הזה החומר כבר נגמר[/QUOTE]
איחודי פורומים זה לא דבר של מה בכך. כרגע אני הבעלים היחיד של הפורום ולצרף בעלים נוסף זה דבר שלא בא בחשבון מבחינתי, מלבד זה, אני בספק אם מישהו ירצה לאחד את הפורום שלו לתוך פורום אחר ולקבל רק דרגת 'מנהל ראשי'. וזאת מבלי להזכיר שחלק מבוני האתרים מחפשים להרוויח כסף מהאתרים שלהם וכפי שאתה רואה באתר הזה אין פרסומות כלל וכלל כך שלא יהיה שום רווח לאף פורום שירצה להתאחד איתנו.
עניין נוסף הוא שמבחינה טכנית אני לא בקיא באיחודי פורומים ולא יודע אילו צרות זה יכול לגרום למערכת.
כן אני יודע שזה לא עניין של מה בכך, זה פשוט היה נראה לחלקנו הדבר הברור לזרוק לאוויר כי אם יש כמה קהילות שלא מתקיימות עדיף שיתקיימו באיחוד. מעבר לזה אין לי הרבה מה לומר, אולי רק היה שווה לזרוק מילה לבדוק אם יש מישהו שבכלל מעוניין מבעלים אחרים או אנשים שיש להם כוח, כמו קבוצות פייסבוק בנושא אנימה\פוקימון וכאלה, מעבר לזה אין לי עוד עצות פלא חוץ מזה שכמה אנשים ייקחו על עצמם להיות פעילים ולמשוך אחריהם עוד כשייראו פעילות, אבל זה אך ורק תלוי באנשים
אני ניסיתי לעזור לפורום בדרכי וזה מה שהסתיים מהניסיון ההוא: [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/55246-%D7%94%D7%99%D7%98%D7%9E%D7%9F-%D7%99%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95%D7%9C-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99[/url]
[QUOTE=Hit Man;1471893]אני ניסיתי לעזור לפורום בדרכי וזה מה שהסתיים מהניסיון ההוא: [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php/55246-%D7%94%D7%99%D7%98%D7%9E%D7%9F-%D7%99%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95%D7%9C-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99[/URL][/QUOTE]
העזרה שלך הייתה מבורכת וטובה. חבל שזה הסתיים כך וחבל שאתה לא מבין את החומרה של מה שעשית.
אני מבין אותך. ובכל זאת, אני חושב שיכולת לקחת סיכון.
[RIGHT]אפרופו סיכון, ניסיתי למצוא ציטוט מעניין שיגרום למשפט שלי להישמע טוב יותר. מצאתי כמה, כמו:
1. ספינה היא בטוחה כשהיא עוגנת בנמל - אך לא לשם כך נועדו ספינות.
2. קח בחשבון שבשביל אהבה והישגים, חייבים להסתכן.
3. לשחק על בטוח, פירושו לא לשחק.
[COLOR=#311E0A][FONT=Arial]
הנה רשימה מלאה: [/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[URL]http://www.pitgam.net/cats/267/1/0/[/URL]