-
[QUOTE=Sharpedo;1501770][COLOR=#333399][FONT=tahoma]
[U][B]דרו-[/B][/U]
אתה תוהה מי זה הפוקימון הזה, אתה סורק אותו עם הפוקידע ומבין שמדובר בלא אחר מאשר דוויבל, אשר האבן הענקית שלגבו משמשת לו כבית, והוא מסוג חרק ואבן, אתה מבין שמתקפוץ אש לא יהיו אפקטיביות עליו כמו על פוקמוני חרק רגילים. דרומקה משיב לך בחיוך נחוש שהוא יכול להמשיך, לבקשתך דרומקה משתכפל ל4 דרומקות שנעים לדוויבל במהירות. " דוויבל הגנה!" בארג' מצווה על דוויבל וחומת מגן זוהרת נוצצת מסביבו כשהשכפולים נעלמים באחד אחרי השני, דרומקה האמיתי מתנגח בקיר המגן ונהדף אחורנית, נופל ומרים את עצמו בקושי, "דוויבל קבר אבן!" בארג' קורא ודוויבל יוצר באמצעות שני הדוקרנים אבן ענקית, ובאמצעות דוקרניו הוא מםרק את האבן לאבנים קטנות ורבות, אותן הוא מתחיל לשלח על דרומקה שמתחמק בקושי רב מהן, אך לבסוף נםגע משתי אבנים בו זמנית ומתעלף במקום. "כל הכבוד דוויבל. המשך כך" בארג' אומר בחיוך.
[B]מה תעשה?
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
טוב שחזרת להגיב :)... אבל זה אחד ההמשכים המעצבנים שלך, כתבתי למה בפרטי
~~~~~~~
"אוי לא!" אקרא מאוכזב ואהרהר לעצמי שדוויבל הרבה יותר חזק מכפי שהוא נראה. "גם לדוויבל הרבה כוח" אומר אל בארג' בחיוך "איזה קרב נהדר... אז בוא נמשיך! ריולו, צא החוצה!"
אומר ואוציא את ריולו, אקרוץ אליו ואומר לו "זמן רב לא ערכנו קרב יחד חבר, בוא נראה להם השתמש בזריזות, ואז מתקפה מהירה, הגע ודחוף אותו במהירות שיא!"
-
[COLOR=#800080][B]מאט-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=XESIxcdk2CA[/url] ממליץ לך לראות את הקרב ותראה כמה מגניב להילחם עם מרשטומפ ואני שמח שאתה אוהב את כל הפוקימונים שלך :) ותקשיב אני לא משתמש בכל מה שהמשחקים מציעים..אני הולך אחרי הסדרה. גלגול זו מתקפה שפשוט התנגשות ביריב תוך כדי גלגול ולא פעם אחר פעם, אתה יכול לבקש את זה אבל אני הולך על פי הסדרה, ששמה גם אפשר להתחמק מאס אווירי אם זה מתאפשר. ומאדקיפ לא יודע מה זה חבטה הוא יודע בלימה.
[/B][RIGHT]"מאדקיפ אנחנו לא מוותרים. השתמש באקדח מים כדי לתפוס תנופה ולעוף במהירות לעבר וולטרוב. בנתיים תירה בוץ סביבו כדי למנוע ממנו לחמוק מהמכה וכשתגיע עד אליו תקוף אותו עם חבטה אדירה!" אתה קורא למראה מאדקיפ שנפגע. מאדקיפ נעמד על רגליו בנחישות ומהנהן בעוצמה. לפתע, מאדקיפ כולו מואר באור לבן! "זאת התפתחות!" וואטסון אומר בהתלהבות ואתה מביט מופתע לחלוטין מגופו הזוהר של מאדקיפ משתנה אט אט, כשהאור נעלם, עומד מולח כעת פוקימון על שני רגליים. הוא דומה למאדקיפ אבל כל כך שונה [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/259.gif[/IMG] "מארשטומפ!" מארשטומפ קורא ואתה סורק את הפוקימון ומבין שמדובר במארשטומפ ההתפתחות של מאדקיפ, ושכעת סוגיו הם מים ואדמה, לכן זה אומר שמתקפות חשמל לא ישפיעו עליו כלל! מאשרטומפ ממשיך את מה שאמרת ויורה אקדח מים עוצמתי וגדול שמשגר אותו במהירות לכיוונו של וולטרוב, מבלי לחכות מארשטומפ משתמש בסטירת בוץ אך כמות הבוץ שמרשטומפ יורה גדולה הרבה יותר מבדרך כלל! [B]מראשטומפ למד יריית בוץ! [/B]וולטרוב נלכד במרכז כשמארשטומפ נוחת עליו בבלימה עוצמתית וכואבת. בלית ברירה וולטרוב משתמש במכת ברק, שפוגעת במארשטומפ אך מארשטומפ רק מחייך וצוחק, מתקפות חשמל לא משפיעות עליו יותר, גם בפניך נוצר חיוך קטן. את המים שאמרת למארשטומפ לירות לאחר המהלך מארשטומפ מחליט לירות כאקדח מים נוסף, שמעלף את וולטרוב הפגוע. "מצוין. מזל טוב" ווטסון אומר בחיוך ומשיב את וולטרוב לפוכדור. "עכשיו. הפוקימון הבא שלי" הוא מוסיף ומשחרר פוקימון שני [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/082.gif[/IMG]מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-
תראו תראו מי חזר להגיב
[/B]אתה מתארגן בחיוך ובהתרגשות להתחיל לחקור את העיר החדשה אליה הגעת, אתה מתלבש במהירות, מצחצח שיניים ושוטף את פניך ומחזיר את המפתחות לחדר לאחות ג'וי שמברכת אותך בבוקר טוב ובעוגיית מילטאנק טעימה. אתה יוצא מן המכון ורואה המון אנשים ופוקימונים מהלכים סביבך, ממש לא כמו אתמול שרק הגעת לאזור. אתה הולך לחנות ורוכש 5 פוכדורים חדשים, עליהם אתה משלם 250 שקל. לאחר מכן אתה עובר ממקום למקום, בתי קפה ומסעדות, בתים ובניינים רבים נראים באור, לא יכלת לראות אותם כשהיה לילה. אתה שומע שישנה תחרות פוקימונים שמתרחשת בזה הרגע בבניין התחרויות, אתה מבין מעוברי אורח שישנה חצר ענקית ויפה, אטרקציה נחשקת בעיר שקוראים לה "גן העדן" ששם אפשר להיכנס עם הפוקימונים שלך וליהנות מהסביבה, אך מותר להיכנס לשם רק עם פוקימון הנחשב "חמוד" למנהלים. אתה רוצה למצוא את בוויזל, וחוזר לאזור המים שם הגעת לעיר עם קיי, אתה לא מבחין בבוויזל כלשהוא, אך אתה שומע שני נערים בגילך מדברים על כך. "הבוויזל הזה..ממש מסכן! אומרים שהוא בורח ממנה כל שני וחמישי, ובכן אין פלא.. עם מאמנת כזאת. לדעתך נמצא אותו כאן? לפחות נוכל להרוויח את הכסף מהפרס" אחד הנערים אומר לחברו בזמן שאתה מאזין להם בחשאי. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
שמח שאתה שמח :)
[/B][RIGHT]"אוי לא!" אתה אומר במהירות מעט מאוכזב ומחזיר את דרומקה לפוכדור. "גם לדוויבל הרבה כוח" אתה משיב לבארג' שקד אליך מן קידה מנומסת על המחמאה שנתת לו, אתה שוקל במוחך מספר אפשרויות פעולה כנגד דוויבל החזק. "איזה קרב נהדר... אז בוא נמשיך! ריולו, צא החוצה!" אתה קורא ומשחרר את ריולו שמבצע קפיצה אתלטית ומגניבה כשהוא נכנס לזירה "ריולו..מעניין מאוד!" בארג' אומר בחיוך. זמן רב לא ערכנו קרב יחד חבר, בוא נראה להם השתמש בזריזות, ואז מתקפה מהירה, הגע ודחוף אותו במהירות שיא!" אתה מיד אומר. ריולו מרכז אנרגיה בגופו ומתחיל לרוץ במהירות ממקום למקום, לאחר מכן ריולו יוצר למתקפה מהירה שפוגעת בחלק גופו הקדמי של דוויבל, השאר מוגן תחת המגן שלו "דוויבל נסיגה ומיד מספרי אקס" בארג' אומר ודוויבל נכנס לבית האבן שלו ויוצא החוצה, משפר את ההגנה שלו ואז דוקרני הידיים של דוויבל מתחילים לזהור והוא קופץ לריולו במטרה לפגוע בו, אך ריולו מתחמק בהצלחה בקפיצה אחורה. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
מאט-
YouTube Video:
Click here to view on youtube ממליץ לך לראות את הקרב ותראה כמה מגניב להילחם עם מרשטומפ ואני שמח שאתה אוהב את כל הפוקימונים שלך ותקשיב אני לא משתמש בכל מה שהמשחקים מציעים..אני הולך אחרי הסדרה. גלגול זו מתקפה שפשוט התנגשות ביריב תוך כדי גלגול ולא פעם אחר פעם, אתה יכול לבקש את זה אבל אני הולך על פי הסדרה, ששמה גם אפשר להתחמק מאס אווירי אם זה מתאפשר. ומאדקיפ לא יודע מה זה חבטה הוא יודע בלימה.
"מאדקיפ אנחנו לא מוותרים. השתמש באקדח מים כדי לתפוס תנופה ולעוף במהירות לעבר וולטרוב. בנתיים תירה בוץ סביבו כדי למנוע ממנו לחמוק מהמכה וכשתגיע עד אליו תקוף אותו עם חבטה אדירה!" אתה קורא למראה מאדקיפ שנפגע. מאדקיפ נעמד על רגליו בנחישות ומהנהן בעוצמה. לפתע, מאדקיפ כולו מואר באור לבן! "זאת התפתחות!" וואטסון אומר בהתלהבות ואתה מביט מופתע לחלוטין מגופו הזוהר של מאדקיפ משתנה אט אט, כשהאור נעלם, עומד מולח כעת פוקימון על שני רגליים. הוא דומה למאדקיפ אבל כל כך שונה
"מארשטומפ!" מארשטומפ קורא ואתה סורק את הפוקימון ומבין שמדובר במארשטומפ ההתפתחות של מאדקיפ, ושכעת סוגיו הם מים ואדמה, לכן זה אומר שמתקפות חשמל לא ישפיעו עליו כלל! מאשרטומפ ממשיך את מה שאמרת ויורה אקדח מים עוצמתי וגדול שמשגר אותו במהירות לכיוונו של וולטרוב, מבלי לחכות מארשטומפ משתמש בסטירת בוץ אך כמות הבוץ שמרשטומפ יורה גדולה הרבה יותר מבדרך כלל! מראשטומפ למד יריית בוץ! וולטרוב נלכד במרכז כשמארשטומפ נוחת עליו בבלימה עוצמתית וכואבת. בלית ברירה וולטרוב משתמש במכת ברק, שפוגעת במארשטומפ אך מארשטומפ רק מחייך וצוחק, מתקפות חשמל לא משפיעות עליו יותר, גם בפניך נוצר חיוך קטן. את המים שאמרת למארשטומפ לירות לאחר המהלך מארשטומפ מחליט לירות כאקדח מים נוסף, שמעלף את וולטרוב הפגוע. "מצוין. מזל טוב" ווטסון אומר בחיוך ומשיב את וולטרוב לפוכדור. "עכשיו. הפוקימון הבא שלי" הוא מוסיף ומשחרר פוקימון שני מה תעשה?
[QUOTE]
"קרב מעולה! אני ממש גאה בך!" אלטף את הראש של מרשטומפ. אני גאה בו. הוא הצליח על אף החסרון בסוגים. אבל כעת הכל התהפך והוא חזק פי ארבע. "מרשטומפ, חזור!" אנחנו פה מתאמנים בלי רחמים. הגיע הזמן להרים הילוך. "סוואבלו, אני בוחר בך!" אני בוחר לאתגר אותה. "השתמשי בשירה וערפל בכל הכח, ואז השתמשי בכנף ברזל בכל הכח!"
[/QUOTE]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501778][FONT=tahoma][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
שמח שאתה שמח!
[/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=tahoma][COLOR=#333399]"אוי לא!" אתה אומר במהירות מעט מאוכזב ומחזיר את דרומקה לפוכדור. "גם לדוויבל הרבה כוח" אתה משיב לבארג' שקד אליך מן קידה מנומסת על המחמאה שנתת לו, אתה שוקל במוחך מספר אפשרויות פעולה כנגד דוויבל החזק. "איזה קרב נהדר... אז בוא נמשיך! ריולו, צא החוצה!" אתה קורא ומשחרר את ריולו שמבצע קפיצה אתלטית ומגניבה כשהוא נכנס לזירה "ריולו..מעניין מאוד!" בארג' אומר בחיוך. זמן רב לא ערכנו קרב יחד חבר, בוא נראה להם השתמש בזריזות, ואז מתקפה מהירה, הגע ודחוף אותו במהירות שיא!" אתה מיד אומר. ריולו מרכז אנרגיה בגופו ומתחיל לרוץ במהירות ממקום למקום, לאחר מכן ריולו יוצר למתקפה מהירה שפוגעת בחלק גופו הקדמי של דוויבל, השאר מוגן תחת המגן שלו "דוויבל נסיגה ומיד מספרי אקס" בארג' אומר ודוויבל נכנס לבית האבן שלו ויוצא החוצה, משפר את ההגנה שלו ואז דוקרני הידיים של דוויבל מתחילים לזהור והוא קופץ לריולו במטרה לפגוע בו, אך ריולו מתחמק בהצלחה בקפיצה אחורה.
[/COLOR][/FONT][B][FONT=tahoma][COLOR=#333399]מה תעשה?[/COLOR][/FONT]
[/B][/RIGHT]
[/QUOTE]
"ריולו השב לו כגמולו, השתמש בחיקוי ותקוף במספרי אקס!" אפקוד בהחלטיות. ואז אוסיף מיד "ריולו אתה עדיין יותר מהיר ממנו, לא לעצור. אגרוף קליע ואז התרחק מעט!" ואסיים. אעבוד עם ריולו בצורה מחושבת בקרב הזה 'היות והוא מהיר יותר אעבוד איתו בצורה של קרוב-רחוק. מתקפת מתכת הם סופר אפקטיביות ויהיו עדיפות' אחשוב כדי לתכנן היטב את המשך הקרב שלי.
-
[COLOR=#800080][B]מאט-
טוב זה נהיה קצת מעצבן..הבנתי שאתה דמות שמאתגרת את עצמה ונלחמת כשחיסרון הסוגים לרעתך, אבל אי אפשר לעשות את זה בכל פעם! במיוחד שלסוובלו אין שום דבר שימושי נגד מגנטון.[/B]
אתה משבח את מרשטומפ שעומד לידך, מלטף את ראשו הגדול. אתה מבין עד כמה גדול וחזק הוא נהיה באמת. מרשטומפ מעדיף לצפות בקרב לצידך ואתה מסכים לכך. אתה משחרר את סוובלו מהפוכדור, אתה מצליח להבחין בגיחוך קטן בפניו של וואטסון. לבקשתך סוובלו מתחילה לשיר, אך וואטסון מקדים אותך "מגנטון תשתמש בסביבה חשמלית! (electric terrain)" מגנטון במהירות מתחיל לפזר גלי חשמל מסביבו ופתאום כל הזירה נוצצת מחשמל, סוובלו מסיימת את השיר שלה אך מגנטון לא נרדם. "המתקפה הזאת מונעת ממגנטון מלהירדם" וואטסון אומר בחיוך, סוובלו עוברת לטקטיקה שניה בה היא משחררת ערפל, אך לצערך הסביבה החשמלית מבטלת את הערפל ומפזרת אותו. סוובלו אינה מוותרת ופוגעת במגנטון בכנף ברזל, שלצערך לא נראה שהיא כל כך משפיעה. "ילד חביב, אתה פוגע במגנטון עם כנף ברזל? שמעת פעם על יתרון סוגים?" וואטסון אומר במבט אסרטיבי. "מגנטון! תשתמש מהר במכת ברק!" וואטסון מצביע על סוובלו שנפגעת ממכת ברק חזקה במיוחד. סוובלו צונחת ונופלת על הקרקע, אך מצליחה לחזור לעופף בקושי רב. מה תעשה?
רק מבהיר כמה דברים אם לא תבין למה עשיתי אותם, אמנם במשחקים אגרוף קליע תמיד יתקוף ראשון, אבל במשחקים הוא לא תמיד יפגע ראשון (כמו שאינפרנפ של אש נלחם באלקטיוויר של פול והשתמש באגרוף מאך, ששימש פשוט כמתקפת אגרוף רגילה) יהיו לה יותר סיכויים לפגוע מלתקפות אחרות, אבל רק שתבין. ושתבין למה דוויבל הצליח להתחמק, חיקוי זה כמו מיקוד אנרגיה, לוקח מעט זמן להטעין אותה.
[/B][RIGHT]"ריולו השב לו כגמולו, השתמש בחיקוי ותקוף במספרי אקס!" אתה קורא וריולו מתחיל להתרכז. "דוויבל אתה יודע מה לעשות!" בארג' אומר ודוויבל מהנהן, דוויבל נכנס לתוך שריון האבן שלו שלפתע מונח על הקרקע ונראה כמו סלע רגיל. שתי ידיו של ריולו זוהרות באור בהיר והוא קופץ לשריונו של דוויבל ומכה בעוצמה במספרי אקס, שנראה כי אינם מפילים את השריון. "ריולו אתה עדיין יותר מהיר ממנו, לא לעצור. אגרוף קליע ואז התרחק מעט!" אתה מוסיף וריולו נותן אגרוף חזק בשריון שגורם לו מעט לזוז הצידה אך נשאר עומד. לבקשתך ריולו מתרחק מהשריון, למקרב שדוויבל פתאום יתפרץ מתחתיו. ריולו מביט לצדדים ולא כל כך יודע מה קורה, כשלפתע חור באדמה נפער מתחתיו ודוויבל חסר השריון פוגע בריולו בעוצמה באמצעות מתקפת חפירה. מבלי לבזבז זמן גופו הזעיר של דוויבל עושה את דרכו לשריון האבן ממנו הוא מוציא חול ואדמה ומיד עוטה אותו מחדש על גופו, אתה מבין שדוויבל השתמש בשריון כהסחת דעת, מילא אותו בחול בזמן שריולו השתמש בחיקוי כדי שלא יעוף מהמתקפות של ריולו, שתחשוב שהוא מתחת לשריון שלו מתגונן מהמתקפות כשמהרגע הראשון הוא התחיל להתחפר ורק חיכה לרגע הנכון. "טוב מאוד דוויבל, אני מאוד מרוצה ממך" בארג' אומר בקול שבע רצון, "דווי דווי דוויבל" דוויבל אומר בקול חרקי ומניף את דוקרני הידיים שלו. ריולו חוזר לעמוד, מעט מתנשם מהנזק שספג. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#800080][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501794][][B]
רק מבהיר כמה דברים אם לא תבין למה עשיתי אותם, אמנם במשחקים אגרוף קליע תמיד יתקוף ראשון, אבל במשחקים הוא לא תמיד יפגע ראשון (כמו שאינפרנפ של אש נלחם באלקטיוויר של פול והשתמש באגרוף מאך, ששימש פשוט כמתקפת אגרוף רגילה) יהיו לה יותר סיכויים לפגוע מלתקפות אחרות, אבל רק שתבין. ושתבין למה דוויבל הצליח להתחמק, חיקוי זה כמו מיקוד אנרגיה, לוקח מעט זמן להטעין אותה.
[/B][RIGHT]"ריולו השב לו כגמולו, השתמש בחיקוי ותקוף במספרי אקס!" אתה קורא וריולו מתחיל להתרכז. "דוויבל אתה יודע מה לעשות!" בארג' אומר ודוויבל מהנהן, דוויבל נכנס לתוך שריון האבן שלו שלפתע מונח על הקרקע ונראה כמו סלע רגיל. שתי ידיו של ריולו זוהרות באור בהיר והוא קופץ לשריונו של דוויבל ומכה בעוצמה במספרי אקס, שנראה כי אינם מפילים את השריון. "ריולו אתה עדיין יותר מהיר ממנו, לא לעצור. אגרוף קליע ואז התרחק מעט!" אתה מוסיף וריולו נותן אגרוף חזק בשריון שגורם לו מעט לזוז הצידה אך נשאר עומד. לבקשתך ריולו מתרחק מהשריון, למקרב שדוויבל פתאום יתפרץ מתחתיו. ריולו מביט לצדדים ולא כל כך יודע מה קורה, כשלפתע חור באדמה נפער מתחתיו ודוויבל חסר השריון פוגע בריולו בעוצמה באמצעות מתקפת חפירה. מבלי לבזבז זמן גופו הזעיר של דוויבל עושה את דרכו לשריון האבן ממנו הוא מוציא חול ואדמה ומיד עוטה אותו מחדש על גופו, אתה מבין שדוויבל השתמש בשריון כהסחת דעת, מילא אותו בחול בזמן שריולו השתמש בחיקוי כדי שלא יעוף מהמתקפות של ריולו, שתחשוב שהוא מתחת לשריון שלו מתגונן מהמתקפות כשמהרגע הראשון הוא התחיל להתחפר ורק חיכה לרגע הנכון. "טוב מאוד דוויבל, אני מאוד מרוצה ממך" בארג' אומר בקול שבע רצון, "דווי דווי דוויבל" דוויבל אומר בקול חרקי ומניף את דוקרני הידיים שלו. ריולו חוזר לעמוד, מעט מתנשם מהנזק שספג. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#800080][/COLOR][/QUOTE]
חיקוי זה כמו מיקוד אנרגיה? ממתי? אם אתה הולך לפי הסדרה אז ריולו מגיב לחיקוי בשנייה שמבקשים... הבנתי שאתה הולך לפי הסדרה ואני מכבד. אבל שיהיה איזשהו קוו מנחה, אוהבתך. אה והשבוע אהייה פחות זמין, הסברתי לך, בגלל החוגים
~~~~~~~~~~~~
״ררר...״ אחרוק שיניים מעט טרוד. דוויבל בהחלט פוקימון מסובך וקשוח. אנסה לחשוב איך מוציאים את ריולו מהצרה וממהלכי הקונחיה הללו...
ואז אעלה במוחי רעיון ואומר ״ריולו הכן כפת כוח בידייך ורוץ במהירות מצד לצד אל דוויבל. כשתגיע לפניו תעשה קפוץ על הידיים ובצע סלטה מעליו והכה בעצמה בקרקע, סנטימטרים מעליו. פוצץ אותה והעף אותו מהשיריון!
רוץ אל השיריון עם זריזות והשתמש בזריקה מסובבת, אתה תצליח הפעם אני מאמין בך״
ואז אחכה לראות מה יקרה ולאחר מכן אוסיף ״קדימה ריולו, כשהוא חשוף! הטח בו מספר אגרופי קליע חזקים! קדימה אלוף אנחנו מסוגלים״ ואקרוץ לו באומץ
-
[QUOTE]
מאט-
טוב זה נהיה קצת מעצבן..הבנתי שאתה דמות שמאתגרת את עצמה ונלחמת כשחיסרון הסוגים לרעתך, אבל אי אפשר לעשות את זה בכל פעם! במיוחד שלסוובלו אין שום דבר שימושי נגד מגנטון.
אתה משבח את מרשטומפ שעומד לידך, מלטף את ראשו הגדול. אתה מבין עד כמה גדול וחזק הוא נהיה באמת. מרשטומפ מעדיף לצפות בקרב לצידך ואתה מסכים לכך. אתה משחרר את סוובלו מהפוכדור, אתה מצליח להבחין בגיחוך קטן בפניו של וואטסון. לבקשתך סוובלו מתחילה לשיר, אך וואטסון מקדים אותך "מגנטון תשתמש בסביבה חשמלית! (electric terrain)" מגנטון במהירות מתחיל לפזר גלי חשמל מסביבו ופתאום כל הזירה נוצצת מחשמל, סוובלו מסיימת את השיר שלה אך מגנטון לא נרדם. "המתקפה הזאת מונעת ממגנטון מלהירדם" וואטסון אומר בחיוך, סוובלו עוברת לטקטיקה שניה בה היא משחררת ערפל, אך לצערך הסביבה החשמלית מבטלת את הערפל ומפזרת אותו. סוובלו אינה מוותרת ופוגעת במגנטון בכנף ברזל, שלצערך לא נראה שהיא כל כך משפיעה. "ילד חביב, אתה פוגע במגנטון עם כנף ברזל? שמעת פעם על יתרון סוגים?" וואטסון אומר במבט אסרטיבי. "מגנטון! תשתמש מהר במכת ברק!" וואטסון מצביע על סוובלו שנפגעת ממכת ברק חזקה במיוחד. סוובלו צונחת ונופלת על הקרקע, אך מצליחה לחזור לעופף בקושי רב. מה תעשה?
[/QUOTE]
שים לב שבגלל שזה מתחיל לעצבן אותך השיפוט שלךלגבי הקרב משתנה. לא שציפיתי יותר מדי מסוואבלו. ומה אם הייתי מוציא את אלקטריק נגד המפותח שלו? גם היית מתעצבן?
תעדכן בבקשה שלצ׳ארמנדר יש להביור.
-
"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אני מחליט מהר. אין באמת סיבה לענות אותה.בלי היכולת להרדים זה פשוט מיותר!
אני מביט בסוואבלו. אין לה באמת הרבה סיכויים. אז הוא רוצה ייתרון סוגים הא? "מאצ׳ופ, צא והראה נוכחות!" אני מכריז בגאווה. "מאצ׳ופ! ריכוז אנרגיה ואז שבירת לבנים! בוא נצא לדרך!"
-
[QUOTE] ג'יי-
"טורצ'יק וטראפינץ' ממש נהנים... זה מעולה, הם צריכים את המנוחה הזאת כי מכאן אין עצירות עד שנגיע למאוויל." אתה אומר באנחה כשאתה משלב את ידיך ומביט בפוקימוני םשלך מבלים בחוף. אתה מציע ללומברה לצאת מהים ולהמשיך במסע שלכם, תשובתו החיובית של לומברה מתבטאת בגעגוע פיו הברווזי "לומ לומברה!". טורצ'יק ניצח את ווינגל ונראה מאושר מלהילחם. אתה משיב את הפוקימונים של לפוכדורים שלהם, מחזיר את השמשייה והמגבת למי שצריך ויוצא אל השוק, שם אתה רואה מגוון רחב של דוכני אוכל, פריטי אספנות זולים, שרשראות, טבעות, וציוד לחופי הים. אתה מביט בדוכנים בהתפעלות. אתה מבין שהמכון שלך נמצא בעיר הבאה, ובדרכיך לשם תוכל לפגוש פוקימונים ומספר מאמנים. יש גם ביתן תחרויות בסלאטרפורט. מה תעשה? [/QUOTE]
לול, הייתי בטוח במאה אחוז שהגבתי אתמול... או שלא? סוקי בכל מקרה, התחלתי את הקורס קיץ וזה פשוט קורע אותי בכל רמה אפשרית.... אני אשתדל להגיב כמעט כל פעם שתהיה לי גישה לפורום
------------------
"חשבתי שהשוק יהיה קצת יותר מעניין." אומר ואתאכזב מעט. "לא נורא. אני לא יכול להרשות לעצמי לישאר כאן יותר מדי, וסלאטפורט בכל מקרה זאת רק עצירה בדרך למאוויל. כדאי שנתקדם" אומר לעצמי ואתחיל להתקדם למאוויל
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
הכל טוב! לימודים הרבה יותר חשוב שים אותם במקום הראשון. וזה העיר מיובל לא מאוול! חחח[/B]
[RIGHT]"חשבתי שהשוק יהיה קצת יותר מעניין." אתה אומר מעט מאוכזב, אתה שואל עוברי אורח על הדברים שניתן לרכוש כאן, זוג בשנות ה-30 מסביר לך במעט עצב. "היו כאן מלא דברים..פוכדורים מיוחדים, צמידים לפוקימונים, חכות, בגדים ואפילו דוכן של חפצים לקרב ואבני התפתחות! אבל ידוע שצוות אקווה היה עוקב אחרי משלוחי האספקה והיה גונב את הכל..לכן הפסיקו לייבא אותם לכאן" הזוג אומר ומתרחק ממך, אתה מרגיש צביטה בלבך. "לא נורא. אני לא יכול להרשות לעצמי לישאר כאן יותר מדי, וסלאטפורט בכל מקרה זאת רק עצירה בדרך למאוויל. כדאי שנתקדם" אתה אומר לעצמיך ומתחיל ללכת לכיוון העיר מיובייל, שם נמצא המכון השלישי שלך. אתה יוצא מהיציאה הצפונית של העיר סלאטפורט, ניגש לתחום האופניים כדי לבצע מעבר מהיר יותר לכיוון העיר, אך לצערך נגמרו האופניים, כולם מושכרים. אתה ניגש לדרך הארוכה, מן דרך הליכה החוצה את הים באור של כמה קילומטרים. מאמנים מסבירים לך שעל הגשר ישנם כמה פוקימונים, ככה שלא יהיה משעמם. אתה יוצא לכיוון הגשר ומתחיל ללכת, לאחר הליכה של כעשר דקות, בהן העיר עדיין איננה נראית באופק, אתה מצליח להבחין במספר פוקימונים בקרבת מקום [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/316.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/312.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/406.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/276.gif[/IMG]מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#800080]
[B]מאט-
חחחחח עצם זה שזה קצת עיצבן אותי לא אומר שזה שינה את השיפוט שלי על הקרב. לסוובלו באמת אין איך להתמודד בקרב מול מגנטון, אם היית מוציא את קירליה שהיה יכול לפחות להשתמש בעל חושי כדי לנתב את המתקפות של מגנטון בחזרה אליו הייתי אומר לך שזה הגיוני, אבל המתקפות שסוובלו יודעת באמת לא משפיעות על מגנטון ממש, שזה פוקימון עם הרבה הגנה. חחח אם היית בוחר באלקטריק לא הייתי מתעצבן אבל פשוט היית מפסיד, כאילו לא בקטע רע אבל זה פשוט הגיוני, אלקטריק לא מאומן בעוד שהמפותח שלו נלחם בקרבות מכון הרבה זמן, זה בסך הכל לטובתך. עצם זה שבחרת את מאצ'וק כבר טובה. אני פשוט ריאליסטי, ואם אתה רוצה להפסיד אין בעיה זה דווקא יכול להשתלב יפה בעלילה כאילו שאתה מתאמן וחוזר לאתגר אותו שוב, אבל מה שבא לך. ומאצ'וק יודע הטלה סייסמית אבל החלפתי אותה לזריקה נמרצת (vital throw) שזה תכלס אותה המתקפה פחות או יותר פשוט שם אחר. [/B]
[RIGHT]"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אתה קורא במהירות, סוובלו מסתובבת אליך ומביטה בך בעיניה החמודות ובמקורה העגול, סוובלו מתעופפת ונעמדת ליד מארשטומפ, הוא רוצה להילחם ולהראות את הכוח שלו בקרב אבל מכבד את החלטתך. מבין שכנראה אתה רוצה לשמור אותו כשבאמת תצטרך אותו. אתה משחרר מהפוכדור את מאצ'וק שנעמד על הקרקע בעמידה חסונה ובטוחה "מאצ' מאצ' מאצ'וק!!" מאצ'וק נוהם ומאגרף פעמיים את האוויר מולו, וואטסון מביט במבט אסרטיבי. "נראה טוב. מאוד" הוא משבח את רוח הקרב האיתנה של מאצ'וק. לבקשתך מאצ'וק מתרכז, עומד בעמידת קרב וכשהוא מיקד את האנרגיה שלו הוא יוצא ביד שלופה מוכן לפגוע, "מגנטון בוא לא ניתן לו להגיע אלינו. מתקפה משולשת! (tri attack)" וואטסון קורא ומגנטון משגר שלוש סוגי קרניים לכיוונו של מאצ'וק, האחת בוערת,האחת קפואה והאחרונה חשמלית. מאצ'וק מפגין מיומנות גופנית מרשימה כשהוא מתחמק מן הקרניים שמגנטון שיגר, תופס תנופה בעזרת רגליו המאסיביות, קופץ ונוחת על מגנטון כשהוא פוגע בו באופן מלא כשהוא מנחית עליו את ידו בשבירת לבנים. מגנטון מועף לאחור, "מאג מאגנטון.." מגנטון מזמזם וחוזר לרחף, אם כי נראה שספג נזק לא קל בכלל. לידך מרשטומפ וסוובלו מעודדים את מאצ'וק במרץ, נהנים מצורת הלחימה שלו. "מגנטון בוא נמשיך להילחם! אני גאה בך! תשתמש בפצצת מגנט מסביב למאצ'וק, אל תיתן לו מרחב פעולה או בריחה, ואז הכה בו במהירות במכת ברק נוספת!" וואטסון אומר בביטחון ומצביע על מאצ'וק, את גופו המתכתי של מגנטון מתחיל לעטוף אור כסוף, הוא מתכונן לפגוע. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]
דרו-
זה לא כמו מיקוד אנרגיה, אבל אם תביט בקרב שהראתי לך למעלה, תראה שלוקח לריולו כמה שניות להתרכז ולהעתיק את המתקפה, זה לא בא לו ישר. בהמשך תוכלו להתאמן על זה שזה ייקח לו פחות זמן, כאילו גם עכשיו זה לא לוקח לו הרבה זמן, פשוט לוקח כמה שניות של ריכוז. אוהב גם אותך! והכל טוב תגיב כשנוח לך.
[/B]״ררר...״ אתה חורק את שינייך, דוויבל בהחלט יריב לא קל, גם הקרב עצמו לא קל ודורש הרבה מאוד ריכוז ויצירתיות, האופייני לקרב מכון שלישי. ״ריולו הכן כפת כוח בידייך ורוץ במהירות מצד לצד אל דוויבל. כשתגיע לפניו תעשה קפוץ על הידיים ובצע סלטה מעליו והכה בעצמה בקרקע, סנטימטרים מעליו. פוצץ אותה והעף אותו מהשיריון! רוץ אל השיריון עם זריזות והשתמש בזריקה מסובבת, אתה תצליח הפעם אני מאמין בך״ אתה מסביר לריולו במהירות אך מדגיש את החלקים שצריכים הדגשה, "רי רי ריולו" ריולו מהנהן לכיוונך ונושם נשימה עמוקה, ומיד יוצא לקרב. ריולו רץ במהירות לכיוונו של דוויבל אך מבצע קפיצה לאחור. "אסטרטגיה נחמדה מאוד. אבל כדאי שתיתנו שם למהלך שכזה, כי גם אני שומע את מה שאתה מתכנן" בארג' אומר בחיוך. "דוויבל היכנס לתוך השריון שלך. תספוג את מכת המחץ" בארג' אומר במהירות ודוויבל מקשיב לו, מתכנס לתוך הקונכייה ונשאר שם. ריולו מגיע למאחוריו, משתמש בכפת כוח על הקרקע, שניה עוברת ופתאום פיצוץ גדול נוצר, הפיצוץ מעיף את הקונכיה של דוויבל ומגלגל אותה כמעין כדור כדורגל, דוויבל מגיח מהקונכיה, הפגיעה הייתה חזקה, אך השריון הצליח לספוג חלק ניכר ממנה. האטסטרגיה שלך כשלה, דוויבל נשאר בשריון ויהיה לא קל להוציא אותו משום. ריולו נושך את שפתיו ומחליט שאת הקרב הזה הוא מנצח, ריולו משתמש בזריזות ומזנק לכיוון דוויבל במהירות הבזק, תופס את השריון בשתי ידיו, מיישר את גופו כלפי מטה כשדוויבל וקונכייתו מעליו, ובעזרת רגלו הימנית בועט בחוזקה את דוויבל והקונכיה אחורה, גורם לדוויבל ליפול מן הקונכייה ולהתגלגל!! "דווי דוויבל!" דוויבל מזמזם בלחץ כשהוא שם לב שהוא רחוק מהשריון שלו! [B]ריולו למד זריקה מסובבת! [/B]בחיוך מאושר אתה מניף את אגרופך לאוויר ומריע לריולו, אך אתה יודע שכאן זה לא הזמן לעצור. ״קדימה ריולו, כשהוא חשוף! הטח בו מספר אגרופי קליע חזקים! קדימה אלוף אנחנו מסוגלים״ אתה אומר בהתלהבות ובנחישות וריולו נראה ששום דבר לא יוכל להביס אותו, ריולו רץ במהירות כשידו הימנית זוהרת באור כסוף, דוויבל ללא השריון מהיר יותר, אך לפני שדוויבל מספיק לחזור לשריון שלו ריולו מפתיע אותו ופוגע בו 3 פעמים באגרוף קליע מהיר וקטלני, שהאחרון מרים את דוויבל לאוויר וגורם לו לנחות על הקרקע. מעולף לגמרי. "רי ריולו!" ריולו קופץ באושר על כך שהצליח ללמוד את המתקפה ולנצח את דוויבל, "הריולו שלך מאוד מוכשר. זה היה קרב פשוט פנטסטי" בארג' אומר בחיוך ומשיב את דוויבל לפוכדור שלו. "ועכשיו..הפוקימון האחרון שלי. זה כל מה שנשאר לי. זהו הפוקימון הראשון שלי דרו, והוא מאוד מיוחד בשבילי" בארג' אומר בהחלטיות וזורק פוכדור לאוויר, קרן אור לבנה מתרפצת מתוכו ולפתע עומד מולך [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/542.gif[/IMG]"לי ליבאני!" הפוקימון אומר בקול נעים ורך, "ליבאני שלי. אתה מוכן לקרב?" בארג' אומר בחיוך וליבאני מניף את אחת מידי העלים שלו בחיוב. "ריולו מתנשם אך נראה שהוא יכול להמשיך. "אני אתחיל את הקרב. ליבאני עלי תער!" בארג' אומר בקול נחוש ומצביע על ריולו, ליבאני מניע את ראשו ומטח של עלים מהירים עושים את דרכם לריולו. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
חחחחח עצם זה שזה קצת עיצבן אותי לא אומר שזה שינה את השיפוט שלי על הקרב. לסוובלו באמת אין איך להתמודד בקרב מול מגנטון, אם היית מוציא את קירליה שהיה יכול לפחות להשתמש בעל חושי כדי לנתב את המתקפות של מגנטון בחזרה אליו הייתי אומר לך שזה הגיוני, אבל המתקפות שסוובלו יודעת באמת לא משפיעות על מגנטון ממש, שזה פוקימון עם הרבה הגנה. חחח אם היית בוחר באלקטריק לא הייתי מתעצבן אבל פשוט היית מפסיד, כאילו לא בקטע רע אבל זה פשוט הגיוני, אלקטריק לא מאומן בעוד שהמפותח שלו נלחם בקרבות מכון הרבה זמן, זה בסך הכל לטובתך. עצם זה שבחרת את מאצ'וק כבר טובה. אני פשוט ריאליסטי, ואם אתה רוצה להפסיד אין בעיה זה דווקא יכול להשתלב יפה בעלילה כאילו שאתה מתאמן וחוזר לאתגר אותו שוב, אבל מה שבא לך. ומאצ'וק יודע הטלה סייסמית אבל החלפתי אותה לזריקה נמרצת (vital throw) שזה תכלס אותה המתקפה פחות או יותר פשוט שם אחר.
"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אתה קורא במהירות, סוובלו מסתובבת אליך ומביטה בך בעיניה החמודות ובמקורה העגול, סוובלו מתעופפת ונעמדת ליד מארשטומפ, הוא רוצה להילחם ולהראות את הכוח שלו בקרב אבל מכבד את החלטתך. מבין שכנראה אתה רוצה לשמור אותו כשבאמת תצטרך אותו. אתה משחרר מהפוכדור את מאצ'וק שנעמד על הקרקע בעמידה חסונה ובטוחה "מאצ' מאצ' מאצ'וק!!" מאצ'וק נוהם ומאגרף פעמיים את האוויר מולו, וואטסון מביט במבט אסרטיבי. "נראה טוב. מאוד" הוא משבח את רוח הקרב האיתנה של מאצ'וק. לבקשתך מאצ'וק מתרכז, עומד בעמידת קרב וכשהוא מיקד את האנרגיה שלו הוא יוצא ביד שלופה מוכן לפגוע, "מגנטון בוא לא ניתן לו להגיע אלינו. מתקפה משולשת! (tri attack)" וואטסון קורא ומגנטון משגר שלוש סוגי קרניים לכיוונו של מאצ'וק, האחת בוערת,האחת קפואה והאחרונה חשמלית. מאצ'וק מפגין מיומנות גופנית מרשימה כשהוא מתחמק מן הקרניים שמגנטון שיגר, תופס תנופה בעזרת רגליו המאסיביות, קופץ ונוחת על מגנטון כשהוא פוגע בו באופן מלא כשהוא מנחית עליו את ידו בשבירת לבנים. מגנטון מועף לאחור, "מאג מאגנטון.." מגנטון מזמזם וחוזר לרחף, אם כי נראה שספג נזק לא קל בכלל. לידך מרשטומפ וסוובלו מעודדים את מאצ'וק במרץ, נהנים מצורת הלחימה שלו. "מגנטון בוא נמשיך להילחם! אני גאה בך! תשתמש בפצצת מגנט מסביב למאצ'וק, אל תיתן לו מרחב פעולה או בריחה, ואז הכה בו במהירות במכת ברק נוספת!" וואטסון אומר בביטחון ומצביע על מאצ'וק, את גופו המתכתי של מגנטון מתחיל לעטוף אור כסוף, הוא מתכונן לפגוע. מה תעשה?
[/QUOTE]
מגנטון אומנם מרחף, כך שבעיטה נמוכה לא תועיל במיוחד. אבל הזירה עצמה עשויה מקרקע רגילה לחלוטין. יש לי רעיון!
"מאצ׳וק! מהר, קפוץ לאויר והכה בקרקע בשבירת לבנים בכל הכח!" אקרא ואקווה שאבנים יחסמו את המתקפה שלו. "עכשיו, סיים את זה בהטלה ססמית!"
-
[QUOTE]
מאט-
חחחחח עצם זה שזה קצת עיצבן אותי לא אומר שזה שינה את השיפוט שלי על הקרב. לסוובלו באמת אין איך להתמודד בקרב מול מגנטון, אם היית מוציא את קירליה שהיה יכול לפחות להשתמש בעל חושי כדי לנתב את המתקפות של מגנטון בחזרה אליו הייתי אומר לך שזה הגיוני, אבל המתקפות שסוובלו יודעת באמת לא משפיעות על מגנטון ממש, שזה פוקימון עם הרבה הגנה. חחח אם היית בוחר באלקטריק לא הייתי מתעצבן אבל פשוט היית מפסיד, כאילו לא בקטע רע אבל זה פשוט הגיוני, אלקטריק לא מאומן בעוד שהמפותח שלו נלחם בקרבות מכון הרבה זמן, זה בסך הכל לטובתך. עצם זה שבחרת את מאצ'וק כבר טובה. אני פשוט ריאליסטי, ואם אתה רוצה להפסיד אין בעיה זה דווקא יכול להשתלב יפה בעלילה כאילו שאתה מתאמן וחוזר לאתגר אותו שוב, אבל מה שבא לך. ומאצ'וק יודע הטלה סייסמית אבל החלפתי אותה לזריקה נמרצת (vital throw) שזה תכלס אותה המתקפה פחות או יותר פשוט שם אחר.
"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אתה קורא במהירות, סוובלו מסתובבת אליך ומביטה בך בעיניה החמודות ובמקורה העגול, סוובלו מתעופפת ונעמדת ליד מארשטומפ, הוא רוצה להילחם ולהראות את הכוח שלו בקרב אבל מכבד את החלטתך. מבין שכנראה אתה רוצה לשמור אותו כשבאמת תצטרך אותו. אתה משחרר מהפוכדור את מאצ'וק שנעמד על הקרקע בעמידה חסונה ובטוחה "מאצ' מאצ' מאצ'וק!!" מאצ'וק נוהם ומאגרף פעמיים את האוויר מולו, וואטסון מביט במבט אסרטיבי. "נראה טוב. מאוד" הוא משבח את רוח הקרב האיתנה של מאצ'וק. לבקשתך מאצ'וק מתרכז, עומד בעמידת קרב וכשהוא מיקד את האנרגיה שלו הוא יוצא ביד שלופה מוכן לפגוע, "מגנטון בוא לא ניתן לו להגיע אלינו. מתקפה משולשת! (tri attack)" וואטסון קורא ומגנטון משגר שלוש סוגי קרניים לכיוונו של מאצ'וק, האחת בוערת,האחת קפואה והאחרונה חשמלית. מאצ'וק מפגין מיומנות גופנית מרשימה כשהוא מתחמק מן הקרניים שמגנטון שיגר, תופס תנופה בעזרת רגליו המאסיביות, קופץ ונוחת על מגנטון כשהוא פוגע בו באופן מלא כשהוא מנחית עליו את ידו בשבירת לבנים. מגנטון מועף לאחור, "מאג מאגנטון.." מגנטון מזמזם וחוזר לרחף, אם כי נראה שספג נזק לא קל בכלל. לידך מרשטומפ וסוובלו מעודדים את מאצ'וק במרץ, נהנים מצורת הלחימה שלו. "מגנטון בוא נמשיך להילחם! אני גאה בך! תשתמש בפצצת מגנט מסביב למאצ'וק, אל תיתן לו מרחב פעולה או בריחה, ואז הכה בו במהירות במכת ברק נוספת!" וואטסון אומר בביטחון ומצביע על מאצ'וק, את גופו המתכתי של מגנטון מתחיל לעטוף אור כסוף, הוא מתכונן לפגוע. מה תעשה?
[/QUOTE]
מגנטון אומנם מרחף, כך שבעיטה נמוכה לא תועיל במיוחד. אבל הזירה עצמה עשויה מקרקע רגילה לחלוטין. יש לי רעיון!
"מאצ׳וק! מהר, קפוץ לאויר והכה בקרקע בשבירת לבנים בכל הכח!" אקרא ואקווה שאבנים יחסמו את המתקפה שלו. "עכשיו, סיים את זה בהטלה ססמית!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1501778][COLOR=#800080][B]מאט-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=XESIxcdk2CA[/url]
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-
תראו תראו מי חזר להגיב
[/B]אתה מתארגן בחיוך ובהתרגשות להתחיל לחקור את העיר החדשה אליה הגעת, אתה מתלבש במהירות, מצחצח שיניים ושוטף את פניך ומחזיר את המפתחות לחדר לאחות ג'וי שמברכת אותך בבוקר טוב ובעוגיית מילטאנק טעימה. אתה יוצא מן המכון ורואה המון אנשים ופוקימונים מהלכים סביבך, ממש לא כמו אתמול שרק הגעת לאזור. אתה הולך לחנות ורוכש 5 פוכדורים חדשים, עליהם אתה משלם 250 שקל. לאחר מכן אתה עובר ממקום למקום, בתי קפה ומסעדות, בתים ובניינים רבים נראים באור, לא יכלת לראות אותם כשהיה לילה. אתה שומע שישנה תחרות פוקימונים שמתרחשת בזה הרגע בבניין התחרויות, אתה מבין מעוברי אורח שישנה חצר ענקית ויפה, אטרקציה נחשקת בעיר שקוראים לה "גן העדן" ששם אפשר להיכנס עם הפוקימונים שלך וליהנות מהסביבה, אך מותר להיכנס לשם רק עם פוקימון הנחשב "חמוד" למנהלים. אתה רוצה למצוא את בוויזל, וחוזר לאזור המים שם הגעת לעיר עם קיי, אתה לא מבחין בבוויזל כלשהוא, אך אתה שומע שני נערים בגילך מדברים על כך. "הבוויזל הזה..ממש מסכן! אומרים שהוא בורח ממנה כל שני וחמישי, ובכן אין פלא.. עם מאמנת כזאת. לדעתך נמצא אותו כאן? לפחות נוכל להרוויח את הכסף מהפרס" אחד הנערים אומר לחברו בזמן שאתה מאזין להם בחשאי. מה תעשה?
שלום שלום. דבר אחרון שעשיתי לפני שהייתי מחוץ לבית חמישה ימים: מגיב אצלך
דבר ראשון שעשיתי אחרי שחזרתי: מגיב אצלך
Hmph
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אוקיי. כנראה 'המאמנת של בוואיל היא לא בדיוק המאמנת המושלמת. אני כל כך מצטער שהוא צריך לראות את המאמנת הזאת שוב, אבל פוקימונים של מאמנים צריכים להיות איתם. מי יודע? אולי יום אחד היא גם תשתפר' אחשוב. 'טוב, בוויזל לא נמצא ליד המים, איפה שהכי הגיוני לחפש אותו. אולי הוא יהיה ביער?' אחשוב ואתחיל ללכת לכיוון היער שליד העיר, בחיפוש אחרי בוויזל.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501800][COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
הכל טוב! לימודים הרבה יותר חשוב שים אותם במקום הראשון. וזה העיר מיובל לא מאוול! חחח[/B]
[RIGHT]"חשבתי שהשוק יהיה קצת יותר מעניין." אתה אומר מעט מאוכזב, אתה שואל עוברי אורח על הדברים שניתן לרכוש כאן, זוג בשנות ה-30 מסביר לך במעט עצב. "היו כאן מלא דברים..פוכדורים מיוחדים, צמידים לפוקימונים, חכות, בגדים ואפילו דוכן של חפצים לקרב ואבני התפתחות! אבל ידוע שצוות אקווה היה עוקב אחרי משלוחי האספקה והיה גונב את הכל..לכן הפסיקו לייבא אותם לכאן" הזוג אומר ומתרחק ממך, אתה מרגיש צביטה בלבך. "לא נורא. אני לא יכול להרשות לעצמי לישאר כאן יותר מדי, וסלאטפורט בכל מקרה זאת רק עצירה בדרך למאוויל. כדאי שנתקדם" אתה אומר לעצמיך ומתחיל ללכת לכיוון העיר מיובייל, שם נמצא המכון השלישי שלך. אתה יוצא מהיציאה הצפונית של העיר סלאטפורט, ניגש לתחום האופניים כדי לבצע מעבר מהיר יותר לכיוון העיר, אך לצערך נגמרו האופניים, כולם מושכרים. אתה ניגש לדרך הארוכה, מן דרך הליכה החוצה את הים באור של כמה קילומטרים. מאמנים מסבירים לך שעל הגשר ישנם כמה פוקימונים, ככה שלא יהיה משעמם. אתה יוצא לכיוון הגשר ומתחיל ללכת, לאחר הליכה של כעשר דקות, בהן העיר עדיין איננה נראית באופק, אתה מצליח להבחין במספר פוקימונים בקרבת מקום [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/316.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/312.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/406.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/276.gif[/IMG]מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#800080]
[B]מאט-
חחחחח עצם זה שזה קצת עיצבן אותי לא אומר שזה שינה את השיפוט שלי על הקרב. לסוובלו באמת אין איך להתמודד בקרב מול מגנטון, אם היית מוציא את קירליה שהיה יכול לפחות להשתמש בעל חושי כדי לנתב את המתקפות של מגנטון בחזרה אליו הייתי אומר לך שזה הגיוני, אבל המתקפות שסוובלו יודעת באמת לא משפיעות על מגנטון ממש, שזה פוקימון עם הרבה הגנה. חחח אם היית בוחר באלקטריק לא הייתי מתעצבן אבל פשוט היית מפסיד, כאילו לא בקטע רע אבל זה פשוט הגיוני, אלקטריק לא מאומן בעוד שהמפותח שלו נלחם בקרבות מכון הרבה זמן, זה בסך הכל לטובתך. עצם זה שבחרת את מאצ'וק כבר טובה. אני פשוט ריאליסטי, ואם אתה רוצה להפסיד אין בעיה זה דווקא יכול להשתלב יפה בעלילה כאילו שאתה מתאמן וחוזר לאתגר אותו שוב, אבל מה שבא לך. ומאצ'וק יודע הטלה סייסמית אבל החלפתי אותה לזריקה נמרצת (vital throw) שזה תכלס אותה המתקפה פחות או יותר פשוט שם אחר. [/B]
[RIGHT]"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אתה קורא במהירות, סוובלו מסתובבת אליך ומביטה בך בעיניה החמודות ובמקורה העגול, סוובלו מתעופפת ונעמדת ליד מארשטומפ, הוא רוצה להילחם ולהראות את הכוח שלו בקרב אבל מכבד את החלטתך. מבין שכנראה אתה רוצה לשמור אותו כשבאמת תצטרך אותו. אתה משחרר מהפוכדור את מאצ'וק שנעמד על הקרקע בעמידה חסונה ובטוחה "מאצ' מאצ' מאצ'וק!!" מאצ'וק נוהם ומאגרף פעמיים את האוויר מולו, וואטסון מביט במבט אסרטיבי. "נראה טוב. מאוד" הוא משבח את רוח הקרב האיתנה של מאצ'וק. לבקשתך מאצ'וק מתרכז, עומד בעמידת קרב וכשהוא מיקד את האנרגיה שלו הוא יוצא ביד שלופה מוכן לפגוע, "מגנטון בוא לא ניתן לו להגיע אלינו. מתקפה משולשת! (tri attack)" וואטסון קורא ומגנטון משגר שלוש סוגי קרניים לכיוונו של מאצ'וק, האחת בוערת,האחת קפואה והאחרונה חשמלית. מאצ'וק מפגין מיומנות גופנית מרשימה כשהוא מתחמק מן הקרניים שמגנטון שיגר, תופס תנופה בעזרת רגליו המאסיביות, קופץ ונוחת על מגנטון כשהוא פוגע בו באופן מלא כשהוא מנחית עליו את ידו בשבירת לבנים. מגנטון מועף לאחור, "מאג מאגנטון.." מגנטון מזמזם וחוזר לרחף, אם כי נראה שספג נזק לא קל בכלל. לידך מרשטומפ וסוובלו מעודדים את מאצ'וק במרץ, נהנים מצורת הלחימה שלו. "מגנטון בוא נמשיך להילחם! אני גאה בך! תשתמש בפצצת מגנט מסביב למאצ'וק, אל תיתן לו מרחב פעולה או בריחה, ואז הכה בו במהירות במכת ברק נוספת!" וואטסון אומר בביטחון ומצביע על מאצ'וק, את גופו המתכתי של מגנטון מתחיל לעטוף אור כסוף, הוא מתכונן לפגוע. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]
דרו-
זה לא כמו מיקוד אנרגיה, אבל אם תביט בקרב שהראתי לך למעלה, תראה שלוקח לריולו כמה שניות להתרכז ולהעתיק את המתקפה, זה לא בא לו ישר. בהמשך תוכלו להתאמן על זה שזה ייקח לו פחות זמן, כאילו גם עכשיו זה לא לוקח לו הרבה זמן, פשוט לוקח כמה שניות של ריכוז. אוהב גם אותך! והכל טוב תגיב כשנוח לך.
[/B]״ררר...״ אתה חורק את שינייך, דוויבל בהחלט יריב לא קל, גם הקרב עצמו לא קל ודורש הרבה מאוד ריכוז ויצירתיות, האופייני לקרב מכון שלישי. ״ריולו הכן כפת כוח בידייך ורוץ במהירות מצד לצד אל דוויבל. כשתגיע לפניו תעשה קפוץ על הידיים ובצע סלטה מעליו והכה בעצמה בקרקע, סנטימטרים מעליו. פוצץ אותה והעף אותו מהשיריון! רוץ אל השיריון עם זריזות והשתמש בזריקה מסובבת, אתה תצליח הפעם אני מאמין בך״ אתה מסביר לריולו במהירות אך מדגיש את החלקים שצריכים הדגשה, "רי רי ריולו" ריולו מהנהן לכיוונך ונושם נשימה עמוקה, ומיד יוצא לקרב. ריולו רץ במהירות לכיוונו של דוויבל אך מבצע קפיצה לאחור. "אסטרטגיה נחמדה מאוד. אבל כדאי שתיתנו שם למהלך שכזה, כי גם אני שומע את מה שאתה מתכנן" בארג' אומר בחיוך. "דוויבל היכנס לתוך השריון שלך. תספוג את מכת המחץ" בארג' אומר במהירות ודוויבל מקשיב לו, מתכנס לתוך הקונכייה ונשאר שם. ריולו מגיע למאחוריו, משתמש בכפת כוח על הקרקע, שניה עוברת ופתאום פיצוץ גדול נוצר, הפיצוץ מעיף את הקונכיה של דוויבל ומגלגל אותה כמעין כדור כדורגל, דוויבל מגיח מהקונכיה, הפגיעה הייתה חזקה, אך השריון הצליח לספוג חלק ניכר ממנה. האטסטרגיה שלך כשלה, דוויבל נשאר בשריון ויהיה לא קל להוציא אותו משום. ריולו נושך את שפתיו ומחליט שאת הקרב הזה הוא מנצח, ריולו משתמש בזריזות ומזנק לכיוון דוויבל במהירות הבזק, תופס את השריון בשתי ידיו, מיישר את גופו כלפי מטה כשדוויבל וקונכייתו מעליו, ובעזרת רגלו הימנית בועט בחוזקה את דוויבל והקונכיה אחורה, גורם לדוויבל ליפול מן הקונכייה ולהתגלגל!! "דווי דוויבל!" דוויבל מזמזם בלחץ כשהוא שם לב שהוא רחוק מהשריון שלו! [B]ריולו למד זריקה מסובבת! [/B]בחיוך מאושר אתה מניף את אגרופך לאוויר ומריע לריולו, אך אתה יודע שכאן זה לא הזמן לעצור. ״קדימה ריולו, כשהוא חשוף! הטח בו מספר אגרופי קליע חזקים! קדימה אלוף אנחנו מסוגלים״ אתה אומר בהתלהבות ובנחישות וריולו נראה ששום דבר לא יוכל להביס אותו, ריולו רץ במהירות כשידו הימנית זוהרת באור כסוף, דוויבל ללא השריון מהיר יותר, אך לפני שדוויבל מספיק לחזור לשריון שלו ריולו מפתיע אותו ופוגע בו 3 פעמים באגרוף קליע מהיר וקטלני, שהאחרון מרים את דוויבל לאוויר וגורם לו לנחות על הקרקע. מעולף לגמרי. "רי ריולו!" ריולו קופץ באושר על כך שהצליח ללמוד את המתקפה ולנצח את דוויבל, "הריולו שלך מאוד מוכשר. זה היה קרב פשוט פנטסטי" בארג' אומר בחיוך ומשיב את דוויבל לפוכדור שלו. "ועכשיו..הפוקימון האחרון שלי. זה כל מה שנשאר לי. זהו הפוקימון הראשון שלי דרו, והוא מאוד מיוחד בשבילי" בארג' אומר בהחלטיות וזורק פוכדור לאוויר, קרן אור לבנה מתרפצת מתוכו ולפתע עומד מולך [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/542.gif[/IMG]"לי ליבאני!" הפוקימון אומר בקול נעים ורך, "ליבאני שלי. אתה מוכן לקרב?" בארג' אומר בחיוך וליבאני מניף את אחת מידי העלים שלו בחיוב. "ריולו מתנשם אך נראה שהוא יכול להמשיך. "אני אתחיל את הקרב. ליבאני עלי תער!" בארג' אומר בקול נחוש ומצביע על ריולו, ליבאני מניע את ראשו ומטח של עלים מהירים עושים את דרכם לריולו. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"ריולו חזור!״ אומר רגוע ואלחץ על הפוקדורשלו ואתן לקרן האדומה לשאוב אותו פנימה. "מצטער אבל כפי שאמרת בין קרב לקרב אני רשאי להחליף, ווירליפד צא החוצה!״ אומר בנחישות ואהייה בשקט מוחלט. אביט בווירליפד בחיוך ובדממה ואז בליבאני.
״טוב ווירליפד, זה יהיה קרה מאוד קשה, אך עלייך אני סומך שנטפל בו״
״השתמש במחבש וקפוץ במקום. קרע את כל העלים, ואז השתמש תותח סיכות!״
-
[QUOTE] ג'יי-
הכל טוב! לימודים הרבה יותר חשוב שים אותם במקום הראשון. וזה העיר מיובל לא מאוול! חחח
"חשבתי שהשוק יהיה קצת יותר מעניין." אתה אומר מעט מאוכזב, אתה שואל עוברי אורח על הדברים שניתן לרכוש כאן, זוג בשנות ה-30 מסביר לך במעט עצב. "היו כאן מלא דברים..פוכדורים מיוחדים, צמידים לפוקימונים, חכות, בגדים ואפילו דוכן של חפצים לקרב ואבני התפתחות! אבל ידוע שצוות אקווה היה עוקב אחרי משלוחי האספקה והיה גונב את הכל..לכן הפסיקו לייבא אותם לכאן" הזוג אומר ומתרחק ממך, אתה מרגיש צביטה בלבך. "לא נורא. אני לא יכול להרשות לעצמי לישאר כאן יותר מדי, וסלאטפורט בכל מקרה זאת רק עצירה בדרך למאוויל. כדאי שנתקדם" אתה אומר לעצמיך ומתחיל ללכת לכיוון העיר מיובייל, שם נמצא המכון השלישי שלך. אתה יוצא מהיציאה הצפונית של העיר סלאטפורט, ניגש לתחום האופניים כדי לבצע מעבר מהיר יותר לכיוון העיר, אך לצערך נגמרו האופניים, כולם מושכרים. אתה ניגש לדרך הארוכה, מן דרך הליכה החוצה את הים באור של כמה קילומטרים. מאמנים מסבירים לך שעל הגשר ישנם כמה פוקימונים, ככה שלא יהיה משעמם. אתה יוצא לכיוון הגשר ומתחיל ללכת, לאחר הליכה של כעשר דקות, בהן העיר עדיין איננה נראית באופק, אתה מצליח להבחין במספר פוקימונים בקרבת מקום
מה תעשה? [/QUOTE]
חחח איזה הזוי אתה, אם אין דברים שווים בשוק בגלל אקווה, היית הופך את זה למיני משימה ונותן לי לעצור את הפעילות שלהם שם
------------------------------
"המממ, המינון הזה נראה כמו אימון טוב לטראפינץ'" אומר ואשלוך את הפוקדור של טראפינץ בזריזות. "טראפינץ', צא!השתמש בחפירה כדי להתגנב מאחורי גבו של מיינון ואז תשתמש בקבר אבן!"
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חחחח זה שהם גנבו לא אומר שאתה היית יכול לקחת את הסחורה, פשוט סיפרו לך את זה[/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#a52a2a]"המממ, המינון הזה נראה כמו אימון טוב לטראפינץ'" אתה אומר ומשחרר את טראפינץ' מהפוכדור. טראפינץ' מתחפר במהירות ופוגע בעוצמה במינון עם חפירה, שלאחריה הוא פותח את פיו ומזמזם, יוצר מולו אבן גדולה שפוגעת במינון. מינון מתנשם אך אינו מוותר, הוא רץ במהירות לטראפינץ' וסותר לו פעמיים. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#800080][RIGHT][B]מאט-[/B]
"מאצ׳וק! מהר, קפוץ לאויר והכה בקרקע בשבירת לבנים בכל הכח!" אתה קורא ומאצ'וק שובר את הרצפה שבקרבתו, אך לא נראה שזה עושה משהו. פצצות המגנט משתגרות מסביב למאצ'וק שמכסה את פניו ומנסה לראות בבירור, מאצ'וק רץ בהירות למגנטון ומנסה לתפוס אותו ולהשתמש בזריקה נמרצת, מצליח לתפוס את מגנטון ומתכונן לזרוק אותו, אך בגלל מכת הברק שמגנטון משחרר מאצ'וק מתחשמל ומשחרר את מגנטון. נראה שמאצ'וק מתנשם. "מגנטון הקרב הזה שלנו. תשתמש במתקפה משולשת ואז לסיום מכת ברק!". מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-
חחחח כל הכבוד[/B]
אתה מנחש שהמאמנת של בוויזל אינה כל כך נחמדה אליו, אתה מביט סביב האגם ולא מוצא כלום ושום דבר, מבעד לאגם אתה רואה יער ואתה מחליט שזו נקודת המשך טובה לחיפוש. אתה חוצה את בורי המים במקומות בהם אפשר, נכנס לתוך היער הסבוך ומחפש בכל מקום. אתה מהלך בין העצים והצמחים כ-20 דקות, כשלפתע אתה שומע קולות אימון משונים "בווי בווי בוויזל". אתה רץ במהירות למקור הרעש, הקול לוקח אותך לאזור מבודד ביותר, מן קרחת יער קטנה, שבאמצע שלה עומד [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/418.gif[/IMG] שמתאגרף באוויר, נראה שהוא מתאמן פשוט. בוויזל מרחרח את האוויר ומסתובב אליך במהירות, "בווי בווי!" הוא אומר בטון מעוצבן ומניף אליך את ידו, מעין כועס על כך שהפרעת לו. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
[RIGHT]"ריולו חזור!״ אתה קורא מיד ומשיב את ריולו לפוכדור, שצועק ומבקש ממך לעצור. "רי ריולו!" ריולו אומר ורץ לידך, כנראה שהוא רוצה לצפות בקרב. אתה משחרר את ווירליפד שמתגלגל במעגל בראוותנות ונראה חזק מתמיד. "וואו. אני רואה שהשקעת בו אימונים. בהחלט רואים את זה" בארג' אומר בסקרנות, כמומחה לפוקימוני חרק, אתה מאמין לו, באמת התאמנתם קשה. ״טוב ווירליפד, זה יהיה קרה מאוד קשה, אך עלייך אני סומך שנטפל בו״ אתה אומר לווירליפד. "וויר וויר לי פד!" ווירליפד נוהם בנחישות ומביט בעיניו הצדדיות בליבאני שרק מחייך. "ליבאני קדימה. עלי טער שוב" בארג' קורא וליבאני משגר מטח נוסף של עלי תער. ווירליפד מתחיל להסתובב, הסיבוב גורם לעלים להיקרע ובעצם לא לפגוע בווירליפד, "ליבאני. תתחמק" בארג' קורא, ליבאני יורה חוט משי מפיו ומשגר אותו לכיוון אחד מגזעי העצים בזירה, ובצעד מהיר מושך את עצמו, מתחמק במהירות מהמתקפה של ווירליפד, ווירליפד עוצר ומשגר טילי סיכות לבנים ומחודדים שעושים את דרכם לליבאני, "ליבאני הגנה!" בארג' אומר ואת ליבאני מגנה חומה זוהרת בירוק שבולמת את טילי הסיכות. "עכשיו ליבאני. הנה מגיע מהלך ההתקפה שלנו. מספרי אקס!" בארג' אומר ועלי הידיים של ליבאני מתחילים לזהור באור ירוק, והוא מתחיל לעוט במהירות לכיוונו של ווירליפד כדי לתקוף. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]