-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jul 3 2007, 09:08 PM
[b] מה?... :blink: לא הצלךחתי להבין.
התכוונתה ל: "יה בחור" במילא אחת שזה: "יבחור"?
עם כך אני חושב שזה אמור להיות "י'בחור"....
---
דארקר דן בלק אנימה שלעט. B) [/b][/quote]
אוו שתוק.....הסתיים דף נות'! אני אחד המעריצים הגדולים של הסדרה,אחד היחידים שבאמת קרא את המנגה כולה ולא מכו מלא שאני מכיר שחושבים שהם קראו והבינו את העומק הסדיסטי שבה, אני........אני פורץ בבכי! זה נגמר!
-
[quote][i]Originally posted by aviv[/i]@Jul 3 2007, 09:09 PM
[b] אוו שתוק.....הסתיים דף נות'! אני אחד המעריצים הגדולים של הסדרה,אחד היחידים שבאמת קרא את המנגה כולה ולא מכו מלא שאני מכיר שחושבים שהם קראו והבינו את העומק הסדיסטי שבה, אני........אני פורץ בבכי! זה נגמר! [/b][/quote]
חבל ><
אבל לפחות מצאתי אתר אדיר שאפשר לראות בו הכול אונליין איכות DVD [=
[[color=yellow]לא ראיתי עדיין את הסוף,בסוף אבל יורים לראיטו ביד לפני שהוא מספיק לכתוב ת'שם של L לא?][/color]
-
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jul 3 2007, 09:15 PM
[b] חבל ><
אבל לפחות מצאתי אתר אדיר שאפשר לראות בו הכול אונליין איכות DVD [=
[[color=yellow]לא ראיתי עדיין את הסוף,בסוף אבל יורים לראיטו ביד לפני שהוא מספיק לכתוב ת'שם של L לא?][/color] [/b][/quote]
אתה באמת מצפה שני אגלה לך? צפיתי בזה 3 פעמים כדי להבין שזה נגמר! ואתה בא ואומר לי לגלות לך? לך יעצלן
-
[quote][i]Originally posted by aviv[/i]@Jul 3 2007, 09:21 PM
[b] אתה באמת מצפה שני אגלה לך? צפיתי בזה 3 פעמים כדי להבין שזה נגמר! ואתה בא ואומר לי לגלות לך? לך יעצלן [/b][/quote]
אני צריך להעלות את הפרקים...
ובמילא אמרו לי כבר אני רק מוודא שזה נכון 0=
אגב עם בא לך לראות אנימת מכות טובה יותר מדרגון בול תראה טנג' טנג'ה/סמוראי צ'מבלו...
לא חסר אנימות טובות [=
-
חח יאיאי לאט לאט אני עובר את כולם ברשימת עשרת הכתבים הגדולים ^^
-
הדרך עוד ארוכה B)
יש לך לעבור את חן,אותי,את רותם ואת אביב B)
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jul 3 2007, 09:22 PM
[b] אני צריך להעלות את הפרקים...
ובמילא אמרו לי כבר אני רק מוודא שזה נכון 0=
אגב עם בא לך לראות אנימת מכות טובה יותר מדרגון בול תראה טנג' טנג'ה/סמוראי צ'מבלו...
לא חסר אנימות טובות [= [/b][/quote]
אתה בעצם.......אומר....לוחש.....רומז.....מצייץ שיש אנימת מכות טובה יותר מדרגון בול זי??@!@!?@!?@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!
-
[quote][i]Originally posted by aviv[/i]@Jul 3 2007, 09:24 PM
[b] אתה בעצם.......אומר....לוחש.....רומז.....מצייץ שיש אנימת מכות טובה יותר מדרגון בול זי??@!@!?@!?@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@!@!?@?!@?!?@!?!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!??@! [/b][/quote]
אם...כן :XD:
ראסמי דרגון בול לא משהו,זה נמרח מידי,יש הרבה יותר טובות,ת'אמת XD אפילו לאב הינה יותר טוב XDD
-
-
אני אעבור את כולכם לאט לאט,משום שההפרשים של ההודעות שאתם עושים לבין מה שאני עושה קטנים ^^
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jul 3 2007, 09:26 PM
[b] אם...כן :XD:
ראסמי דרגון בול לא משהו,זה נמרח מידי,יש הרבה יותר טובות,ת'אמת XD אפילו לאב הינה יותר טוב XDD [/b][/quote]
אנינינינינינינ?..?.........מתפוצץ@@!@!@!!@@!!@!!!
----
טוב מודה....אבל דרוגן בול היא אחת האנימות המצליחות בעולם אם לא המצליחה ביותר! תודה!@!@!@ והיא כל כך יפה! אינ צופה ופשוט נהנה!
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jul 3 2007, 09:26 PM
[b] אם...כן :XD:
ראסמי דרגון בול לא משהו,זה נמרח מידי,יש הרבה יותר טובות,ת'אמת XD אפילו לאב הינה יותר טוב XDD [/b][/quote]
אשכרההה
אני זוכר שראיתי היה גוקו נגד פאריז
והיה את זה 374638 פרקים, וכל פעם הקריין אומר "הקרב הגדול התחיל!"
-
[quote][i]Originally posted by aviv[/i]@Jul 3 2007, 09:29 PM
[b] אנינינינינינינ?..?.........מתפוצץ@@!@!@!!@@!!@!!!
----
טוב מודה....אבל דרוגן בול היא אחת האנימות המצליחות בעולם אם לא המצליחה ביותר! תודה!@!@!@ והיא כל כך יפה! אינ צופה ופשוט נהנה! [/b][/quote]
אין ספק שהיא מצליחה,בסקר האחרון היא הגיעה למקום השמיני אני חושב ביפן,אבל עדיין היא נמרחת :XD:
-
תגיד סאי (אני רואה שחזרת לסאי)
מה עם המשחק שלך?