[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 2 2009, 09:02 PM
[b] ירין
"רשמנו זאת. משוחרר, ואנחנו שמים עליך עין. יותר מבדרך כלל" הוא אומר לך ופותח את הדלת.
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר ויוצא החוצה לראות איפה אני..
Printable View
[b] ירין
"רשמנו זאת. משוחרר, ואנחנו שמים עליך עין. יותר מבדרך כלל" הוא אומר לך ופותח את הדלת.
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר ויוצא החוצה לראות איפה אני..
אוקיי , אלך אל הפרופסור לקחת את הבלספראוט שלי (בהנחה שעוד לא קיבלתי אותו)
[b] מקס
"סלוברו, השתמש באגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טריקו פוגע בסלוברו עם השריטה וזנב הברזל, ואז נפגע מאגרוף המגה, ולא מצליח להתחמק.
[/b][/quote]
"טריקו, שחה במים ואז תקפוץ ותשתמש ביריית זרע ואז מכת זנב"
[b] ניתאי
20 ו14 זה לא בגילך... אם אתה רוצה להתייחס לגיל של מישהו, עשה זאת במדויק...
ונניח שאני גם יודע מה התכוונת לספר לו.
--
"אז אתה אומר לי שבאמצעות יתדות ומאצ'מפים ניצחתם חבורה של אנשים חמושים?!" הוא אומר בתמיהה קלה. [/b][/quote]
אה,O:,שכחתי שכאן אתה בוחר את גילך
------------------
"האמת שכן" אגיד ואחשוב בעצמי בפליאה איך קרה הדבר
ירין
אתה נמצא בעיר זאגוויל, בתחנת המשטרה, ואתה מזהה את המקום הזה, אתה יודע איך להגיע מכאן לכל נקודה חשובה שהיא בעיר.
עופרי
כן, רק להבא צטט את התגובה שאתה מגיב אליה, כי לא תמיד אתה מגיב לתגובה קבועה כמו ההתחלה.
--
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור, וכתוב על שלט ליד המעבדה:
"מעבדת המחקר של פורפסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
מקס
שוב, איך קופצים מהמים? זה לא נארוטו.
--
טריקו שוחה, ואז יורה זרע עלוקה ופוגע בסלוברו, אז הוא מתקרב עוד כדי להשתמש במכת זנב (שכן, הוא לא שחה)
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. טריקו פוגע בסלוברו, ואז סלוברו יורה אקדח מים ופוגע בטריקו.
ניתאי
שזה מוביל בסופו של דבר לעוד אחד מהדברים שאני שונא בפורום הזה: סינגולריות. אני אפרט על כך בהזדמנות.
--
"הסיפורים ההזווים מתחילים לעלות לי העצבים, והבעיה היא, שאתה לא הראשון שהתחיל עם הסיפורים המוזרים האלה. טוב נראה לי זה מספיק. אם זה לא, האם קיימת דרך שבה נוכל לתקשר איתך?" הוא שואל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 3 2009, 04:27 PM
[b] ירין
אתה נמצא בעיר זאגוויל, בתחנת המשטרה, ואתה מזהה את המקום הזה, אתה יודע איך להגיע מכאן לכל נקודה חשובה שהיא בעיר.
[/b][/quote]
אני כמובן הולך לרפא את הפוקימונים אם צריך ואז למכון
[b] עופרי
כן, רק להבא צטט את התגובה שאתה מגיב אליה, כי לא תמיד אתה מגיב לתגובה קבועה כמו ההתחלה.
--
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור, וכתוב על שלט ליד המעבדה:
"מעבדת המחקר של פורפסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים". [/b][/quote]
'נשמע אדם דיי חשוב' אני חושב ונכנס למעבדה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 2 2009, 04:18 PM
[b]
תמיר
נכון, בעיה רצינית.
--
אנשים לא מתקרבים, ובינתיים אנדרסון אומר אל עצמו:
"שיטת הצפנה... קוביה הונגרית... איזה יופי, יש לי בדיוק תוכנה שפורצת דברים כאלה. קדימה..... קדימה...... כן! דלתות מקוונות!" הוא אומר, והדלתות נפתחות הוא מוציא את הדברים של המחשב הנייד ומחזיר אותו לתיק "אוקיי, קדימה בוא נמשיך!" הוא נכנס פנימה. [/b][/quote]
"אוקיי!" אני אומר במהירות,לוקח את הפוקימון שהוצאתי(אפילו לא זוכר מי זה היה) בידי ונכנס אחריו,עדיין משגיח עד השניה האחרונה.
--
כנלש"י (כנזכר לפני שלושה ימים)
יש!אני יכול להגיב מעכשיו עד יום ראשון בשעה 1 בערך...(בצהרים)
[b] ניתאי
שזה מוביל בסופו של דבר לעוד אחד מהדברים שאני שונא בפורום הזה: סינגולריות. אני אפרט על כך בהזדמנות.
--
"הסיפורים ההזווים מתחילים לעלות לי העצבים, והבעיה היא, שאתה לא הראשון שהתחיל עם הסיפורים המוזרים האלה. טוב נראה לי זה מספיק. אם זה לא, האם קיימת דרך שבה נוכל לתקשר איתך?" הוא שואל. [/b][/quote]
"יש לי טלפון" אגיד ואוציא אותו מתיקי,שמח שהשיחה הזאת סוף סוף מגיע לסופה
ירין
אין צורך לרפאות, ואתה מגיע למכון.
"מנהיגת המכון עדסיין לא חזרה.. אז אני אעביר אותך למימד המקביל" אומר השומר שזוכר אותך, ומעביר אותך למימד המקביל. הכל כבר מוכן שם.
"אין טעם לחזור על החוקים, נתחיל!" היא אומרת ומוציאה את סלוברו.
עופרי
אתה נכנס למעבדה ואחד הועזרים פונה אליך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
תמיר
זה היה סקיפלום.
--
בחדר אתם רואים מין בריכה שיש בה כמה צוללות, ויש חלון זכוכית בתחתית שמתחתיו אין מים, ויש שם שער שמאפשר להוביל צוללות, ויש צוללת עמוסה על ואן.
"לעזאזל!" אומר אנדרסן, והוא עוקף את הבריכה וניגש לחלון. הוא מוציא את השוטגן ודופק איתו על החלון, עד שהחלון נשבר. הואן בינתיים מתחיל ליסוע. "צא, רב טוראי פלאיו!" אומר אנדרסון ומוציא את פירו. הוא מחליף את השוטגן לעוזי. "קדימה, עלה על פירו, יש לנו מרדף קטן לבצע" הוא אומר ומתיישב על פירו.
ניתאי
"לראות את הטלפון שלך לא עוזר שלי. אני צריך דרך לתקשר איתך" הוא אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 4 2009, 02:38 PM
[b] תמיר
זה היה סקיפלום.
--
בחדר אתם רואים מין בריכה שיש בה כמה צוללות, ויש חלון זכוכית בתחתית שמתחתיו אין מים, ויש שם שער שמאפשר להוביל צוללות, ויש צוללת עמוסה על ואן.
"לעזאזל!" אומר אנדרסן, והוא עוקף את הבריכה וניגש לחלון. הוא מוציא את השוטגן ודופק איתו על החלון, עד שהחלון נשבר. הואן בינתיים מתחיל ליסוע. "צא, רב טוראי פלאיו!" אומר אנדרסון ומוציא את פירו. הוא מחליף את השוטגן לעוזי. "קדימה, עלה על פירו, יש לנו מרדף קטן לבצע" הוא אומר ומתיישב על פירו. [/b][/quote]
אני קופץ על פירו ומתייצב,מחזיק בנוצות שלו,משתדל לא להכאיב ולהסתיר את חששותיי
"סקיפלום תעוף אחרינו" אני אומר לסקיפלום
"אני מוכן"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 4 2009, 01:38 PM
[b] ניתאי
"לראות את הטלפון שלך לא עוזר שלי. אני צריך דרך לתקשר איתך" הוא אומר [/b][/quote]
"המספר שלי הוא 0273-454-322,תתקשר אם תצטרך אותי" אגיד,מנסה לגמור את השיחה
תמיר
"אני הייתי מחזיר את סקיפלום אם הייתי אתה. אני לא יודע עד כמה מהיר סקיפלום, אבל אני די בטוח שהוא לא מהיר כמו פירו שלי" הוא אומר.
ניתאי
"אוקיי. חקירה הסתיימה. אנחנו שמים עין עליך" הוא אומר ופותח את הדלת.
[b] עופרי
אתה נכנס למעבדה ואחד הועזרים פונה אליך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
[/b][/quote]
"כן , אני באתי לפרופסור , כדי שיביא לי את הבלספראוט שלי!"
[b] ירין
אין צורך לרפאות, ואתה מגיע למכון.
"מנהיגת המכון עדסיין לא חזרה.. אז אני אעביר אותך למימד המקביל" אומר השומר שזוכר אותך, ומעביר אותך למימד המקביל. הכל כבר מוכן שם.
"אין טעם לחזור על החוקים, נתחיל!" היא אומרת ומוציאה את סלוברו.
[/b][/quote]
"טנטקול צא! תשתמש בעוקץ רעל חזק! ואז נסה נגיחה חזקה ואז תפתיע אותו מאחור בעוקץ רעל שוב!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 4 2009, 09:52 PM
[b] תמיר
"אני הייתי מחזיר את סקיפלום אם הייתי אתה. אני לא יודע עד כמה מהיר סקיפלום, אבל אני די בטוח שהוא לא מהיר כמו פירו שלי" הוא אומר. [/b][/quote]
"חזור" אני אומר בשקט,ומחזיר אותו
אין לי כוח להגיב לו,אז אני פשוט אומר:"בוא נצא כבר"
עופרי
"אם באת לקבל אותו, אז הוא עדיין לא שלך. פרופסור רוזנשיין נמצא בסוף המעבדה, ליד המחשב" הוא אומר ומצביע לסוף המעבדה.
ירין
"סלוברו, השתמש בבועות!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה בועות שמבטלות את עוקץ הרעל. טנטקול שוחה ונוגח בסלוברו. "כעת סלוברו, על חושי!" כשטנקטול בא לירות עוקץ רעל שוב, המים מתחתיו עולים למעלה, ומקבלים צורה של טנטקרול, שתופס את טנקטול וחובט אותו בקירות הזירה, וזורק אותו למים.
תמיר
"קדימה רב טוראי, רדפי אחרי הוואן, אנחנו צריכים לנטרל את הצוללת ולהחזיר אותה!" אומר אנדרסן. פירו מתחיל לנוע במהירות די גבוה, והוא נמצא מעל הרכב. מהרכב יוצאים שני אנשים ומתחילים לירות בכם. אנדרסון יורה גם בהם, ואז הוא מכוון את פירו למעלה. פירו עולה עוד למעלה. אנדרסן מוציא מכשיר מהתיק שלו. "בוא נראה, הם לא מתכוונים לברוח עם הצוללת בוואן. בוא נחפש משהו... כמו מסוק" הוא אומר ומתעסק מעט עם המכשיר "אוקיי, המכ"ם הקטן שלי מוכן. כן, מסוק אחד בדרך לכאן. בוא נוריד אותו! רב"ט, 30 מעלות צפון מזרח, קדימה!" פירו טס קדימה, ואתם רואים מסוק מתקרב. אנדרסן יורה על המסוק, אבל המסוק מתחמק, ואז מסתובב, ואחת הדלתות נפתחת ועומד שם איש עם מכונת ירייה. "נו באמת..." אומר אנדרסן, ומכוון את פירו למעלה. מהמסוק נופל וו לכיוון הוואן. מהוואן יוצא מישהו, שתופס את הוו והולך לתא המטען כדי לחבר את הוו לצוללת. "בחיי הם צפויים.." אומר אנדרסן "רב"ט, קרן על!" פירו טוען קרן על ויורה, אבל האיש שמחזיק בוו מוציא וואבפט שבולם את ההתקפה. אחר כך ראין והמסוק מחליפים עוד יריות, שבגללן המסוק נע ולכן הוו לא נשאר במקום, מה שמפריע לאיש לחבר את זה לצוללות. "אוקיי ראין, אני לא יכול לטפל בהם עם וובאפט. אני עכשיו מתכוון לרדת למטה, ואתה תתפוס את וואבפט, ותעיף אותו מהוואן כדי שאני אוכל להשתמש בקרן על!" הוא אומר, ומכין את פירו לצלילה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 5 2009, 09:56 PM
[b] תמיר
"קדימה רב טוראי, רדפי אחרי הוואן, אנחנו צריכים לנטרל את הצוללת ולהחזיר אותה!" אומר אנדרסן. פירו מתחיל לנוע במהירות די גבוה, והוא נמצא מעל הרכב. מהרכב יוצאים שני אנשים ומתחילים לירות בכם. אנדרסון יורה גם בהם, ואז הוא מכוון את פירו למעלה. פירו עולה עוד למעלה. אנדרסן מוציא מכשיר מהתיק שלו. "בוא נראה, הם לא מתכוונים לברוח עם הצוללת בוואן. בוא נחפש משהו... כמו מסוק" הוא אומר ומתעסק מעט עם המכשיר "אוקיי, המכ"ם הקטן שלי מוכן. כן, מסוק אחד בדרך לכאן. בוא נוריד אותו! רב"ט, 30 מעלות צפון מזרח, קדימה!" פירו טס קדימה, ואתם רואים מסוק מתקרב. אנדרסן יורה על המסוק, אבל המסוק מתחמק, ואז מסתובב, ואחת הדלתות נפתחת ועומד שם איש עם מכונת ירייה. "נו באמת..." אומר אנדרסן, ומכוון את פירו למעלה. מהמסוק נופל וו לכיוון הוואן. מהוואן יוצא מישהו, שתופס את הוו והולך לתא המטען כדי לחבר את הוו לצוללת. "בחיי הם צפויים.." אומר אנדרסן "רב"ט, קרן על!" פירו טוען קרן על ויורה, אבל האיש שמחזיק בוו מוציא וואבפט שבולם את ההתקפה. אחר כך ראין והמסוק מחליפים עוד יריות, שבגללן המסוק נע ולכן הוו לא נשאר במקום, מה שמפריע לאיש לחבר את זה לצוללות. "אוקיי ראין, אני לא יכול לטפל בהם עם וובאפט. אני עכשיו מתכוון לרדת למטה, ואתה תתפוס את וואבפט, ותעיף אותו מהוואן כדי שאני אוכל להשתמש בקרן על!" הוא אומר, ומכין את פירו לצלילה. [/b][/quote]
אם אני לא טועה,בסדרה אמרו שהמתקפה הזו של וואבפט חוסמת רק מתקפות תוקפות,ולא מגינות כמו יריית חוט למשל
אני מקווה שתחשוב גם אתה שגלגול היא מתקפה הגנתית...
--
"צא פאנפי!גלגול על וואבפט!" אני אומר ומוציא אותו בעודנו באוויר,בתקווה שיפול ישר על הוואבפט
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 5 2009, 08:56 PM
[b]
ירין
"סלוברו, השתמש בבועות!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה בועות שמבטלות את עוקץ הרעל. טנטקול שוחה ונוגח בסלוברו. "כעת סלוברו, על חושי!" כשטנקטול בא לירות עוקץ רעל שוב, המים מתחתיו עולים למעלה, ומקבלים צורה של טנטקרול, שתופס את טנקטול וחובט אותו בקירות הזירה, וזורק אותו למים.
[/b][/quote]
איזה נמתקפות אנ י יכול ללמד את טנטקול?
---------
"מהר נסה גם אתה בועות- תרכז את הכח שלך ואז תירה אותו ואז אקדח מים(מקווה שהוא יודע) חזק!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 4 2009, 08:52 PM
[b] ניתאי
"אוקיי. חקירה הסתיימה. אנחנו שמים עין עליך" הוא אומר ופותח את הדלת. [/b][/quote]
אני יוצא מהחדר והולך למרכז הפוקמונים,ולאחר שאני מרפא שם את הפוקמונים שלי אני חוזר למכון לאיתגור נוסף
תמיר
אתה לא טועה, אבל גלגול זה מתקפה התקפית לכל דבר. חוץ מזה שיש לך דברים חשובים יותר להיות מוטרד בהם.
--
"מה לעזאזל?!" אומר אנדרסן, ואז פירו טס למטה והפוכדור נופל ליד שלך, לפני שהוא מספיק להפתח אפילו. "יש סיבה שאמרתי ש[b]אתה[/b] תעיף את וואבפט, והיא שלתקשר עם פוקימון ממרחק 500 מטר זה לא הרעיון הכי טוב! אתה מבין, טעויות קורות, יכול להיות שהם יוציאו פוקימון. אתה לא יכול לשלוט בפאנפי מ500 מטר. אם הייתי רוצה להשתמש בפוקימון, הייתי מוציא את סמל פיטרס שיאכל להם את הגלגלים. אבל אני לא יודע מה הם יעשו. ואני לא יכול לשלוט בו מ500 מטר. לכן, בוא ננסה את זה שוב, והפעם אתה תעיף משם את וואבפט, אתה." הוא אומר, חוזר לגובה המקורי, ומתכונן לטוס למטה עוד פעם.
ירין
אבל אתה יודע שאני שונא את השאלה הזאת... לך לסרבי, תבדוק ותחשוב בעצמך.
ו'לירות את הכח שלך'? שאני אבין, אתה ביקשת מטנקטול, לרכז את הכח שלו, ואז לירות את הכח שלו? איך? מה? מה?!???
--
טנטקול, כמוני לא הבין את הפקודה הראשונה, וירה אקדח מים שפוגע בסלוברו.
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שמתגבר לאט על אקדח המים של טנקטול, ועכשיו יש שיוויון בערך.
ניתאי
ביצעת את הכל הדברים הלא עקרוניים, ואתה חוזר למכון. השומר מעביר אותך למימד המקביל, והכל כבר מוכן שם.
"אוקיי, אין טעם לחזור על החוקים, נתחיל!" היא אומרת ומוציאה את סלוברו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 6 2009, 04:32 PM
[b] ניתאי
ביצעת את הכל הדברים הלא עקרוניים, ואתה חוזר למכון. השומר מעביר אותך למימד המקביל, והכל כבר מוכן שם.
"אוקיי, אין טעם לחזור על החוקים, נתחיל!" היא אומרת ומוציאה את סלוברו. [/b][/quote]
"בסדר גמור" אגיד ואוציא את טוטודייל "נשיכה ואז אקדח מים!" אצעק לו
------------------------
אין איזה מכשיר משוכלל ולא קיים שיחזיר אותנו למצב הקרב שהיה מקודם? O:
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 6 2009, 04:32 PM
[b] ירין
אבל אתה יודע שאני שונא את השאלה הזאת... לך לסרבי, תבדוק ותחשוב בעצמך.
ו'לירות את הכח שלך'? שאני אבין, אתה ביקשת מטנקטול, לרכז את הכח שלו, ואז לירות את הכח שלו? איך? מה? מה?!???
--
טנטקול, כמוני לא הבין את הפקודה הראשונה, וירה אקדח מים שפוגע בסלוברו.
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שמתגבר לאט על אקדח המים של טנקטול, ועכשיו יש שיוויון בערך.
[/b][/quote]
"צלול עמוק למים ואז נסה להפתיע אותו באקדח מים משולב בעוקץ רעל ואז נגיחה חזקה!!" אני אומר
ניתאי
אני אשמח עם תמציא לי מכשיר כזה. בתכנון של המכשיר חייב להיות הסבר על העקרונות שעל פיהם הוא פועל (ניתן להשתמש בעקרונות שממושים במשחק הזה, כמו רב מימדיות), ואיך בדיוק הוא ממומש.
--
"סלוברו, אגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טוטודייל קופץ על סלוברו ונושך אותו, ואז סלוברו נותן לו את אגרוף המגה ומעיף אותו ממנו. טוטודייל יורה את אקדח המים ופוגע בסלוברו.
ירין
ברור לך שככל שפוקימון משתמש ביותר מתקפות 'חזקות', הוא מתעייף מהר יותר, נכון? ככל שהמתקפה חזקה יותר היא דורשת יותר כח, אז אל תוסיף 'במלוא הכח' או 'חזקה' בכל התקפה.
--
טנטקול צולל ובכך מתחמק מאקדח המים, ולאחר מכן הוא יורה אקדח מים ועוקץ רעל.
"סלוברו, השתמש בגלי פסי!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה גלים של עיקום במרחב, שמביסים את עוקץ הרעל ופוגע בטנטקול.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 7 2009, 04:36 PM
[b] ירין
ברור לך שככל שפוקימון משתמש ביותר מתקפות 'חזקות', הוא מתעייף מהר יותר, נכון? ככל שהמתקפה חזקה יותר היא דורשת יותר כח, אז אל תוסיף 'במלוא הכח' או 'חזקה' בכל התקפה.
--
טנטקול צולל ובכך מתחמק מאקדח המים, ולאחר מכן הוא יורה אקדח מים ועוקץ רעל.
"סלוברו, השתמש בגלי פסי!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה גלים של עיקום במרחב, שמביסים את עוקץ הרעל ופוגע בטנטקול. [/b][/quote]
טוב..
---
"אקדח מים ואז נסה לקפוץ גבוה ולתת נגיחה מלמעלה!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 7 2009, 04:36 PM
[b] ניתאי
אני אשמח עם תמציא לי מכשיר כזה. בתכנון של המכשיר חייב להיות הסבר על העקרונות שעל פיהם הוא פועל (ניתן להשתמש בעקרונות שממושים במשחק הזה, כמו רב מימדיות), ואיך בדיוק הוא ממומש.
--
"סלוברו, אגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טוטודייל קופץ על סלוברו ונושך אותו, ואז סלוברו נותן לו את אגרוף המגה ומעיף אותו ממנו. טוטודייל יורה את אקדח המים ופוגע בסלוברו.
[/b][/quote]
זה תכנון מאוד פשוט...
לוחצים על כפתור,והפוקמונים חוזרים בדיוק לאותו המצב שהם היו לפני ההפסקת חשמל
-----------------
"תצלול ותחכה שהוא יבוא אחריך,כשהוא יבוא תנשך אותו,ואם הוא לא בא אז תשתמש באקדח מים!"
ירין
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדחי המים יוצרים שיוויון, ואז טנטקול קופץ, והמהירות שהוא צובר מתגברת על אקדח המים שסלוברו ממשיך לירות ולבסוף הוא פוגע בסלוברו.
ניתאי
ביקשתי מידע על המנגונים שעליהם זה פועל. ללחוץ על כפתור זה ממשק, זה מה שהמשתמש צריך לעשות. אני רוצה לדעת איך המתכנן בונה דבר כזה.
--
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. המים מתחילים להתערבל, ועולים לתקרה, וטוטודייל לכוד במערבולת, ואז הוא יורה אקדח מים, אבל בגלל הסיבוב המהיר הוא לא ממש פוגע משהו, אלא פוגע בכל הדברים בו זמנית, מה שלא יוצר השפעה אפקטיבית מדי.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 8 2009, 04:27 PM
[b] ירין
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדחי המים יוצרים שיוויון, ואז טנטקול קופץ, והמהירות שהוא צובר מתגברת על אקדח המים שסלוברו ממשיך לירות ולבסוף הוא פוגע בסלוברו.
[/b][/quote]
"שוב תצלול ומתוף המים תנגח בחוזקה ועוקץ רעל!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 8 2009, 04:27 PM
[b] ניתאי
ביקשתי מידע על המנגונים שעליהם זה פועל. ללחוץ על כפתור זה ממשק, זה מה שהמשתמש צריך לעשות. אני רוצה לדעת איך המתכנן בונה דבר כזה.
--
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. המים מתחילים להתערבל, ועולים לתקרה, וטוטודייל לכוד במערבולת, ואז הוא יורה אקדח מים, אבל בגלל הסיבוב המהיר הוא לא ממש פוגע משהו, אלא פוגע בכל הדברים בו זמנית, מה שלא יוצר השפעה אפקטיבית מדי. [/b][/quote]
אנלא מהנדס במשחק O:
------------------
"טוטודייל! אקדח מים נגד הזרם של המערבולת!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 6 2009, 05:32 PM
[b] תמיר
אתה לא טועה, אבל גלגול זה מתקפה התקפית לכל דבר. חוץ מזה שיש לך דברים חשובים יותר להיות מוטרד בהם.
--
"מה לעזאזל?!" אומר אנדרסן, ואז פירו טס למטה והפוכדור נופל ליד שלך, לפני שהוא מספיק להפתח אפילו. "יש סיבה שאמרתי ש[b]אתה[/b] תעיף את וואבפט, והיא שלתקשר עם פוקימון ממרחק 500 מטר זה לא הרעיון הכי טוב! אתה מבין, טעויות קורות, יכול להיות שהם יוציאו פוקימון. אתה לא יכול לשלוט בפאנפי מ500 מטר. אם הייתי רוצה להשתמש בפוקימון, הייתי מוציא את סמל פיטרס שיאכל להם את הגלגלים. אבל אני לא יודע מה הם יעשו. ואני לא יכול לשלוט בו מ500 מטר. לכן, בוא ננסה את זה שוב, והפעם אתה תעיף משם את וואבפט, אתה." הוא אומר, חוזר לגובה המקורי, ומתכונן לטוס למטה עוד פעם. [/b][/quote]
'אבל איך?' אני שואל את עצמי,וכשמתקרבים אני מנסה לדחוף אותו ולהפיל אותו,אולי אפילו משתמש באקדח כדי לפגוע לו בראש או משהו כזה.
ירין
"סלוברו, למים גם אתה!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים טנטקול שוחה ומתכוון לנגוח בו. "סלוברו, השתמש באגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן, סלוברו חוטף את המכה ונותן את האגרוף לטנטקול. אז טנטקול יורה עוקץ רעל, וסלוברו יורה אקדח מים שגובר על עוקץ הרעל.
ניתאי
אז אתה חושב שלי זה קל להמציא דבר כזה?! אז זהו, לכן אי אפשר.
--
אין לי מושג איך זה בדיוק עוזר, שכן אקדח המים הוא קו ישר...
טוטודייל יורה אקדח מים, שממשיך לירות לכל הכיוונים בו זמנית.
"סלוברו, כעת גלי פסיי!" אומרת ג'ן. המערבולת מפסיקה וסלוברו מתחיל ליפול, ואז פוגעים בו גלי עיקום במרחב והוא נופל על החלק היבש שלך של הזירה.
תמיר
כשאתם מתקרבים, אחד מהאנשים על הוואן יורה לכיוון פירו, ואז פירו מתחיל להסתחרר כדי להתחמק, וכשאתם קרובים לוואן הוא שוב יורה, תוך כדי זה שהוא צועק "צוות האורף לנצח!" ואז פירו עולה למעלה במהירות כשהוא מתחמק, וכך פיספת את וואבפט.
"לעזאזל איתם!" אומר אנדרסן. הוא מוציא את המכ"ם הנייד שלו, ורואה עוד שני עצמים. "אוי לעזאזל, עוד שני מסוקים בדרך לכאן... הם מביאים תגבורת!" אנדרסן ופירו בינתיים מנסים לירות במסוק הראשון, אבל בגלל שהוא כל הזמן זז כדי לברוח אז הם לא יכולים להביא את הוו על הצוללת, אבל אז כשמגיעים שני המסוקים האחרים כבר קשה מדי להחזיק מעמד מולם.
"קדימה רב"ט ניסיון אחרון, למעלה, ואז קרן על!" אומר אנדרסן. פירו עולה למעלה, ויורה קרן על, אבל וואבפט שוב עוצר את זה. אז שלושת המסוקים באים ביחד ומתחברים לוואן, ואז הם נוסעים/טסים ומתרחקים. "לעזאזל, חזרה לעיר!" אומר אנדרסן. פירו מתחיל לעוף חזרה, וכשאתם עוברים ליד המפעל לצוללות הוא זורק לשם פתק "זה הכרטיס ביקור שלי... כדי שהמשטרה ידעו שהייתי כאן." לבסוף אתם נוחתים בערך איפה שהוא נחת כשפגש אותך בעיר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 03:50 PM
[b] ירין
"סלוברו, למים גם אתה!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים טנטקול שוחה ומתכוון לנגוח בו. "סלוברו, השתמש באגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן, סלוברו חוטף את המכה ונותן את האגרוף לטנטקול. אז טנטקול יורה עוקץ רעל, וסלוברו יורה אקדח מים שגובר על עוקץ הרעל.
[/b][/quote]
תנגח באקדח המים ותסתובב ושתגיע אליו נגיחה!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 03:50 PM
[b] ניתאי
אז אתה חושב שלי זה קל להמציא דבר כזה?! אז זהו, לכן אי אפשר.
--
אין לי מושג איך זה בדיוק עוזר, שכן אקדח המים הוא קו ישר...
טוטודייל יורה אקדח מים, שממשיך לירות לכל הכיוונים בו זמנית.
"סלוברו, כעת גלי פסיי!" אומרת ג'ן. המערבולת מפסיקה וסלוברו מתחיל ליפול, ואז פוגעים בו גלי עיקום במרחב והוא נופל על החלק היבש שלך של הזירה. [/b][/quote]
התכוונתי שהוא ילחם בזרם,ובכך יגרום לעצירתו,וכך הוא ישחרר את עצמו מהמערבולת ><"
וסלוברו תקף את עצמו? מוזר O:
-------------------
"טוטודייל! נשיכה על סלוברו כל עוד שהוא על הרצפה!"
ירין
"סלוברו, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. טנטקול שוחה נגד אקדח המים ובסוף נוגח בסלוברו, אבל אז המים עוצרים לרגע, ואז מתחילים לנוע בפרעות וטנטקול נורה מסלוברו.
ניתאי
ברור לך שתהוכונתי שטוטודייל נפל, לך תדע מה אני עלול לכתוב כשאני לא מרוכז..
אתה יכול להגיב למה שאני אכתוב עכשיו, או לתגובה הקודמת, רק תגיד.
--
טוטודייל, קם, ורץ אל סלוברו כדי לנשוך אותו.
"סלוברו, פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים מתחילים להתחרפן ומעיפים את טוטודייל שנוחת ונושך את הראש של סלוברו, מה שגורם לו להבעה מסטולית יותר מבדרך כלל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 07:14 PM
[b] ניתאי
ברור לך שתהוכונתי שטוטודייל נפל, לך תדע מה אני עלול לכתוב כשאני לא מרוכז..
אתה יכול להגיב למה שאני אכתוב עכשיו, או לתגובה הקודמת, רק תגיד.
--
טוטודייל, קם, ורץ אל סלוברו כדי לנשוך אותו.
"סלוברו, פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים מתחילים להתחרפן ומעיפים את טוטודייל שנוחת ונושך את הראש של סלוברו, מה שגורם לו להבעה מסטולית יותר מבדרך כלל. [/b][/quote]
[quote][b]ניתאי
אני יודע שהתבלבלת, ובכל זאת...
--
"אל תגיד פוקודת לקלפייבל!" אומר פול מורפי "וויזמיר השתמש בגלגול!". וויזמיר וקלפייבל מבולבלים, אבל הם בכל זאת תוקפים, קלפייבל מחטיאה וויזמיר פוגע, וקלפייבל נופלת על האדמה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים הוא נכנס לזירה ומסתכל על קלפייבל. "קלפייבל לא יכולה להלחם, המאמן ניצח בקרב".
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר אותה, הוא מתקרב למרכז הזירה עם יד מושטת.[/b][/quote]
מזכיר לך משהו?
-----------------------
"טוטודייל! אקדח מים! ואז נשיכה שוב!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 07:14 PM
[b] ירין
"סלוברו, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. טנטקול שוחה נגד אקדח המים ובסוף נוגח בסלוברו, אבל אז המים עוצרים לרגע, ואז מתחילים לנוע בפרעות וטנטקול נורה מסלוברו.
[/b][/quote]
"נסה ליצור גלים בזירה ואז תשתמש בזה לנגיחה!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 5 2009, 08:56 PM
[b] עופרי
"אם באת לקבל אותו, אז הוא עדיין לא שלך. פרופסור רוזנשיין נמצא בסוף המעבדה, ליד המחשב" הוא אומר ומצביע לסוף המעבדה. [/b][/quote]
"תודה רבה " אני אומר והולך לפרופ' רוזנשיין.
"שלום פרופסור , אני בוב! באתי לקחת את הבלספראוט שלי."
ניתאי
טעות יסודית ביותר: אני מחשב, אתה בן אדם. בדוגמא במכון, הבן אדם התבלבל, ולכן הוא לא יכול להאשים את המחשב בתוצאות, והוא חייב לקבל אותן. אם המחשב התבלבל, אז המשתמש יכול או לנסות עוד פעם בתקווה שהמחשב נרגע, או לקבל את התוצאות. בדוגמא עם המכון אתה התבלבלת, ולכן היית חייב לקבל את מה שקרה. כאן אני התבלבלתי, ולכן יש לך בחירה מה לעשות.
--
טוטודייל יורה אקדח מים מה שמעלה אותו מעל סלוברו.
"סלוברו, השתמש בבלבול!" אומרת ג'ן. טוטודייל נושך לעצמו את היד מתוך הבלבול, ובואתו זמן מוציא את עצמו מהבלבול.
ירין
באמצעות מה לנסות ליצור גלים? קפיצה במקום? הסתחררות במקום? הנפת הזרועות? כל גל יוצר משהו שונה, ובהתאם לכך תהיה לי תגובה שונה. אם הייתי מחשב אמיתי הייתי כותב לך שלושה המשכים שונים עכשיו.
--
טנטקול (שחושב כמוני, שכן הוא חלק ממני) מתעלם מהפוקדה הרב משמעית, ועובר לנגיחה.
"סלוברו, נגיחה גם אתה!" אומרת ג'ן. הם מתקדמים זה לעבר זה, ומתנגשים. נראה ששניהם מתחילים להתעייף.
עופרי
בהמשך לה"פ, לא סתם יש את העיגול השחור במעטפה הכתומה שאומר לך שאתה הגבת בנושא הזה ם.ם...
--
"אני לא מכיר אף בוב שהשאיר לי כאן בלספראוט.." אומר פורפסור רוזנשיין "אה רגע, התכוונת שאתה רוצה לקבל בלספראוט כדי לאמן אותו... אני צריך להפסיק לחשוב כמו מכונה." הוא אומר ומתחיל להקליד דברים במחשב. אחר כך נכתב על המסך "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח אותו ומצרף אליו פוקדע ו5 פוכדורים נוספים, ונותן לך. "הנה, זה אמור להספיק. בהצלחה" הוא אומר וחוזר למחשב.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 09:12 PM
[b]
ירין
באמצעות מה לנסות ליצור גלים? קפיצה במקום? הסתחררות במקום? הנפת הזרועות? כל גל יוצר משהו שונה, ובהתאם לכך תהיה לי תגובה שונה. אם הייתי מחשב אמיתי הייתי כותב לך שלושה המשכים שונים עכשיו.
--
טנטקול (שחושב כמוני, שכן הוא חלק ממני) מתעלם מהפוקדה הרב משמעית, ועובר לנגיחה.
"סלוברו, נגיחה גם אתה!" אומרת ג'ן. הם מתקדמים זה לעבר זה, ומתנגשים. נראה ששניהם מתחילים להתעייף.
[/b][/quote]
"נסה ליצור גלים עם הסתחררות במים ותנצל את זה כדי לנגוח בו חזק! ועוקץ רעל שוב לענייו!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 09:12 PM
[b] ניתאי
טעות יסודית ביותר: אני מחשב, אתה בן אדם. בדוגמא במכון, הבן אדם התבלבל, ולכן הוא לא יכול להאשים את המחשב בתוצאות, והוא חייב לקבל אותן. אם המחשב התבלבל, אז המשתמש יכול או לנסות עוד פעם בתקווה שהמחשב נרגע, או לקבל את התוצאות. בדוגמא עם המכון אתה התבלבלת, ולכן היית חייב לקבל את מה שקרה. כאן אני התבלבלתי, ולכן יש לך בחירה מה לעשות.
--
טוטודייל יורה אקדח מים מה שמעלה אותו מעל סלוברו.
"סלוברו, השתמש בבלבול!" אומרת ג'ן. טוטודייל נושך לעצמו את היד מתוך הבלבול, ובואתו זמן מוציא את עצמו מהבלבול.
[/b][/quote]
"נשיכה על הראש של סלוברו! ואל תעזוב!"