[quote=我你道不;754537]אני מצורן זה ליד נתניה , ואני לא זוכר מישהו כתב שהדלקתי לו נורה אדומה
זה היה בצחוק כי פלאפי עצבן אותי שהוא היה בטוח שאני המשתמש סטיב[/quote]
לא אמרתי אדומה אמרתי נורה או שניים וזה היה בצחוק ואני משחק בפוקימון אונליין
Printable View
[quote=我你道不;754537]אני מצורן זה ליד נתניה , ואני לא זוכר מישהו כתב שהדלקתי לו נורה אדומה
זה היה בצחוק כי פלאפי עצבן אותי שהוא היה בטוח שאני המשתמש סטיב[/quote]
לא אמרתי אדומה אמרתי נורה או שניים וזה היה בצחוק ואני משחק בפוקימון אונליין
[QUOTE=Dan;754542]לא אמרתי אדומה אמרתי נורה או שניים וזה היה בצחוק ואני משחק בפוקימון אונליין[/QUOTE]
אה במובן הסקסואלי .. הבנתי אבל לא תודה אני לא בקטע :wink:
תגיד , פוקימון אונליין זה רק קרבות ברשת או שאפשר גם לנוע במחוז ולראות את הגרפיקה של המפות ?
אני מצטער,טעיתי.
זה באמת סטיב...
מור עזר לי למצוא הוכחות מוצקות ומצאתי שטאש כתב איימיל שאיתו סטיב משתמש גם כן...
ומצאתי הוכחות לכך...ולכן זה באמת היה סטיב.
מצטער שפקפקתי בכם...
חזרתי
[quote=~Tyrael~;754547]אני מצטער,טעיתי.
זה באמת סטיב...
מור עזר לי למצוא הוכחות מוצקות ומצאתי שטאש כתב איימיל שאיתו סטיב משתמש גם כן...
ומצאתי הוכחות לכך...ולכן זה באמת היה סטיב.
מצטער שפקפקתי בכם...[/quote]
אבל הוא שיחק לא רע. היית צריך להציע לו לעבוד כסוכן חשאי במסווה. זה היה מסתדר לא רע.
חחחחחחח אדיר.. אני חייב להכיר את סטיב הזה. מישהו מוכן לעשות תקציר עליו?
[quote=我你道不;749064]אני גם לא יודע , רשמתי בגוגל טרנסליט רק
"לא תמצאו פה שום מידע אם אתם חושבים שזה איזה חומר סודי ,
אני טאש ואני אוהב לחפור בסינית אתם עוד תתרגלו לזה , אני מקווה שאוכל למצוא לי
עוד חובבת סינית סקסית שתהיה בשבילי , להתראות לכולם .. טאש"
משהו בסגנון ..[/quote]
מדהים...
גם אני יכול ללכת לגוגל טרנסלייט ולתרגם באירית ולהגיד שאני מת על אירלנד ועל השפה האירית.
[quote=MoR;754551]מדהים...
גם אני יכול ללכת לגוגל טרנסלייט ולתרגם באירית ולהגיד שאני מת על אירלנד ועל השפה האירית.[/quote]
אז אתה צדת משתמשים של סטיב במקום להמשיך את העבודה שלך במתמטיקה? ואחרי זה אתה מתפלא שאין לך זמן ואתה בלחץ ויש לך עוד 75 תרגילים.
מור לפתוח עכשיו או לחקות עד 12
עד 12 , ננסה לעשות 150 עמודים בנושא
[quote=יגאל;754553]מור לפתוח עכשיו או לחקות עד 12[/quote]
עד 12 ודקה
דן-מזה אבאי? Xd
אני משחק פוקימון אונליין
בדיחה אישית שלי ושל כמה חברים קרובים לא מכאן,
אתם רואים זה כן סטיב ואתם לא האמנתם לי =@
[QUOTE=Flupy;754574]אתם רואים זה כן סטיב ואתם לא האמנתם לי =@[/QUOTE]
תומר רואה ההכל O:
מצטער שלא האמנתי לך...
חח מיזה הסטיב הזה בכלל?
משעמם לי יש לכם משהו להציע לי ?
[quote=Flupy;754595]משעמם לי יש לכם משהו להציע לי ?[/quote]
תעשה ביד
[QUOTE=LordAbizi;754552]אז אתה צדת משתמשים של סטיב במקום להמשיך את העבודה שלך במתמטיקה? ואחרי זה אתה מתפלא שאין לך זמן ואתה בלחץ ויש לך עוד 75 תרגילים.[/QUOTE]
לא עובד על מתמטיקה בלילה..
זה מאמץ ת'מוח יותר מדי ואני רוצה לישון כמו שצריך.
[quote=MoR;754597]לא עובד על מתמטיקה בלילה..
זה מאמץ ת'מוח יותר מדי ואני רוצה לישון כמו שצריך.[/quote]
להפך, אתה אמור להתיש את עצמך עד אקסטזה כדי לעורר את החיה הפנימית, ומשם אתה כבר יכול לעשות הכל.
[quote=LordAbizi;754599]להפך, אתה אמור להתיש את עצמך עד אקסטזה כדי לעורר את החיה הפנימית, ומשם אתה כבר יכול לעשות הכל.[/quote]
מה שתגיד, ארכימדס.
[QUOTE=pokedex;754601]מה שתגיד, ארכימדס.[/QUOTE]
אחי , עדיף שלא תכנס איתו לריב.
הוא פשוט יחפור לך וזה יהיה משעמם הוא גם יגיד לך את הדבר הכי מפגר שאתה יכול לשמוע , אני עשיתי את הטעות הזאת.
זה באמת היה סטיב חחה אילו הייתי מכיר אותו אולי הייתי מזהה אותו
באותו נושא אלכס מי יחליף את כל המנהלים האלה שפרשו הם 3 או 4
[quote=BeHappy;754605]אחי , עדיף שלא תכנס איתו לריב.
הוא פשוט יחפור לך וזה יהיה משעמם הוא גם יגיד לך את הדבר הכי מפגר שאתה יכול לשמוע , אני עשיתי את הטעות הזאת.[/quote]
אתה יודע, באמת ניסיתי להבין מה כל כך לא בסדר במה שאמרתי, אבל לא הצלחתי (תסיק מזה מה שאתה רוצה). האם אתה באמת טרחת להבין מה אני כותב או שרפרפת בקצרה והרהרת משהו בסגנון "טוב, הוא כותב משהו שלא נשמע כמו משפט הגיוני אז בוא נחליט שהוא מטורף וזהו"?
בכל מקרה תחשוב מה שאתה רוצה, במילא במוקדם או במאוחר תצטרך לשנות את הדעה שלך.
[quote=BeHappy;754605]אחי , עדיף שלא תכנס איתו לריב.
הוא פשוט יחפור לך וזה יהיה משעמם הוא גם יגיד לך את הדבר הכי מפגר שאתה יכול לשמוע , אני עשיתי את הטעות הזאת.[/quote]
אחי, כל אחד מצחיק בדרך שלו.
אבאזי מצחיק בדרך של שלדון מהמפץ הגדול, אם אתה מבין D:
[quote=pokedex;754612]אחי, כל אחד מצחיק בדרך שלו.
אבאזי מצחיק בדרך של שלדון מהמפץ הגדול, אם אתה מבין D:[/quote]
לא ממש הבנתי למה התכוונת, אבל לצחוק ממני זה התחלה טובה.
זה בדרך כלל מוביל לזה שכל פעם שיש ריב מאוד משונה בפורום ואני מופיע וכותב פשרה לא הגיונית מצטטים אותי וכותבים
"ארכימדס תמיד מוצא פתרון לא הגיוני"
וכולם יוצאים מרוצים.
זה ברור שזה היה סטיב :s
מה יש לכם?בדיוק אותו דיבור...
[quote=LordAbizi;754613]לא ממש הבנתי למה התכוונת, אבל לצחוק ממני זה התחלה טובה.
זה בדרך כלל מוביל לזה שכל פעם שיש ריב מאוד משונה בפורום ואני מופיע וכותב פשרה לא הגיונית מצטטים אותי וכותבים
"ארכימדס תמיד מוצא פתרון לא הגיוני"
וכולם יוצאים מרוצים.[/quote]
אתה לא רואה המפץ הגדול?
יס סטארס קומדי (ערוץ 14), 2 פרקים ברצף משעה 23:10-00:00. אפשר גם לראות דרך האינטרנט.
בכל מקרה, אני מדבר על:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=k0xgjUhEG3U[/YOUTUBE]
אחד הקטעים הטובים בסדרה, מדובר על 4 חנונים והשכנה הנורמאלית שלהם ממול.
הגבוה זה שלדון, גאון עם ליקויים חברתיים.
[QUOTE=LordAbizi;754610]אתה יודע, באמת ניסיתי להבין מה כל כך לא בסדר במה שאמרתי, אבל לא הצלחתי (תסיק מזה מה שאתה רוצה). האם אתה באמת טרחת להבין מה אני כותב או שרפרפת בקצרה והרהרת משהו בסגנון "טוב, הוא כותב משהו שלא נשמע כמו משפט הגיוני אז בוא נחליט שהוא מטורף וזהו"?
בכל מקרה תחשוב מה שאתה רוצה, במילא במוקדם או במאוחר תצטרך לשנות את הדעה שלך.[/QUOTE]
אתה פשוט אוהב לריב על שום דבר.
ופשוט כתבת שאתה טס אל החלל ושאתה רוצה להשתלט על העולם.
וגם רבת איתי על דברים כל כך מפגרים , וניסיתי להגיד לך ואתה פשוט משנה את הנושא וכותב שאתה כל הזמן שמח וכל מיני שטויות.
[QUOTE=SexStyle;754615]זה ברור שזה היה סטיב :s
מה יש לכם?בדיוק אותו דיבור...[/QUOTE]
מה לעשות אני לא מכיר אותו כמוך
אילו הייתי מכיר אותו הייתי מזהה
אני עדיין לא מבין איך זה שפומבה פתח "נושא פרישה" - והוא בבאן
וארווין שפתח נושא פרישה - לא בבאן.
[QUOTE=SexStyle;754615]זה ברור שזה היה סטיב :s
מה יש לכם?בדיוק אותו דיבור...[/QUOTE]
נכון..
רק הוסיף "שיגעון" לסינית או שזה היה יפנית? :oing:
כשהוא כתב משהו בגוגל תרגום
וכינוי שלו לא היה הגיוני בכלל..
טוב הלכתי, ביי כולם.
[quote=TheChosenOne;754620]אני עדיין לא מבין איך זה שפומבה פתח "נושא פרישה" - והוא בבאן
וארווין שפתח נושא פרישה - לא בבאן.[/quote]
פרוטקציות.
בלאקבירד התחבר (:
אולי הוא יאשר את המשחק שלי (:::
@pokedex,
זה מכריח אותי לצפות ביוטיוב, ועל התענוג הזה ברשותך אני אוותר.
@BeHappy
עכשיו אני רואה סוף סוף שיש לך טיעון.
השורה הראשונה: צודק לגמרי. אני נהנה מלדון לפי כל הנהלים המקובלים, גם ללא נושא, כי פשוט לדון באנשים ולבנות טיעונים גורם לי הנאה.
שורה שנייה: דבר נוסף שאני נהנה ממנו זה שילוב עדין בין הגיון ואיגיון. לכל דבר אני מנסה למצוא נימוק הגיוני ואיגיוני (ואגב, זה היה לדבר עם אל החלל)
השורה השלישית: אני לא משנה לגמרי את הנושא, אלא אני רק מדבר על הצדדים האיגיוניים של הנושא. ושוב, ב"כל הזמן שמח" אני מתכוון לזה שבכל מצב/דבר אני מצליח למצוא נקודת מבט שבה רואים משהו מצחיק.
אני לא רב על דברים מפגרים, אלא אני סתם שורף זמן (במילא זה כל מה שאנחנו עושים בצפייה למוות, לא?)
[quote=LordAbizi;754627]@pokedex,
@BeHappy
השורה הראשונה: צודק לגמרי. אני נהנה מלדון לפי כל הנהלים המקובלים, גם ללא נושא, כי פשוט לדון באנשים ולבנות טיעונים גורם לי הנאה.
שורה שנייה: דבר נוסף שאני נהנה ממנו זה שילוב עדין בין הגיון ואיגיון. לכל דבר אני מנסה למצוא נימוק הגיוני ואיגיוני (ואגב, זה היה לדבר עם אל החלל)
השורה השלישית: אני לא משנה לגמרי את הנושא, אלא אני רק מדבר על הצדדים האיגיוניים של הנושא. ושוב, ב"כל הזמן שמח" אני מתכוון לזה שבכל מצב/דבר אני מצליח למצוא נקודת מבט שבה רואים משהו מצחיק.
אני לא רב על דברים מפגרים, אלא אני סתם שורף זמן (במילא זה כל מה שאנחנו עושים בצפייה למוות, לא?)[/quote]
באמת? אתה מתנגד ל-2 דקות של קומדיה ביוטיוב?
כנראה באמת יש לך בעיות :\
[quote=pokedex;754630]באמת? אתה מתנגד ל-2 דקות של קומדיה ביוטיוב?
כנראה באמת יש לך בעיות :\[/quote]
לא יודע, אני לא מעריץ גדול של יוטיוב. פשוט קיוויתי שאני אוכל ללחוץ PLAY כאן בפורום וזה יפעיל את זה אבל אז זה אמר שאני חייב לראות דרך יוטיוב, והמחשבה על כך שיפתח לי עוד חלון ואני אצטרך עוד לסגור אותו אחר כך מעלה בי מחשבות לא נעימות. זה לא מתאים לשעות האלה. זה מתאים לשעה 3 וארבעים בצהריים ככה, כי אז במילא אני רואה פינגווינים.
[QUOTE=LordAbizi;754627]@pokedex,
@BeHappy
אני לא רב על דברים מפגרים, אלא אני סתם שורף זמן (במילא זה כל מה שאנחנו עושים בצפייה למוות, לא?)[/QUOTE]
חח סבבה , אבל גם דיברת איתי בשפה גבוהה וזה מה שאני שונא בדיונים , אני מבין את השפה הגבוהה אבל זה מתסכל לבנות דיון ככה..