-
ניתאי
"תנשך חזק יותר!" אומר פול מורפי. וויזמיר ממשיך לשרוט, אבל הוא מתחיל לצרוח מכאב כשבידוף מחזק את הנשיכה שלו ברגל.
דודי
בידוף רץ ומתחמק מעלי התער, וכשהוא קופץ טורטוויג יורה עוד עלה, וכך בידוף נושך את העלה כדי שהעלה לא ייכנס לו לפה, מה שמפתיע אותו.
"בידוף תיזרוק את העלה והזה ותדחוף אותו!" אומר פול מורפי
ירין
נראה לי אחד השחקנים היחידים שקרא את כל ההערות שלי עד הסוף ובאמת הבין את המשמעות העמוקה של כל אחת מהן. למען האמת חוץ ממך אולי יש רק עוד שחקן אחד שאני חושד שעשה את זה.
--
האחות ג'וי של המשמרת הלילית לוקחת את המפתח, ונניח ששילמת בפרק זמן קטן מדי כדי להיות משמעותי. אתה יוצא מהעיר ואתה רואה את הר רום, שממנו נופל נחל רום, ונחל רום זורם לכיוון העיר, אך בשלב מסויים מתעקל ומתרחק מעיר.
איקי
המוכר מפנה את היד שלו לתפריט שכתוב בגדול מאחוריו.
מזון פוקימונים לפי סוג -- כל מנה *סכום כסף זניח מדי כדי שיחשב משהו*
משקה מרענן לפוקימונים לפי סוג -- כל מנה * סכום זהה לסכום הקודם*
מאפה [//אתה חייב להשלים בעצמך] לבני אדם -- שתיים ב*סכום זניח באותו סדר גודל כמו שאר הסכומים*
כל בית הקפה -- *סכום כסף גדול בהרבה ממה שיש לך*
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 09:16 PM
[b]
ירין
נראה לי אחד השחקנים היחידים שקרא את כל ההערות שלי עד הסוף ובאמת הבין את המשמעות העמוקה של כל אחת מהן. למען האמת חוץ ממך אולי יש רק עוד שחקן אחד שאני חושד שעשה את זה.
--
האחות ג'וי של המשמרת הלילית לוקחת את המפתח, ונניח ששילמת בפרק זמן קטן מדי כדי להיות משמעותי. אתה יוצא מהעיר ואתה רואה את הר רום, שממנו נופל נחל רום, ונחל רום זורם לכיוון העיר, אך בשלב מסויים מתעקל ומתרחק מעיר. [/b][/quote]
תמיד אני קורא עד הסוף..
-----
אני אלך לנ הר לחפש פוקמוני מים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 07:10 PM
[b]
תמיר
זה כבר לא בדיוק חצי יום, השמים מתחילים להכתים, השעה בערך 6 וחצי. (איך הזמן טס כשנלחמים בפוקימוני הנהר הא?)
--
גיבל מתשמש שוב בזעם דרקון, ועדיין הכדור די חלש, ופוגע בלוטד שוב. לואד משתמש במהירות, ופוגע במהירות בגיבל.
לפתע אתה שומע את פוליוואג קורא לך, ואתה רואה שהוא בא מהנהר, ואתה רואה את הורסי בינתיים ליד הנהר. באמצעות ענף שנמצא בסביבה ומאמץ ממושך מצד פוליוואג הוא מסביר לך שהורסי התעורר והוא התידד איתו. [/b][/quote]
:o
-------
"אז אתה רוצה שאני אתפוס אותו ותוכלו להמשיך לשחק ביחד?" אני שואל את פוליאג ואומר לגיבל:"תעזוב את לוטאד גיבל,עשית טוב." אני אומר לו וכשהוא בא אני מלטף את ראשו ומרים אותו
"אם אני אתפוס את הורסי,מחר תוכל לנוח כשאני אעשה את קרב המכון עם הופיפ,הורסי ופוליוואג.מה אתה אומר?אתה רוצה להלחם?"
(עדיין פוליאג צריך לענות לי אם לתפוס אותו או לא)
-
[b] איקי
המוכר מפנה את היד שלו לתפריט שכתוב בגדול מאחוריו.
מזון פוקימונים לפי סוג -- כל מנה *סכום כסף זניח מדי כדי שיחשב משהו*
משקה מרענן לפוקימונים לפי סוג -- כל מנה * סכום זהה לסכום הקודם*
מאפה [//אתה חייב להשלים בעצמך] לבני אדם -- שתיים ב*סכום זניח באותו סדר גודל כמו שאר הסכומים*
כל בית הקפה -- *סכום כסף גדול בהרבה ממה שיש לך* [/b][/quote]
"אני רוצה לקנות משהו לקרבי שלי, משהו שהוא יאהב. ובשבילי עוגת שוקולדD: "
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 08:58 PM
[b] ליאו
החנון יוצא החוצה, ומסתכל על סניזל שלך. הוא מתרחק קצת ממך.
"טוב טוב, אז שנתחיל? החתול של שרדינגר, אני בוחר בך!" הוא אומר ומוציא סקיטי. [/b][/quote]
"סקיטי?! אתה בטח לא רציני... בסדר גמור, סניזל השתמש בשריטה ולאחר מכן נסה להשתמש במתקפת ציפורן פלדה כאשר תשתמש בכח מנטלי כדי להקשיח ולחדד את הציפורניים שלך ואז תשרוט את היריב!"
-
ירין ותמיר
אל אף שאתם נמצאים באותו מקום אתם לא תפגשו כי יש ביניכם הבדל של בערך 12 שעות... אני שונא פרדוקסים מסוג כזה.
ירין
אתה הולך לנהר ואתה מחפש פוקימוני מים, ואתה מוצא שם דייג שנרדם. לפתע הוא מתעורר ורואה ואתך
"כל הלילה הייתי עיר בתקווה למצוא איזה קארוואנה, אבל לא!!! הם החליטו שהם לא רוצים להיות כאן! ובסוף נרדמתי בעת דיג! אגודת הדייגים הרשמית תוריד אותי לפחות שלוש דרגות! אולי אם אני אנצח אותך אני ארגיש קצת יותר טוב הוא אומר וקם".
תמיר
פוליוואג מסמל לך בדרך זו אחרת שפשוט תלך לנהר. לוטד בינתיים בורח משם. לגבי התשובה שגיבל מחזיר, הוא לא מחזיר, הוא סומך עליך ופשוט יעשה מה שאתה רוצה ממנו. לא פחות ולא יותר.
איקי
אתה רואה מסך בינך ולבין המוכר נדלק, והוא מתחיל להקליד בטירוף כל מיני שורות קוד במחשב, שמופיעות על המסך אצלך, ולבסוף מריץ את זה, ומופיע על המסך:
עליך לשלם *מכיר זניח מדי כדי להתחשב בו*.
"חכה כאן זה מיד יהיה מוכן" הוא אומר ושולח את ההזמנה למקום אחר בבית הקפה. כעבור כמה דקות, אתה רואה מסלול מוזר שמגיע ממאחורי המוכר, ועל המסלול הזה מחליק מזון לפוקימוני מים ועוגת שוקולד. המוכר שם אותם על מגש ונותן לך "בתאבון, תודה שקנית כאן. "
ליאו
"החתול של שרדינגר, השתמש בעקרון האי וודאות!" אומר החנון. סקיטי משתכפלת מספר פעמים, וסניזל מחטיא את השריטה והוא מסתכל בבלבול על כל הסקיטים שנמצאים מסביבו.
-
[b] דודי
בידוף רץ ומתחמק מעלי התער, וכשהוא קופץ טורטוויג יורה עוד עלה, וכך בידוף נושך את העלה כדי שהעלה לא ייכנס לו לפה, מה שמפתיע אותו.
"בידוף תיזרוק את העלה והזה ותדחוף אותו!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"תינשח אותו ליפני שהוא יוצא תא העלה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 09:33 PM
[b] ירין ותמיר
אל אף שאתם נמצאים באותו מקום אתם לא תפגשו כי יש ביניכם הבדל של בערך 12 שעות... אני שונא פרדוקסים מסוג כזה.
ירין
אתה הולך לנהר ואתה מחפש פוקימוני מים, ואתה מוצא שם דייג שנרדם. לפתע הוא מתעורר ורואה ואתך
"כל הלילה הייתי עיר בתקווה למצוא איזה קארוואנה, אבל לא!!! הם החליטו שהם לא רוצים להיות כאן! ובסוף נרדמתי בעת דיג! אגודת הדייגים הרשמית תוריד אותי לפחות שלוש דרגות! אולי אם אני אנצח אותך אני ארגיש קצת יותר טוב הוא אומר וקם".
[/b][/quote]
"בשמחה! אלקיד צא!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 10:33 PM
[b] ירין ותמיר
תמיר
פוליוואג מסמל לך בדרך זו אחרת שפשוט תלך לנהר. לוטד בינתיים בורח משם. לגבי התשובה שגיבל מחזיר, הוא לא מחזיר, הוא סומך עליך ופשוט יעשה מה שאתה רוצה ממנו. לא פחות ולא יותר. [/b][/quote]
אני מרים את גיבל על ידי ומלטף את ראשו ומסמן לפוליאג שיוביל את הדרך לנהר
-
דודי
תנשך*
--
בידוף יורק את העלה, ואז העלה נכנס לפה של טורטוויג, שכעת הוא מופתע מהעובדה הזאת, ולבסוף בידוף נושך אותו.
"מצוין בידוף, כעת השתמש בדחיפה!" אומר פול מורפי.
ירין
"וופר צא!" אומר הדייג וזורק פוכדור למים ובנהר מופיע וופר.
תמיר
אתם הולכים לנהר ולבסוף מגיעים להורסי. הורסי מסתכל עליך, מכווץ את העיניים שלו בזעם, דוחף את פוליוואג הצידה, ולפני שאתה מספיק לעשות משהו יורה לפנים שלך אקדח מים, ואתה שומע קול של משהו נכנס למים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 09:41 PM
[b] ירין
"וופר צא!" אומר הדייג וזורק פוכדור למים ובנהר מופיע וופר.
[/b][/quote]
"אלקיד תשתמש בשוק חשמלי על המים ואז כדור חשמל גם על המים בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 10:41 PM
[b]
תמיר
אתם הולכים לנהר ולבסוף מגיעים להורסי. הורסי מסתכל עליך, מכווץ את העיניים שלו בזעם, דוחף את פוליוואג הצידה, ולפני שאתה מספיק לעשות משהו יורה לפנים שלך אקדח מים, ואתה שומע קול של משהו נכנס למים. [/b][/quote]
'שיט' אני חושב לעצמי,משפשף את עיני מהמים
"בשביל מה עשית את זה??" אני שואל אותו בכעס,מסתכל ומחפש מה נפל למים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 09:41 PM
[b] דודי
תנשך*
--
בידוף יורק את העלה, ואז העלה נכנס לפה של טורטוויג, שכעת הוא מופתע מהעובדה הזאת, ולבסוף בידוף נושך אותו.
"מצוין בידוף, כעת השתמש בדחיפה!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תוצי את העלה הזה ואז עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 03:49 PM
[b] כולם
אתם יכולים [b] לא [/b] לשאול את הפוקימון שלכם שאלות כמו 'האם אתה יכול..', כי הפוקימון לעולם לא יודע, הדרך היחידה היא בלנסות. חוץ מזה הפוקימון לא מכיר את שפת הגוף של בני האדם ולכן לא יכול לענות לשאלה.
מקס
סטארלי ממריא, אך לא מספיק מהר ולכן הוא נפגע. בזמן שהוא נופל, הוא מתעשט ומנקר את בידוף.
"בידוף, קדימה השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"סטארלי! תתחמק ותדחוף אותו על הרצפה!"
-
אוקיי כולם, נמשיך מאיפה שהיינו:
מקס ותמיר, אתם נלחמים בבידוף התחילו מהלך כרצונכם.
ניתאי ודודי אתם נגד רטיקייט, תתחילו מהלך כרצונכם.
איקי אתה אכלת
ליאו אתה נלחם בחנון סקיטי נגד פיג'י עשה מהלך כרצונך
ירין אתה הוצאת את הבחורה מהנהר, ושני אנשים רודפים אחריך, יש להם מיסדרווס וסטארלי. הבחורה חסרת הכרה, ואתם נעים לכיוון המפל, ואם הם פוגעים בלוח שבו אתה עומד, אתה תישן עם הדגים. חבל מאוד שהפורום ROLLBACKED. אני זוכר את רוב הפרסים שאני חייב לכם, ובהודעה הקרובה אני אפרט רשימה זאת מחדש.