פעם המורה המפגרת שלי למתימטיקה שלא יודעת לכתוב עברית כתבה כותרת בצד הלוח:
"תיקון ציונים" אבל הצ' שלה דמתה יותר מדי לאות לאות שהיא השביעית באלף בית..או אם אתם רוצים זה שמה של האצבע האמצעית..
Printable View
פעם המורה המפגרת שלי למתימטיקה שלא יודעת לכתוב עברית כתבה כותרת בצד הלוח:
"תיקון ציונים" אבל הצ' שלה דמתה יותר מדי לאות לאות שהיא השביעית באלף בית..או אם אתם רוצים זה שמה של האצבע האמצעית..
טוב פה אני יגיד לכם את סיפור חיי ועל מה אני בוכה כל לילה ( נשמע נדוש )
*זהו משתמש אנונימי שהכנתי
אוקיי לסיפור :
הכל התחיל שהייתי קטן,יש לי 3 אחים גדולים.
כשהייתי בן 4 \ 5 תמיד שיחקתי אם אחים שלי עד שאחד האחים שלי גדל והפסיק לשחק אז נשארנו שתיים.
כשאחי הבינוני שיחק איתי הוא תמיד היה עם חבר והתעלל בי כל הזמן..
הרביץ לי,אמר לי לעמוד,גרר אותי על שטיח וכו' וזה היה בכל השנים עד שגדלתי.
עכשיו אני בן 13.5,אבא שלי מפליג לאיזה חודשיים כל הזמן וחוזר לשבוע,אמא שלי כל היום בעבודה, 2 אחים לי בצבא ואחד נשוי..
כשאחים שלי חוזרים מהצבא הם לא מדברים איתי ולא כלום אח שלי כל הזמן עם חברה שלו אחות שלי עם חבר שלה ואני פשוט מרגיש בודד וזה קשה לי כי גדלתי על חברה.
מצד אחד אני רוצה לחזור להיות קטן ששיחקנו ומצד אחד לא כי אח שלי התעלל בי.
עכשיו אני בוכה כשאני כותב את זה כי אני לא יודע מה לעשות אני מרגיש בודד ואני לא יכול לשנות כלום אתם מבינים?
זה לא שאין לי חברים,יש לי חברים ואני יוסיף באשכול עצמו אבל הבעיה שאין לי כח לאפחד מהם,כאילו אני רוצה להסתגר ולא לעשות כלום..
רק לבכות ועולות לי בראש מחשבות שאני לא רוצה שיעלו לי.
*זה לא ספאם , תודה לעוזרים.
מנהלים פתחתי אשכול חדש כי בקודם היה ספאם ואי אפשר ככה.
חחחחחחח חזק^^^^^^^
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 11:06 PM
[b] טוב פה אני יגיד לכם את סיפור חיי ועל מה אני בוכה כל לילה ( נשמע נדוש )
*זהו משתמש אנונימי שהכנתי
אוקיי לסיפור :
הכל התחיל שהייתי קטן,יש לי 3 אחים גדולים.
כשהייתי בן 4 \ 5 תמיד שיחקתי אם אחים שלי עד שאחד האחים שלי גדל והפסיק לשחק אז נשארנו שתיים.
כשאחי הבינוני שיחק איתי הוא תמיד היה עם חבר והתעלל בי כל הזמן..
הרביץ לי,אמר לי לעמוד,גרר אותי על שטיח וכו' וזה היה בכל השנים עד שגדלתי.
עכשיו אני בן 13.5,אבא שלי מפליג לאיזה חודשיים כל הזמן וחוזר לשבוע,אמא שלי כל היום בעבודה, 2 אחים לי בצבא ואחד נשוי..
כשאחים שלי חוזרים מהצבא הם לא מדברים איתי ולא כלום אח שלי כל הזמן עם חברה שלו אחות שלי עם חבר שלה ואני פשוט מרגיש בודד וזה קשה לי כי גדלתי על חברה.
מצד אחד אני רוצה לחזור להיות קטן ששיחקנו ומצד אחד לא כי אח שלי התעלל בי.
עכשיו אני בוכה כשאני כותב את זה כי אני לא יודע מה לעשות אני מרגיש בודד ואני לא יכול לשנות כלום אתם מבינים?
זה לא שאין לי חברים,יש לי חברים ואני יוסיף באשכול עצמו אבל הבעיה שאין לי כח לאפחד מהם,כאילו אני רוצה להסתגר ולא לעשות כלום..
רק לבכות ועולות לי בראש מחשבות שאני לא רוצה שיעלו לי.
*זה לא ספאם , תודה לעוזרים.
מנהלים פתחתי אשכול חדש כי בקודם היה ספאם ואי אפשר ככה.
חחחחחחח חזק^^^^^^^ [/b][/quote]
דברים כאלה מצחיקים אותך? :huh:
טוב, אני נאלץ להיפרד ממכם.
להתראות.
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 24 2009, 11:12 PM
[b] טוב, אני נאלץ להיפרד ממכם.
להתראות. [/b][/quote]
מה נפרד?!$##@^$%&
תישאר!!! :angry:
הלו אף אחד לא רוצה לצחוק על הסיפור המצחיק שהבאתי!?
[quote][i]Originally posted by møʁ[/i]@Aug 24 2009, 11:17 PM
[b] הלו אף אחד לא רוצה לצחוק על הסיפור המצחיק שהבאתי!? [/b][/quote]
אם היית מביא אחד אז אולי~
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Aug 25 2009, 12:16 AM
[b] מה נפרד?!$##@^$%&
תישאר!!! :angry: [/b][/quote]
מצטער.
רוחות השמיים קוראות לי.
נו טוב, פשוט עוד מעט הבני דודים שלי (שחזרו לארץ חודשיים לפני שחוזה השכירות שלהם מסתיים[הם השכירו את הבית שלהם] ועכשיו ישנים אצל קרובים בגלל שהם חוזרים רק בספטמבר) מגיעים, ואני לא רוצה שהם יראו אותי גולש בפורום פוקימון...
ביי ביי.
אחזור מחר.
אני מקווה.
ערב טוב
[quote][i]Originally posted by møʁ[/i]@Aug 24 2009, 11:02 PM
[b] פעם המורה המפגרת שלי למתימטיקה שלא יודעת לכתוב עברית כתבה כותרת בצד הלוח:
"תיקון ציונים" אבל הצ' שלה דמתה יותר מדי לאות לאות שהיא השביעית באלף בית..או אם אתם רוצים זה שמה של האצבע האמצעית.. [/b][/quote]
זה לא מצחיק?
[quote][i]Originally posted by møʁ[/i]@Aug 24 2009, 11:26 PM
[b] זה לא מצחיק? [/b][/quote]
לא :/
חחחחחחחחחחח
עכשיו הבנתי
יש עוד כמה?
גולש השנה: יש הרבה אבל אבחר בניצן, היא באיזה שהוא מקום מחזיקה את המקום הזה ומביאה הרבה אור.
התגובה הכי עניינית:
[quote][b]
אף אחד לא ביקש ממך להעביר פה ביקורת
האתר מסריח והפורום לא משהו?
סבבה,רוצה שקל?
לא נוח,פרוש
אתה עושה לנו טובה שלא תיהיה חלק מהקהילה?
סבבה
לא תחסר לנו
נעול
[/b][/quote]
D:
לא אין..
בעצם מצאתי כמה בדיחות:
פוליטיקאי נואם בכנסת ואומר ממרוקו הביאו 20 משקפיים, מצרפת הביאו 10 משקפיים, ומרוסייה הביאו 40 משקפיים, פתאום קם אחד העוזרים שלו בא אליו ואמר לפוליטיקאי זה לא סימן של משקפיים זה סימן של אחוזים !
שני עצלנים עוצרים טרמפים, כעבור זמן מסוים אחד צופר להם ועוצר במרחק של 100 מטר מהם, אז אומר אחד מהם לשני : תראה איזה מניאק, הוא עצר לנו, איפה שאנחנו רוצים לרדת !
שאול נכנס לבאר פונה למוזג בבאר ושאל אותו אם הם צריכים מאבטח במקום, המוזג אומר לו : אולי, אבל אתה בכלל יודע את העבודה ? אז שאול לא חשב פעמיים, תפס את אחד האנשים שהיו ליד הבאר וכיסח אותו במכות, ואז אמר למוזג : נו התקבלתי ? אז המוזג אמר לו : לא יודע, נחכה שהבוס יתאושש מהמכות
גנב נכנס באמצע הלילה בעקבות מידע מודיעיני של חברים שהדיירים לא יהיו שם, בעוד הוא שודד את המקום ומרוקן את המגירות הוא שומע קול מאחוריו : משה ואברהם מסתכלים עליך ! משה ואברהם מסתכלים עליך ! הגנב נבהל קצת מסתובב ורואה תוכי מדבר שחוזר על עצמו, הגנב ממשיך לרוקן את המגירות והתוכי ממשיך בשלו, בסוף הגנב מחליט להתיידד עם התוכי ושואל אותו : איך קוראים לך תוכי נחמד ? אז התוכי עונה לו ביבופ האיש אומר לו, מה זה השם המוזר הזה לתוכי ? אז התוכי אומר לו : זה שם מוזר ?! ומשה ואברהם הם לא שמות מוזרים לשני כלבי הטרף שעומדים מאחוריך ?
איזה אחד נכנס לחנות עתיקות, ניגש למוכר ושאל אותו : אז מה חדש ?
רופא מתקשר לחולה ואומר לו שיש לו חדשות רעות, וחדשות רעות עוד יותר, אז החולה שואל אותו תתחיל ברעות והרופא אומר לו שנשארו לו 24 שעות לחיות, אז החולה שאל אותו ומה הרעות יותר ? אז הרופא ענה לו : שכחתי להתקשר אליך אתמול..
שלושת הדובים נכנסים לבית, אבא דוב אומר : מישהו אכל את הדייסה שלי ! אמא דובה אומרת : מישהו אכל גם את הדייסה שלי ! בן דוב אומר : תעזבו אתכם מהדייסה, מישהו לקח לנו את הוידיאו !
בוש, אבו מאזן ושרון טסים במטוס לפתע יוצא הטייס מתא הטייס אומר להם שהמטוס עומד להתרסק ויש רק 3 מצנחים, אז הוא תופס אחד מהמצנחים וישר קופץ, לפתע אבו מאזן אומר : אני החכם ביותר כאן אז לי מגיע לחיות, תופס מצנח וקופץ, אז בוש אומר לשרון : מה נעשה ? אז שרון אומר לו : קח את המצנח ותקפוץ, אני כבר אדאג לעצמי, שואל אותו בוש : אבל איך ? אז שרון עונה : ה"חכם" קפץ עם שק השינה שלי !
שני פולנים שנוסעים באוטובוס כל הזמן מסתכלים אחד על השני, לבסוף פונה השמן לרזה ואומר לו, כשאני רואה אותך עובר לי בראש שאפשר לחשוב שיש רעב בארץ הזאת, אז עונה לו הרזה, זה בסדר, כי כשמסתכלים עליך אפשר להבין למה !
[b]קרדיט לאתר בדיחות על הבדיחות[/b]
[quote][i]Originally posted by møʁ[/i]@Aug 24 2009, 11:02 PM
[b] פעם המורה המפגרת שלי למתימטיקה שלא יודעת לכתוב עברית כתבה כותרת בצד הלוח:
"תיקון ציונים" אבל הצ' שלה דמתה יותר מדי לאות לאות שהיא השביעית באלף בית..או אם אתם רוצים זה שמה של האצבע האמצעית.. [/b][/quote]
חזק! :XD:
היי כולם