-
[quote=Steve;719421][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][spoiler]"הוא בחנות ? אני לא מאמין ! שעות אני מחפש אותו .. בגלל זה אני מאחר , מצטער אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אני מיד מגיע ואוסיף לך היום במשכורת שלך עוד 20 שקלים על העבודה שלך , בנתיים.." הוא אומר ואז בידיוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]נכנס אדם מבוגר לחנות "טפל בלקוחות" כריס אומר ומנתק את הטלפון .[/COLOR][/B][/spoiler]
[/quote]
[spoiler]
"אוקיי" אני מנתק ומחזיר את הטלפון למגירה ופונה לאיש "מה רצונך?"
[/spoiler]
-
[QUOTE=Steve;719421][B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'ק ~[/COLOR]
[SPOILER]ג'יימס מסתובב אחורנית ועוקף את העץ , אתה מיד קופץ גם בעקיפה מהצד השני
ורואה את הדבר הזה עומד ונושף בזעם
[IMG]http://image.wetpaint.com/image/1/DLRlnxFWLrNmadWQFyeJxA16940/GW290H250[/IMG]
[/SPOILER]
[/B][/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אהה!!" אצעק ואבהל אבל מהר אתעשת ואנסה לשסף אותו עם החנית[/SPOILER]
-
[B]כמות התגובות קצת תרד אבל רק עד סוף השבוע ..
בגלל המשחק החדש שלי שהבטחתי שאני מארגן לפוקימונידא .
[color="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]
*כל חפץ שהוא מבקש , אתה אמור להמציא חפץ ומה החפץ מסמל
--
"שלום בחור צעיר אני מחפש כלי לאפר מתים , ברצוני לשים שם את האפר של אישתי ..
אני צריך כלי שישמור על הנשמה שלה בריאה , יש לך משהו כזה ?" הוא שואל .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה בקושי יודע איך משתמשים בחנית , מבהלה אתה ישר דוחף את החנית ישר ופוגע בחזיר , גורם לו
לחתך על האף . החזיר מתעצבן ונוהם , רץ אליך וכמעט פוגע בך , ואז הוא עוצר .. ונופל , ואתה רואה
את ג'יימס שתקע את החנית שלו בבטן של החזיר , הוא מוציא את החנית והחזיר מתאושש , ותוקף אותך !
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;718068][B][COLOR=red]טיסון ~[/COLOR][/B]
[B][spoiler]אתה לוקח את החנית שלך ומוכן לקרב , מיד אתה רואה שג'ק הפחדן בורח לכיוון אחר ,[/spoiler][/B][spoiler]
[B]וג'יימס נישאר צמוד אליך .[/B]
[B]שניכם מסתערים על חזירים הבר , אבל חזירי הבר מאוד חזקים והם מפילים אותכם ובועטים בכם[/B]
[B]עם רגליהם , נוגחים בכם עם שיניהם הצדדיות והחדות . אתם נושקים מכאבים על הרצפה אחרי[/B]
[B]שהנשקים שלכם נשברו ולא יודעים מה לעשות .[/B]
[/spoiler]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]"אוי ג'יימס בפעם הבאה שחזיר בא אליך תתפוס לו את הקרן ותנדנד אותו ככה לפחות זה יתן לנו זמן לעמוד" אומר לג'יימס בכאב "אתה מוכן .... עכשיו " אומר ואתפוס את הקרן של חזיר שבא לידי ואחכה שג'יימס יעשה כמוני[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;719939][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה בקושי יודע איך משתמשים בחנית , מבהלה אתה ישר דוחף את החנית ישר ופוגע בחזיר , גורם לו
לחתך על האף . החזיר מתעצבן ונוהם , רץ אליך וכמעט פוגע בך , ואז הוא עוצר .. ונופל , ואתה רואה
את ג'יימס שתקע את החנית שלו בבטן של החזיר , הוא מוציא את החנית והחזיר מתאושש , ותוקף אותך !
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אתקוף את החזיר במהירות לפני שהוא יתקוף אותי[/SPOILER]
-
[quote=Steve;719939][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]*כל חפץ שהוא מבקש , אתה אמור להמציא חפץ ומה החפץ מסמל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"שלום בחור צעיר אני מחפש כלי לאפר מתים , ברצוני לשים שם את האפר של אישתי ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אני צריך כלי שישמור על הנשמה שלה בריאה , יש לך משהו כזה ?" הוא שואל .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
מה זה אפר?? הגבתי תגובה כזאת כי אין לי מושג מה זה ולא הבנתי את מה שהוא ביקש...
----
"אממ.... כן יש לי כזה" אני מתחיל לחפש בחנות
[/SPOILER]
-
[B] מישהו יודע לאן שקד נעלם ?
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אוקיי אני ינסה !" הוא צועק ומנער לאחד החזירים את השינייים הגדולות שלו אבל החזיר לו זז ונכנס בג'יימס
למזלו השריון של ג'יימס הוא חזק ולא נתן לחזיר לשבור את השריון , אבל לולא השריון , ג'יימס כבר היה מת
פתאום אתה מקבל מכה ממש כואבת בראש מאחד השיניים של החזירים , אתה עומד להתעלף ושכולך חסר
כוחות , וג'יימס שוכב לצידך ולא יודע מה לעשות , הוא מתפרפר מכאבים .. אתה רואה אור אדום שמתפוצץ
ולהבות ענקיות משמידות את כל החזירים בשנייה אחת , אתה קם מהרצפה ורואה מולך לוחם שעומד עם
חרב אדירה כשכל החרב שלו זוהרת מלהבות . הוא מכניס את החרב לרצועת הגב ושואל "אתם בסדר ?"
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
אפר זאת האבקה האפורה שנשארת במנגל או במדורה אחרי ששורפים פחמים . יש המון צורות לכדים שבהם
מכניסים אפר , בדת הנוצרית יש מנהג ששורפים את הגופה של מי שמת ושומרים את האפר של הגופה שלו בתוך
כלי שישמור על נשמתו .
---
"כמובן , אתלווה אליך" אומר הזקן והולך אחריך לפינת הארגטלים והכדים .
(זה אמור להיות כד קטן ונמוך עם מכסה , את העיצוב אתה מתאר , ואת המשמעות של הכד גם אתה מתאר)
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
החזיר הספיק כבר לתקוף אותך , אבל השריון שלך מספיק חזק כך שלא נפגעת , אתה מנסה לשסף את החזיר
עם החנית שלך , אבל החנית הזאת פשוטה מידי היא בקושי עוזרת , החזיר מתאבק על חייו ונותן בעיטה אחורית
ברגע שמבחין שג'יימס עומד לתקוף אותו , ג'יימס נופל אחורה ומקבל מכה בגב מהשריון שלו .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
החזיר הספיק כבר לתקוף אותך , אבל השריון שלך מספיק חזק כך שלא נפגעת , אתה מנסה לשסף את החזיר
עם החנית שלך , אבל החנית הזאת פשוטה מידי היא בקושי עוזרת , החזיר מתאבק על חייו ונותן בעיטה אחורית
ברגע שמבחין שג'יימס עומד לתקוף אותו , ג'יימס נופל אחורה ומקבל מכה בגב מהשריון שלו .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"קדימה ג'יימס תמשיך לתקוף אותו!" אגיד ואמשיך לנסות לשסף את החזיר
--------------
שקד פרש[/SPOILER]
-
[quote=Steve;722144][B] מישהו יודע לאן שקד נעלם ?[/B]
[B][COLOR=red]טיסון~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red]"אוקיי אני ינסה !" הוא צועק ומנער לאחד החזירים את השינייים הגדולות שלו אבל החזיר לו זז ונכנס בג'יימס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]למזלו השריון של ג'יימס הוא חזק ולא נתן לחזיר לשבור את השריון , אבל לולא השריון , ג'יימס כבר היה מת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פתאום אתה מקבל מכה ממש כואבת בראש מאחד השיניים של החזירים , אתה עומד להתעלף ושכולך חסר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כוחות , וג'יימס שוכב לצידך ולא יודע מה לעשות , הוא מתפרפר מכאבים .. אתה רואה אור אדום שמתפוצץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ולהבות ענקיות משמידות את כל החזירים בשנייה אחת , אתה קם מהרצפה ורואה מולך לוחם שעומד עם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]חרב אדירה כשכל החרב שלו זוהרת מלהבות . הוא מכניס את החרב לרצועת הגב ושואל "אתם בסדר ?"[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
שקד פרש
---
[SPOILER]"נראה לי שאנחנו בסדר חוץ מכמה חבלות בראש שלי , ג'יימס אתה בסדר?" אומר לאיש ואשאל את ג'יימס "תגיד אתה .. לוחם?" אשאל את האיש[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
האיש עם השריון המרשים מרים את ג'יימס ורואה ששניכם בסדר
"הם לא יציקו לכם יותר בלילה הזה .. קיבלתם תפקיד מאוד מסוכן ,
יש לכם מזל שהלילה עברתי כאן . וכן לשאלתך , כן .. אני לוחם מממלכת פריון"
הוא אומר וחולף לו , ממשיך בדרכו .
[/color][/SPOILER]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
סליחה שלא הגבתי לך קודם
----------
"מעולה , היום תצטרכו לשמור על הצד הקדמי של הטירה." המאמן אומר לכם ומביא לשניכם חניתות
אתה מתלהב מהחנית שקיבלת וככה גם ג'יימס , שניכם יוצאים מיד החוצה ועומדים 10 מטר לפני שער הכניסה
מחכים ליצורים שיבואו לתקוף , אבל בנתיים שום יצור לא מגיע .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
ג'יימס מייד קם לבקשתך ומנסה לתקוף את החזיר , הוא מצליח לשרוט אותו ושוב
החזיר מתעצבן , אבל הפעם אתה עוזר לג'יימס ומסיח את דעתי של החזיר עם תקיעת החנית בתחת של החזיר
החזיר צועק מכאבים ומסתובב אליך , החנית יצאה מהתחת שלו ואתה רץ להביא אותה אבל הוא מתקיל אותך
בדרך ונותן לך מכה מאוד מאוד חזקה בצד השוק של הרגל שלך , אתה נופל על הרצפה וקשה לך לקום .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;723051]
[B][COLOR=red]טיסון~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red]האיש עם השריון המרשים מרים את ג'יימס ורואה ששניכם בסדר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"הם לא יציקו לכם יותר בלילה הזה .. קיבלתם תפקיד מאוד מסוכן ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יש לכם מזל שהלילה עברתי כאן . וכן לשאלתך , כן .. אני לוחם מממלכת פריון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא אומר וחולף לו , ממשיך בדרכו .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]"רגע מה זה אומר לוחם ממלכת פריון יש עוד ממלכות חוץ מאיפה שאנחנו עכשיו?" אעצור את האיש ואשאל אותו[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;723051][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
ג'יימס מייד קם לבקשתך ומנסה לתקוף את החזיר , הוא מצליח לשרוט אותו ושוב
החזיר מתעצבן , אבל הפעם אתה עוזר לג'יימס ומסיח את דעתי של החזיר עם תקיעת החנית בתחת של החזיר
החזיר צועק מכאבים ומסתובב אליך , החנית יצאה מהתחת שלו ואתה רץ להביא אותה אבל הוא מתקיל אותך
בדרך ונותן לך מכה מאוד מאוד חזקה בצד השוק של הרגל שלך , אתה נופל על הרצפה וקשה לך לקום .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]לאט לאט אזחל להביא את החנית וכשאחזיק בה אחכה שהוא יבוא אליי ויפער את פיו כדי לנגוס לי כדי שאז אני אתקע לו את החנית בפה.[/SPOILER]
-
[quote=Steve;722144]
[B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]אפר זאת האבקה האפורה שנשארת במנגל או במדורה אחרי ששורפים פחמים . יש המון צורות לכדים שבהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מכניסים אפר , בדת הנוצרית יש מנהג ששורפים את הגופה של מי שמת ושומרים את האפר של הגופה שלו בתוך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כלי שישמור על נשמתו . [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"כמובן , אתלווה אליך" אומר הזקן והולך אחריך לפינת הארגטלים והכדים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue](זה אמור להיות כד קטן ונמוך עם מכסה , את העיצוב אתה מתאר , ואת המשמעות של הכד גם אתה מתאר)[/COLOR][/B][/quote]
[SPOILER]
"הנה" אני מביא אליו כד נמוך קומה בעל מכסה, שעליו מצויירת גופה שוכבת ועליה ערמת אפר, על ראשה מונח מגן "משמעות המגן הוא שהוא ישמור על האדם המת בגילגולו הבא, והאפר שישמר על נשמתו"
[/SPOILER]
-
[QUOTE]
[COLOR="DarkOrchid"]רד~[/COLOR]
[SPOILER]אתה מחפש כלי נשק , הולך לאגף כלי הנשק של החנות ומוצא שם כמה חרבות טובות
"תביא 4 חרבות , שנחזיק 2 חרבות בשתי ידיים .. ליתר ביטחון" הוא אומר ואתה מקשיב לו ולוקח את החרבות
הוא מביא לך את מפתח הזהב , והמפתח מיד זוהר "וואו" הוא ממלמל ואתם רצים למזרקה .
מיד שאתה מגיע מופיעה דלת סתרים ענקית ממש מול הפנים שלך , אתה נעצר בשביל לא להיתקע בה
והבחור , ששמו ג'יימס , שואל אותך "מה קרה? מה ראית ?" הוא שואל .. כניראה שהוא לא רואה את הדלת .[/SPOILER]
[/QUOTE]
[SPOILER]"מה לא ראיתה את הדלד?"אני שואל אותו וחושב 'משהוא מוזר בכול העניין הזה'אני מחזיק את המפתח ופותח את הדלת.[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"כן כמובן , ממלכת פריון היא ממלכת הלוחמים , ממלכת קרנינג היא ממלכת לוחמי הצללים - המתנקשים ,
ממלכת נאוטילז היא ממלכת האשפים , וממלכת הנסיס היא ממלכת הקשתים , יש עוד ממלכה אחת שאליה
רק האלים נכנסים , ממלכת וולנטרי ." הלוחם אומר ונשאר לדבר איתכם .
"אתם עדיין מתחילים או שכבר קיבלתם מקצוע ?" הוא שואול אתכם .
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה פותח במהירות את הדלת , זוהר לבן מאיר עליך ועל ג'יימס , ופתאום שניכם נשאבים לתוך הדלת ,
אתם נופלים על רצפה של יער עם הנשקים שלכם , ונמצאים באמצע שום מקום
"וואו ! איזה מקום יפה !" ג'יימס אומר ומסתכל סביב .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
"זה כד מעניין .. אקח אותו .. תארוז לי בבקשה ותגיד לי כמה הוא עולה" האיש הזקן אומר וניגש לקופה
מיד כריס מגיע , ומחייך שרואה שאתה מטפל בלקוח
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה זוחל לנשק שלך ומיד החזיר כמו שציפית שואג עליך , במהירות אתה מחזיק את החנית ותוקע אותה ישר בפה שלו , החזיר מדמם והחנית יוצאת מהצד השני , מהמוח שלו שיוצא משופד על החנית .
החזיר מתגלגל על הרצפה ומת .
[/color][/SPOILER]
[/B]