-
[QUOTE=Eustass Kid;695692]שלמות
לא הבנתי[/QUOTE]
שלמות אני עוד מעט מפסיק
ערבי ורוסייה מתחתנים,לאחר החתונה פרץ ויכוח, הערבי רצה שתהיה לו חנות למכירת נעליים משלו, והרוסייה רצתה חנות ספרים, הרוסייה התעקשה על ספרים, מאחר שהייתה לה ספרייה בבית, הערבי בסוף בא לקראתה, הם פתחו חנות ביחד וקראו לי : אינעלבוק !
-
-
[QUOTE=elbaz2008;695694]היי...[/QUOTE]
היי רואה בסוף אתה כותברקע בסדר אבל לא קראת את ה.פ ששלחתי לך
-
כאן אילתרתי איך שהוא..לך תידכן!
-
[QUOTE=Eustass Kid;695695]היי רואה בסוף אתה כותברקע בסדר אבל לא קראת את ה.פ ששלחתי לך[/QUOTE]
למה ערבים מפחדים לצאת מוקדם מהבית שלהם בבוקר ? כי עוברת שם משאית הזבל..
-
[QUOTE=elbaz2008;695697]כאן אילתרתי איך שהוא..לך תידכן![/QUOTE]
מה זה תידכן
קארת את ה.פ ששלחתי לך
-
[quote=elbaz2008;695694]היי...[/quote]
היי, מה קורה?.
-
לא יפה!בדיחה גזענית ולא מצחיקה..
-
[QUOTE=elbaz2008;695702]לא יפה!בדיחה גזענית ולא מצחיקה..[/QUOTE]
לא ענית לי
-
כשערבי נולד כבר אפשר לדעת איזה בעל מקצוע הוא יהיה, יודעים איך ? פשוט זורקים אותו כשהוא תינוק על הקיר, אם הוא נשאר דבוק לקיר קצת זמן הוא יהיה טייח ויעבוד בעבודות צביעה, ואם הוא פוגע בקיר ונופל על מייד הוא יישאר ויהיה רצף. אני גזעני לערבים אני לא מכחיש זאת!
-
[QUOTE=killerbee;695704]כשערבי נולד כבר אפשר לדעת איזה בעל מקצוע הוא יהיה, יודעים איך ? פשוט זורקים אותו כשהוא תינוק על הקיר, אם הוא נשאר דבוק לקיר קצת זמן הוא יהיה טייח ויעבוד בעבודות צביעה, ואם הוא פוגע בקיר ונופל על מייד הוא יישאר ויהיה רצף. אני גזעני לערבים אני לא מכחיש זאת![/QUOTE]
חחח
-
התכוונתי תעדכן...
וקארתי אבל אני בכל זאת רוצה לנסות...
-
[QUOTE=elbaz2008;695707]התכוונתי תעדכן...
וקארתי אבל אני בכל זאת רוצה לנסות...[/QUOTE]
אוקי אב אניצריך לאיזה 5 4 שקנים לכתובה משך של 3 שורות
-
אביב זה מצחיק אותי וזה לא אכפת לי שזה גזעני אישה של פרסי יורדת למטה כדי לזרוק את הזבל, תוך כדי שהיא זורקת היא מחליקה ונופלת לתוך הפח, עובר שם איזה אחד, מסתכל לה בין הרגליים וצועק למעלה : משה למה זרקת, מצב טוב !
-