מתי יתחיל חדש אני ממש נהנתי.!
Printable View
מתי יתחיל חדש אני ממש נהנתי.!
שמי הוא ניר
אני יגיד איך התנהלתי כשוטר,
קודם חשבתי על דנג'ר שכולם רצו לרצוח אבל הוא היה אזרח רגיל, אז לפי התנהלות הצלחתי לנחש שאביב מאפיונר ותמיד אמרתי שאני חושד בו אז כולם העיפו אותו, אז אמרתי ניר בגלל האשמות שלו באנשים וגם ידעתי אבל החלטתי קודם לראות התגובה שלו לאחר הדחתו של שקד ואז הצבעתי בשבילו, את רוקסטאר (מיכאל) גם ידעתי שהוא רוצח אבל הוא חשף את עצמו, בלי להגיד על מתן הצבעתי נגדו לפי התגובות שלו ואז ניחשתי שזה מתן והוא אמר לי נכון אבל הוא הספיק לרצוח אותי לפני. זה הסיכום שלי על המשחק.
[QUOTE=Damond_Pearl;711576]אני יגיד איך התנהלתי כשוטר,
קודם חשבתי על דנג'ר שכולם רצו לרצוח אבל הוא היה אזרח רגיל, אז לפי התנהלות הצלחתי לנחש שאביב מאפיונר ותמיד אמרתי שאני חושד בו אז כולם העיפו אותו, אז אמרתי ניר בגלל האשמות שלו באנשים וגם ידעתי אבל החלטתי קודם לראות התגובה שלו לאחר הדחתו של שקד ואז הצבעתי בשבילו, את רוקסטאר (מיכאל) גם ידעתי שהוא רוצח אבל הוא חשף את עצמו, בלי להגיד על מתן הצבעתי נגדו לפי התגובות שלו ואז ניחשתי שזה מתן והוא אמר לי נכון אבל הוא הספיק לרצוח אותי לפני. זה הסיכום שלי על המשחק.[/QUOTE]
לא עשית עם זה כלום אבל.
לפחות היית מנסה לרמוז , אבל לא ראיתי שום תגובה שלך כזאת.
תודה על התגובות,שמח שנהנתם מהמשחק (:
ועם אתם רוצים עוד סבב כל מה שאתם צריכים לעשות זה להתנדב לנהל אותו,כל מי שרוצה יכול לבקש ממנהל הפורום.
[quote=BeHappy;711581]לא עשית עם זה כלום אבל.
לפחות היית מנסה לרמוז , אבל לא ראיתי שום תגובה שלך כזאת.[/quote]
אצל אביב רמזתי כל הזמן שאני תמיד שאני חושד ואצל ניר ומיכאל אמרתי שיש לי תחושה שזה הם.
[QUOTE=Damond_Pearl;711588]אצל אביב רמזתי כל הזמן שאני תמיד שאני חושד ואצל ניר ומיכאל אמרתי שיש לי תחושה שזה הם.[/QUOTE]
אף אחד לא יצביע למישהו רק בגלל תחושה..
[quote=BeHappy;711593]אף אחד לא יצביע למישהו רק בגלל תחושה..[/quote]
תאמין לי שאם הייתי אומר שזה הוא הייתי מוצא את עצמי מודח בלילה השני.
[QUOTE=Damond_Pearl;711594]תאמין לי שאם הייתי אומר שזה הוא הייתי מוצא את עצמי מודח בלילה השני.[/QUOTE]
תבוא חכם , תעשה מין חששות אבל בעובדות , זה היה עובד.
[quote=BeHappy;711601]תבוא חכם , תעשה מין חששות אבל בעובדות , זה היה עובד.[/quote]
תודה, אני יעשה את זה אם אני יהיה שוטר פעם.
[QUOTE=Damond_Pearl;711604]תודה, אני יעשה את זה אם אני יהיה שוטר פעם.[/QUOTE]
טוב עכשיו מתן צריך לפתוח.
נחכה לו...
אם אתה שואל אותי אז אני חושב שבשביל משחק מאפיה טוב צריך ש:
1. לכל השחקנים יהיו כאילו דמויות בכפר שאפשר בעזרת הדמויות האלה להביא רמזים, וגם לרשום ביוגרפיה קצרה על כל דמות, היסטוריה, תחביבים וכו'..(למשל שיהיה את הקברן, רופא השיניים, בעל חנות החיות וכ'ו... דברים כדי להפוך את הכפר לכפר. ואם יש מפיונר שהדמות שלו היא הקברן אז אפשר להביא רמז שהנרצח נמצא בבית הקברות. כמובן שצריך יהיה להביא רמזים יותר קשים אבל זה בערך הרעיון)
2. הרמז- זה שעשית בסוף שהרמז הוא הקטע בעיתון היומי שמדבר על הרצח זה טוב, היית צריך לעשות את זה כבר מההתחלה. אבל גם אני חושב שהרמז צריך להיות רק הקטע בעיתון היומי שמדבר על הרצח ולא שום דבר אחר כמו תפזורת או כתבה על אנשים שמתעללים החיות. מבנה הרמז, לפי דעתי, צריך להיות ככה: המקרה לפרטי פרטים + מה התמונה הכללית בסוף שאנשים רואים (להוסיף שם כמה פרטים שיכולים להעיד על זהות הדמות של המפיונר, כמו אולי שאם יש מפיונר שהוא בעל חנות חיות אז אפשר לכתוב שבמקום נמצא אוכל לציפורים שכנראה נפל למפיונר), דברי עדים שהיו במקום (אף אחד לא יכול לרצוח מישהו בלי לעשות רעש ושמישהו יבוא לראות, תעשה שהיו אנשים ששמעו דברים מוזרים והלכו למקום וראו מכונית נוסעת במהירות והם מסיקים שהיא של הרוצח ונשמע ממנה ציוץ ציפורים, זו עדיין הדוגמא של בעל חנות החיות)
3. היו פה כמה שאלות לגבי מה כל תפקיד יכול לעשות (האם רופא יכול לרפא את עצמו או מישהו מספר פעמים, האם הרוצחים יכולים לרצוח את עצמם כי הם חושבים שהרופא עומד להגן על אחד מהם וכו'..) אז לפי דעתי יהיה טוב אם: הרופא יוכל להגן על עצמו אבל אסור לו להגן על אותו מישהו פעמיים, והרוצחים לא יכולים לרצוח את עצמם ואם הרצח שלהם נמנע ע"י רופא אסור להם לנסות לרצוח את אותו האדם שהם ניסו קודם.
נראה לי בערך שאלה כל ה רעיונות לשיפורים שיש לי, מה אתם חושבים עליהם?
ואפשר בבקשה את התשובות לכל החידות הבלתי פתירות שלך?
טוב אני עוד כמה דקות הולך לפתוח את הסבב השני, אז בבקשה לא להגיד יותר בנושא הזה, ושהמנהל ינעל את הנושא הזה.
[QUOTE=dcaovhiedn;711673]אם אתה שואל אותי אז אני חושב שבשביל משחק מאפיה טוב צריך ש:
1. לכל השחקנים יהיו כאילו דמויות בכפר שאפשר בעזרת הדמויות האלה להביא רמזים, וגם לרשום ביוגרפיה קצרה על כל דמות, היסטוריה, תחביבים וכו'..(למשל שיהיה את הקברן, רופא השיניים, בעל חנות החיות וכ'ו... דברים כדי להפוך את הכפר לכפר. ואם יש מפיונר שהדמות שלו היא הקברן אז אפשר להביא רמז שהנרצח נמצא בבית הקברות. כמובן שצריך יהיה להביא רמזים יותר קשים אבל זה בערך הרעיון)
2. הרמז- זה שעשית בסוף שהרמז הוא הקטע בעיתון היומי שמדבר על הרצח זה טוב, היית צריך לעשות את זה כבר מההתחלה. אבל גם אני חושב שהרמז צריך להיות רק הקטע בעיתון היומי שמדבר על הרצח ולא שום דבר אחר כמו תפזורת או כתבה על אנשים שמתעללים החיות. מבנה הרמז, לפי דעתי, צריך להיות ככה: המקרה לפרטי פרטים + מה התמונה הכללית בסוף שאנשים רואים (להוסיף שם כמה פרטים שיכולים להעיד על זהות הדמות של המפיונר, כמו אולי שאם יש מפיונר שהוא בעל חנות חיות אז אפשר לכתוב שבמקום נמצא אוכל לציפורים שכנראה נפל למפיונר), דברי עדים שהיו במקום (אף אחד לא יכול לרצוח מישהו בלי לעשות רעש ושמישהו יבוא לראות, תעשה שהיו אנשים ששמעו דברים מוזרים והלכו למקום וראו מכונית נוסעת במהירות והם מסיקים שהיא של הרוצח ונשמע ממנה ציוץ ציפורים, זו עדיין הדוגמא של בעל חנות החיות)
3. היו פה כמה שאלות לגבי מה כל תפקיד יכול לעשות (האם רופא יכול לרפא את עצמו או מישהו מספר פעמים, האם הרוצחים יכולים לרצוח את עצמם כי הם חושבים שהרופא עומד להגן על אחד מהם וכו'..) אז לפי דעתי יהיה טוב אם: הרופא יוכל להגן על עצמו אבל אסור לו להגן על אותו מישהו פעמיים, והרוצחים לא יכולים לרצוח את עצמם ואם הרצח שלהם נמנע ע"י רופא אסור להם לנסות לרצוח את אותו האדם שהם ניסו קודם.
נראה לי בערך שאלה כל ה רעיונות לשיפורים שיש לי, מה אתם חושבים עליהם?
ואפשר בבקשה את התשובות לכל החידות הבלתי פתירות שלך?[/QUOTE]
לגבי העיתון היה כתוב בתפזורת את המילה bee,ובכתבה על הרצח של החיות היה כתוב כלב מסוג קילר,בחידה הראשונה,כל מספר חמישי בתרגיל היה אות בגיאומטריה,שביחד הן יצאו מתן,ובנוסף זה שרשמתי את הטעות זה היה חלק מהרמז!,כי כל אות שנייה של המילים מס' 1,4 ו-7 יצאו המילה מתן,בשני אמרתי לכם שיש דברים שצריך להפוך מס' פעמיים,וזוכרים שהיה כתוב הרוצח לא רצח בכוונה,היה לו נשק משודרג,-אשר משערים שהוא היא חרב אור,אז הייתם צריכים להפוך את זה,-הרוצח רצח בכוונה,והיה לו נשק עתיק מאוד-שמשערים שהוא חרב\חנית,-הרמז הזה רמז על אביב,אבל בקשר לשאר הרמזים אני לא זוכר באיזה עמודים הם,אבל את הרמז הקודם שהיה כתוב כמה רעשים התכוונתי לרוקסטאר.
מישהו ניחש שהייתי רופא?:):):)