אז ....מה ניש?
Printable View
אז ....מה ניש?
[QUOTE=Damond_Pearl;712816]מתן החליט לסגור את המאפייה בגלל שהוא נעלב ממיכאל (behappy) שאמר שאם אין רמזים אז הוא פורש וזה לא משחק מאפייה.[/QUOTE]
מה אסור לי?! אסור לי לפרוש?! לא רציתי לשחק. מה אתה רוצה ממני?! אתה יודע מכמה מקומות בני אדם פורשים?
לא אשמתי שהוא בחר להעלב , ולדעתי זה בכלל לא היה מעליב.
[quote=BeHappy;712820]מה אסור לי?! אסור לי לפרוש?! לא רציתי לשחק. מה אתה רוצה ממני?! אתה יודע מכמה מקומות בני אדם פורשים?
לא אשמתי שהוא בחר להעלב , ולדעתי זה בכלל לא היה מעליב.[/quote]
נו כן הערכתי את ההודעה הסתכלת?.
[QUOTE=Damond_Pearl;712821]נו כן הערכתי את ההודעה הסתכלת?.[/QUOTE]
עכשיו גם את דעתי אסור לי לומר?
וחוץ מזה זה באמת לא משחק מאפיה.
אני הייתי בהרבה כאלה ואחד כזה בחיים שלי לא ראיתי.
מתן , תפתח אותו , אני פשוט לא אשתתף , אני אשכנע את דנג'ר להרשם , מה שאתה רוצה , אני פשוט לא רוצה לשחק , אל תאשימו אותי.
סבבה ארוין..אצלך?
[quote=BeHappy;712825]עכשיו גם את דעתי אסור לי לומר?
וחוץ מזה זה באמת לא משחק מאפיה.
אני הייתי בהרבה כאלה ואחד כזה בחיים שלי לא ראיתי.
מתן , תפתח אותו , אני פשוט לא אשתתף , אני אשכנע את דנג'ר להרשם , מה שאתה רוצה , אני פשוט לא רוצה לשחק , אל תאשימו אותי.[/quote]
עזוב יותר עדיף שלא נריב על זה בסדר? :).
[quote=BeHappy;712820]מה אסור לי?! אסור לי לפרוש?! לא רציתי לשחק. מה אתה רוצה ממני?! אתה יודע מכמה מקומות בני אדם פורשים?
לא אשמתי שהוא בחר להעלב , ולדעתי זה בכלל לא היה מעליב.[/quote]
כל אחד תופס את זה איכשהו אחרת
[QUOTE=ErWiN;712828]כל אחד תופס את זה איכשהו אחרת[/QUOTE]
חחח כן , אבל פשוט הבעתי את דעתי. אפילו לא חשבתי שזה יעליב אותו או משהו כזה..
ואבי - חחח אוקיי אין בעיה. תגיד לו שיפתח את הנושא ושלא יעלב , אני פשוט לא אשתתף.
אבי תקשב אני לא יוכל להגיב בהשרדות עד יום חמישי...אשמח אם תגיד לשבט להתחשב במקרה ונצתרך להדיח...
[quote=BeHappy;712829]חחח כן , אבל פשוט הבעתי את דעתי. אפילו לא חשבתי שזה יעליב אותו או משהו כזה..
ואבי - חחח אוקיי אין בעיה. תגיד לו שיפתח את הנושא ושלא יעלב , אני פשוט לא אשתתף.[/quote]
זכותך, אף אחד לא מכריח אף אחד להשתתף.
אביב - בסדר גמור.
תודה אחי..
שמישהו שבאמת מבין יפתח את המשחק
אני גם אשמח להשתתף
[quote=ErWiN;712835]שמישהו שבאמת מבין יפתח את המשחק
אני גם אשמח להשתתף[/quote]
בעיקרון מור היה צריך לפתוח אבל הוא אמר לפתוח כי הוא עושה את הישרדות.
אוף..מה אני יעשה בלעדיכם שבוע?
[QUOTE=Damond_Pearl;712837]בעיקרון מור היה צריך לפתוח אבל הוא אמר לפתוח כי הוא עושה את הישרדות.[/QUOTE]
אבי אתה יכול לפתוח?