[QUOTE=Stranger in a Strange Land;739996]תגיד רותם, זה בסדר שאני מדבר עם עומר [B]בהודעה פרטית[/B] וארוין קורא את זה וכותב בנו"ד בדיוק על מה אנחנו מדברים? :/[/QUOTE]
:doubt:
אני רק יודע שבשר זה [COLOR="White"]טעים [/COLOR]רצח
Printable View
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;739996]תגיד רותם, זה בסדר שאני מדבר עם עומר [B]בהודעה פרטית[/B] וארוין קורא את זה וכותב בנו"ד בדיוק על מה אנחנו מדברים? :/[/QUOTE]
:doubt:
אני רק יודע שבשר זה [COLOR="White"]טעים [/COLOR]רצח
[QUOTE=YoRt3m;740000]:doubt:
אני רק יודע שבשר זה [COLOR="White"]טעים [/COLOR]רצח[/QUOTE]
די כבר, תהיה רציני
מחר אני הולך לקבל סוף סוף את המינוי הרשמי שלי כראשג"ד
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;740001]די כבר, תהיה רציני[/QUOTE]
אני רציני. זה באמת [COLOR="White"]טעים [/COLOR]רצח.
אוף אני חשבתי ואני עדיין לא מצאתי רעיון לפיתוח... יש לי רק רעיון כללי... וזהו... אין לי יותר כלום..
משום מה אין לי השראה ואין לי כלום..
[QUOTE=YoRt3m;740006]אני רציני. זה באמת [COLOR="White"]טעים [/COLOR]רצח.[/QUOTE]
אני יודע, לאבא שלי יש מסעדה אז תאמין לי שאני יודע, אבל עכשיו תענה לי על השאלה ששאלתי.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;740008]אני יודע, לאבא שלי יש מסעדה אז תאמין לי שאני יודע, אבל עכשיו תענה לי על השאלה ששאלתי.[/QUOTE]
מה שאלת? :nose_pick:
[QUOTE=YoRt3m;740009]מה שאלת? :nose_pick:[/QUOTE]
זה בסדר שאני מדבר עם עומר ב[B][SIZE="6"]הודעה פרטית[/SIZE][/B] וארוין קורא את זה וכותב בנו"ד בדיוק על מה אנחנו מדברים? :/
אם זה בסדר שמרחרים לנו בהודעות הפרטיות שלנו ומספרים את זה בנו"s V_v
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;740010]זה בסדר שאני מדבר עם עומר ב[B][SIZE="6"]הודעה פרטית[/SIZE][/B] וארוין קורא את זה וכותב בנו"ד בדיוק על מה אנחנו מדברים? :/[/QUOTE]
אפשר חבר טלפוני ? :embarrassed:
[QUOTE=YoRt3m;740014]אפשר חבר טלפוני ? :embarrassed:[/QUOTE]
רותם, תפסיק כבר. אתה לא מצחיק וזה סתם מעצבן. עכשיו תהיה רציני ותענה על זה.
תענה להם כבר וזהו
עומר יש מצב אתה תעזור לי קצת?
אתה אומר לי שאני לא מצחיק ואני נפגע .... דע לך..
בכל מקרה,
אני לא יודע אם זה בסדר או לא אבל אני יודע שאם הוא יעשה את זה עוד פעם אחת [u]הוא גמור[/u].
[quote=YoRt3m;740014]אפשר חבר טלפוני ? :embarrassed:[/quote]
אני חבר טלפוני ואני אומר "לא"