[quote=pokedex;759565]עונה לך?[/quote]
להכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד דבר טוב. אני ממליץ לך ללכת.
Printable View
[quote=pokedex;759565]עונה לך?[/quote]
להכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד דבר טוב. אני ממליץ לך ללכת.
[QUOTE=LordAbizi;759569]להכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד דבר טוב. אני ממליץ לך ללכת.[/QUOTE]
אין לי בעיה במתמטיקה, להפך.
אם מישהו קרא, אני יודע חומר מתמטיקה של עד אמצע כיתה י' (אני כרגע במצב שאני יכול לקבל ציון טוב בשאלון 05, שנערך בכיתה י' ל-5 יחידות וכיתה י"ב ל-4 יחידות).
אני פשוט קצת מתעצל, ואני גם צריך להדפיס את העמודים כי לא קניתי את החוברת שבה רוב התרגילים.
הנני כאן (בוז!)
[QUOTE=nilasak;759575]הנני כאן (בוז!)[/QUOTE]
שקט, אני ודניאל דנים בנושא מתמטיקה :@
[QUOTE=pokedex;759576]שקט, אני ודניאל דנים בנושא מתמטיקה :@[/QUOTE]
גם אני יכול?
[QUOTE=nilasak;759575]הנני כאן (בוז!)[/QUOTE]
היי
[QUOTE=monster;759578]היי[/QUOTE]
אני לא נרשם למשחק שלך.
[quote=pokedex;759572]אין לי בעיה במתמטיקה, להפך.
אם מישהו קרא, אני יודע חומר מתמטיקה של עד אמצע כיתה י' (אני כרגע במצב שאני יכול לקבל ציון טוב בשאלון 05, שנערך בכיתה י' ל-5 יחידות וכיתה י"ב ל-4 יחידות).
אני פשוט קצת מתעצל, ואני גם צריך להדפיס את העמודים כי לא קניתי את החוברת שבה רוב התרגילים.[/quote]
לא אמרתי שום דבר בנוגע לאיך שאתה במתמטיקה, אמרתי שלהכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד טוב. ואני עולה לי"א ויש לי שליש תואר במתמטיקה, אז מה? להכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד טוב.
[QUOTE=nilasak;759579]אני לא נרשם למשחק שלך.[/QUOTE]
אמרת לי כבר
[QUOTE=LordAbizi;759580]לא אמרתי שום דבר בנוגע לאיך שאתה במתמטיקה, אמרתי שלהכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד טוב. ואני עולה לי"א ויש לי שליש תואר במתמטיקה, אז מה? להכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד טוב.[/QUOTE]
חבל רק שלא הפעלתי את הראש כבר חודשיים X:
יואב, אתה רק בן 12, אתה קטן מדי לדיון הזה.
[QUOTE=LordAbizi;759580]לא אמרתי שום דבר בנוגע לאיך שאתה במתמטיקה, אמרתי שלהכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד טוב. ואני עולה לי"א ויש לי שליש תואר במתמטיקה, אז מה? להכין שיעורים במתמטיקה זה תמיד טוב.[/QUOTE]
אני למדתי השנה מחשבים באוניברסיטה
יואב הלך....
[quote=pokedex;759582]חבל רק שלא הפעלתי את הראש כבר חודשיים X:
יואב, אתה רק בן 12, אתה קטן מדי לדיון הזה.[/quote]
אני תמיד יכול לזרוק לך משוואה דיפרנציאלית לינארית מסדר ראשון לחימום.
[quote=MoR;759553]אבי היה מכות אתמול או משהו בכדורגל חופים??[/quote]
היה שלשום, במשחק של נתניה מול חדרה.
חזרתי
[QUOTE=LordAbizi;759584]אני תמיד יכול לזרוק לך משוואה דיפרנציאלית לינארית מסדר ראשון לחימום.[/QUOTE]
אתה למדת קומבינטוריקה?