-
[QUOTE=מאסטר אספיון;853322][
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"לא נראה לי,מרקגרגו תשתמש בסערת אש על שלושת פוקימוני החרק המעצבנים האלה עכשיו!",את רואה ענן ענק של אש שמתחיל לירות על שלושת פוקימוני החרק שמתחילים לברוח.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שמה לב שכבר מאוחר ,ואני אומרת לקלירו ~
"טוב , כבר מאוחר,אני הולכת למרכז הפוקימונים לקבל חדר,ביי"
ואז אני זזה ומחפשת את מרכז הפוקימונים.
-
[quote=מאסטר אספיון;854160][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס צוחק לך בפנים והולך חזרה למכון,אתה רואה ילד קטן שאומר לך:"אם תנצח אותי אני אתן לך שלושה ברי לחץ ואלקייזר החפץ שמפתח את האלקטבז שלך לאלקטוויר אתה רוצה,אבל אתה צריך לנצח אותי בקרב של שניים על שניים בלי אפשרות להחליף!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אין בעיה בא נתחיל,תוציא את הפוקימון שלך" אומר לילד והוציא את אלקיד מהפוקדור ואומר לו:"אם אנחנו מנצחים בקרב הזה נוכל לפתח אותך ואלקטיוויר" אני אומר לילד:"תראה לי בבקשה את הברי ואלקייזר"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;854211][COLOR=maroon][FONT=Arial][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את מונפרנו שלך מחייך לך ואתה רואה אותו משתמש בגלגל להבה שוב פעם ושוב פעם וגם פוגע בהם ומביס אותם הפעם לתמיד,אתה רואה את מונפרנו שלך מחייך אליך שוב פעם,אתה רואה את דרטיני קם והוא מתחיל לברוח לאגם.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הוספתי מאמן חדש "שאדו" [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תודה על העזרה הרבה שנתת לי.ניתן לדרטיני לברוח" אני מחזיר לפוכדור את קורא וזורק פוכדור על גיבל המעולף
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;854160][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס צוחק לך בפנים והולך חזרה למכון,אתה רואה ילד קטן שאומר לך:"אם תנצח אותי אני אתן לך שלושה ברי לחץ ואלקייזר החפץ שמפתח את האלקטבז שלך לאלקטוויר אתה רוצה,אבל אתה צריך לנצח אותי בקרב של שניים על שניים בלי אפשרות להחליף!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אחרי שתצא מין הקרח?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגע בכול שלושת פוקימוני הדרקון האויבים,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך מתחיל לזהור ואחרי כמה שניות אתה רואה מונפרנו חזק ומאיים לפניך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר שלך התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"נו נסה להגיע לפה ילדון,זורא תשתמש בכדור צל עכשיו!",אתה שומע פיצוץ שמגיע ממש מעליך,אתה שומע את צעקת האימה של טורצ'יק הפצועה שלך קוראת לעזרה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ארוץ לטורצ'יק הרים אותה בידים והגיד ללון: "הפעם ניצחת אותי אבל פעם הבאה לא" והלך למרכז הפוקימון במהרה לרפא את הייפו וטורצ'יק המסכים
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אכפת לך שאני אשנה את הילד לשאדו[אני רק אומר לך שלא תופתע שאני אומר שזה שאדו!][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"נעים מאוד שאדו,צא שאדו-לוגיה אני בוחר מלך עופות סוגי השאדו!",אתה רואה פוכדור שחור שממנו יוצא לוגיה שחור כמו הלילה![/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]אתה נפגשת עם שאדו והקרב התחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הפוכדור שלך משתחרר מידיך במהירות רבה מאוד אל עברו של גיבל,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה מונפרנו קופץ משמחה אתה שומע קול שאומר לך:"נו,נו,נו תראו מה יש לנו כאן מאמן צעיר עם גיבל ומונפרנו מזכיר לי את אש".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]איבדת פוכדור אחד,תפסת גיבל זכר שיודע דופק דרקון ומטאור דרקון![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]לון תופס אותך בחולצה והוא אומר לך:"זוכר זה קרב שלוש על שלוש אתה לא יכול לברוח נשאר לך הדבורן החלש שלך,כדי לעשות את זה מעניין אני לא אשתמש בפוקימוני אופל אלה גם בסוג על-חושי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"חכי רגע,אני לא מסיימת קרבות לפני שאחד הצדדים מפסיד,אז או שזה הפסד טכני לך או שממשיכים ולא מאוחר רק חמש אחר הצהריים עוד שעתיים יתחיל להחשיך,מרקגרגו תשתמש בפצצת אש!",את רואה את מרקגרגו מתחיל להשתמש בפצצת אש.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;855272][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אכפת לך שאני אשנה את הילד לשאדו[אני רק אומר לך שלא תופתע שאני אומר שזה שאדו!][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"נעים מאוד שאדו,צא שאדו-לוגיה אני בוחר מלך עופות סוגי השאדו!",אתה רואה פוכדור שחור שממנו יוצא לוגיה שחור כמו הלילה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב לעצמי:' דיאוקסיס אם אתה רוצה שאני יעזור לך תעזור לי קודם קדימה בא לקרב אני צריך לנצח אותו כדי לפתח את אלקיד ואז הוא יהיה חזק והוכל לעזור לך יותר מה אתה אומר?' אומר לשאדו:"תגיד איפה תפסתה את הפוקימון הזה? אף פעם לא ראיתי לוגיה שחורה" אני מנסה לעכב אותו עד שדיאוקסיס יענה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;855272][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הפוכדור שלך משתחרר מידיך במהירות רבה מאוד אל עברו של גיבל,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה מונפרנו קופץ משמחה אתה שומע קול שאומר לך:"נו,נו,נו תראו מה יש לנו כאן מאמן צעיר עם גיבל ומונפרנו מזכיר לי את אש".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]איבדת פוכדור אחד,תפסת גיבל זכר שיודע דופק דרקון ומטאור דרקון![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]לון תופס אותך בחולצה והוא אומר לך:"זוכר זה קרב שלוש על שלוש אתה לא יכול לברוח נשאר לך הדבורן החלש שלך,כדי לעשות את זה מעניין אני לא אשתמש בפוקימוני אופל אלה גם בסוג על-חושי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"חכי רגע,אני לא מסיימת קרבות לפני שאחד הצדדים מפסיד,אז או שזה הפסד טכני לך או שממשיכים ולא מאוחר רק חמש אחר הצהריים עוד שעתיים יתחיל להחשיך,מרקגרגו תשתמש בפצצת אש!",את רואה את מרקגרגו מתחיל להשתמש בפצצת אש.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ללון: "טוב אם אתה רוצה, חזרי טורצ'יק,היית מעולה עשית כל מה שיכולת"
"קדימה דבורן צא!!! הכול תלויי בךךך!!!!!"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;855272
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]איבדת פוכדור אחד,תפסת גיבל זכר שיודע דופק דרקון ו[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאמן"הי אני לא מזכיר את אש,אני יותר חזק מימנו,אש חלש ביותר,אז תגיד לי מי אתה?ומה אתה רוצהה מימני?אז אם אני תופס פוקימונים שיש לאש."
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;855272][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"חכי רגע,אני לא מסיימת קרבות לפני שאחד הצדדים מפסיד,אז או שזה הפסד טכני לך או שממשיכים ולא מאוחר רק חמש אחר הצהריים עוד שעתיים יתחיל להחשיך,מרקגרגו תשתמש בפצצת אש!",את רואה את מרקגרגו מתחיל להשתמש בפצצת אש.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תאמיני לי שאני הייתי רוצה להילחם איתך ,אבל השעון שלך בטח מקולקל ,כי עכשיו 6 וארבעים ושתיים דקות ."
מתי שאני הולכת לאחור אני מרגישה כאב ברגל ,אני חושבת שזה פצצת האש של מרקגרגו .
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"מצטער ילד אתה לבד עכשיו",אתה שומע את קולו של שאדו שאומר ללוגיה האפל שלו:"לוגיה תשתמש בשאדו-וולט!",אתה רואה ברקים שחורים בדיוק כמו הלוגיה האפל יוצאים מגופו והם משתגרים לכול עבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן אומר לך די ברוגז:"נעים מאוד אש,אש קאצ'ם המאמן החלש שאתה המאמן המתחיל יותר חזק ממנו,ואתה מי אתה בדיוק ואני,אני רוצה קרב קצר של שלוש על שלוש,הפיקאצ'ו,גיבל ועוד פוקימון שלי נגד הגיבל,המונפרנו והשיימין שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]לון מחזיק פוכדור והוא אומר לך ולפוכדור:"עכשיו המשחק האמיתי מתחיל צא דבורן אני בוחר בך!",אתה רואה דבורן בדיוק כמו שלך אך בצבעים אחרים אתה רואה מבט אפל בעיניו של לון,אתה מבין שהדבורן שלו הוא דבורן זוהר ודי חזק.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]ללון יש דבורן זוהר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"שיט נעקצת מווידל את צריכה לבוא איתי מהר מאוד למרכז הפוקימון אחרת זה יתפתח לזיהום קשה וזה יכאב לך מאוד",את רואה סימן סגול מוזר ו-ווידל ליד הרגל שלך איפה שכואב לך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;855728][
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"שיט נעקצת מווידל את צריכה לבוא איתי מהר מאוד למרכז הפוקימון אחרת זה יתפתח לזיהום קשה וזה יכאב לך מאוד",את רואה סימן סגול מוזר ו-ווידל ליד הרגל שלך איפה שכואב לך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אמא זה כואב" אני אומרת וקצת מתקשה ללכת .
"אתה יכולה לעזור לי ללכת למרכז ?" אני שואלת אותה.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;855728][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן אומר לך די ברוגז:"נעים מאוד אש,אש קאצ'ם המאמן החלש שאתה המאמן המתחיל יותר חזק ממנו,ואתה מי אתה בדיוק ואני,אני רוצה קרב קצר של שלוש על שלוש,הפיקאצ'ו,גיבל ועוד פוקימון שלי נגד הגיבל,המונפרנו והשיימין שלך".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאש"אתה הפסדת כבר ב4 ליגכות באמת הפיקאצ'ו שלך ממשיך להפסיד .אז אתה חלש.אבל אין בעיה קרב משולש מיד מגיע.אני חזק "
-
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אש אומר לך:"טוב,צא אינפרנייפ אני בוחר בך ידידי הוותיק,אתה יודע שהוא נלחם כמו שצריך בהרבה מכונים,בארטהום,קנלייב,סנופויינט וגם בעיר סאנישור".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לאש יש אינפרנייפ![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו מוציאה שלושה ברים אחד כחול וירוק אחד לבן כולו ואחד סגול וצהוב,את רואה שקלירו מערבבת את שלושת הברים בתוך קערת עץ חומה ויוצרת מין עיסה אפורה,היא מורחת את העיסה המוזרה הזו על המקום הנגוע ברעל הווידל,ואת מרגישה יותר טוב.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;855728][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"מצטער ילד אתה לבד עכשיו",אתה שומע את קולו של שאדו שאומר ללוגיה האפל שלו:"לוגיה תשתמש בשאדו-וולט!",אתה רואה ברקים שחורים בדיוק כמו הלוגיה האפל יוצאים מגופו והם משתגרים לכול עבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]לון מחזיק פוכדור והוא אומר לך ולפוכדור:"עכשיו המשחק האמיתי מתחיל צא דבורן אני בוחר בך!",אתה רואה דבורן בדיוק כמו שלך אך בצבעים אחרים אתה רואה מבט אפל בעיניו של לון,אתה מבין שהדבורן שלו הוא דבורן זוהר ודי חזק.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]ללון יש דבורן זוהר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"שיט נעקצת מווידל את צריכה לבוא איתי מהר מאוד למרכז הפוקימון אחרת זה יתפתח לזיהום קשה וזה יכאב לך מאוד",את רואה סימן סגול מוזר ו-ווידל ליד הרגל שלך איפה שכואב לך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לדבורן שלי: "את תידאג אתה יותר חזק מהדבורן שלו זה שהדבורן שלו בצבעים שונים זה לא אומר כלום אז עכשיו צא לראיית העתיד"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה המתקפה הזאת עושה ראיית העתיד?
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;856803][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אש אומר לך:"טוב,צא אינפרנייפ אני בוחר בך ידידי הוותיק,אתה יודע שהוא נלחם כמו שצריך בהרבה מכונים,בארטהום,קנלייב,סנופויינט וגם בעיר סאנישור".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לאש יש אינפרנייפ![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את קורא מהפוכדור שלו ואומר לו"תשתמש במקתפת ניקור ומקדחה על איינפרימפ של אש.אני סומך שתפגגע בו"