-
[QUOTE=The Saw;1040235][B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U]
אתה מתרגש מי זה שאמא שלחה לך פוקימון מגניב ואז אתה מתקשר אליה לבדוק מה קורה איתך.
היא עונה לך ואתם מדברים אבל אתה מנתק בגלל שאתה ממהר.
אתה מודה לפרופסור ואז אתה שואל את הפרופסור אם הוא מוכן לשמור את מגמר אצלו והוא מסכים.
אתה נותן לו את הפוקדור של מגמר והוא מאחל לך מסע מעולה.
מה תעשה עכשיו?לאן תלך?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]' אולי אני אצא להתאמן קצת על עבודת צוות עם הפוקימונים שלי ' אני חושב ויוצא מהמעבדה,
"צא דורנט! צא סאלמנס! צא וורטורטל! צא סקפטייל! צא סנוקלאנקס!" אני אומר וזורק את הפוקדורים שלהם לאוויר,
" תקשיבו חברה, בוא נלך ליד איזה אגם קרוב, נתאמן על עבודת צוות, אני אחלק אותכם לצוותים כבר שם,קדימה!" אני אומר להם ומתחיל לחפש איזה אגפ להתאמן בו.[/B]
-
[B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U]
"יש פה ים אם אתה רוצה לאתמן!"אומר לך הפרופסור ואז הוא מנופף לך לשלום.
אתה הולך לים, מוציא את הפוקימונים שלך אבל פתאום נוצר בתוך הים חור ענקי ששואב אותך עם הפוקימונים שלך.
"חח אתה עם 5 פוקימונים...בני אדם הם מוזרים"אתה שומע מרחוק ואז אתה רואה את כול הפוקימונים שלך נעלמו.
"אל תדאג הפוקימונים שלך בפוקדורים שלהם...דרך אגב אני דראקאי!"אומר לך הדבר ואז אתה רואה שזה דראקאי [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/0e2bb502213391b14bd55325baffbf60.png[/IMG][/URL] !
"זה האי שלי...הוא קשור לסינו אבל הוא כול הזמן נעלם בגללי...בקיצור אתה כאן כדי לתפוס אותי...אז את מי תוציא כדי שהוא ילחם נגדי?"מוסיף דראקאי בשאלה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1040239][B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"יש פה ים אם אתה רוצה לאתמן!"אומר לך הפרופסור ואז הוא מנופף לך לשלום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה הולך לים, מוציא את הפוקימונים שלך אבל פתאום נוצר בתוך הים חור ענקי ששואב אותך עם הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"חח אתה עם 5 פוקימונים...בני אדם הם מוזרים"אתה שומע מרחוק ואז אתה רואה את כול הפוקימונים שלך נעלמו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"אל תדאג הפוקימונים שלך בפוקדורים שלהם...דרך אגב אני דראקאי!"אומר לך הדבר ואז אתה רואה שזה דראקאי [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/0e2bb502213391b14bd55325baffbf60.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"זה האי שלי...הוא קשור לסינו אבל הוא כול הזמן נעלם בגללי...בקיצור אתה כאן כדי לתפוס אותי...אז את מי תוציא כדי שהוא ילחם נגדי?"מוסיף דראקאי בשאלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
[B]"חמוד אתה..." אני אומר בחיוך ערמומי לדרקראי,[/B]
[B]" אתה באמת רוצה קרב?!, אין בעיה! צא דורנט! בוא נראה את הכוח האמיתי שלך!" אני צועק וזורק את הפוקדור של דורנט לאוויר,[/B]
[B]'מעניין אם הוא טוב כמו שאמא אמרה' אני חושב לעצמי תוך כדי שהפוקדור של דורנט באוויר,[/B]
[B]"דורנט! אני יודע שזה הקרב הראשון שלנו ביחד אבל אם אמא שלחה אותך בטח יש סיבה! והסיבה היא שאתה פוקימון טוב ואנחנו נהיה צוות מנצח!" אני אומר לדורנט בנימה של עידוד,[/B]
[B]"עכשיו דורנט תתקוף את דרקראי בראש ברזל! ואז כשתהיה קרוב אליו תתקוך בנשיכת חרק!" אני אומר לדורנט בנחישות.[/B]
-
[quote=The Saw;1040227][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן מרגיש את חום הגייזרים ואז הוא הופך להיות אדום מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הוא מוציא להביור עוצמתי בפתאומיות לעבר דיאלגיה שעוטף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן נופל לעבר דאלגיה, פוגע בניקור ואז משתמש באגרוף שמיים שפוגע בדיאלגיה בראש אבל הוא לא מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"תירדם!"צועק דיאלגיה ואז הוא שולח היפנוזה לעבר בלייזיקן אבל הוא מתחמק בקלות מהמתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה שולח לעבר בלייזיקן קרן על.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna].[/COLOR][/B][/quote]
"יופי בלייזיקן אחרי קרן העל הוא יהיה משותק לגמרי ולא יוכל לחמוק! השתמש בצוות כפול ותתחמק מההתקפה, ולאחר מכן השתמש בהתפרצות בכל הכוח! קדימה!" אני מעודד אותו
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][U][SIZE="3"]Kogarasumaru[/SIZE][/U]
בלייזיקן משתמש בצוות כפול וכך הוא מתחמק מהמתקפה אבל הקרן העל חוזרת לעבר בלייזיקן ופוגעת בו בגב.
בלייזיקן נופל על האדמה אבל הוא קם ומשתמש בהתפרצות.
יוצא מלא אבנים עם אש לעבר דיאלגיה והוא נפגע קשות וכמעט מתעלף מהמתקפה.
פתאום אתה רואה פוקדור מוזר לידך [IMG]http://www.israup.net/images/31ea96b02952734a671a3ab9819ec949.bmp[/IMG] ואז דיאלגיה אומר:"אתה צריך לתפוס את הפוקדור הזה כדי לתפוס אותי!"ואז הפוקדור מחכה שתתפוס אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה מוציא דורנט ומעודד אותו שילחם איתך נגד דראקאי.
"פוקימון מוזר הבאת אבל לא משנה אני אכסח אותו!"צועק דראקאי ואז הוא נותן לדורנט לתקוף ראשון.
אתה פוקד על דורנט להשתמש בראש ברזל ואז דורנט רץ במהירות לעבר דראקאי, פוגע בו אבל זה נראה שהוא לא נפגע.
לאחר מכן הוא תוקף בנשיכת חרק אבל דראקאי מתחמק מהמתקפה בקלות ואז שולח לעבר דורנט שיסוע לילה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1040264]
[B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה מוציא דורנט ומעודד אותו שילחם איתך נגד דראקאי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"פוקימון מוזר הבאת אבל לא משנה אני אכסח אותו!"צועק דראקאי ואז הוא נותן לדורנט לתקוף ראשון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה פוקד על דורנט להשתמש בראש ברזל ואז דורנט רץ במהירות לעבר דראקאי, פוגע בו אבל זה נראה שהוא לא נפגע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לאחר מכן הוא תוקף בנשיכת חרק אבל דראקאי מתחמק מהמתקפה בקלות ואז שולח לעבר דורנט שיסוע לילה.[/COLOR][/B]
[B]"דורנט אתה יכול להביס אותו!" אני אומר לדורנט בנימה של עידוד,[/B]
[B]"תתקוף אותו בלעיסה ואז בראש ברזל! קדימה! אתה מסוגל!" אני אומר לדורנט,[/B]
[B]' מעניין אם אני באמת אוכל לנצח בקרב הזה ' אני חושב לעצמי תוך כדי ההתקפה של דורנט.[/B]
-
[QUOTE]KillerBee
אתה הולך למכון כמה דקות ואז מגיע אליו שוב.
אתה פותח את הדלת ואז אתה רואה ילד עם מכנסיים כתומים
שאומר לך:"שלום ילד לי קוראים קורי ואני מנהיג המכון של העיר אורבורג...אז צא סקיטי!"ואז הוא מוציא פוקדור שיוצא ממנו סקיטי קטן וחמוד.[/QUOTE]
"צאי קומבי!" אומר ואוציא את קומבי "תשתמשי בבאג באז ואז בעוקץ רעל!"
-
[quote=The Saw;1040264][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן משתמש בצוות כפול וכך הוא מתחמק מהמתקפה אבל הקרן העל חוזרת לעבר בלייזיקן ופוגעת בו בגב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן נופל על האדמה אבל הוא קם ומשתמש בהתפרצות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]יוצא מלא אבנים עם אש לעבר דיאלגיה והוא נפגע קשות וכמעט מתעלף מהמתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]פתאום אתה רואה פוקדור מוזר לידך [IMG]http://www.israup.net/images/31ea96b02952734a671a3ab9819ec949.bmp[/IMG] ואז דיאלגיה אומר:"אתה צריך לתפוס את הפוקדור הזה כדי לתפוס אותי!"ואז הפוקדור מחכה שתתפוס אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
'זאת ההדמנות שלי!' אני חושב לעצמי. אני מרים את הפוכדור מהרצפה "קדימה פוכדור, צא!" אני קורא ומשליך אותו לעבר דיאלגיה 'קדימה קדימה קדימה' אני חושב לעצמי.
-
דרך אגב כול הפוקימונים שאצל הפרופסור נמצאים אצלך...
---------------
אתה מושיט את היד שלך לעבר הפוקדור אבל הפוקדור זז לו איך שהוא.
"זה יהיה מדהים וגם אתה צריך לתפוס את הפוקדור אבל הוא יזוז לך עד שתמצא טכניקה לתפוס אותו"אומר דיאלגיה בגיחוח קל.
בלייזיקן משדר לך שהוא יעזור לך אבל הוא רוצה שעוד פוקימון יעזור לו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
אתה מוציא את קומבי ואז פוקד אליה להשתמש בבאז באז על סקיטי.
אתה סותם את האוזניים ואז קומבי צועקת בקולות של חרק שפוגעים בסקיטי שמעיפים אותה.
לאחר מכן קומבי שולחת עוקץ רעל לעבר סקיטי אבל סקיטי קמה במהירות ומתחמקת מהמתקפה.
"סקיטי תשתמשי במתקפה מהירה ואז בסיוע"צועק קורי ואז סקיטי רצה במהירות, פוגעת בקומבי ואז בגלל הסיוע היא שולחת גחלת לעבר קומבי.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
דורנט משתמש בלעסיה שלועסת את השיסוע לילה ואז הוא פוגע בדראקאי אבל זה לא משפיע אליו.
לאחר מכן דורנט משתמש בראש ברזל לעבר דראקאי אבל דראקאי מתחמק מהמתקפה בקלות.
"אני פוקימון הכי חזק שיש אז יהיה קשה לפוקימון שלך לנצח!"צועק דראקאי ואז שולח כדור צל לעבר דורנט במהירות אבל דורנט שם לב ומתחמק במהירות.
"טוב אז עכשיו דורנט יפגע!"צועק שוב דראקאי ואז שולח להביור לעבר דורנט.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1040359][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דרך אגב כול הפוקימונים שאצל הפרופסור נמצאים אצלך...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]---------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מושיט את היד שלך לעבר הפוקדור אבל הפוקדור זז לו איך שהוא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה יהיה מדהים וגם אתה צריך לתפוס את הפוקדור אבל הוא יזוז לך עד שתמצא טכניקה לתפוס אותו"אומר דיאלגיה בגיחוח קל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן משדר לך שהוא יעזור לך אבל הוא רוצה שעוד פוקימון יעזור לו.[/COLOR][/B]
אה נחמד לדעת...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה בלייזיקן, תהיה בהיכון למקרה שהוא יתאושש!" אני קורא לעברו 'איזה פוקימון יעזור לי להצליח לתפוס את הפוכדור? אני צריך פוקימון זריז וגם בעל מתקפות שיוכלו לתפוס את הפוכדור' אני מהרהר לעצמי "בסדר, איווי צא!" אני קורא ומוציא החוצה את איווי "יש לך מהירות טובה, ואתה תצליח לעזור לבלייזיקן לתפוס את הפוכדור" אני אומר לו "מתקפה מהירה לעבר הפוכדור, ואם הוא זז השתמש במתקפת חול בדרכו!" אני מצווה עליו.
-
אני יודע!
------------------
בלייזיקן היכון ואז אתה מוציא את איווי ומצווה אליו להשתמש במתקפה מהירה.
איווי יוצא בשמחה ואז משתשמ במתקפה מהירה לעבר הפוקדור.
בדיוק שאיווי קופץ לעבר הפוקדור, הפוקדור זז לו ואז איווי מעיף אליו חול והוא מעט קצת.
"טכניקה טובה אבל תראה מה יקרה"אומר לך דיאלגיה ואז פתאום בלייזיקן חוזר לפוקדור שלו, הפוקדור נעלם ודיאלגיה קם במהירות.
"אז האיווי שלך נגדי איזה קרב מעולה זה יהיה"אומר דיאלגיה בגיחוח.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1040359]
[B][COLOR=royalblue]דורנט משתמש בלעסיה שלועסת את השיסוע לילה ואז הוא פוגע בדראקאי אבל זה לא משפיע אליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לאחר מכן דורנט משתמש בראש ברזל לעבר דראקאי אבל דראקאי מתחמק מהמתקפה בקלות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"אני פוקימון הכי חזק שיש אז יהיה קשה לפוקימון שלך לנצח!"צועק דראקאי ואז שולח כדור צל לעבר דורנט במהירות אבל דורנט שם לב ומתחמק במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"טוב אז עכשיו דורנט יפגע!"צועק שוב דראקאי ואז שולח להביור לעבר דורנט.[/COLOR][/B]
[B]"דורנט! אתה יכול להתחמק מזה יחרק תותח שלי!" אני אומר לו בנימה של עידוד,[/B]
[B]" תקשיב! אנחנו יכולים לנצח אותו! אתה רק צריך להתרכז בכל הכוח!" אני אומר לדורנט ,[/B]
[B]" אני מאמין שאתה תצליח! תתקוף את דרקראי בנשיכת חרק! ואז תחזור על המתקפה הזו כמה פעמים! המתקפה הזו חזקה על דרקראי!" אני מוסיף ומסתכל על מהלך הקרב.[/B]
-
[quote=The Saw;1040401][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אני יודע![/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן היכון ואז אתה מוציא את איווי ומצווה אליו להשתמש במתקפה מהירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]איווי יוצא בשמחה ואז משתשמ במתקפה מהירה לעבר הפוקדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בדיוק שאיווי קופץ לעבר הפוקדור, הפוקדור זז לו ואז איווי מעיף אליו חול והוא מעט קצת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"טכניקה טובה אבל תראה מה יקרה"אומר לך דיאלגיה ואז פתאום בלייזיקן חוזר לפוקדור שלו, הפוקדור נעלם ודיאלגיה קם במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"אז האיווי שלך נגדי איזה קרב מעולה זה יהיה"אומר דיאלגיה בגיחוח.[/COLOR][/B]
"היי תחזיר את בלייזיקן!" אני קורא לעברו בכעס "טוב איווי, אין ברירה אבל אני נאלץ להילחם איתך. תקוף עם מתקפה מהירה!" אני קורא לעברו.
-
"מה לעשות ככה אני!"צועק דיאלגיה בכעס ואז אתה פוקד על איווי להשתמש במתקפה מהירה לעבר דיאלגיה.
איווי רץ במהירות במתקפה מהירה ופוגע בדיאלגיה אבל במקום שדיאלגיה יפגע איווי נפגע מהברזל שעל דיאלגיה.
דיאלגיה שולח לעבר איווי זעם דרקון, שתופס את איווי והוא נפגע קשות ונופל על האדמה.
איווי מתחיל להיות תשוש אבל פתאום הוא מתחיל לזהור לו.אחרי כמה שניות אתה רואה אמבריון [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/98b1538f1dfbbd666e0a25992df27c38.png[/IMG][/URL] יפהפה מלקק את ידו.
"זה לא הגיוני!איך הוא התפתח?!"צועק דיאלגיה ואז אמבריון שולח קווים ענקיים שפוגעים בדיאלגיה קשות.אמבריון למד שיסוע לילה!
"טוב אז נכסח אותו בצורה שונה"אומר דיאלגיה ואז שולח פיצוץ ממוקד לעבר אמבריון.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה מעודד את דורנט שהוא יתחמק ואז הוא עוה את כול המאמצים שלו ומצליח להתחמק אבל בקושי.
דורנט רץ במהירות בנשיכת חרק, פוגע בדראקאי אבל דראקאי לא מרגיש את המתקפה הזאת.
"אוי יש לך פוקימון עלוב!"צועק דראקאי ואז הוא שולח שוב להביור לעבר דורנט.
דורנט מתחמק בקלות ואז פוגע בדראקאי בפתעה בבאג באז.דורנט למד באג באז!
לאחר מכן דראקאי שולח בעצבים לעבר דורנט כדורי צל.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1040427]
[B][COLOR=royalblue]אתה מעודד את דורנט שהוא יתחמק ואז הוא עוה את כול המאמצים שלו ומצליח להתחמק אבל בקושי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]דורנט רץ במהירות בנשיכת חרק, פוגע בדראקאי אבל דראקאי לא מרגיש את המתקפה הזאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"אוי יש לך פוקימון עלוב!"צועק דראקאי ואז הוא שולח שוב להביור לעבר דורנט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]דורנט מתחמק בקלות ואז פוגע בדראקאי בפתעה בבאג באז.דורנט למד באג באז![/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לאחר מכן דראקאי שולח בעצבים לעבר דורנט כדורי צל.[/COLOR][/B]
[B]"כל הכבוד דורנט! תמשיך כך ותהיה פוקימון מצטיין!" אני אומר לדורנט בחיבה,[/B]
[B]" תקשיב שזה לא יעלה לך לראש! תתקוף בבאג באז ואז תשתמש בראש ברזל! קדימה בכל הכוח!" אני אומ לדורנט בנימה של עידוד.[/B]