-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140182][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]רד אומר לך:"עד כמה שידוע לנו,האגדיים הראשיים בעיקר,שלושת הציפורים,סויקון וראיקו,וכול האגדיים של אונובה,קנטו,וסינו" אתה רואה שמשהו יוצא מתוך המים,אתה רואה שזה פוקימון מים קטן מאוד שמזכיר טיפה את מאנפי,הפוקימון אומר לכם:"אני פיונה,נסיך המים מאנפי ושליט המים קיוגר שלחו עוד תשעה כמוני לשמור על הימים של סינו,יש לכול פיונה כמוני צבא ימי שלם,ואני,פיונה שמנהיג את הים הדרומי מוכן לתת לצבאי פקודה לעזור לכם במלחמתם נגד בני האדם הרעים שבנהגת האחד המכונה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]",רד אומר לפיונה:"אנחנו נהיה מוכנים לקבל כול עזרה שצריך".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, פיונה. אנחנו לא צריכים צבא, אנחנו צריכים אותך ורק אותך." אני אומר, ומסביר את התוכנית שלי לפיונה. אחרי זה אני אומר לו את תפקידו:" אתה פשוט צריך לחכות עד שצוות D יגיעו אליי, ולתת להם לתפוס אותך, כשאנחנו נעקוב אחריכם. רד, יש לנו במחסנים של הצוות ציוד העלמות?" אני שואל את רד ומחכה לתשובה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]פיונה אומר לך קצת בבושה:"צוות די הארור מחפש אגדיים,אני לא נחשב אגדי אני פוקימון נדיר לא פוקימון אגדי,ולכן צוות די לא יחפש אותי,הוא יחפש את מאנפי נסיך הים ולא אותי" רד אומר לפיונה:"זה לא משנה אם אתה אגדי או לא,אתה בצד של הטובים אז זה מה שחשוב,אני מוכן לקבל את עזרתך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה לא מבין שאתה נחנק?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מאנפי מחייך חיוך קר ואומר לך:"פגשת את מלך הים הגדול,הצחקת אותי,קיוגר נעלם לפני חמש שנים יחד עם גראודון ואני ולא שום פוקימון מים במחוז הזה יצטרף אליך,אתה תנסה אבל לא תצליח ועכשיו להתראות" אתה מרגיש שכבר אין לך אוויר,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר את רואה שאתה צף על פני האגם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אייס אומר לך:"אל תדאג,אני לא מהרעים,אני נשמה אבודה שהמשימה שלי כדי להגיע סוף כול סוף למנוחה היא לעזור למאמן מתחיל שהפוקימון הראשון שלו זה באלבזור להגיע לגדולות,אם תקשיב לי אתה תהיה המאמן הכי חזק במחוז".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להתחמק מהזובאט ובהצלחה,אך אתה מגלה שאתה נכנסת למערה קטנה שמובילה לעוד חמש מאורות קטנות נוספות,אתה גם שם לב שאתה וג'ון התפצלתם בטעות,אתה מנסה לקרוא לו אבל אתה לא שומע שוב תגובה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והסוכן פלטינה ממשיכים ללכת במנהרה הארוכה והצרה הזו,אתה חושב על זה שככול שאתה והסוכן פלטינה יותר מתקרבים אל המפקדה ככה פלטינה נעשה יותר ויותר תוקפני,אתה רואה שהוא מוציא משהו מהחגורה שלו אבל אתה לא רואה מה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Woodpecker[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*טעות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שוב משתמש במתקפת ציפורן האש שלו אך הפעם צ'יקוריטה מתחמקת,צ'יקוריטה משתמשת בקרן סולרית ואיתה בעלי תער מה שיוצר קרן עלי תער חזקים במיוחד שפוגעים בצ'רמנדר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אמרתי לך שיש לך צ'אנס אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140780][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שוב משתמש במתקפת ציפורן האש שלו אך הפעם צ'יקוריטה מתחמקת,צ'יקוריטה משתמשת בקרן סולרית ואיתה בעלי תער מה שיוצר קרן עלי תער חזקים במיוחד שפוגעים בצ'רמנדר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אמרתי לך שיש לך צ'אנס אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאמן " איך זה שצ'יקוריטה שךף כבר יודעת קרן סולרית ?".. אני אומר לצ'ארמנדאר " אל תותר לצ'יקוריטה הזאת .רוץ אליה ותשלח גחלת מטוח אפס אליה.לאחר הגחלת תשמש בציפורן ברזל עליה "
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אני מאמן את צ'יקוריטה שלי מהיום שבו לכדתי אותה,הצ'יקוריטה הזו הייתה יכולה להתפתח למגניום אבל היא לא רצתה להתפתח,וכמובן שמגניום אמור לדעת איך להשתמש בקרן סולרית,בוא נמשיך בקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שוב משתמש בציפורן להבה שפוגעת בצ'יקוריטה ישירות אך צ'יקוריטה מצליחה להמשיך בקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140785][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Woodpecker[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אני מאמן את צ'יקוריטה שלי מהיום שבו לכדתי אותה,הצ'יקוריטה הזו הייתה יכולה להתפתח למגניום אבל היא לא רצתה להתפתח,וכמובן שמגניום אמור לדעת איך להשתמש בקרן סולרית,בוא נמשיך בקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שוב משתמש בציפורן להבה שפוגעת בצ'יקוריטה ישירות אך צ'יקוריטה מצליחה להמשיך בקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאמן " טוב זה היה קרב קשה בשביל צ'רמנדאר שלי ". אני אומר לצ'ארמנדאר " תן את כול כולך בקרב הצ'יקוריטה הזאת חזקה מאוד כשהיא תוקפת בקרן סולארית.תשמש בציפורן ברזל ותסתער אליה.בזמן שהיא ל א רואה תשמש בגחלת וציפםורן הברזל תסתיר אותה.ואז שתהיה רוב אליה תפגע בה עם הגחלת שלך"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר משתמש במתקפת זעם ויוצר שוב את מתקפת ציפורן האש,אתה רואה שעיניו של צ'רמנדר הופכות להיות אדומות,כנראה בגלל מתקפת הזעם,ציפורן האש הזועמת של צ'רמנדר פוגעת ישירות בצ'יקוריטה ומביסה אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"זה היה קרב קצר ונחמד,תחזרי צ'יקוריטה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]והמאמן ממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר הביס את צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה-1[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן-0[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ניצחון לך![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140780][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]פיונה אומר לך קצת בבושה:"צוות די הארור מחפש אגדיים,אני לא נחשב אגדי אני פוקימון נדיר לא פוקימון אגדי,ולכן צוות די לא יחפש אותי,הוא יחפש את מאנפי נסיך הים ולא אותי" רד אומר לפיונה:"זה לא משנה אם אתה אגדי או לא,אתה בצד של הטובים אז זה מה שחשוב,אני מוכן לקבל את עזרתך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מאנפי מחייך חיוך קר ואומר לך:"פגשת את מלך הים הגדול,הצחקת אותי,קיוגר נעלם לפני חמש שנים יחד עם גראודון ואני ולא שום פוקימון מים במחוז הזה יצטרף אליך,אתה תנסה אבל לא תצליח ועכשיו להתראות" אתה מרגיש שכבר אין לך אוויר,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר את רואה שאתה צף על פני האגם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אייס אומר לך:"אל תדאג,אני לא מהרעים,אני נשמה אבודה שהמשימה שלי כדי להגיע סוף כול סוף למנוחה היא לעזור למאמן מתחיל שהפוקימון הראשון שלו זה באלבזור להגיע לגדולות,אם תקשיב לי אתה תהיה המאמן הכי חזק במחוז".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להתחמק מהזובאט ובהצלחה,אך אתה מגלה שאתה נכנסת למערה קטנה שמובילה לעוד חמש מאורות קטנות נוספות,אתה גם שם לב שאתה וג'ון התפצלתם בטעות,אתה מנסה לקרוא לו אבל אתה לא שומע שוב תגובה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והסוכן פלטינה ממשיכים ללכת במנהרה הארוכה והצרה הזו,אתה חושב על זה שככול שאתה והסוכן פלטינה יותר מתקרבים אל המפקדה ככה פלטינה נעשה יותר ויותר תוקפני,אתה רואה שהוא מוציא משהו מהחגורה שלו אבל אתה לא רואה מה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אמרתי לך שיש לך צ'אנס אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי מה אתה רוצה שאני אעשה עכשיו?"אני שואל אותו ומתחיל לחשוב על מה זה אומר להיות הכי טוב במחוז
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140787][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Woodpecker[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר משתמש במתקפת זעם ויוצר שוב את מתקפת ציפורן האש,אתה רואה שעיניו של צ'רמנדר הופכות להיות אדומות,כנראה בגלל מתקפת הזעם,ציפורן האש הזועמת של צ'רמנדר פוגעת ישירות בצ'יקוריטה ומביסה אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"זה היה קרב קצר ונחמד,תחזרי צ'יקוריטה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]והמאמן ממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר הביס את צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה-1[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן-0[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ניצחון לך![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
" יש ניצחת בקרב צ'ארמנדאר " .אני פונה אל צ'ארמנדאר ואומר לו " כול הכבוד לך הצלחת לנצח צ'יקריטה במהירות כזאת.אתה חזק מאוד.טוב עכשיו נמשיך במסע שלהו " .אני אלטף את ראשו של צ'ארמנדאר ואמשיך ללכת לעיר הקרובה
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אייס אומר לך:"תלך לעיר רוסטבורו,אל תעצור בעיר פטלבורג אפילו לא לדקה,פשוט תמשיך לכיוון העיר רוסטבורו ואז אני אגיד לך מה תעשה" אתה רואה שבאלבזור קצת עייף והוא חוזר לפוכדור שלו למנוחה קצרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שלך מחייך אליך,אתה והוא ממשיכים לכיוון העיר ורידיאן,אתה רואה שמשהו קטן יוצא מהשיחים,אתה רואה שזה הוא פוקימון לבן-כתום בעל עיניים גדולות כחולות,אתה פותח את הפוקדע והפוקדע אומר לך:"ויקטיני,פוקימון הניצחון,ויקטיני הוא פוקימון יחיד מסוגו,אש-על חושי,ויקטיני הוא פוקימון אגדי שיכול להשתמש בכוחותיו בשביל להצית יערות שלמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140790][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אייס אומר לך:"תלך לעיר רוסטבורו,אל תעצור בעיר פטלבורג אפילו לא לדקה,פשוט תמשיך לכיוון העיר רוסטבורו ואז אני אגיד לך מה תעשה" אתה רואה שבאלבזור קצת עייף והוא חוזר לפוכדור שלו למנוחה קצרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שלך מחייך אליך,אתה והוא ממשיכים לכיוון העיר ורידיאן,אתה רואה שמשהו קטן יוצא מהשיחים,אתה רואה שזה הוא פוקימון לבן-כתום בעל עיניים גדולות כחולות,אתה פותח את הפוקדע והפוקדע אומר לך:"ויקטיני,פוקימון הניצחון,ויקטיני הוא פוקימון יחיד מסוגו,אש-על חושי,ויקטיני הוא פוקימון אגדי שיכול להשתמש בכוחותיו בשביל להצית יערות שלמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי בסדר"אני אומר לו ואני בודק בפוקדע איפה נמצאת רוסטבורו ואני הולך לכיונה
---------
אחי מה עם הביצה שקיבלתי מתי היא בוקעת
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140790][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שלך מחייך אליך,אתה והוא ממשיכים לכיוון העיר ורידיאן,אתה רואה שמשהו קטן יוצא מהשיחים,אתה רואה שזה הוא פוקימון לבן-כתום בעל עיניים גדולות כחולות,אתה פותח את הפוקדע והפוקדע אומר לך:"ויקטיני,פוקימון הניצחון,ויקטיני הוא פוקימון יחיד מסוגו,אש-על חושי,ויקטיני הוא פוקימון אגדי שיכול להשתמש בכוחותיו בשביל להצית יערות שלמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר " ואו גדול פגשתי פוקימון אגדי ועוד מסוג אש " .אני אומר לצ'ארמנדאר " תילחם נגד יקטני אולי תצליח להביס אות איכשהו.תקוף את ויקטני בגחלת ואז בציפורן הברזל הנחזקה שלך "
-
[quote=Yuma Tsukumo;1140182][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]סווינב משתמש במתקפת רוח קרה על הפוכדור,הוא אומר לך:"סווי,סווינב!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]|קודם נסיים את הקרב!|[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]הוא משתמש במתקפת שבירי קרח על סינדוקוויל שמגיב בגלגל להבה שמצליח להמיס את שבירי הקרח של סווינב לפני שהם פוגעים בו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"סינדקוויל תתקוף בגחלת!" אורה לסינדקוויל שלי ברגע שהמתקפה מתבטלת וסווינאב לא מרוכז.
-
[QUOTE]Born This Way
אתה מנסה להתחמק מהזובאט ובהצלחה,אך אתה מגלה שאתה נכנסת למערה קטנה שמובילה לעוד חמש מאורות קטנות נוספות,אתה גם שם לב שאתה וג'ון התפצלתם בטעות,אתה מנסה לקרוא לו אבל אתה לא שומע שוב תגובה.[/QUOTE]
"זוראה בוא תעזור לי..." אמלמל ואוציא אותו החוצה, "תשתמש ביכולת שלך להפוך לפוקימון... תהפוך לקרובט בבקשה!" אומר לזוראה.
-
[QUOTE]KaKashi
טריקו בועט באדמה ואומר לך:"טרי,טרי,טריקו,טרי" |טוב,כשאין ברירה אין ברירה,אני הולך עכשיו למערת האיחוד,אני אחכה לך שמה,נסה לתפוס פוקימון חדש עד אז ואז אני אלחם מולו,אני אנסה להתפתח וככה אני אהיה יותר חזק,להתראות חבריי| הוא קופץ לאחד העצים ומתחיל לרוץ מערבה.[/QUOTE]
"להתראות טריקו!" אומר ואנופף לטריקו.לאחר מכן אחזיר את טוטודייל לפוכדור ואחפש פוקימון חדש עפ"י פקודתו של טריקו.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1140780]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
'אני עוד אראה לו מה זה' אחשוב.
אחרי זה אלך לחנות ואשאל אם יש להם שם חכה.