[QUOTE=Druddigon man;1118739]אה,הם גם ממשיכים לתרגם?
יופי! שלח לי בה"פ! :)
היי אבי מה קורה.?[/QUOTE]
עוד מעט שאלח בה.פ
היו כמה קבוצות שמתרגמו את האנימה הזאת וול קבוצה המשיכה מאיפה שהקבוצה הקודמת הפסיקה. אז אל תבהל שאני ישלח לך כמה קישורים
Printable View
[QUOTE=Druddigon man;1118739]אה,הם גם ממשיכים לתרגם?
יופי! שלח לי בה"פ! :)
היי אבי מה קורה.?[/QUOTE]
עוד מעט שאלח בה.פ
היו כמה קבוצות שמתרגמו את האנימה הזאת וול קבוצה המשיכה מאיפה שהקבוצה הקודמת הפסיקה. אז אל תבהל שאני ישלח לך כמה קישורים
[QUOTE=LordAbizi;1118721]בשביל מה אתה צריך סכין, אם יש לך שלל של הוקוס פוקוסים להטיל עליו?[/QUOTE]
גם סכין עוזר :) לא באמת התכוונתי להשתמש בה, זה רק כדי להפחיד. מועצת הקסמים מטילה עונשים כבדים על מי שמשתמש בקסמים על בני תמותה, רק במקרים מיוחדים מותר.
וכשפים, זהה ממש, אבל ממש, לא הוקוס פוקוס!
[QUOTE=Druddigon man;1118723]501?!
עזוב,אני אוותר על זה.. :sorry:
יואב-נחמד,כמו שסיפרתי לך כבר,בוקישס לימד לשנות מצב צבירה של מים לקרח! מעניין אם הוא ילמד אותי בכישופי המים פרייזונטס,לך תדע! :)
אגב,קוני ממש עוצמתי,לאחרונה הוא הראה לי פירושיי!!
פינתנו הקבועה (חח...)- פירושיי זה מין מערבולת אש באדמה,זאת אומרת שהאדמה נסדקת וממנה יוצא להבה בוערת לאורך 50 מטרים[/QUOTE]
גדול! אני מת על הלחש הזה. אתה יודע, ככה אני לכדתי את השד הגדול ארקטקוס מן המדור החמישי של הגהנום. לחש שימושי בהחלט.
תבקש שלימד אותך גם וולהולון! זה על אותו בסיס ):
ולפינתנו הקבועה- וולהולון זה לחש שגורם ליריב במקום להיבלע לתוך להבה, נוצר סדק באדמה מלא לבה רותחת, והיהירב נופל לתוך הסדק
[QUOTE=Woodpecker;1118745]עוד מעט שאלח בה.פ
היו כמה קבוצות שמתרגמו את האנימה הזאת וול קבוצה המשיכה מאיפה שהקבוצה הקודמת הפסיקה. אז אל תבהל שאני ישלח לך כמה קישורים[/QUOTE]
אפשר גם קישור?
[quote=Druddigon man;1118744]כלום... :um_face:
אני רוצה להיות שנעקוף את יובל היום,אתה רוצה לעזור לי ולליאור..?[/quote]
טוב,
אבל אני עקפתי אותך ואנהי רוצה להגיע אליו חח.
יש לי הקדשה להקדיש.
היו כמה קבוצות שמתרגמו את האנימה הזאת וול קבוצה המשיכה מאיפה שהקבוצה הקודמת הפסיקה. אז אל תבהל שאני ישלח לך כמה קישורים[/QUOTE]
הקישורים ששלחת לי פעם שעברה לא עבדו....
[QUOTE=Druddigon man;1118744]כלום... :um_face:
אני רוצה להיות שנעקוף את יובל היום,אתה רוצה לעזור לי ולליאור..?[/QUOTE]
אני עוד מעט במילא עוקף אותו
יונתן כן
מה קורה עידן, יונתן וליאור?.
[SIZE="7"]אבי תקדיש לי ראשון :D[/SIZE]
אחלה :)
באיזה פרק אתה כבר רואה...? 501..?
[quote=cladino;1118749]גם סכין עוזר :) לא באמת התכוונתי להשתמש בה, זה רק כדי להפחיד. מועצת הקסמים מטילה עונשים כבדים על מי שמשתמש בקסמים על בני תמותה, רק במקרים מיוחדים מותר.
וכשפים, זהה ממש, אבל ממש, לא הוקוס פוקוס![/quote]
הוקוס פוקוס זה מטאפורה.
אז על מי תטיל בדיוק כשפים אם לא על בני תמותה? על האלים?
[QUOTE=Druddigon man;1118757][SIZE="7"]אבי תקדיש לי ראשון :D[/SIZE]
באיזה פרק אתה כבר רואה...? 501..?[/QUOTE]
כן אני בפרק החדש שיוצא כול שבוע
[QUOTE=buizel שולט;1118754]הקישורים ששלחת לי פעם שעברה לא עבדו....[/QUOTE]
כול הפרקים לא עבדו לך?
[quote=Druddigon man;1118757][SIZE=7]אבי תקדיש לי ראשון :D[/SIZE]
באיזה פרק אתה כבר רואה...? 501..?[/quote]
לא,
אני בדרך כלל מקדיש לחברים ישנים שלי.
[QUOTE=LordAbizi;1118758]הוקוס פוקוס זה מטאפורה.
אז על מי תטיל בדיוק כשפים אם לא על בני תמותה? על האלים?[/QUOTE]
יש דבר שנקרא קרב מכשפים, זה מעין תחרות של קוסמים שהזוכה מקבל פרס אדיר. ואני יכול להטיל כשפים על יצירי שאול ויצירי פיות וכל מיני מפלצות.
תבין, המכשפים הם השומרים של המימד האחר ומשרתי האלים על פני הארץ.
חח בדקתי את הקישור הראשון וזה לא עבד....
[quote=cladino;1118765]יש דבר שנקרא קרב מכשפים, זה מעין תחרות של קוסמים שהזוכה מקבל פרס אדיר. ואני יכול להטיל כשפים על יצירי שאול ויצירי פיות וכל מיני מפלצות.
תבין, המכשפים הם השומרים של המימד האחר ומשרתי האלים על פני הארץ.[/quote]
"המימד האחר" בהא הידיעה? יש כמה מימדים שאתה רק רוצה, אחרי הכל מימד זה פשוט עצמה של בסיס במרחב לינארי...
ומה יקרה אם אני אהרוג את האלים, מה שנמצא אגב, על סדר היום שלי?
אז אם כך, השימוש היחידי של קסם, הוא להיות מוצג לראווה בתחרות? אם כך, אין שום הבדל בין לזה לבין מתמטיקה...
[QUOTE=LordAbizi;1118768]"המימד האחר" בהא הידיעה? יש כמה מימדים שאתה רק רוצה, אחרי הכל מימד זה פשוט עצמה של בסיס במרחב לינארי...
ומה יקרה אם אני אהרוג את האלים, מה שנמצא אגב, על סדר היום שלי?[/QUOTE]
אתה לא תוכל. אין דבר שעומד בפני צבא מכשפים.
ו"המימד האחר" זה קיצור ל"מימד האחר של יצירי הקסם והכשפים בכל אשר הם בכל היקומים". נראה לי שאתה מבין למה אומרים "המימד האחר". ואתה לא תוכל להיכנס למימד שלהם, אין כל כך הרבה מימדים כמו שאתה חושב, קיימים רק ארבעה.