-
[quote=scizor-x;1125289]יש מלחמת עולם חמישית (עתיד) ואתה נפגעת בפיצוץ חזק מאוד וחצי מהגוף שלך נאבד. מכיוון שהיית חייל חזק עושים לך ניתוח והופכים אותך לסייבורג. לאט לאט במשחק אתה יכול לקנות נשקים חדשים ולשלוט יותר טוב בגוף הרובוט ואפילו לגלות מתקפות חדשות. מה שמגניב שחנות אפשר לקנות רובוטים קטנים וכל מיני נשקים וכאלה. איך?[/quote]
נשמע נחמד, הייתי נרשם לכזה משחק.
מזכיר לי את המשחק Bionic של Capcom, חפש אותו, אולי אתה תוכל לשאוב ממנו רעיונות נוספים (:
יואב, חשבתי להרשם למשחק הנוכחי שלך אבל אני לא מכיר את הרמה שלך עדיין, למרות שיש השקעה גדולה במשחק עצמו.
-
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=41798"]אצ'י זה בריא לחיים XD[/URL]
-
אם אני אפתח את המשחק,מי עוד ירשם?
-
[quote=Woodpecker;1125300][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=41798"]אצ'י זה בריא לחיים XD[/URL][/quote]
תסדר את ההמשך שלך בשבילי במשחק בבקשה, הוא לא מתאים ליכולת שהתכוונתי אליה כשנרשמתי (:
-
[b][u]מישהו יירשם למשחק שלי אם אני אפתח אותו?[/u][/b]
-
-
[QUOTE=Naruto;1125295]נשמע נחמד, הייתי נרשם לכזה משחק.
מזכיר לי את המשחק Bionic של Capcom, חפש אותו, אולי אתה תוכל לשאוב ממנו רעיונות נוספים (:
יואב, חשבתי להרשם למשחק הנוכחי שלך אבל אני לא מכיר את הרמה שלך עדיין, למרות שיש השקעה גדולה במשחק עצמו.[/QUOTE]
מה שעכשיו שלי הוא מאומץ. וזה המשחק הראשון שלי אז הרמה תשתפר ביחד איתי.
והמ"ת הבא הוא רעיון שלי, אין עוד סוג כזה בפורום וגם לא היה. זה מ"ת של...
[SIZE="4"]ben 10![/SIZE]
אתה תרשם?
-
[QUOTE=Naruto;1125307]תסדר את ההמשך שלך בשבילי במשחק בבקשה, הוא לא מתאים ליכולת שהתכוונתי אליה כשנרשמתי (:[/QUOTE]
סידרתי מקוה שזה בסדר עכשיו
-
[quote=cladino;1125321]מה שעכשיו שלי הוא מאומץ. וזה המשחק הראשון שלי אז הרמה תשתפר ביחד איתי.
[SIZE=4]ben 10![/SIZE]
אתה תרשם?[/quote]
בן 10 נחמד, אם אתה תכלול את גם צורות אולטימטיביות של החייזרים כמו באלייאן פורס החדש אז כן P:
-
נארוטו, אולי נמשיך לדון בנושא של אצ'י כאן במקום בהקדשה של ליאור?
לשאלה האחרונה שלך:
זה מה שליאור אמר, שאצ'י זו אנימה עם עירום O_o
-
[QUOTE=Naruto;1125326]בן 10 נחמד, אם אתה תכלול את גם צורות אולטימטיביות של החייזרים כמו באלייאן פורס החדש אז כן P:[/QUOTE]
ברור שאני אכלול. וזה עם הצורות האולטמטיביות זה בכלל בן 10 אולטימאט אליאן. וגם, כמובן, חייזרים חדשים.
-
[QUOTE=neLipion;1125327]נארוטו, אולי נמשיך לדון בנושא של אצ'י כאן במקום בהקדשה של ליאור?
לשאלה האחרונה שלך:
זה מה שליאור אמר, שאצ'י זו אנימה עם עירום O_o[/QUOTE]
יש גם אנימות אצ'י שאין בהם עירום ומוגדרים כאצ'י
אז לא בכלל אנימה
-
[QUOTE=cladino;1125321]מה שעכשיו שלי הוא מאומץ. וזה המשחק הראשון שלי אז הרמה תשתפר ביחד איתי.
[SIZE="4"]ben 10![/SIZE]
אתה תרשם?[/QUOTE]
אני ארשם אבל אתה תעשה את כל החייזרים בתוכנית ובוחרים מתוכם 10? ככה יהיו הרבה יותר רשומים
-
הנה זה מויקיפדייה: אצ'י (ביפנית: エッチ, באנגלית: Echhi), הוא ז'אנר פופולרי במאנגה ואנימציה יפנית, המשמש לרוב ברמיזות מיניות או נושאים אחרים המתאימים למבוגרים לשם אמצעי קומי. אין להתבלבל בין ז'אנר האצ'י להנטאי. סדרות אצ'י רבות לא מציגות עירום מפורש או תכנים אסורים וטאבואים אחרים. למרות זאת, ז'אנר זה לרוב מוגדר לקהל הצפייה הזכרי הבוגר (לרוב 18 ומעלה), למרות שגם הקהל הנשי יכול למצוא סדרות אלו מתאימות לצפיה. אצ'י מובא לרוב ביחד עם עלילות רומנטיות ומדגיש לחצים מיניים, פחדים שונים מהמין השני ואף משמש כזרז ליחסים שונים בין דמויות בעלילה.
-
[quote=Woodpecker;1125332]יש גם אנימות אצ'י שאין בהם עירום ומוגדרים כאצ'י
אז לא בכלל אנימה[/quote]
ברוב האנימות אין עירום מלא, אם אתה לוקח את אלפן לייד כדוגמא, אז אתה צודק, יש עירום..
אבל שוב, ברוב אין..