ג'ללו
קילרבי לא אמרת שאתה חוזר [b]מדי פעם[/b] לפורום כדי לעצבן אנשים, לא נגמר ה"מדי פעם" של הזמן האחרון?
Printable View
ג'ללו
קילרבי לא אמרת שאתה חוזר [b]מדי פעם[/b] לפורום כדי לעצבן אנשים, לא נגמר ה"מדי פעם" של הזמן האחרון?
[quote=KillerBee;1140985]יאללה שקד![/quote]
מה עשיתי? S:
[quote=Real Spartan;1140986]כע בטח שקד, אין לי כוח לריב איתך
הלכתי לאכול ארוחת צהריים[/quote]
אני חושב שמיציתי את זה וניצחתי גם בויכוח הקודם שלנו, אתה לא יכול לסתור אותי..
[quote=cladino;1140987]אמרתי לי, אבל חשבתי שאולי אתה יודע להתעסק גם עם אלקטרוניות... מה קורה?[/quote]
לא.. אני לא מבין, מצטער O:
הכל סבבה, לא הייתי אמור להיות עכשיו בבית O:
[quote=KillerBee;1140988]תיזהר שקד הוא יבנבן אותך![/quote]
הוא לא..
בניגוד לכאלה שמקבלים באנים אני יודע איפה הגבולות ולכן אני נשאר בגבול אבל יוצא הכי חזק שאני יכול
אסור לו לתת לי אפילו אזהרה על זה O:
בי דניס
אני גם לא מתכוון לתת לך אזהרה O.o
[QUOTE=Naruto;1140991]מה עשיתי? S:
אני חושב שמיציתי את זה וניצחתי גם בויכוח הקודם שלנו, אתה לא יכול לסתור אותי..
לא.. אני לא מבין, מצטער O:
הכל סבבה, לא הייתי אמור להיות עכשיו בבית O:
הוא לא..
בניגוד לכאלה שמקבלים באנים אני יודע איפה הגבולות ולכן אני נשאר בגבול אבל יוצא הכי חזק שאני יכול
אסור לו לתת לי אפילו אזהרה על זה O:[/QUOTE]
למה לא היית לא היית אמור להיות בבית?
וואי, אתה לא מאמין איזה מחירים יש לאוזניות... אניתי אתמול למערכת האלקטרונית החדשה שלי וזה יקר אחושילינג! 250 שקל אוזניות!
[quote=Real Spartan;1140994]אני גם לא מתכוון לתת לך אזהרה O.o[/quote]
ואסור לך גם אם אני אתווכח הכי חזק שאני יכול (ואתה יודע שאני יכול)..
צ'אק נוריס יכול ליירט מטוסים כשהוא עושה אקדח עם האצבעות ואומר: "בנג".
[quote=cladino;1140995]למה לא היית לא היית אמור להיות בבית?
וואי, אתה לא מאמין איזה מחירים יש לאוזניות... אניתי אתמול למערכת האלקטרונית החדשה שלי וזה יקר אחושילינג! 250 שקל אוזניות![/quote]
כי הייתי אמור ללכת לראות סרט עם חברים אצל מישהו אבל התבטל כי הם מעפנים O:
וכן, אני יודע על המחירים, אני עכשיו שומע מוזיקה במחשב עם אוזניות של 500 שקל אבל שווה כל פרוטה חחח
לצ'אק נוריס יש גם ציפור אחת ביד וגם את השתיים שהיו אמורות להיות על העץ.
הי חזרתי
[QUOTE=Naruto;1140998]כי הייתי אמור ללכת לראות סרט עם חברים אצל מישהו אבל התבטל כי הם מעפנים O:
וכן, אני יודע על המחירים, אני עכשיו שומע מוזיקה במחשב עם אוזניות של 500 שקל אבל שווה כל פרוטה חחח[/QUOTE]
עדיין זה ממש מוגזם...
ועומר- צ'אק נוריס הוא היחיד שמשתווה לגרבילים ברמת הקדושה ובמהירות זלילת הדרקונים (מי ששואל- כן, אני כותב באיןציקלופדיה :))
[QUOTE=Real Spartan;1140990]ג'ללו
קילרבי לא אמרת שאתה חוזר [b]מדי פעם[/b] לפורום כדי לעצבן אנשים, לא נגמר ה"מדי פעם" של הזמן האחרון?[/QUOTE]
לא עציבנתי אף אחד אתמול
איבר המין של צ'אק נוריס הוא אחד משמונת פלאי תבל.
[quote=cladino;1141007]עדיין זה ממש מוגזם...
ועומר- צ'אק נוריס הוא היחיד שמשתווה לגרבילים ברמת הקדושה ובמהירות זלילת הדרקונים (מי ששואל- כן, אני כותב באיןציקלופדיה :))[/quote]
כן, היו לי אותם אוזניות מחו"ל והן עלו 200 S:
היו לי פעם גרבילים D:
[QUOTE=SexStyle;1141009]איבר המין של צ'אק נוריס הוא אחד משמונת פלאי תבל.[/QUOTE]
צ'אק נוריס במציאות גיי.