[QUOTE=scizor-x;1190439]אני הולך עוד מעט. וחוזר רק מחר
לכל השחקנים שלי שעושים 2 ועוד 2. אני לא אגיב מעכשיו עד 10 בבוקר למחרת!!!!!1 מואההוהוהוהוההו אני מרושע.[/QUOTE]
לאא!!!
הודעה אחרונה..? :(
Printable View
[QUOTE=scizor-x;1190439]אני הולך עוד מעט. וחוזר רק מחר
לכל השחקנים שלי שעושים 2 ועוד 2. אני לא אגיב מעכשיו עד 10 בבוקר למחרת!!!!!1 מואההוהוהוהוההו אני מרושע.[/QUOTE]
לאא!!!
הודעה אחרונה..? :(
[quote=Yami;1190436]האנימות שאמרת מספיקות ותוכל לעשות עליהם הרבה שאלות
גם ככה אין פה הרבה שרואים אנימות[/quote]
אולי אני אשנה.
[QUOTE=Druddigon man;1190440]לאא!!!
הודעה אחרונה..? :([/QUOTE]
אין לי זמן.
ואני גם מרושע
[quote=Druddigon man;1190438]אני מכיר:
יויו האקושו,
רנמה,
אינוישה,
יוגיהו לפעמים,
נארוטו,
נארוטו שיפודן,
גאנטז,
בליץ',
ווואן פיס (פעם, כבר לא..)[/quote]
מכיר, אני מכיר הרבה אבל ראיתי (אם זה מכיר אז אני יכול להוסיף תוכניות אנימה בנות כי אחותי רואה אותם בזמן האוכל וכבר נהייתי מומחה להם חח)
רק רוצה להגיד למי שלא יצא לו לקרוא\לראות וואן פיס, לא רק על ידי, וואן פיס הוכתר אולי למנגת השונאן הטובה בהיסטוריה. העומק שלה, הרעיונות בה, מאות הדמויות, הם דברים שאי אפשר בכלל לעכל אותם. אפשר לאהוב, ואפשר שלא, אבל וואן פיס הוא היסטוריה שקוראת מול העיניים שלנו[שבר שיא מכירות ביפן של כל דבר בערך, כולל ספרי הארי פוטר]. בקיצור למי שיש לו את הכוח, תנסו. יקח המון פרקים עד שתבינו תעומק, אבל אולי תתאהבו כמוני.
[QUOTE=Druddigon man;1190438]אני מכיר:
יויו האקושו,
רנמה,
אינוישה,
יוגיהו לפעמים,
נארוטו,
נארוטו שיפודן,
גאנטז,
בליץ',
ווואן פיס (פעם, כבר לא..)[/QUOTE]
קצת
הכול פהנ זה אנימות?
הלכתי,ביי
[QUOTE=Blackbeard;1190444]רק רוצה להגיד למי שלא יצא לו לקרוא\לראות וואן פיס, לא רק על ידי, וואן פיס הוכתר אולי למנגת השונאן הטובה בהיסטוריה. העומק שלה, הרעיונות בה, מאות הדמויות, הם דברים שאי אפשר בכלל לעכל אותם. אפשר לאהוב, ואפשר שלא, אבל וואן פיס הוא היסטוריה שקוראת מול העיניים שלנו[שבר שיא מכירות ביפן של כל דבר בערך, כולל ספרי הארי פוטר]. בקיצור למי שיש לו את הכוח, תנסו. יקח המון פרקים עד שתבינו תעומק, אבל אולי תתאהבו כמוני.[/QUOTE]
כן זה סדרה יפה.. חבל שהורידו אותה ולא משדרים אותה יותר בארץ...
זה מזכיר לי מה עם העצומה הזאת ליאור..?
[QUOTE=scizor-x;1190446]הלכתי,ביי[/QUOTE]
ביי.
ואני חזרתי!
[QUOTE=Blackbeard;1190444]רק רוצה להגיד למי שלא יצא לו לקרוא\לראות וואן פיס, לא רק על ידי, וואן פיס הוכתר אולי למנגת השונאן הטובה בהיסטוריה. העומק שלה, הרעיונות בה, מאות הדמויות, הם דברים שאי אפשר בכלל לעכל אותם. אפשר לאהוב, ואפשר שלא, אבל וואן פיס הוא היסטוריה שקוראת מול העיניים שלנו[שבר שיא מכירות ביפן של כל דבר בערך, כולל ספרי הארי פוטר]. בקיצור למי שיש לו את הכוח, תנסו. יקח המון פרקים עד שתבינו תעומק, אבל אולי תתאהבו כמוני.[/QUOTE]
בגלל זה וואן פיס היא האנימה והמנגה הכי אהובים עלי
-------------------------------------------------
איזה כיף המשחק של שקד
[QUOTE=Yami;1190445]קצת
הכול פהנ זה אנימות?[/QUOTE]
כן רק אנימות, אני לא קורא מנגות..
חוץ מגאנטז... שגם אותו אני בקושי קורא.. S:
הכנתי לוגו, נראה מה עומר שף יגיד עליו
[QUOTE=Druddigon man;1190452]כן רק אנימות, אני לא קורא מנגות..
חוץ מגאנטז... שגם אותו אני בקושי קורא.. S:[/QUOTE]
חבל מנגות זה כיף לקרוא
[QUOTE=Druddigon man;1190447]כן זה סדרה יפה.. חבל שהורידו אותה ולא משדרים אותה יותר בארץ...
זה מזכיר לי מה עם העצומה הזאת ליאור..?[/QUOTE]
הגיע ל112 חתימות
[quote=Yami;1190454]חבל מנגות זה כיף לקרוא
הגיע ל112 חתימות[/quote]
בהצלחה עם זה ליאור, אני מקווה לראות את וואן פיס בישראל שוב :).
כל הכבוד יאמי זה מראה שאתה מבין. מבחינתי וואן פיס זה לא מנגה או אנימה... זה התורה שלי לחיים, למדתי ממנה המון. אודה הוא כמו האלוהים שלי.