Lol בהצלחה נגד ההוא עם הבארן
Printable View
Lol בהצלחה נגד ההוא עם הבארן
הלכתי ביי.
מישהו פה זוכר את "מועדון לילה"?
עוד שבוע יוצא משחק חדש של נארוטו לpsp:D
ניצחתי אותו כבר מזמן.. O.o סיימתי את הצ'פטר
הלכתי לחוג
[quote=monster;1234212]עוד שבוע יוצא משחק חדש של נארוטו לpsp:D[/quote]
ביפנית?
[QUOTE=Tigraro;1234216]ניצחתי אותו כבר מזמן.. O.o סיימתי את הצ'פטר
הלכתי לחוג[/QUOTE]
תפסיק לעשות את ה o.O שלך, אני בכלל לא הבנתי מה זה אומר ואיך זה מתקשר למשפטים שלך.
גם אני לא הבנתי
[QUOTE=Astral;1234218]ביפנית?[/QUOTE]
הנה הטריליר אם אתה רוצה לראות [url]http://www.sohood.com/crib/2011/09/19/naruto-shippuden-ultimate-ninja-impact-trailer/[/url]
לפי ויקי נארוטו גרסא צפון אמרקאיה יוצאת ב19 לחודש(ראיתי שכתוב שיוצאת גרסאה אנגלית ב18 לחודש )
ביפן 20 לחודש
באירופה 21 לחודש
תגיד יש משחק נארוטו שאתה ממש ממליץ עליו ל-psp שלא חייבים לראות את האנימה בשביל לשחק?
ומישהו זוכר את "מועדון לילה"?
[QUOTE=Astral;1234227]תגיד יש משחק נארוטו שאתה ממש ממליץ עליו ל-psp שלא חייבים לראות את האנימה בשביל לשחק?
ומישהו זוכר את "מועדון לילה"?[/QUOTE]
לא יודע אולי קיזונה דרייב
אם אני לא טועה כול משחק קשור לעלילה של נארוטו ואם לא צופים יכולים לא להבין הרב דברים
[quote=monster;1234230]לא יודע אולי קיזונה דרייב
אם אני לא טועה כול משחק קשור לעלילה של נארוטו ואם לא צופים יכולים לא להבין הרב דברים[/quote]
באסה,טוב אתה יכול להציע לי משחק PSP של נארוטו טוב?
עדיף עם כמה שיותר להוציא עצבים,ככה אני אוכל לעשות להם מה שאני רוצה לעשות לילדים בבצפר שלי
[QUOTE=Astral;1234233]באסה,טוב אתה יכול להציע לי משחק PSP של נארוטו טוב?
עדיף עם כמה שיותר להוציא עצבים,ככה אני אוכל לעשות להם מה שאני רוצה לעשות לילדים בבצפר שלי[/QUOTE]
בכול משחק של נארוטו תוכל להוציא תעצבים
יש את Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact שעומד לצאת עוד שבוע
יש Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3 ניסתי לשחק בזה אבל זה לא עבד לי בPSP
אני אנסה להוריד
[QUOTE=Astral;1234239]אני אנסה להוריד[/QUOTE]
אם יעבוד לך Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3 תוכל להביא לי מאיפה הורדת תמשחק?