[QUOTE=PizzaBlaster;1259186]כן... אני זיו... עידן פרש...
אח שלי.[/QUOTE]
שלום לך זיו,
אתה אוהב פוקימון?
Printable View
[QUOTE=PizzaBlaster;1259186]כן... אני זיו... עידן פרש...
אח שלי.[/QUOTE]
שלום לך זיו,
אתה אוהב פוקימון?
[QUOTE=sandslash;1259187]שלום לך זיו,
אתה אוהב פוקימון?[/QUOTE]
די אוהב... (אני סתם חורש בפוקימון לב זהב שלי ושל אח שלי כדי למצוא פוקימונים לנשיונל דקס... ואני ועידן במצוד אגדיים עכשיו :))
למה?
ד"א, הסנדסלאש בסמל האישי שלך ממש מגניב :) איך קוראים לך?
איך עורכים את הדבר הזה שמתחת לשם משתמש שלי? זה שכתוב בו משתמש רשום? אני רואה שאצל חלק זה שונה... כמו אצל סנדסלאש, שכתוב לו who slashes the sand
[QUOTE=PizzaBlaster;1259188]די אוהב... (אני סתם חורש בפוקימון לב זהב שלי ושל אח שלי כדי למצוא פוקימונים לנשיונל דקס... ואני ועידן במצוד אגדיים עכשיו :))
למה?
ד"א, הסנדסלאש בסמל האישי שלך ממש מגניב :) איך קוראים לך?[/QUOTE]
קוראים לו אוהד
למה עידן פרש?:(
לא שאתה לא טוב קץ וגרג'ובה(אורי חזקיה)
עריכה- ראיתי שערכת אז אני אענה לך, אתה לא יכול, לא עד שתהיה משתמש וותיק/מתקדם(אני לא זוכר) אוהד הוא מנהל אז הוא יכול
[QUOTE=PizzaBlaster;1259188]די אוהב... (אני סתם חורש בפוקימון לב זהב שלי ושל אח שלי כדי למצוא פוקימונים לנשיונל דקס... ואני ועידן במצוד אגדיים עכשיו :))
למה?
ד"א, הסנדסלאש בסמל האישי שלך ממש מגניב :) איך קוראים לך?
איך עורכים את הדבר הזה שמתחת לשם משתמש שלי? זה שכתוב בו משתמש רשום? אני רואה שאצל חלק זה שונה... כמו אצל סנדסלאש, שכתוב לו who slashes the sand[/QUOTE]
אתה צריך להיות משתמש מתקדם יותר כדי לשנות את זה, אני מנהל פורום ספרות אז אני יכול.
קוראים לי אוהד, נעים להכיר. בן כמה אתה?
ריתי לדעת למה אתה אוהב פוקימון כי יש לי סיפור על פוקימון בפורום ספרות, "מסעו של סנדשרו", אשמח אם תקרא ותגיד לי מה דעמך בנושא של הסיפור.
[QUOTE=Z.J.H;1259190]קוראים לו אוהד
למה עידן פרש?:(
לא שאתה לא טוב קץ וגרג'ובה(אורי חזקיה)
עריכה- ראיתי שערכת אז אני אענה לך, אתה לא יכול, לא עד שתהיה משתמש וותיק/מתקדם(אני לא זוכר) אוהד הוא מנהל אז הוא יכול[/QUOTE]
עידן פרש בגלל סיבה אחת ויחידה: חברה שלו. היא חושבת שהוא לא בוגר והיא אמרה לו שהיא תיפרד ממנו אם הוא ימשיך עם הפורום.
איך אני יכול להיות משתמש מתקדם / וותיק?
[QUOTE=sandslash;1259191]אתה צריך להיות משתמש מתקדם יותר כדי לשנות את זה, אני מנהל פורום ספרות אז אני יכול.
קוראים לי אוהד, נעים להכיר. בן כמה אתה?
ריתי לדעת למה אתה אוהב פוקימון כי יש לי סיפור על פוקימון בפורום ספרות, "מסעו של סנדשרו", אשמח אם תקרא ותגיד לי מה דעמך בנושא של הסיפור.[/QUOTE]
שלום אוהד. אני בן 13 וקצת, עידן מאומץ (אם הוא לא אמר את זה תתעלמו ממה שאמרתי) והוא קטן ממני בכמה ימים...
התחלתי לקרוא את הסיפור שלך, הוא ממש מעניין. איך יש לך כל כך הרבה רעיונות?!?!?!
[QUOTE=PizzaBlaster;1259193]עידן פרש בגלל סיבה אחת ויחידה: חברה שלו. היא חושבת שהוא לא בוגר והיא אמרה לו שהיא תיפרד ממנו אם הוא ימשיך עם הפורום.
שלום אוהד. אני בן 13 וקצת, עידן מאומץ (אם הוא לא אמר את זה תתעלמו ממה שאמרתי) והוא קטן ממני בכמה ימים...
התחלתי לקרוא את הסיפור שלך, הוא ממש מעניין. איך יש לך כל כך הרבה רעיונות?!?!?![/QUOTE]
יש לי כל כך הרבה רעיונות? כמו מה?
והוא באמת לא אמר שהוא מאומץ.
באיזה פרק אתה?
[QUOTE=PizzaBlaster;1259193]עידן פרש בגלל סיבה אחת ויחידה: חברה שלו. היא חושבת שהוא לא בוגר והיא אמרה לו שהיא תיפרד ממנו אם הוא ימשיך עם הפורום.
התחלתי לקרוא את הסיפור שלך, הוא ממש מעניין. איך יש לך כל כך הרבה רעיונות?!?!?![/QUOTE]
לפי הוותק... בשביל להיות מתקדם אתה צריך להיות שנה וחצי בפורום ובשביל וותיק אז 3 שנים.
ביוני 2012 אתה תהיה משתמש מתקדם
אפשר להיות משתמש וותיק.מתקדם אם המשתמש שלך נמצא מספיק זמן בפורום (אם אתה מספיק וותיק).
לחליפין, אתה יכול לזכות בשינוי תת כותרת.
[QUOTE=RabbiKingler;1259197]אפשר להיות משתמש וותיק.מתקדם אם המשתמש שלך נמצא מספיק זמן בפורום (אם אתה מספיק וותיק).
לחליפין, אתה יכול לזכות בשינוי תת כותרת.[/QUOTE]
תסדר כבר ת'חתימה הזאת שלך, נמאס לי לדפדף שנה בגללה
היי כולם מה קורה?
הכול סבבה
תראו תראו מי הגיע!
[QUOTE=sandslash;1259194]יש לי כל כך הרבה רעיונות? כמו מה?
והוא באמת לא אמר שהוא מאומץ.
באיזה פרק אתה?[/QUOTE]
רעיונות כמו לכתוב מנקודת מבט של פוקימון :sunglasses: או מה יש מתחת לדיגלט!!!
אה, אז תשכח ממה שאמרתי. אם הוא לא רוצה שתדעו, אז עזבו את זה.
קראתי את ההקדמה ופרקים 1 ו-2
מי אמור לשנות כינויים? השתנה? כן? לא? [b][u]אולי?[/u][/b]
[QUOTE=Boar Crocodile;1259207]מי אמור לשנות כינויים? השתנה? כן? לא? [b][u]אולי?[/u][/b][/QUOTE]
רותם שינה והכינויים אכן השתנו. תסתכל על הכינוי שלי