בפעם הראשונה, אני מצדיק את עומר על ירידותיו.
Printable View
בפעם הראשונה, אני מצדיק את עומר על ירידותיו.
למה אתה בלתי נראה?
[quote=דור רמאי;1321392]מעניין מתי מאסטר ליאון יבין שהוא צריך לנשוך מישהו ולשלוח לי בה"פ מי זה.[/quote]
[quote=דור רמאי;1321394]בפעם הראשונה, אני מצדיק את עומר על ירידותיו.[/quote]
למה? ושלחתי לך הרגע!... או ששלחתי לך משהו אחר....
הוא בלתי נראה בשביל שלא יראו למי הוא שלח ה''פ=למי יש את הגזר
אפילו אני הבנתי את זה,ואני אפילו לא במשחק :tiresome:
[QUOTE=Death The Kid;1321398]הוא בלתי נראה בשביל שלא יראו למי הוא שלח ה''פ=למי יש את הגזר
אפילו אני הבנתי את זה,ואני אפילו לא במשחק :tiresome:[/QUOTE]
צודק ב100%
לא. אני פשוט בלתי נראה כבר יותר משנה וחצי.
[b]ליאון,אני לא צריך שאתה תגיד לי אם אני צודק או לא,אני יכול לחיות גם בלי זה.[/b]
[b]אני פניתי אל עמית,אני חוזר ואומר לעמית,לא אליך,לעמית,אתה לא קשור לזה,ברור? [/b]
ליאון בהתחלה לא הבנתי למה יורדים עליך ככה אפילו מהצד של עומר לא הבנתי אבל עכשיו אני קולט ברצינות חצי ממה שאתה מדב פה זה חארטה לפעמים אתה מדבר עם אנשים על נושאים ואומר להם צודקים\טועים בלי להבין בכלל וכשמישהו מביא טענה נגדית יותר הגיונית אתה הולך עם זה ונותן תירוץ לטענה שלך זה מחרפן!! אתה באמת ככה או שאתה עושה את עצמך?
[quote=Monkey D Luffy;1321383]אודה זה הגאון שיצר והמנגקה של וואן פיס
מנגקה זה האחד שמצייר ומייצר את המנגה[/quote]
עברית מינוס תרתי משמה
מור,רוצה לראות את קלפי הואנגארד שהפכתי ליוגי הו?
בכיף
לא מגיבים לבן אדם וכשמגיבים לו זה מעצבן.זה קהילה חמה,זה מעודד השקעה,זה גורם לך לרצות להיות משתמש יותר טוב?[SIZE="7"] [COLOR="Red"][B][I][U][FONT="Arial Black"][FONT="Courier New"][FONT="Fixedsys"][FONT="System"][FONT="Verdana"]לא!![/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
הגדלת את ה"לא" בשקל תשעים או משהו כזה?ועל מה אתה מדבר,על זה שמשתמשים יוצאים עליך בגלל שאתה נודניק או על זה שלא מגיבים לסיפור המאה ואחד שלך?
[QUOTE=Death The Kid;1321409]הגדלת את ה"לא" בשקל תשעים או משהו כזה?ועל מה אתה מדבר,על זה שמשתמשים יוצאים עליך בגלל שאתה נודניק או על זה שלא מגיבים לסיפור המאה ואחד שלך?[/QUOTE]
אתה רק מצדיק אותי... ואני באמת לא יודע מה קרה ללא
מור,הייתי מראה לך את הקלפים,אבל האתר לא עובד לי :um_face: