-
[QUOTE=Hit Man;1325954]אני זה שהיה בוועדה המאשרת.[/QUOTE]
אתה יכול לזיין את השכל לאנשים אחרים, לא לי
ובאמת לא ידעתי שהבכיין שפרש כי העלו את ארווין לפקחות במקומו ואז ניסה לפרסם נואשות את האתר הגרוע שלו היה בועדה המאשרת
נו באמת, יש לי זיכרון טוב מאוד, זיוני מוח.
-
דניס למה לרדת לרמה הזו תרגע תנשום תלך ותחזור
-
[quote=ワンピース;1325959]אני מצפה בקוצר רוח להקרנה[/quote]
לא נו זה היה אמור להיות עכשיו איזה באטל מי יותר חשוב ולמה עם כל מיני סיבות דביליות "סליחה אני עבדתי עם אמא שלי בבית והיא באה להסביר בדיוק למה אני חשוב יותר, בבקשה, אמא. ואל תשכחי ת'ריקוד."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Xd
-
אחרי הבלגאן שהיה עם אלכס, אני זה שהלכתי והפכתי את הפורום כדי להוריד אותו. רותם בזמנו לא רצה להקשיב לי, אז סגרתי את המשחק, ירדתי מהתפקיד ואמרתי לו שיחפש מי שיעזור לו מעתה ואילך. אז הוא כינס שיחה בצ'אט ושאל אותנו מה אנחנו רוצים. אני באתי לשיחה ודרשתי את ההורדה של אלכס. אחרי כמה ימים זה קרה. בסופו של דבר, כדי למנוע מהפורום להכנס לעוד בלגאנים בחרנו אדם אשר היה ידוע בשקט שלו ובעובדה שהוא שם את פורום ירוק על המפה.
כל קשר בין האדם ההוא לדניס שאני רואה כאן הוא מקרי בהחלט חח.
-
[QUOTE=Amitlv;1325961]דניס למה לרדת לרמה הזו תרגע תנשום תלך ותחזור[/QUOTE]
חחח אתה מעדיף שהוא יחזור אליך?
ד"א, תקצר ת'חתימה.
-
[QUOTE=triner;1325962]לא נו זה היה אמור להיות עכשיו איזה באטל מי יותר חשוב ולמה עם כל מיני סיבות דביליות "סליחה אני עבדתי עם אמא שלי בבית והיא באה להסביר בדיוק למה אני חשוב יותר, בבקשה, אמא. ואל תשכחי ת'ריקוד."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Xd[/QUOTE]
כתבתי משהו ואז התייאשתי מעצלנות, סליחה P:
בקיצור, בתאכלס, ובדוגרי אני חשוב יותר (:
-
אני עמלתי על זה יום ולילה, לילה ויום, וגם בצהריים! D:
[ציטוט מהפיג'מות xD]
-
[quote=ワンピース;1325965]כתבתי משהו ואז התייאשתי מעצלנות, סליחה P:
בקיצור, בתאכלס, ובדוגרי אני חשוב יותר (:[/quote]
סליחה עוד לא סיפרתי לך על הכלבים שאני מלמד אותם כריאוגרפיה שמסבירה למה אני חשוב יותר.
-
[QUOTE=triner;1325958]סליחה עם כל הכבוד אני הכנתי מצגת שקופיות למה אני חשוב יותר, ואחרי שתראה אותה אתה תבין למה, ידידי, אני יותר חשובו!!
רגע רגע רגע, אתה אמנם זה שהיה בוועדה המאשרת, אבל הוועדה שמאשרת מה?!
כה אבל של מי, שכל? XD[/QUOTE]
אוי אופס ם: XDD
אומ...זה מגוון אני אוהבת קצת מכל זמרD:
-
והוא ממשיך לבלבל את השכל שוב ושוב
חבל שהבאן שלך לא היה לצמיתות, חשבתי שהוא היה לצמיתות
-
[QUOTE=triner;1325967]סליחה עוד לא סיפרתי לך על הכלבים שאני מלמד אותם כריאוגרפיה שמסבירה למה אני חשוב יותר.[/QUOTE]
סלח לי, אבל לדעתי תוכי שיודע לגרגר גרגרי אורז שעליהם כתוב שאני חשוב יותר, ראוי ליותר כבוד
-
יש לי תחושה שיהיה פה באן, אבל לא לכיוון שלי.
-
[QUOTE=triner;1325943]חח כה... תן לי ראשי ואני נהיה היטלר XD[/QUOTE]
איך אני רוצה פקח נאצי.. מפחיד כזה שאף אחד לא רוצה לעבור על החוקים..
איזה כיף זה שאחרי שקראתי את המנגה של נארוטו שיפודן אני רואה את מה שקראתי באנימה..:) וואו אבל רק עכשיו אני מבין איך הם מורחים הכל... מה שקרה ב5 עמודים קרה בפרק שלם חח..
-
[QUOTE=ttrrtte;1325968]אוי אופס ם: XDD
אומ...זה מגוון אני אוהבת קצת מכל זמרD:[/QUOTE]
כה אבל מי!? XDDD
שיו את אחת הגרועות XD
היטמן, עכשיו זה הזמן שאתה עושה לאיתי טרולינג :D
-
״כל מה שאנכנו אומרים זה: תנו לשלום סיכוי!!״ - ג׳ון לנון ז״ל