[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343426]בהכי גדול..[/QUOTE]
O:
לא ידעתי את זה, נחמד לדעת שזה קבוע...
עריכה: פתחתי דף שיאללה!
Printable View
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343426]בהכי גדול..[/QUOTE]
O:
לא ידעתי את זה, נחמד לדעת שזה קבוע...
עריכה: פתחתי דף שיאללה!
זה לא תמיד אותו דבר, פשוט במשחק אין שום דרך יצירתית, אתה פשוט פותר את זה.. יש רק פתרון אחד..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343431]זה לא תמיד אותו דבר, פשוט במשחק אין שום דרך יצירתית, אתה פשוט פותר את זה.. יש רק פתרון אחד..[/QUOTE]
אממממ כן זה ברור, מספר משבצות מוגבל, אותו מספר מוקשים וחייב להיות אותו מספר משבצות ריקות בכל פעם.
זה יוצר רק כמה אפשרויות
[quote=ホミカ;1343394]אתה אוהב פוקימון :d?
אתה רוצה שפוקימון שחור ולבן 2 יצא :d
אז יש לי הודעה טובה בישבילך מחר הוא יוצא![/quote]
עוד הפעם? מה הפעם הוציאו? דור 6 של פוקימון?
[QUOTE=Gil_Gil;1343434]עוד הפעם? מה הפעם הוציאו? דור 6 של פוקימון?[/QUOTE]
יש gil_gil חזר!
[QUOTE=omer2012;1343435]יש gil_gil חזר![/QUOTE]
חח היי
[QUOTE=omer2012;1343435]יש gil_gil חזר![/QUOTE]
אהלן עומר :)
אחחחחחחחחחח איזה משחק היסטורי. ביקאם אה לג'נד פרו11, מוכרחים לנצח את אנגליה במשחק בתים אחרון כדי לעלות לרבע גמר היורו, ואני בסך הכל שנתיים קריירה מגיע ליורו הזה... אבל איזה משחק נתתי. 3-0, אסיסט, שער שלי והגול השלישי מהתקפה שהתחלתי ויצרתי
ישראל בעלייה הסטורית לרבע גמר נגד גרמניה
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1343431]זה לא תמיד אותו דבר, פשוט במשחק אין שום דרך יצירתית, אתה פשוט פותר את זה.. יש רק פתרון אחד..[/QUOTE]
מה נישמע עידן :D?
מצאתי תוכנה לבנייית משחק ואם אתה כל כך משועמם,אז אני אתן לך את המשחק כשאסיים.
[QUOTE=X-Drake;1343441]אחחחחחחחחחח איזה משחק היסטורי. ביקאם אה לג'נד פרו11, מוכרחים לנצח את אנגליה במשחק בתים אחרון כדי לעלות לרבע גמר היורו, ואני בסך הכל שנתיים קריירה מגיע ליורו הזה... אבל איזה משחק נתתי. 3-0, אסיסט, שער שלי והגול השלישי מהתקפה שהתחלתי ויצרתי
ישראל בעלייה הסטורית לרבע גמר נגד גרמניה[/QUOTE]
אני תמיד עושה את שלי מפורטוגל או גרמניה כדי לשחק עם רונאלדו או עם גומז ואוזיל D:
[QUOTE=Gil_Gil;1343436]חח היי[/QUOTE]
מה קורה?
[QUOTE=Prxj;1343437]אהלן עומר :)[/QUOTE]
היי סתיו :)
[QUOTE=omer2012;1343446]מה קורה?
היי סתיו :)[/QUOTE]
מה חדש?
[QUOTE=Prxj;1343449]מה חדש?[/QUOTE]
כלום.
אני אוכל פלאפל עכשו