הפלצתי :(
היה סבבה.
Printable View
הפלצתי :(
היה סבבה.
זוכרים אותי?
[QUOTE=Barney Stinson;1392486]זוכרים אותי?[/QUOTE]
סווארלי!
[QUOTE=Ilan;1392479]למה פיירי טייל תיראו וואן פיס :( אני יודע שפיירי טייל זה נחמד יותר על ההתחלה אבל וואן פיס טוב יותר לטווח ארוך :(
נארוטו גם אופצייה טובה הוא טוב לכל אורך העלילה.[/QUOTE]
אני רואה גם וואן פיס.
אני פשוט עושה הפסקה. הגעתי לפרק 100 בערך...
לאD:
סווארלי!
[quote=Barney Stinson;1392486]זוכרים אותי?[/quote]
דודי!
טל, מ"ת. חבר שלי טל מת בכללך כי את לא הגבת במ"ת!
חח אני יגיב מחר אי מרגישה הרוסה עכשיוxd
כל היום עד הערב אלתי רק אפרסק כי לא הייתי רעבה ואני עדיין מרגישה בגלל כל מה שטחנתי:
פרוסת חלה
מרק עוף עם איטריות
קוסקוס עם מרק ירקות
2 קציצות צימחוניות
ולדעתי עוד משו ששחכתי:\
חחחחחחחח
אח שלי עצבן אותי, אמר לבנות דודה שלי בנות ה5 שאני רואה רינת ויויו 5 פעמים ביום.
מאז התחילו לשאול אותי כל מיני שאלות "ראית כשרינת ויויו היו בחגי תשרי.." וכל מיני דברים, כל הערב.
אחרי זה העסקתי אותן, נתתי להן לשחק במחשב במשחקי הלבשה. בצד היו כל מיני תפריטים של סוגי משחקים, אחד מהם היה "עיצוב חרדים" ואני כולי לא מבין חחחחח מה נותנים לילדים קטנים לעצב חרדים? לבחור להם זקן? בסוף הבנתי שזה חדרים חחחחח
[quote=Ziggs;1392510]חחחחחחחח
מאז התחילו לשאול אותי כל מיני שאלות "ראית כשרינת ויויו היו בחגי תשרי.." וכל מיני דברים, כל הערב.
אחרי זה העסקתי אותן, נתתי להן לשחק במחשב במשחקי הלבשה. בצד היו כל מיני תפריטים של סוגי משחקים, אחד מהם היה "עיצוב חרדים" ואני כולי לא מבין חחחחח מה נותנים לילדים קטנים לעצב חרדים? לבחור להם זקן? בסוף הבנתי שזה חדרים חחחחח[/quote]
ברגע זה הוכתרת כגאגיי של כל הזמנים.
מזל טוב
חזרנו מוקדם השנה חח
סאפ?
tell me about that
בת דודה שלי בת השנתיים ממש חמודה וזה היה ממש מצחיק וכולם צחקו שעשיתי את עצמי לא יודעת איפה היא ''איפה גולי? (קוראים לה אביגייל) ושאלתי את כולם עם ראו אותה והם אמרו שלא אז היא רדפה אחריי ותפסה לי בידXDDD ''אני פה! אני פה! טל אני פה'' זה היה כזה מצחיקXD
אבל בשלב מסויים היא התעייפה וילדים קטנים עייפים מתנהגים כאילו הם בהיי.. הם יכולים להתפקע מצחוק אבל גם לבכות מו ל'יודעת מה-_-
חחחחחחחחח טל XD
[quote=SeXy_DeViL;1392513]חזרנו מוקדם השנה חח
סאפ?[/quote]
אהמ:
[quote=Ziggs;1392510]חחחחחחחח
אחרי זה העסקתי אותן, נתתי להן לשחק במחשב במשחקי הלבשה. בצד היו כל מיני תפריטים של סוגי משחקים, אחד מהם היה "עיצוב חרדים" ואני כולי לא מבין חחחחח מה נותנים לילדים קטנים לעצב חרדים? לבחור להם זקן? בסוף הבנתי שזה חדרים חחחחח[/quote]
תחילת הארוחה->ביס אחרון מתפוח, אוי הכאב בטן הזה עוד ירדוף אותי כל הלילה (היה לי לחץ חזק בחזה כנשמתי אחרי זה)
בהקשר לדיון שראיתי שהיה כאן-
פיירי טייל זה חרא נוזלי עם זבובים
נארוטו זה חרא יבש
וואן פיס זה טוב.