[QUOTE=Saber;1418159]ההגזמה זה חלק מהבדיחה
אלוהים ישמור למה אנשים חושבים שאני באמת רוצה לזיין אנשים מהפורום כאילו באמת[/QUOTE]
תנדורר ?! חשבתי אתה באמת רצית .. אבל בסדר זה יותר מדיי
Printable View
אלוהים ישמור למה אנשים חושבים שאני באמת רוצה לזיין אנשים מהפורום כאילו באמת[/QUOTE]
תנדורר ?! חשבתי אתה באמת רצית .. אבל בסדר זה יותר מדיי
[QUOTE=LordAbizi;1418160]בפורומים אינטרנטיים לעתים קרובות נתקלים בתופעות שהן בגדר חריגות ותמוהות בחברה (למשל, אני), ולכן קשה לזהות מתי זוהי הגזמה, ומתי זוהי רצינות.[/QUOTE]
אבל למה שמישהו ירצה לזיין מישהי שהוא לא יודע איך היא נראית בכלל למההההההה
[QUOTE=EZ-Style;1418161]תנדורר ?! חשבתי אתה באמת רצית .. אבל בסדר זה יותר מדיי[/QUOTE]
אתה לא תגיד לי מתי זה יותר מדי שמעת אותי?
[quote=Saber;1418164]אבל למה שמישהו ירצה לזיין מישהי שהוא לא יודע איך היא נראית בכלל למההההההה
אתה לא תגיד לי מתי זה יותר מדי שמעת אותי?[/quote]
אתה שואל את האדם הלא נכון, או שאתה שואל את האדם הנכון, אך את השאלות הלא נכונות.
אביזי תגיב במשחק
עצה מועילה - אל תאיץ בי.
[QUOTE=Saber;1418164]אבל למה שמישהו ירצה לזיין מישהי שהוא לא יודע איך היא נראית בכלל למההההההה
אתה לא תגיד לי מתי זה יותר מדי שמעת אותי?[/QUOTE]
דבר כמה שתרצה כאילו אכפת לי תחשוב עליה זה מטריד כבר
[QUOTE=EZ-Style;1418169]דבר כמה שתרצה כאילו אכפת לי תחשוב עליה זה מטריד כבר[/QUOTE]
זה אמור להטרידדדדדדדדדדדדדדד
יואו למה אתה מנסה להסביר לי את זה אני לא מביןןןןן
צ'ופר איך קוראים לך? באלי לשחק איתך בlol
[QUOTE=EZ-Style;1418169]דבר כמה שתרצה כאילו אכפת לי תחשוב עליה זה מטריד כבר[/QUOTE]
תשרשר ):
[QUOTE=Amitlv;1418129]מה היה מוזר בהם? חחח
והמלאכים שבוכים היה פרק גאוני!
ועכשיו אתה יודע מה היה בחתימה הישנהב של טלי...[/QUOTE]
מה היה מוזר בהם?
בפרק רביעי הופיעו קוביות ברחבי העולם שבמשך שנה הן לא עשו כלום,הסתבר שזה בסה''כ קוביות של איזה גזע חייזרי שרצה לסרוק את הכדור הארץ וללמוד על האנושות, לאחר מכן היה קטע כזה שהן עשו ספירה לאחור, נפתחו ופשוט גרמו לאנשים לחטוף דום לב ולהתמוטט
פתאום דוקטור הו יחד עם איימי מגיעים לחללית, מצילים את רורי ואת אבא שלו בקלי קלות
ואחר כך דוקטור הו עשה איזה משהו שגרם לקוביות לגרום לאנשים להבריא, פיצץ את החללית והכל חזר למצבו
פרק חמישי - עזוב, אני לא אטרח לפרט..
פשוט פרקים מוזרים לעומת הפרקים האחרים שדווקא אהבתי את העלילה ואיך שזה התנהל...
[QUOTE=Gil_Gil;1418178]מה היה מוזר בהם?
בפרק רביעי הופיעו קוביות ברחבי העולם שבמשך שנה הן לא עשו כלום,הסתבר שזה בסה''כ קוביות של איזה גזע חייזרי שרצה לסרוק את הכדור הארץ וללמוד על האנושות, לאחר מכן היה קטע כזה שהן עשו ספירה לאחור, נפתחו ופשוט גרמו לאנשים לחטוף דום לב ולהתמוטט
פתאום דוקטור הו יחד עם איימי מגיעים לחללית, מצילים את רורי ואת אבא שלו בקלי קלות
ואחר כך דוקטור הו עשה איזה משהו שגרם לקוביות לגרום לאנשים להבריא, פיצץ את החללית והכל חזר למצבו
פרק חמישי - עזוב, אני לא אטרח לפרט..
פשוט פרקים מוזרים לעומת הפרקים האחרים שדווקא אהבתי את העלילה ואיך שזה התנהל...[/QUOTE]
אבל גם בפרק 4 גלו הרבה דברים מענינים למשל:
1) מי ששלך את הקוביות היה גזע חייזרי שהוא הכי מרושע ביקום ומספרים אליהם אגדות כדי להפחיד את את הילדים בכוחב גליפרי (הכוחב של אדוני הזמן) וזה רק מראה כמה פוחדים מהם
2) לגזע הזה אין באמת צורה והיא מתלבשת על הולגרמות כגי שיראו אותה
3) השימוש בקוביות היה גאוני! לשלוך מיליונים כאלה לכדור הארץ ולהרדים אותם במשך שנה עד עז בני האדם הפחו אותם לחלק מהשגרה קיבלו אותם כמובן מאילב לכחו7 אותם לכל מקום ואז ב7 שניות בום! מחשמלים אותם ובעצם גורמים לכולם דום לב פשות גאונות!
ותפרט על פרק 5 בבקשה משעמם לי ואין לי מה לעשות חחחח
מה שלומכם אנשים! אני רוח! (ירוקה!)
מה אבל ):
גלעד!
חזרת אלינו?
אני צריך לשקול את זה.
אגב, באמת ראיתי את רותם מגיב באתר אחר?