אני 3 שנים אז אני חום בהיר כזה
Printable View
אני 3 שנים אז אני חום בהיר כזה
בעצם סרבי זה לא המקום לבדוק בו דברים כאלה. עדיף ללכת לשמירה המושלמת שלי של פוקימון אדום אש ולהסתכל שם בפוקדע כי שם גם רואים השוואה של פוקימון לעומת בן אדם.
[quote=lordabizi;1449478]בעצם סרבי זה לא המקום לבדוק בו דברים כאלה. עדיף ללכת לשמירה המושלמת שלי של פוקימון אדום אש ולהסתכל שם בפוקדע כי שם גם רואים השוואה של פוקימון לעומת בן אדם.[/quote]
תגיד אתה שפרת את המשק שלך בגלל שני המת"ים שהבאתי לפה?
אה נכון שכחתי שאביזי מחזיק בשמירה מושלמת של אדום אש שהוא השיג רק בעזרת החלפה חוקית לגמרי, לא בזכות קודים.
[QUOTE=Cho'gath;1449480]אה נכון שכחתי שאביזי מחזיק בשמירה מושלמת של אדום אש שהוא השיג רק בעזרת החלפה חוקית לגמרי, לא בזכות קודים.[/QUOTE]
:peee:
איך הוא השיג דבר כזה :what:
[quote=amitlv;1449479]תגיד אתה שפרת את המשק שלך בגלל שני המת"ים שהבאתי לפה?[/quote]
פתחתי את המשחק כי ראיתי שיש פה בני אדם חדשים שאולי ירצו להרשם, ואני בכל זאת כן רוצה לראות את המשחק הזה מצליח.
שיפרתי אותו כי עברתי עליו וראיתי שהמשחק לא עומד בדרישות הנוכחיות שלי ממנו.
[quote=cho'gath;1449480]אה נכון שכחתי שאביזי מחזיק בשמירה מושלמת של אדום אש שהוא השיג רק בעזרת החלפה חוקית לגמרי, לא בזכות קודים.[/quote]
הקטע של בלי קודים נכון.
החלק של החלפות חוקיות לגמרי לא מדוייק.
באמרלד, כשהשלמתי את ההואן דקס אז שמרתי ב-f-ים לפני שלקחתי פוקימון התחלתי של ג'וטו, אז לקחתי אחד העברתי אותו לאדום אש, טענתי את שמירת ה-f-ים ולקחתי אחד אחר וכך הלאה.
[quote=hecarim;1449481]:peee:
איך הוא השיג דבר כזה :what:[/quote]
כי הוא החליף עם שמירה של ברקת או עוד אחד ממשחקי הדור השלישי.
[quote=lordabizi;1449482]פתחתי את המשחק כי ראיתי שיש פה בני אדם חדשים שאולי ירצו להרשם, ואני בכל זאת כן רוצה לראות את המשחק הזה מצליח.
שיפרתי אותו כי עברתי עליו וראיתי שהמשחק לא עומד בדרישות הנוכחיות שלי ממנו.
הקטע של בלי קודים נכון.
החלק של החלפות חוקיות לגמרי לא מדוייק.
באמרלד, כשהשלמתי את ההואן דקס אז שמרתי ב-f-ים לפני שלקחתי פוקימון התחלתי של ג'וטו, אז לקחתי אחד העברתי אותו לאדום אש, טענתי את שמירת ה-f-ים ולקחתי אחד אחר וכך הלאה.[/quote]
מתי המשחק שלך נפתח?
אביזי אתה מוכן להסביר לי איך זה שכל הזמן הדרישות שלך מהמ"תים שלך עולות?
[QUOTE=Hecarim;1449484]מתי המשחק שלך נפתח?[/QUOTE]
אני מחכה לתגובה של itayQT.
@Cho'gath
על סמך מה אתה אומר את זה?
את המשחק כתבתי ב-2010 לפני 3 שנים. קראתי אותו עכשיו וראיתי שעכשיו הוא לא מתאים לי. בסדר.
אוקיי אז האודום,ארקניין,מגניום
אקרניין ומגניום נשמע הגיוני. האונדום נשמע לי אולי קטן מדי. אבל אני אבדוק הכל בפוקדע.
[quote=lordabizi;1449486]אני מחכה לתגובה של itayqt.
@cho'gath
על סמך מה אתה אומר את זה?
את המשחק כתבתי ב-2010 לפני 3 שנים. קראתי אותו עכשיו וראיתי שעכשיו הוא לא מתאים לי. בסדר.[/quote]
פתחת אותו גם עוד פעם אחרי זה בטענה שהוא לא מתאים לדרישות שלך.
מתי מכריזים כבר על הזוכה בתחרות של אייל?
המשחק מתחיל מחר -.-
אייל לא נעדר עד מחר?