שקלתי להצטרף לדיון המרתק של "איך להחזיר את הפורום להיות מה שהיה פעם" אבל אני לא ממש הייתי 'פעם'
(למרות שכשהייתי, היו פה לפחות פי עשרים משתמשים ממה שיש עכשיו חח)
Printable View
שקלתי להצטרף לדיון המרתק של "איך להחזיר את הפורום להיות מה שהיה פעם" אבל אני לא ממש הייתי 'פעם'
(למרות שכשהייתי, היו פה לפחות פי עשרים משתמשים ממה שיש עכשיו חח)
[QUOTE=Hit Man;1471895]אני מבין אותך. ובכל זאת, אני חושב שיכולת לקחת סיכון.
[RIGHT]אפרופו סיכון, ניסיתי למצוא ציטוט מעניין שיגרום למשפט שלי להישמע טוב יותר. מצאתי כמה, כמו:
1. ספינה היא בטוחה כשהיא עוגנת בנמל - אך לא לשם כך נועדו ספינות.
2. קח בחשבון שבשביל אהבה והישגים, חייבים להסתכן.
3. לשחק על בטוח, פירושו לא לשחק.
[COLOR=#311E0A][FONT=Arial]
הנה רשימה מלאה: [/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[URL]http://www.pitgam.net/cats/267/1/0/[/URL][/QUOTE]
כנראה באמת לא הבנת את הסיכון.
לא מדובר רק על הספינה שלי אלא על צי שלם ובה אני רק חייל פשוט :)
לא מתפקידי לקחת סיכונים על צי שלא שייך לי ובטח לא מתפקידך.
באמת שלאחד פורומים זה רעיון די רע, לדעתי רק אם משתמשים יחליטו להתגייס למטרה משותפת ולהביא לפה קהילה זה יעבוד.
להחזיר את הפורום לפוקימון יהיה רעיון מבורך, בתקופה הזאת הפורום פרח ללא ספק והכניס את האנשים לפורום ואחכ לקהילה.
כן, ב-2007 אני חושב שזה בהחלט רעיון טוב להחזיר את הפורום לפורום פוקימון. הבעיה היא שהפעם הבאה שזה יקרה יהיה בעוד גיל היקום מינוס 7 שנים. אז השאלה היא מה עושים עד עכשיו....
זה לא יקרה אביב. אני שמתי לב לזה שאנשים כאן מיואשים ואין מה לעשות. זה כבר לא חוצפה להגיד שבמצב הנוכחי אין מה להפיל את העסק על הגולשים! פשוט אין!
אנשים פה מיואשים, יבשים, עייפים מהעליות והמורדות של הפורום במיוחד שהמורדות הן חדות כלכך שהעליה בפעם הבאה תיהיה פחות ופחות משמעותית...
ואני לא חושב שזה נכון להגיד ״יש פורום. טפחו אותו, תלוי בכם״ צריך בסיס, גירוי לעין ולנפש... תחושות של אהדה, סיפוק, הוכרת תודה וחום שהיו בפורום ואז והיום הן רק זיכרון מתוק!
השינוי הפעם צריך לבוא מגבוה, ואני לא מתבייש להיות קצת חצוף ולאמר אתזה!
אם לא יהיה פה איזה פיצוץ חדש שיעיף את הפורום כמה רמות למעלה וימשוך מלא אנשים? אז המצב הזה יהיה ססטוס קוו של גולשים שמחפשים מדריכים לפוקימון או המצלות לשישיה.
אני בתור גולש לא מוצא מקום להחליט לפתוח פה מדריך, משחק-תפקידים, לפרסם איזה כתבה או סרטון ולקבל תגובה או 2.
ו-65 צפיות באשכול בחודשיים.
כמה זמן לא הגבתי כאן.
[QUOTE=monster;1471904]כמה זמן לא הגבתי כאן.[/QUOTE]
ליאור :O
עזבו אותכם,רותם שולל הכול את כל מה שאתם מציעים הוא אומר לא אין לי כוח לזה לא אין לי זמן לא אין לי משאבים אפילו לגבי האיחוד מכל צעד כלשהו קדימה הוא חושש להתקדם,הוא נתקע בבועה שלו שהכול יהיה בסדר והפורום סבבה בעולם דימיוני משלו ומבזבז את הזמן שלו על הפורום הלא יוצלח הזה...כל מה שאתם הצעתם עד כה הוא שלל,אין עתיד לפורום הזה כי בעל הפורום חושש להתקדם הלאה.היטמן היה אחלה מנהל ורותם הוריד אותו! היטמן היה הישות היחידה שהייתה יכולה להציל את הפורום ורותם הרס את ההזדמנות הזו כי הוא לא תאם לציפיות שלך בבועה הדימיונית שבה הוא חי,רותם לא רוצה שהפורום יתקדם ויצליח כי הוא חושש שכל הצעה שלכם להתקדם קדימה תהרוס את הפורום לכן אין עתיד לפורום הזה ועדיף לסגור את הפורום הזה ולהתקדם הלאה לפורומים אחרים.
[COLOR=#ff0000][B][SIZE=7]הפורום מת! תקבלו את המציאות! אין פורום יותר אין![/SIZE][/B][/COLOR]
רותם אל תקשיב לאלכס
אוהבים אותך
אלכס לך מפה ברר ברר בררררר
משעמם לאלכס אני מבין :peee:
[QUOTE=KittyM;1471910]עזבו אותכם,רותם שולל הכול את כל מה שאתם מציעים הוא אומר לא אין לי כוח לזה לא אין לי זמן לא אין לי משאבים אפילו לגבי האיחוד מכל צעד כלשהו קדימה הוא חושש להתקדם,הוא נתקע בבועה שלו שהכול יהיה בסדר והפורום סבבה בעולם דימיוני משלו ומבזבז את הזמן שלו על הפורום הלא יוצלח הזה...כל מה שאתם הצעתם עד כה הוא שלל,אין עתיד לפורום הזה כי בעל הפורום חושש להתקדם הלאה.היטמן היה אחלה מנהל ורותם הוריד אותו! היטמן היה הישות היחידה שהייתה יכולה להציל את הפורום ורותם הרס את ההזדמנות הזו כי הוא לא תאם לציפיות שלך בבועה הדימיונית שבה הוא חי,רותם לא רוצה שהפורום יתקדם ויצליח כי הוא חושש שכל הצעה שלכם להתקדם קדימה תהרוס את הפורום לכן אין עתיד לפורום הזה ועדיף לסגור את הפורום הזה ולהתקדם הלאה לפורומים אחרים.
[COLOR=#ff0000][B][SIZE=7]הפורום מת! תקבלו את המציאות! אין פורום יותר אין![/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]
woah, just take it easy man!
סיום שליש ראשון בממוצע 84, מבסוט מעצמי. אה ושהמורה למתמטיקה תחליק על מחשבון.
[QUOTE=KittyM;1471910]עזבו אותכם,רותם שולל הכול את כל מה שאתם מציעים הוא אומר לא אין לי כוח לזה לא אין לי זמן לא אין לי משאבים אפילו לגבי האיחוד מכל צעד כלשהו קדימה הוא חושש להתקדם,הוא נתקע בבועה שלו שהכול יהיה בסדר והפורום סבבה בעולם דימיוני משלו ומבזבז את הזמן שלו על הפורום הלא יוצלח הזה...כל מה שאתם הצעתם עד כה הוא שלל,אין עתיד לפורום הזה כי בעל הפורום חושש להתקדם הלאה.היטמן היה אחלה מנהל ורותם הוריד אותו! היטמן היה הישות היחידה שהייתה יכולה להציל את הפורום ורותם הרס את ההזדמנות הזו כי הוא לא תאם לציפיות שלך בבועה הדימיונית שבה הוא חי,רותם לא רוצה שהפורום יתקדם ויצליח כי הוא חושש שכל הצעה שלכם להתקדם קדימה תהרוס את הפורום לכן אין עתיד לפורום הזה ועדיף לסגור את הפורום הזה ולהתקדם הלאה לפורומים אחרים.
[COLOR=#ff0000][B][SIZE=7]הפורום מת! תקבלו את המציאות! אין פורום יותר אין![/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]
אפילו שינית את החתימה לזה..
תירגע בנאדם, יש לך בעיות או משהו?
קיצר אני הגבר
[QUOTE=Cho'gath;1471919]קיצר אני הגבר[/QUOTE]
שלום אדוני
מ500 עד 501 כמה ח אתה רוצה לתגובה זו?
קיצר תענה בסקייפ יא פישפש