-
[QUOTE=Alice;1490159][SIZE=6]אנשי מ"ת יקרים! הראשון שיענה על החידה שבספויילר, (פשוט תענו מעל התגובה שלכם) יזכה ב...[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/570.gif[/IMG][/SIZE]
[SPOILER]*אני לא טובה בחרוזים אז ששש.*
לפעמים אני אדום ולפעמים כחול
חלק ממני קשה יותר מיהלום
אני אולי רץ מהר אבל לא תמיד הייתי ככה
מי יודע מי אני?
[/SPOILER]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
סבבה
~~
אתה מחמיא למאמן על הפוקימון שלידו ומזהיר אותו שאתה פונאפי צוות מדהים. פנאפי מהנהן לעברך בשמחה, מוכן לקרב.
אתם שומעים צפצוף מכני, שמורה על פתיחת הקרב. הנער רץ אל עברך בכנפיים פרוסות, אט אט הוא מתרומם מהקרקע ועף אלייך במהירות עם כנפיים בוהקות באור לבן!. סקארמורי, השותף שלו עף אל עבר פנאפי עם מקור זוהר.
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"מה זה... היה?" אתה שואל את פוקימון השועל וסורק אותו. "וולפיקס, פוקימון אש הנצח. פוקימון זה וההתפחות שלו נחשבים לפוקימונים מסתוריים בעלי חוכמה עצומה החיים במשך אלפי שנים".
"השם שלו זה צ'ו. הוא מפחד מכל דבר שזז בערך.." מסביר לך הוולפיקס בקול נשי, מה שגורם לך להבין שהוא זה בעצם היא.
צ'ו מביט בך במבט מפוחד, נצמד לוולפיקס.
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]ראית מה זה
~~~
אתה בהלם ממה שקרה אך מתנער מזה ומנצל את השוק של מיקה. אתה משתמש לעברה בכדור אלקטרו, היא לא מספיקה להתחמק ומתעלפת. אתה יוצא החוצה לרחבה ועולה לקומה השלישית, מרפאים אתכם בזמן העלייה במעלית, אתה בפנים לבד.
הקומה השלישית היא לא רחבה אלא זירה בפני עצמה. אתה רואה מולך נערה, בערך בת גילך עטויית ברדס כך שאתה לא ממש רואה את הפנים שלה, אתה רק מבחין שהיא בעלת שיער ירקרק ושיש לה 3 בליטות מהראש בברדס-אחת באמצע ושתיים בצדדים, בצד שמאל אתה שם לב שהבליטה נמוכה יותר.
על ידה עומד פוקימון בעל ארבע רגליים בצבע שמנת וירוק. אתה שומע את הזמזום לתחילת הקרב.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/470.gif[/IMG][/QUOTE]
סורי שלא ציטטתי רק את שלי אני מהטלפון...
ישבתי על החידה שעות. רמפארדוס אולי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אה, אני מבין..." אומר לוולפיקס. "אם כך, התוכלי לגשת אליו ולשאול אותו אם יהיה מוכן לבוא איתנו לעיר הקרובה ואז שנילחם מולו, אני בטוח שאני יכול לעזור לו". ללונה אלחש:" מה דעתך על איזו שועלת-על גאונה?".
~~~~~~~
סורי אני יודע שאת אוהבת את וולפיקס פשוט אף פעם לא התחברתי אליו
-
[QUOTE=Alice;1490159][SIZE=6]אנשי מ"ת יקרים! הראשון שיענה על החידה שבספויילר, (פשוט תענו מעל התגובה שלכם) יזכה ב...[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/570.gif[/IMG][/SIZE]
[SPOILER]*אני לא טובה בחרוזים אז ששש.*
לפעמים אני אדום ולפעמים כחול
חלק ממני קשה יותר מיהלום
מי יודע מי אני?
[/SPOILER]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]ראית מה זה
~~~
אתה בהלם ממה שקרה אך מתנער מזה ומנצל את השוק של מיקה. אתה משתמש לעברה בכדור אלקטרו, היא לא מספיקה להתחמק ומתעלפת. אתה יוצא החוצה לרחבה ועולה לקומה השלישית, מרפאים אתכם בזמן העלייה במעלית, אתה בפנים לבד.
הקומה השלישית היא לא רחבה אלא זירה בפני עצמה. אתה רואה מולך נערה, בערך בת גילך עטויית ברדס כך שאתה לא ממש רואה את הפנים שלה, אתה רק מבחין שהיא בעלת שיער ירקרק ושיש לה 3 בליטות מהראש בברדס-אחת באמצע ושתיים בצדדים, בצד שמאל אתה שם לב שהבליטה נמוכה יותר.
על ידה עומד פוקימון בעל ארבע רגליים בצבע שמנת וירוק. אתה שומע את הזמזום לתחילת הקרב.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/470.gif[/IMG][/QUOTE]
וואלה אין לי מושג (אמנם את לא מגיבה אבל יום אחד כשתגיעי תראי שעניתי (:<)
~~~~~~
לא מבזבז זמן,
"אל! השתמש בכוח יהלום! מתקפות חשמל לא יעבדו עליו טוב!" (מראה את היכולת המרהיבה שלי לזהות חלקי גוף ולקשר אותם לסוג הפוקימון)
"לא רציתי לעשות את זה..." אני ממלמל לעצמי (ממש שונא להשתמש במתקפה רעל)\
משתמש ברעל על הבחורה המסתורית
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טעותתת נסה שוב
~~~~
"יש לי כבר חבר אחד בצוות, זה מספיק להיום" אומרת לונה בחיוך. אתה שם לב שביאנקה בוהה בוולפיקס עם עיניים מוקסמות. וולפיקס מקשיבה לדברייך ומתלחשת לרגע עם צ'ו. לבסוף היא אומרת "צ'ו מוכן להילחם נגדך. אני אלך אתכם עד אז". אתם ממשיכים ללכת, בליווי וולפיקס וצ'ו. במשך כל הדרך צ'ו נצמד לוולפיקס, אך לאחר כשעת הליכה ומעט דיבורים עם הליופטייל נראה שצ'ו משתחרר מעט, והוא מתחיל לרוץ סביב הליופטייל בשמחה. הליופטייל מתחיל גם להתלהב מהחבר החדש שלו ורץ לכל הכיוונים. אתה רואה מרחוק בניין צהוב, ושם לב לשלט עם חץ לכיוון הבניין שאומר "המכון לחקר פוקימוני חשמל"
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
יאלה לנחשש
~~~
אתה מחליט לא לבזבז זמן. אל טוען קרן שיוצאת מהפה שלו, הקרן מרהיבה-זוהרת כמו אלפי יהלומים. הפוקימון נפגע ומועף לאחור בעוצמה. אתה יודע שאתה לא רוצה לעשות את זה, אבל אתה משתמש במתקפת רעל על הנערה. הנערה מתחמקת ברגע האחרון. היא רצה אלייך, עלים זוהרים מקיפים אותה
-
[QUOTE=Alice;1491686][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טעותתת נסה שוב
~~~~
"יש לי כבר חבר אחד בצוות, זה מספיק להיום" אומרת לונה בחיוך. אתה שם לב שביאנקה בוהה בוולפיקס עם עיניים מוקסמות. וולפיקס מקשיבה לדברייך ומתלחשת לרגע עם צ'ו. לבסוף היא אומרת "צ'ו מוכן להילחם נגדך. אני אלך אתכם עד אז". אתם ממשיכים ללכת, בליווי וולפיקס וצ'ו. במשך כל הדרך צ'ו נצמד לוולפיקס, אך לאחר כשעת הליכה ומעט דיבורים עם הליופטייל נראה שצ'ו משתחרר מעט, והוא מתחיל לרוץ סביב הליופטייל בשמחה. הליופטייל מתחיל גם להתלהב מהחבר החדש שלו ורץ לכל הכיוונים. אתה רואה מרחוק בניין צהוב, ושם לב לשלט עם חץ לכיוון הבניין שאומר "המכון לחקר פוקימוני חשמל"
[/QUOTE]
פאק זה קשה
אין לי מושג, רמז קטן אולי?
ברוך שובך
~~~~~~~~~~~~~~~
'אולי יש להם שם מחשב' אחשוב ואלך לעבר המכון, אורה לכל שותפיי ומלווי חוץ מהליופטייל וסקידו לחכות בחוץ. אכנס עם הליופטייל וסקידו ואחשוב 'אולי הם יוכלו לחזק את הליופטייל'. אחפש אדם עם נוכחות חשובה סביבו ואשאל אותו:" יש לכם פה אולי מחשב שאני אוכל לתקשר דרכו עם פרופסור רואן?"
-
[SIZE=7]רמז לחידה: הפוקימון הזה הוא חלק משרשרת התפחתחות בעל התפתחות אחת בלבד (כאילו פוקימון בסיס מתפתח לבוגר פעם אחת)-לא אומרת אם הפוקימון הוא הבסיס או הבוגר[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מחליט לגשת למרכז, במטרה לברר אם יש להם מחשב. אתה מגיע למכון ומבקש מכולם להישאר בחוץ. אתה נכנס פנימה, מלווה בהליופטייל וסקידו ומאתר במהרה אם בחלוק מעבדה לבן עם תגית שם "פרופסור לואן, ראש מחלקה". אתה שואל את לואן אם יש מחשב בו אתה יכול להשתמש. "כן, בוא אחריי" הוא עונה לך ומוביל אותך לחדר מלא במחשבים. אתה נעמד מול אחד המסכים ומקיש את המספר של פרופסור רואן, הפרופסור עונה ותמונתו מופיע מולך. "היי מייק! מזמן לא דיברנו. איך המסע שלך מתקדם?, זה הליופטייל שם? הוא גדל ממש! וזה סקידו? הצבעים שלו מדהימים!" הוא שואל
-
[QUOTE=Alice;1491686][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טעותתת נסה שוב
~~~~
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
יאלה לנחשש
~~~
אתה מחליט לא לבזבז זמן. אל טוען קרן שיוצאת מהפה שלו, הקרן מרהיבה-זוהרת כמו אלפי יהלומים. הפוקימון נפגע ומועף לאחור בעוצמה. אתה יודע שאתה לא רוצה לעשות את זה, אבל אתה משתמש במתקפת רעל על הנערה. הנערה מתחמקת ברגע האחרון. היא רצה אלייך, עלים זוהרים מקיפים אותה[/QUOTE]
אומאסטאר אולי?
~~~
"אל!" אני צועק ומתכוון שיקפוץ מולי
"השתמש במסך אור!"
-
[QUOTE=Alice;1491714][SIZE=7]רמז לחידה: הפוקימון הזה הוא חלק משרשרת התפחתחות בעל התפתחות אחת בלבד (כאילו פוקימון בסיס מתפתח לבוגר פעם אחת)-לא אומרת אם הפוקימון הוא הבסיס או הבוגר[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מחליט לגשת למרכז, במטרה לברר אם יש להם מחשב. אתה מגיע למכון ומבקש מכולם להישאר בחוץ. אתה נכנס פנימה, מלווה בהליופטייל וסקידו ומאתר במהרה אם בחלוק מעבדה לבן עם תגית שם "פרופסור לואן, ראש מחלקה". אתה שואל את לואן אם יש מחשב בו אתה יכול להשתמש. "כן, בוא אחריי" הוא עונה לך ומוביל אותך לחדר מלא במחשבים. אתה נעמד מול אחד המסכים ומקיש את המספר של פרופסור רואן, הפרופסור עונה ותמונתו מופיע מולך. "היי מייק! מזמן לא דיברנו. איך המסע שלך מתקדם?, זה הליופטייל שם? הוא גדל ממש! וזה סקידו? הצבעים שלו מדהימים!" הוא שואל[/QUOTE]
"כן, אני חושב שהוא זוהר" אומר בתגובה לסקידו. "אכפת לך אם אשלח את סקידו, שיהיה איתך קצת?" אומר לו ואז אומר לסקידו"אל תדאג, זה רק לכמה זמן". לאחר ההעברה, אשאל את אותו אדם ממקודם "תגיד רגע, יש דרך שבה תוכלו לעזור להליופטייל ואולי גם לי להתחזק קצת?"
~~~~~~~~;
אין שום פוקימון שעונה על כל התנאים הללו (כולל היהלום)
השניים הכי קרובים מבחינתי הם קינגלר ודרמניטן
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אז התפספס לך פוקימון חחח
~~~~~~~
אתה מסביר לפרופסור שאתה חושב שסקידו זוהר. "אכפת לך אם אשלח את סקידו, שיהיה אתך קצת?" אתה שואל ומרגיע את סקידו. "בשמחה. זו גם תהיה הזדמנות בשבילי לפתח את מחקרי על פוקימונים זוהרים" הוא עונה לך. הפרופסור מנחה אותך לשים את סקידו בקופסא שמתחת למחשב, אתה שומע רעש קטן ולפתע סקידו נעלם. אתה רואה אותו מעט מבולבל מופיע במסך מאחוריי הפרופסור. אתה מנתק את השיחה וחוזר אל פרופסור לואן. אתה שואל אם יש דרך שבה הוא יוכל לגרום לך ולהליופטייל להתחזק. פרופסור לואן נראה מתלבט. "יש לנו טכנולוגייה חדישה שיכולה לגרום לכך שקיבולת החשמל שלכם תהיה גדולה יותר, אך אחת הסכנות היא שהאיזון החשמלי בגופכם יצא מאיזון" עונה לך הפרופסור
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אל קופץ לפנייך, יוצר מסך אור צהבהב שחוסם את כל העלים הזוהרים, אתה רואה שהעלים האלה חדים יותר ממה שהם נראים-מזל שהם לא פגעו בך. "ליף" הנערה אומרת, הפוקימון, שככל נראה שמו ליף רץ לעבר אל ודוחף אותו לאחור בחוזקה. הנערה לפתע מרימה את ידה על הבליטה הקטנה יותר בצד השמאלי שבראשה ונראה שמשהו מכאיב לה. גופו של ליף נכנס מיד להיכון. "אני בסדר" מסננת הנערה ומתנערת. היא רצה לעברך, מעט מנודנדת, מוכנה להתקיל אותך בכל הכח.
-
[QUOTE=Alice;1491909][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אז התפספס לך פוקימון חחח
~~~~~~~
אתה מסביר לפרופסור שאתה חושב שסקידו זוהר. "אכפת לך אם אשלח את סקידו, שיהיה אתך קצת?" אתה שואל ומרגיע את סקידו. "בשמחה. זו גם תהיה הזדמנות בשבילי לפתח את מחקרי על פוקימונים זוהרים" הוא עונה לך. הפרופסור מנחה אותך לשים את סקידו בקופסא שמתחת למחשב, אתה שומע רעש קטן ולפתע סקידו נעלם. אתה רואה אותו מעט מבולבל מופיע במסך מאחוריי הפרופסור. אתה מנתק את השיחה וחוזר אל פרופסור לואן. אתה שואל אם יש דרך שבה הוא יוכל לגרום לך ולהליופטייל להתחזק. פרופסור לואן נראה מתלבט. "יש לנו טכנולוגייה חדישה שיכולה לגרום לכך שקיבולת החשמל שלכם תהיה גדולה יותר, אך אחת הסכנות היא שהאיזון החשמלי בגופכם יצא מאיזון" עונה לך הפרופסור
[/QUOTE]
תני עוד רמז אף אחד לא מצליח חח
~~~~~~~~~~~~~
"לא, אני לא אקח את הסיכון" אומר לו. "יש לכם אולי אבן שמש או משהו שיכול לעזור לחזק ממש את הליופטייל, להפוך אותו להליוליסק?" אשאל אותם
-
[QUOTE=Alice;1491909][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אז התפספס לך פוקימון חחח
~~~~~~~
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אל קופץ לפנייך, יוצר מסך אור צהבהב שחוסם את כל העלים הזוהרים, אתה רואה שהעלים האלה חדים יותר ממה שהם נראים-מזל שהם לא פגעו בך. "ליף" הנערה אומרת, הפוקימון, שככל נראה שמו ליף רץ לעבר אל ודוחף אותו לאחור בחוזקה. הנערה לפתע מרימה את ידה על הבליטה הקטנה יותר בצד השמאלי שבראשה ונראה שמשהו מכאיב לה. גופו של ליף נכנס מיד להיכון. "אני בסדר" מסננת הנערה ומתנערת. היא רצה לעברך, מעט מנודנדת, מוכנה להתקיל אותך בכל הכח.[/QUOTE]
היי לא ענית לי
דברתי על החרא הקטן הזה- [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/139.gif[/IMG] (או שזה אמאומרה איך שלא קוראים לו)
~~~~~~
"א-את בסדר?" אני עוצר ושואל אותה, עומד במקום
-
[COLOR="#006400"][SIZE=5]טוב אנשים רמז מטומטם מוות. אתם חייבים להצליח.[/SIZE]
קודם כל, נזכיר לכם את החידה:
[/COLOR][COLOR="#800080"]לפעמים אני אדום ולפעמים כחול
חלק ממני קשה יותר מיהלום
מי יודע מי אני?
[/COLOR]
[COLOR="#006400"]רמז חדש: הפוקימון הוא פוקימון אש
[/COLOR]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מחליט לא לקחת את הסיכון ומסרב להצעה (חסר לך שהיית אומר כן:nose_pick: ). אתה שואל את הפרופסור אם יש לו דרך לחזק את הליופטייל, לגרום לו להתפתח. "לא, אבל כן יש לי משהו שאולי תהיה מעוניין בו" עונה לך הפרופסור. הוא הולך לחדר אחורי וחוזר עם פוקימון צמרירי לידו (פרס הגעה למכון ראשון). "זה מאריפ, בדיוק סיימנו לחקור אותו. הוא שלך אם תרצה אותו" לואן אומר. מאריפ מביט בך בציפייה, לא אומר דבר.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/179.gif[/IMG]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]נופ
~~
"א-את בסדר?" אתה עוצר ושואל את הנערה, נעמד במקום.
היא לא עוצרת, ומתקילה אותך. זה לא פוגע בך במיוחד עקב חוסר היציבות של הנערה. עוצמת המכה גורמת לברדס של הנערה לעוף לאחור. נערה, בערך בת גילך נחשפת לפנייך. שיערה בגווני בלונד-ירוק מתחלפים ועיני אגוז שהיו יכולות להיות מדהימות, ללא כל הכאב שנשקף מהם. לוקח לך רגע להבין מה נראה לך כל כך מוזר בנערה, שלפתע אתה מבין-אוזן הפוקימון השמאלית שלה, קטועה בחצי. היא מתעשטת, ומושכת את הברדס מעל ראשה שוב.
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/0c/de/9a/0cde9a216e95c87e1c9e7902a1e551a9.jpg[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=Alice;1492108][COLOR="#006400"][SIZE=5]טוב אנשים רמז מטומטם מוות. אתם חייבים להצליח.[/SIZE]
[/COLOR][COLOR="#800080"]לפעמים אני אדום ולפעמים כחול
חלק ממני קשה יותר מיהלום
מי יודע מי אני?
[/COLOR]
[COLOR="#006400"]רמז חדש: הפוקימון הוא פוקימון אש
[/COLOR]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מחליט לא לקחת את הסיכון ומסרב להצעה (חסר לך שהיית אומר כן:nose_pick: ). אתה שואל את הפרופסור אם יש לו דרך לחזק את הליופטייל, לגרום לו להתפתח. "לא, אבל כן יש לי משהו שאולי תהיה מעוניין בו" עונה לך הפרופסור. הוא הולך לחדר אחורי וחוזר עם פוקימון צמרירי לידו (פרס הגעה למכון ראשון). "זה מאריפ, בדיוק סיימנו לחקור אותו. הוא שלך אם תרצה אותו" לואן אומר. מאריפ מביט בך בציפייה, לא אומר דבר.
[/SPOILER][/QUOTE]
עוד חשמלי? מה זה שבוע דופלגנגר?
Darmanitan או Camerupt הכי קרובים שמצאתי. פשוט [B]אין[/B] עוד אופציות שעונות על הכל ה''קשה כמו יהלום'' תוקע בטירוף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"למה לא" אומר ואקח את מאריפ. אודה למדען ואצא חזרה החוצה, אל לונה וביאנקה. אשאל אותן אם אחת מהן רוצה את מריפ, ואלחש לו/לה "אל תדאג, עדיין נסתובב ביחד".
-
[QUOTE=Alice;1492108][COLOR=#006400][SIZE=5]טוב אנשים רמז מטומטם מוות. אתם חייבים להצליח.[/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#800080]לפעמים אני אדום ולפעמים כחול
חלק ממני קשה יותר מיהלום
מי יודע מי אני?
[/COLOR]
[COLOR=#006400]רמז חדש: הפוקימון הוא פוקימון אש
[/COLOR]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]נופ
~~
"א-את בסדר?" אתה עוצר ושואל את הנערה, נעמד במקום.
היא לא עוצרת, ומתקילה אותך. זה לא פוגע בך במיוחד עקב חוסר היציבות של הנערה. עוצמת המכה גורמת לברדס של הנערה לעוף לאחור. נערה, בערך בת גילך נחשפת לפנייך. שיערה בגווני בלונד-ירוק מתחלפים ועיני אגוז שהיו יכולות להיות מדהימות, ללא כל הכאב שנשקף מהם. לוקח לך רגע להבין מה נראה לך כל כך מוזר בנערה, שלפתע אתה מבין-אוזן הפוקימון השמאלית שלה, קטועה בחצי. היא מתעשטת, ומושכת את הברדס מעל ראשה שוב.
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/0c/de/9a/0cde9a216e95c87e1c9e7902a1e551a9.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
דארמאניטן!!!
~~~~
״א-אני לא אלחם בך. את פצועה!״
אני אומר לה בהפתעה
עריכה-
אני רואה שכבר ענו לפני..
-
[SIZE=5]לפוקימון שני חלקי גוף שקשים יותר מיהלום, אחד ברגליים ואחד בראש
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]לא:peee::peee::peee::peee:
~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את מאריפ ויוצא החוצה. אתה שואל אל לונה וביאנקה אם אחת מהן מעוניינת במאריפ. ברגע שמאריפ מצליב מבט עם ביאנקה, הנושא מוסדר. תוך כמה שניות ביאנקה כבר נמצאת ליד מאריפ מדברת איתו ומתלהבת מהצמר שלו. צ'ו מביט בך בסקרנות.
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
נופ
~~~
"זה בסדר, זו פציעה ישנה. תילחם" היא אומרת בקול רגוע, כמעט חסר רגשות אפילו. ליף, השותף שלה מביט בה עם עיניים מלאות עצב. הנערה יוצרת סביבה את אותם עלים זוהרים, הפעם הם נראים גדולים וחדים הרבה יותר. העלים מועפים לעברך במהירות, אתה שם לב שתוך כדי ההתקפה עיני הנערה משתנים מירוק לכחול, ושוב לירוק-בהבזקים.
-
[QUOTE=Alice;1492430][SIZE=5]לפוקימון שני חלקי גוף שקשים יותר מיהלום, אחד ברגליים ואחד בראש
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]לא:peee::peee::peee::peee:
~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את מאריפ ויוצא החוצה. אתה שואל אל לונה וביאנקה אם אחת מהן מעוניינת במאריפ. ברגע שמאריפ מצליב מבט עם ביאנקה, הנושא מוסדר. תוך כמה שניות ביאנקה כבר נמצאת ליד מאריפ מדברת איתו ומתלהבת מהצמר שלו. צ'ו מביט בך בסקרנות.
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
נופ
~~~
"זה בסדר, זו פציעה ישנה. תילחם" היא אומרת בקול רגוע, כמעט חסר רגשות אפילו. ליף, השותף שלה מביט בה עם עיניים מלאות עצב. הנערה יוצרת סביבה את אותם עלים זוהרים, הפעם הם נראים גדולים וחדים הרבה יותר. העלים מועפים לעברך במהירות, אתה שם לב שתוך כדי ההתקפה עיני הנערה משתנים מירוק לכחול, ושוב לירוק-בהבזקים.[/QUOTE]
מה, האונדום אולי? למרות שהאונדור יכול לרוץ..
~~~
מנסה לקפוץ כדי להתחמק מהמתקפה
״אל! קרן יהלום עליה!״ אני צועק ותוקף את ליף עם רעל