-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489414][FONT=verdana][COLOR=#006400][B]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
גם ככה יש לי אחד כזה שאני לא מכיר >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר" מלמלת תמי, ולא נראה שהיא כל כך בנוח עם הרעיון, אבל היא שותקת ובאה אחריכם בזמן שאתם יוצאים מהבקתה לאור הפנסים המאירים מעט את הלילה.
אחרי בקירוב לשעה וחצי של הליכה מהירה בחושך ושלוש פעמים שאתה מחליק על טחב עצים לילה נעצרת ומסתכלת סביב ונושמת את האוויר. "זה קרוב" אומרת ועם אור של פנסה היא מאירה קדימה, חושפת פוקימון ירוק וקטן, המצחין מריח דוחה שגורם לך רצון עז להקיא [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/316.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
"אוי ואבוי, מה זה הריח הזה" אומר ואבדוק מידע על הפוקימון. לאחר מכן אומר ללילה:" בוא נמשיך לכיוון המערה. אני לא יכול לסבול יותר את הריח של היצור הזה".
-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"למען האמת כן" אומר בחיוך ומצביע שוב על וינומט "התוכנית שלי היכ כזאת וינומט ישתגר פנימה ואז יפזר עליהם אבקת שינה. בגלל שהם בני אדם, ההשפעה של האבקה תהיה מהירה, ואז בעזרת הכוחות על טבעיים שלו הוא ישחרר את הפוקדורים ואז ישתגר החוצה ויחזיק את הבקתה נעולה לגמרי בזמן שאתה מצית אותה" מציע לך בחיוך מעט זדוני "מה דעתך?" שואל.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
התוכנית שלך עובדת, ובעזרת חוט לבן אחד שניהם יוצרים קרוסלה מהירה המסתובבת במהירות, אשר הבסיס שלה הוא ספינראק והקצה שלה הוא גרובייל אשר משסף את האוויר עם להב עלה ארוך וירוק. אחרי שני סיבובים, כשהם תופסים תאוצה הלהב של גרובייל טעון ומחודד לגמרי והוא מצליח להעיף את ארבוק על טנטקול, ושניהם מתפתלים אחד בשני כמו בייגלה. ספינראק משחרר את החוט, גורם לגרובייל לעוף באוויר, ובעודו באוויר הוא פותח את פיו ולהבה סגולה-ירוקה נשלחת במהירות לעבר הפוקימונים הפצועים ושניות לפני המפגש ביניהם ספינראק שולח עוקץ רעל לעבר הכדור אש הבוהק באור בהיר המאיר את המערה כולה.
התוצאה של שילוב המתקפות כבר מוכר לך, ופיצוץ עז ומחניק מחסל את שני הפוקימונים של ג'ניפר במקום.
"וואו" אומרת בקול מופתע ובעזרת ידה מנופפת את האבק והעשן מהאוויר "אין ספק שזה היה קרב מיוחד. כבר מזמן לא נהנתי ככה" אומרת לך בכנות ומחזירה את הפוקימונים שלה לכדורים שלהם. "יום יבוא, ותוכל להיות מנהיג מכון משובח" אומרת לך בחיוך ומתקרבת אליך "בגלל שאני לא מנהיגת מכון רישמית-" אומרת ומשפילה את מבטה "אין לי תג להביא לך. אבל אם יש משהו שאתה רוצה, אני יכולה ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות כלשהן, או להציע לך עזרה אחרת כלשהי?"[/COLOR]
[COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
אתה בוחן את שני הפוקימונים, אבל לא נראה שאף אחד מהם קרוב לאובדן הכרה או תשישות מסויימת.
ראלטס מתחילה לנהום בקול גבוה וצורם המחריש את אוזנייך ואת כנראה של לידבה, שנראה שהוא מעט חושש מראלטס עכשיו בהרבה. מיד לאחר מכן, אנרגיה ורודה מתחילה להיווצר מעל ראלטס ואז האנרגיה מתערפלת באוויר והופכת לקרן של אור ורוד המטיח את לידבה אחורנית. אתה צוהל באושר, אבל אז רואה שלידבה יצר סביבו מסך של אור לבן אשר הגן עליו מהמתקפה הקטלנית, ועוד לפני שאתה מספיק לומר משהו הוא מצליח לחבוט שלוש פעמים בראלטס עם אגרוף שביט שלו.[/COLOR]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
רציתי רק לברר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנפלורה מתחיל לזהור באור ירוק וקרני אור נשלחות לעבר פורט, וקושרות אותו, גורמות לסבך עלים וענפים שגם ככה קושרים אותו לזהור וסאנפלורה שואב את האנרגייה של פורט, ונראה שמצבו משתפר, ואז כשהם לא מוכנים הוא זוהר שוב ועוד קרניים עוטפות את פורט ושואבות ממנו שוב את האנרגיה שלו.
"זה מספיק פורט אגרוף אש וקרח!" קורא המאמן שלו "ואז גלגול!" מוסיף ונראה שהוא מתעצבן על הפסדו הקרב ובא.
מותך הסבך עלים, אתה רואה שני מוקדי אור, אחת להבת אש השורפת את הסבכים ואילו הצד השני נראה כאילו הסבכים והעלים איבדו את חיותם והם קמלים כאילו החורף הגיע.
לפתע כל העלים אשר כבלו את פורט נעלמים ופורט השתחרר מהזרע עלוקה שלך. מיד לאחר מכן, פורט מתכדרר ככדור ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר סאנפלורה שלך.
[/COLOR]
אתה מגלה שהפוקימון הוא גלופין, פוקימון רעל טהור. שלושתכם מחליטים להתעלם ממנו ולהמשיך להסריח את המקום. לאחר כמה דקות לילה נעצרת ומאירה לכם שוב על משהו המסתובב בשיחים. "זוכרים שסיפרתי לכם שעקבתי אחרי זוג נידורן?" שואלת אתכם ומציצה עליכם "טוב כמו קארמה תראו מה הופיע כאן" מוסיפה וחיוך נעים עולה על פניה. מתוך השיחים קופצים שני פוקימונים כמעט זהים לחלוטין [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/29.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/32.gif[/IMG] "אחד זכר ואחת נקבה" אומרת כמובן מאליו אליכם.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
"למען האמת כן" אומר בחיוך ומצביע שוב על וינומט "התוכנית שלי היכ כזאת וינומט ישתגר פנימה ואז יפזר עליהם אבקת שינה. בגלל שהם בני אדם, ההשפעה של האבקה תהיה מהירה, ואז בעזרת הכוחות על טבעיים שלו הוא ישחרר את הפוקדורים ואז ישתגר החוצה ויחזיק את הבקתה נעולה לגמרי בזמן שאתה מצית אותה" מציע לך בחיוך מעט זדוני "מה דעתך?" שואל.
[/QUOTE]
"נשמע לי מצויין" אומר לו ואביט בחשש מעט על הוינומט 'איזה פוקימון מוזר' אחשוב
"אז בוא נתחיל, רק תוציא את האונדום ותן לי את הסימן מתי אתה מוכן"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489431][FONT=verdana]
אתה בוחן את שני הפוקימונים, אבל לא נראה שאף אחד מהם קרוב לאובדן הכרה או תשישות מסויימת.
ראלטס מתחילה לנהום בקול גבוה וצורם המחריש את אוזנייך ואת כנראה של לידבה, שנראה שהוא מעט חושש מראלטס עכשיו בהרבה. מיד לאחר מכן, אנרגיה ורודה מתחילה להיווצר מעל ראלטס ואז האנרגיה מתערפלת באוויר והופכת לקרן של אור ורוד המטיח את לידבה אחורנית. אתה צוהל באושר, אבל אז רואה שלידבה יצר סביבו מסך של אור לבן אשר הגן עליו מהמתקפה הקטלנית, ועוד לפני שאתה מספיק לומר משהו הוא מצליח לחבוט שלוש פעמים בראלטס עם אגרוף שביט שלו.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
״רלטס, תשתמשי בצוות כפול!״ אצעק, טיפה לחוץ מעצם החסימה של ההתקפה
אחכה עד שלדיבה תפנה את גבה לרלטס ואז אגיד ״תשתמשי שוב בכוח סודי!״
׳הוא לא יתחמק מזה פעמיים׳ אחשוב בחיוך
-
[quote=ritsuka kun;1489431][FONT=verdana]
התוכנית שלך עובדת, ובעזרת חוט לבן אחד שניהם יוצרים קרוסלה מהירה המסתובבת במהירות, אשר הבסיס שלה הוא ספינראק והקצה שלה הוא גרובייל אשר משסף את האוויר עם להב עלה ארוך וירוק. אחרי שני סיבובים, כשהם תופסים תאוצה הלהב של גרובייל טעון ומחודד לגמרי והוא מצליח להעיף את ארבוק על טנטקול, ושניהם מתפתלים אחד בשני כמו בייגלה. ספינראק משחרר את החוט, גורם לגרובייל לעוף באוויר, ובעודו באוויר הוא פותח את פיו ולהבה סגולה-ירוקה נשלחת במהירות לעבר הפוקימונים הפצועים ושניות לפני המפגש ביניהם ספינראק שולח עוקץ רעל לעבר הכדור אש הבוהק באור בהיר המאיר את המערה כולה.
התוצאה של שילוב המתקפות כבר מוכר לך, ופיצוץ עז ומחניק מחסל את שני הפוקימונים של ג'ניפר במקום.
"וואו" אומרת בקול מופתע ובעזרת ידה מנופפת את האבק והעשן מהאוויר "אין ספק שזה היה קרב מיוחד. כבר מזמן לא נהנתי ככה" אומרת לך בכנות ומחזירה את הפוקימונים שלה לכדורים שלהם. "יום יבוא, ותוכל להיות מנהיג מכון משובח" אומרת לך בחיוך ומתקרבת אליך "בגלל שאני לא מנהיגת מכון רישמית-" אומרת ומשפילה את מבטה "אין לי תג להביא לך. אבל אם יש משהו שאתה רוצה, אני יכולה ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות כלשהן, או להציע לך עזרה אחרת כלשהי?"[/COLOR]
[/FONT][/quote]
שמע... הבנת את ההמשך שלי עקום במיוחד. אבל היי, ניצחתי d:
~~~
"יש! ניצחנו! אתם פשוט נהדרים" אריע לשנים וארוץ לחבק וללטף את שני הפוקימונים שלי. "באמת, אתם מפתיעים אותי כל פעם מחדש. איזה צוות אדיר אנחנו.." ואחייך אליהם חיוך רחב להעלות עוד טיפה את מורלם ובטחונם.
לאחר מכן אפנה אל ג'ניפר "האמת שיש משהו, שניים בעצם. תוכלי לספר לי על היער הזה. ומה קורה בו בעצם. הוא נראה עצום ומלא מעש... והשנייה היא הייתי רוצה לדעת אם תוכלי ללמד את הגרובייל שלי איך לשפר את שאיבת המגה לשאיבת ג'יגה..." ואחייך אליה חיוך חנפן.
אתפלל שתזמיןאותי לאיזה קפה בזמן שהיא מספרת לי על היער ובזמן שהפוקימונים נחים במרפאה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489431][FONT=verdana]
רציתי רק לברר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנפלורה מתחיל לזהור באור ירוק וקרני אור נשלחות לעבר פורט, וקושרות אותו, גורמות לסבך עלים וענפים שגם ככה קושרים אותו לזהור וסאנפלורה שואב את האנרגייה של פורט, ונראה שמצבו משתפר, ואז כשהם לא מוכנים הוא זוהר שוב ועוד קרניים עוטפות את פורט ושואבות ממנו שוב את האנרגיה שלו.
"זה מספיק פורט אגרוף אש וקרח!" קורא המאמן שלו "ואז גלגול!" מוסיף ונראה שהוא מתעצבן על הפסדו הקרב ובא.
מותך הסבך עלים, אתה רואה שני מוקדי אור, אחת להבת אש השורפת את הסבכים ואילו הצד השני נראה כאילו הסבכים והעלים איבדו את חיותם והם קמלים כאילו החורף הגיע.
לפתע כל העלים אשר כבלו את פורט נעלמים ופורט השתחרר מהזרע עלוקה שלך. מיד לאחר מכן, פורט מתכדרר ככדור ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר סאנפלורה שלך.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"סנפלורה, הדוף אותו עם כפות ידיך בעודך תוקף שוב בשאיבת מגה!" אורה לו, בתקווה שזו הדרך הנכונה לפעול.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489431][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
אתה מגלה שהפוקימון הוא גלופין, פוקימון רעל טהור. שלושתכם מחליטים להתעלם ממנו ולהמשיך להסריח את המקום. לאחר כמה דקות לילה נעצרת ומאירה לכם שוב על משהו המסתובב בשיחים. "זוכרים שסיפרתי לכם שעקבתי אחרי זוג נידורן?" שואלת אתכם ומציצה עליכם "טוב כמו קארמה תראו מה הופיע כאן" מוסיפה וחיוך נעים עולה על פניה. מתוך השיחים קופצים שני פוקימונים כמעט זהים לחלוטין [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/29.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/32.gif[/IMG] "אחד זכר ואחת נקבה" אומרת כמובן מאליו אליכם.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"שנתחיל?" אשאל את תמי. "נידוקווין היא מסוג אדמה" אלחש לה. "מארקרוו, צא! ניקור מקדחה של הנידורן הסגול!" אומר ואסרוק אותו.
-
[QUOTE] אדם-
אחרי שאתה קורא שוב את ההודעה ומבין שאין דף נוסף, ורק במידה ואתה רוצה עוד אופציות אתה יכול לגשת לעיר איפריט למרכז ההחלפות.
אתה לוחץ על התמונה של פלאסל והודעה נוספת קופצת על המסך.
"האם אתה בטוח שתרצה להחליף?" [/QUOTE]
"לא לא." אומר לעצמי בשקט. אני חייב להיות סבלן. במקום זה אבדוק אם אפשר כבר לצאת, אם אפשר, אצא להתאמן.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489414][FONT=verdana][COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
אתה מתקרב לעבר צידו השני של האגם ולאט לאט הדמות מקבלת צורה ברור של נערה, בערך בת גיל. שערה חום מתנופף ממשב רוח והיא לבושה בתלבושת בית ספר וסיכת פרח שחור תקועה בשערה [IMG]http://i47.tinypic.com/usaxw.png[/IMG].
הבחורה מסתכלת עליך ומצמידה את אצבעה המורה על פיה בסימן שקט. רק אז אתה מבחין שהיא מחזיקה בידה בחכת עץ ארוכה ושחורה אף היא. היא שולפת במהירות את החכה אבל כלום לא עלה בחכתה "לכל הרוחות!" פולטת באוויר בכעס "אם לא היית צועק הייתי מצליחה לשלוף אותו מהאגם!" נוזפת בך ומשלבת את ידיה. "אני מקווה שלא באת לרגל אחרי!" אומרת ומצקצקת בלשונה ומקישה על רגלה בעצבנות.
[/COLOR]
לא מדוייק לגמרי.. באנימה ובמנגה זה פשוט לא לגמרי מפורט.
אבל עקרונית המתקפה עושה נזק ויש סיכוי של 30% שהמתקפה תעשה איזה סטטוס מסוים ליריב תלוי איפה אתה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ראלטס מהכדור שלה והיא מתחילה לזהור מעט באור כחול ואז שנייה לאחר מכן לידבה נהדף על האדמה בעצמה אדירה והוא זועק מכאב כשכוח בלתי נראה מוחץ אותו על האדמה. מיד לאחר מכן ראלטס מרימה את ידיה לאוויר ואז בתנועת חיתוך היא יוצרת עשרות כפילות שלה אשר מסתובבות סביב לידבה המבולבל במהירות.
לידבה מתנער מהמתקפה הפתאומית ואז פותח את פיו וגלי קול חזקים נשמעים וגורמות לך לסגור את אוזניך עם כפות ידך ולעצום עיניים, הכל כדי לא להרגיש את הכאב באוזנייך. אתה מציץ ורואה שבגלל הרעש המחריד הכפילים של ראלטס נעלמים והיא חשופה לגמרי לדחיפה מצד לידבה, שלא כל כך אפקטיבית עליה.[/COLOR]
אתה יודע שזאת מתקפה שלא כל הזמן עובדת :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סאנפלורה פותח את פיו וזרע קטן נשלח מפיו לעבר פורט. הזרע נפתח כמה סנטימטרים מעליו ועשרות סבכים קטנים וקטלניים מתחילים להסתלסל ולקשור את פורט, המנסה לחתוך אותם עם שריטות , אבל כל סבך שהוא חותך עוד עשר ממלאים את מקומו. בינתיים בזמן שפורט נאבק עם הסבכים המוצצים את האנרגיה שלו, סאנפלורה זוהר באור ירוק ובהיר ונראה שהוא גובהה מעט והוא נעמד זקוף ותמיד יותר.
"פורט לא לוותר אגרוף ברק שוב!" קורא המאמן שלו, ומתוך הענפים והעלים, אגרופו של פורט זוהר באור צהבהב ועשרות ניצוצות חשמליים נוצרים סביבו והוא מסתער על סאנפלורה, ופוגע בו ישירות.[/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
אחרי שאתה קורא שוב את ההודעה ומבין שאין דף נוסף, ורק במידה ואתה רוצה עוד אופציות אתה יכול לגשת לעיר איפריט למרכז ההחלפות.
אתה לוחץ על התמונה של פלאסל והודעה נוספת קופצת על המסך.
"האם אתה בטוח שתרצה להחליף?" [/COLOR]
ספינראק שולח חוט קטן מפיו ומנסה למשוך את עצמו הרחק מארבוק, ובניסיון השלישי שלו, הוא מצליח להשתחרר מארבוק ואז בסיבוב מהיר שולח מאחוריו חוט נוסף ועד מערה ארבוק הופך לכדור חוטים, ואין שום חלק מגופו החלקלק מבצבץ מבין החוטים הלבנים. "קרן על חושית!" אתה קורא בהתלהבות "גרובייל טען עלה להב!" מהצד השני ונראה שהחזרת לעצמך את השליטה בקרב. אתה מסתכל לעבר ג'ניפר בהתלהבות, אבל משהו בעינייה מלחיץ אותך ואתה קולט שהיא הכניסה אותך למלכודת שלה. אתה מסתכל מסביב ורואה שממש מתחת לכדור החוטים ישנו בור באדמה. אתה מעלה את מבטך ורואה את ארבוק מגיח מהקיר שעליו ספינראק נתלה, ובמכה קטלנית הוא מעיף את ספינראק היישר למי הבריכה החומצתית.
גרובייל, שכנראה דואג לחברו משסף את טנטקול עם העלה שלו ומתחיל לרוץ לעבר ספינראק המתגלגל באוויר, אבל משוש נוסף לוכד את רגלו ומעיף אותו לאחור, מונע ממנו להציל את ספינראק הנבלע במי הבריכה!
קולו המשתנק והסובל קורע את ליבך ואתה כמעט מתכוון לוותר על הקרב ולרוץ לספינראק, אבל אז אתה מבחין בצללית מאחורי ארבוק. אתה מסתכל מופתע וקולט שספינראק התחבר עם הצללים והצליח להציל את עצמו מהבריכה הקטלנית, והוא מטיח את ארבוק על האדמה. גרובייל בינתיים משתחרר מטנטקול ומצליח לשסף אותו פעם נוספת על עלה להב.
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"מה אנחנו מצוות רוקט?" מסנן לעברך מורגן ומגלגל את עיניו בתסכול "יש לי רעיון הרבה יותר טוב" אומר וזורק פוקדור באוויר. מתוכו יוצא פוקימון מוזר למראה, סגול כולו והוא מתעופף באוויר עם כנפיים עבות המפרפרות בצורה מעט מלחיצה באוויר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/49.gif[/IMG]. "וינומט שלי יודע מתקפות על חושיות" אומר ומלטף את ראשו של הפוקימון אשר מעט מלחיץ אותך "אומרים שהוא פוקימון החרק היותר אלגנטיים שקיימים" מתחיל לומר "אני יכול לנסות לגרום לו לשמור על המבנה אטום, אבל אתה תיהיה צריך לפקד על האנדאום שיתקוף את הבקתה" מציע לך מורגן ומחכה לראות מה דעתך.
[/COLOR]
גם ככה יש לי אחד כזה שאני לא מכיר >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר" מלמלת תמי, ולא נראה שהיא כל כך בנוח עם הרעיון, אבל היא שותקת ובאה אחריכם בזמן שאתם יוצאים מהבקתה לאור הפנסים המאירים מעט את הלילה.
אחרי בקירוב לשעה וחצי של הליכה מהירה בחושך ושלוש פעמים שאתה מחליק על טחב עצים לילה נעצרת ומסתכלת סביב ונושמת את האוויר. "זה קרוב" אומרת ועם אור של פנסה היא מאירה קדימה, חושפת פוקימון ירוק וקטן, המצחין מריח דוחה שגורם לך רצון עז להקיא [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/316.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
'מה יש לנערה הזו?' אני חושב לעצמי בפליאה לאחר שהיא נוזפת בי.
"למה שאני אבוא לרגל אחרייך? אני כולה באתי פה ליער להתאמן עם הפוקימונים שלי ארון ובידריל" אני אומר לה ומציג את שני הפוקימונים שלי "דרך אגב, שמי ג׳ון, מה שמך?" אני שואל את הנערה העצבנית
-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
מורגן משחרר את האנדאום שלו המכשכש בזנבו באושר כשהוא רואה את המאמן שלו. "אני רוצה שתקשיב ללוקאס פה לכמה דקות. תעשה מה שהוא אומר לך. אני כמה דקות חוזר" אומר מורגן לפוקימון שלו ואז יחד עם וינומט רץ בית השיחים ונעלם בצללי היער, משאיר אותך עם האנדאום, אשר מתעלם ממך לחלוטין ועומד דרוך. אחרי כמה שניות אתה מציץ ורואה את מורגן עומד מול הבקתה וינומט שלו נעלם באוויר. כמה שניות לאחר מכן, רעש והמולה וכמה רעשי שבירה נשמעים מתוך המבנה. וינומט חוזר לצד המאמן שלו ואור כחול בהיר מקיף אותו, ואז בשנייה הבקתה עצמה בוהקת באותו אור כחול, וכל החלונות והדלתות נטרקות במהירות ובעצמה אדירה. "עכשיו לוקאס!" צועק לעברך מורגן.[/COLOR]
ראלטס בוהקת לרגע ואז משכפלת את עצמה עשרות פעמים. הכפילים וראלטס מסתחררים במהירות סביב לידבה, אשר מנסה שוב את האגרוף שביט שלו, אבל הוא פוגע רק בכפילים, אשר נעלמים במגע עם האגרוף. בניסיון השלישי שלו, הכפילים כולם מתחילים לזהור באור ורוד וכיפת אור בוהקת מכסה את כולם. הכיפה משנה את צורתה והופכת לקרן אור ורוד הפוגע ישירות בגבו של לידבה ומטיחה אותו בעצמה על האדמה. אתה מסתכל על לידבה ומבחין שהוא נרדם מהשפעת המתקפה.[/COLOR]
שתוק :@
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'ניפר מובילה אותך בחזרה למעלה ותוך כדי העליה היא מתחילה לדבר "היער בעבר לא היה מקום כזה חשוב. המקום היה בכלל חורשה רגילה אשר הפרידה שתי ערים הקבורות איפשהו.. אני מניחה שהמכון שלי והמכון השני מסמנים איפה היו הערים האחרות" מספרת לך תוך כדי שהיא לוקחת את את הפוקדורים שלך ודוחפת אותם למכונת ריפוי, עתיקה למראה ואז מתיישבת לצד השולחן עם שתי כוסות תה מהבילות. "אני מניחה שאנשים עדיין מחפשים את המקדש השני של סלבי ביער, בגלל זה הוא תמיד עמוס. והעובדה שיש פה עשרות סוגים ומינים שונים של פוקימונים תורמים לזה שתמיד ימשכו לכאן מאמנים" מוסיפה בחיוך "בנוגע לבקשה השנייה שלך, לצערי איני מומחית לפוקימוני עשב או למתקפות שלהם.. אבל כן אם תרצה אני יכולה ללמד אותם מתקפות רעל" מוסיפה בחיוך וחושפת את שינייה הלבנות והצחורות והיא נשענת מעט קדימה מחכה לראות את תשובתך.[/COLOR]
סאנפלורה מצמיד את העלים שלו אחד לשני בהצלבה, מנסה להגן על עצמו מפורט המתגלגל במהירות אדירה לעברו, אבל שניות לפני, פורט משנה את הכיוון ומעיף את סאנפלורה ואז רומס אותו בחוזקה.
סאנפלורה, בעודו שוכב, זוהר באור ירוק וצורח מכאב ושולח כמה קרני אור הקושרות את פורט וסאנפלורה מתאושש מעט ונעמד על רגליו ועומד זקוף, הפעם מתכונן והוא מצליח להדוף את פורט המקופל ככדור ולהעיף אותו הרחק ממנו.[/COLOR]
"בהחלט" אומרת תמי בחיוך ומשחררת את מייטי שלה "סופגת שלגים!" מכריזה באלגנטיות 'כבר מזמן לא ראיתי אותה נלחמת' אתה חושב לעצמך בחיוך, שמח על זה שהיא הצטרפה אליך. מייטי שלה פותח את פיו וסופה עזה,קפואה מלאת רסיסי קרח ופתיתי שלב מתערבלת באוויר ומטיחה את זוג הנידורן לאחור. אתה מיד לאחר מכן משחרר את מורקרו מהכדור שלו והוא מתחיל להסתובב במהירות כשמקורו זקור קדימה והוא פוגע בחוזקה בנידורן, שרק לפני שנייה רוסק על על קיר אבן ענקי. נידורן הכחולה מסתערת לעבר מייטי ורגליה זוהרות באור לבן והיא בועטת פעמים במייטי, מעיפה אותה באוויר ואז עם בעיטה נוספת מעיפה אותה על גזע עץ. לעומת זאת, נידורן הזכר מתחיל להסתער לעבר מורקרו וראשו בוהק באור כחול והוא מסתער לעבר מורקרו "תזהר זה ריסוק ראש head smash!" צורחת לעברת תמי בבהלה, אבל לפני שאתה מבין מה קורה מורקרו מתרסק בעצמה אדירה על האדמה, אבל עצמת המתקפה כנראה גם פגעה בנידורן, שנראה פצוע מעט.
מייטי ונידורן ממשיכים להיאבק מהצד השני.[/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
לא כי זאת לא תגובה תקועה בכלל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל החוצה ורואה שהשמש מתחילה לעלות ולזרוח 'טוב אני יוצא' אתה חושב לעצמך ואז יוצא מהמרכז ויוצא לאור השחר הקריר ורוח קרירה מנשבת מפזרת את שערך.
אתה מגיע לאותו פארק שהיית בו אתמול, אבל לא רואה שום דבר מסביב.[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
"אז אתה לא חלק מהתחרות?" שואלת וכשהיא רואה שאתה מבולבל לגמרי היא מתנצלת לגמרי "מצטער, שמי דון. אני חלק מתחרות של לכידת פוקימונים ונפלתי בהגרלה על ללכוד פיבאס זוהר" אומרת ונראית מתוסכלת למדי "אני ביער הזה כבר כמעט שלושה שבועות.. כאילו שפיבאס רגיל זה קל ללכוד, אז עוד זוהר!" קוראת ואתה באמת מבחין בכמה עיגולים שחורים מסביב לעיניה. "אבל אם אתה רוצה לנסות למצוא פוקימון מים, האגם הזה מושלם כבר ראיתי פה שני פיבאסים רגילים, פיניון, פוליואגים, מג'יקראפים בשפע! אתה רק צריך סבלנות!" מוסיפה בחיוך בזמן שחכתה שוב קופצת, ובתנועה חדה ומהירה היא שולפת מתוך המים פוקימון ורוד וטיפש למראה [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/79.gif[/IMG]
[/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
מורגן משחרר את האנדאום שלו המכשכש בזנבו באושר כשהוא רואה את המאמן שלו. "אני רוצה שתקשיב ללוקאס פה לכמה דקות. תעשה מה שהוא אומר לך. אני כמה דקות חוזר" אומר מורגן לפוקימון שלו ואז יחד עם וינומט רץ בית השיחים ונעלם בצללי היער, משאיר אותך עם האנדאום, אשר מתעלם ממך לחלוטין ועומד דרוך. אחרי כמה שניות אתה מציץ ורואה את מורגן עומד מול הבקתה וינומט שלו נעלם באוויר. כמה שניות לאחר מכן, רעש והמולה וכמה רעשי שבירה נשמעים מתוך המבנה. וינומט חוזר לצד המאמן שלו ואור כחול בהיר מקיף אותו, ואז בשנייה הבקתה עצמה בוהקת באותו אור כחול, וכל החלונות והדלתות נטרקות במהירות ובעצמה אדירה. "עכשיו לוקאס!" צועק לעברך מורגן.[/QUOTE]
"האונדום מהר תשתמש במתקפת האש הכי חזקה שלך על הבית הזה" אומר לו ואחרי זה אתרחק איתו למרחק בטוח מהבית לצד מורגן ואגיד לו "אם יש לך פוקימון מים זה הזמן להוציא אותו, עדיף שנוודא שהאש לא תתפשט יותר מידי"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489515][FONT=verdana]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
"אז אתה לא חלק מהתחרות?" שואלת וכשהיא רואה שאתה מבולבל לגמרי היא מתנצלת לגמרי "מצטער, שמי דון. אני חלק מתחרות של לכידת פוקימונים ונפלתי בהגרלה על ללכוד פיבאס זוהר" אומרת ונראית מתוסכלת למדי "אני ביער הזה כבר כמעט שלושה שבועות.. כאילו שפיבאס רגיל זה קל ללכוד, אז עוד זוהר!" קוראת ואתה באמת מבחין בכמה עיגולים שחורים מסביב לעיניה. "אבל אם אתה רוצה לנסות למצוא פוקימון מים, האגם הזה מושלם כבר ראיתי פה שני פיבאסים רגילים, פיניון, פוליואגים, מג'יקראפים בשפע! אתה רק צריך סבלנות!" מוסיפה בחיוך בזמן שחכתה שוב קופצת, ובתנועה חדה ומהירה היא שולפת מתוך המים פוקימון ורוד וטיפש למראה [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/79.gif[/IMG]
[/FONT][/QUOTE]
"הפוקימון הזה נראה מעופף ומנותק מהמציאות לגמרי!" אני מתחיל להתפקע מצחוק לנוכח מראה הפוקימון "בוא נראה מה יש לפוקידע לומר עליו" אני אומר לדון ושולף אץ הפוקידע כדי לסרוק את הפוקימון.
"אין לי בכל מקרה כוונה להלחם פה, דון אני יכול להשאיל ממך לרגע את החכה ולנסות לדוג פוקימון מים בעצמי?" אני שואל את דון בתקווה והיא תאפשר לי לנסות לדוג פוקימון בעצמי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489515][FONT=verdana]
ראלטס בוהקת לרגע ואז משכפלת את עצמה עשרות פעמים. הכפילים וראלטס מסתחררים במהירות סביב לידבה, אשר מנסה שוב את האגרוף שביט שלו, אבל הוא פוגע רק בכפילים, אשר נעלמים במגע עם האגרוף. בניסיון השלישי שלו, הכפילים כולם מתחילים לזהור באור ורוד וכיפת אור בוהקת מכסה את כולם. הכיפה משנה את צורתה והופכת לקרן אור ורוד הפוגע ישירות בגבו של לידבה ומטיחה אותו בעצמה על האדמה. אתה מסתכל על לידבה ומבחין שהוא נרדם מהשפעת המתקפה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
״תשתמשי בבלבול! את יכולה לסיים אותו לפני שהוא יתעורר!״ אקרא בהתרגשות מהאנדרנלין
---
סורי שזה קצר פשוט אני לא יכול לדעת אם זה יגמור אותו או הוא יתעורר או מה יקרה אז אין לי יותר מדי איפה להאריך
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489515][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
"בהחלט" אומרת תמי בחיוך ומשחררת את מייטי שלה "סופגת שלגים!" מכריזה באלגנטיות 'כבר מזמן לא ראיתי אותה נלחמת' אתה חושב לעצמך בחיוך, שמח על זה שהיא הצטרפה אליך. מייטי שלה פותח את פיו וסופה עזה,קפואה מלאת רסיסי קרח ופתיתי שלב מתערבלת באוויר ומטיחה את זוג הנידורן לאחור. אתה מיד לאחר מכן משחרר את מורקרו מהכדור שלו והוא מתחיל להסתובב במהירות כשמקורו זקור קדימה והוא פוגע בחוזקה בנידורן, שרק לפני שנייה רוסק על על קיר אבן ענקי. נידורן הכחולה מסתערת לעבר מייטי ורגליה זוהרות באור לבן והיא בועטת פעמים במייטי, מעיפה אותה באוויר ואז עם בעיטה נוספת מעיפה אותה על גזע עץ. לעומת זאת, נידורן הזכר מתחיל להסתער לעבר מורקרו וראשו בוהק באור כחול והוא מסתער לעבר מורקרו "תזהר זה ריסוק ראש head smash!" צורחת לעברת תמי בבהלה, אבל לפני שאתה מבין מה קורה מורקרו מתרסק בעצמה אדירה על האדמה, אבל עצמת המתקפה כנראה גם פגעה בנידורן, שנראה פצוע מעט.
מייטי ונידורן ממשיכים להיאבק מהצד השני.[/COLOR]
[/QUOTE]
'זה בהחלט נידורן חזק' אחשוב. "מאקרוו, ניקור מקדחה, שוב! לאחר מכן עוף גבוה לאוויר וחכה שהוא יסיים לתקוף!" אומר לו. אבדוק שתמי מסתדרת. אעיף מבט לעבר לילה.
-
[QUOTE]
אדם-
לא כי זאת לא תגובה תקועה בכלל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל החוצה ורואה שהשמש מתחילה לעלות ולזרוח 'טוב אני יוצא' אתה חושב לעצמך ואז יוצא מהמרכז ויוצא לאור השחר הקריר ורוח קרירה מנשבת מפזרת את שערך.
אתה מגיע לאותו פארק שהיית בו אתמול, אבל לא רואה שום דבר מסביב.
[/QUOTE]
וואו. במה אבחר, כל כך הרבה אפשרויות! אני ממש לא יודע מה לעשות עם ההמשך הזה, עמוס ומפורט כל כך!
><´
~
אני מחליט לחפש מאמנים שאוכל להילחם מולם. מישהו שאוכל לאמן את הפוקימונים שלי מולם.