מי ראה את [COLOR=#333333][FONT=BebasNeueRegular]מלחמת הכוכבים אחרוני הג'דיי?[/FONT][/COLOR]
Printable View
מי ראה את [COLOR=#333333][FONT=BebasNeueRegular]מלחמת הכוכבים אחרוני הג'דיי?[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1506064]מי ראה את [COLOR=#333333][FONT=BebasNeueRegular]מלחמת הכוכבים אחרוני הג'דיי?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
עדיין לא ראיתי.
מחכה להמלצות מחברים שראו, ורק אז אדע אם שווה לי ללכת.
אז איתי מה אתה מספר
[QUOTE=Alice;1506063]מצטערת לשמוע :\
לפחות אתה יכול להתחיל ללמוד מוקדם[/QUOTE]
מממ כן, אם רק ביטוח לאומי לא היו ככ piece of shit
[QUOTE=Hit Man;1506064]מי ראה את [COLOR=#333333][FONT=BebasNeueRegular]מלחמת הכוכבים אחרוני הג'דיי?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
סרט מעולה (שלא לדבר על העובדה שבגלל שמוק שישב לי יצאו לי ממנו גם שני כרטיסי פיצוי, בכלל פיצוץ)
תתעלם מכל הביקורות המפגרות על ריאליזם ופיזיקה ונקודות כאלה ואחרות, ריאליזם ושמירה על קווים זה הדבר האחרון שמחפש מישהו שהולך לסרט על דמויות עם חרבות לייזר וחלליות בחלל
[QUOTE=IHavePipi;1506066]אז איתי מה אתה מספר[/QUOTE]
אני לא איתי
אנייי
היה מדהים
[QUOTE=IHavePipi;1506066]אז איתי מה אתה מספר[/QUOTE]
לא הרבה. צבא וזה :(
שבוע אחרון לעבודה.
[QUOTE=Hit Man;1506079]שבוע אחרון לעבודה.[/QUOTE]
מתפטר? מחליף מקום עבודה? זכית בלוטו? מסקרן.
מה אתה עושה בצבא?
[QUOTE=BleedingEdge;1506073]מממ כן, אם רק ביטוח לאומי לא היו ככ piece of shit
סרט מעולה (שלא לדבר על העובדה שבגלל שמוק שישב לי יצאו לי ממנו גם שני כרטיסי פיצוי, בכלל פיצוץ)
תתעלם מכל הביקורות המפגרות על ריאליזם ופיזיקה ונקודות כאלה ואחרות, ריאליזם ושמירה על קווים זה הדבר האחרון שמחפש מישהו שהולך לסרט על דמויות עם חרבות לייזר וחלליות בחלל
אני לא איתי[/QUOTE]
רגע
אמרתי שכן?
[QUOTE=BleedingEdge;1506073]
[/QUOTE]
מה קרה? על מה כרטיסי פיצוי ינוכל חחח
עוזב את האבטחה.
[QUOTE=Pikipek;1506085]מה קרה? על מה כרטיסי פיצוי ינוכל חחח[/QUOTE]
to make things short - מהזקנים האלה שאתה רואה עליהם שהסיבה היחידה שהם יצאו מהבית זה להתמרמר על אחרים, לא בא לו טוב בעין ש...איך הוא אמר? "לעסתי את הפופקורן בצורה רועשת מדי" XD
הסופ"ש מתקרב!!
[QUOTE=BleedingEdge;1506087]to make things short - מהזקנים האלה שאתה רואה עליהם שהסיבה היחידה שהם יצאו מהבית זה להתמרמר על אחרים, לא בא לו טוב בעין ש...איך הוא אמר? "לעסתי את הפופקורן בצורה רועשת מדי" XD[/QUOTE]
חחחח משעמם לאנשים
יש לי כעת סופ"ש ארוך. קיבלתי אורגזמה קטנה רק מלכתוב את זה.