-
[QUOTE=Pakuki;1513319]כולם אוהבים את אביזי מה זה[/QUOTE]
אביזי בעצמו יעיד שהגעת למסקנה מרחיקת לכת
[QUOTE=CharMan;1513316]מה קורה אנשיםםם, שנים שלא הייתי פה!
האמת שאביזי, גם אני איתך. כל פעם קורא את הסיקור שלך על פוקימון לפני שבוחר אם לראות פרק או לא...[/QUOTE]
היי אדם, מה המצב? במקרה דיברתי לאחרונה עם פרדי על myforum ואמר לי שהיה לו שם חבר טוב בשם אדם חחח
-
-
[COLOR=#1C1E21][FONT=Helvetica]ביקורת שלי על הסדרה "מנאייכ": על פניו, נתקלתי בעבר בטקסטים הרבה יותר מהממים מזה. אבל מה שמייחד את התוכנית הזו זו התחושה שכך פועלת (וחשוב להוסיף פה את המילה "לכאורה") המערכת כשהיא מאתרגת את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ומצילה אותו מיד החוק.[/FONT][/COLOR]
-
וואי נכנסתי ל-nostalgia trip ונכנסתי לתתי פורומים של המשחקים של פוקימון ועיינתי במדריך של pichu-chan ל-BW2. בכלל, Pichu Chan הוא כזה אגדה, עוד מהימים של פורום פוקימון הישן. הוא אפילו התחבר פעם ב-2019! אבל ההודעה האחרונה שלו ב-2013! Pichu Chan, אם אתה תראה את זה יום אחד, שתדע שאתה מלך. (רציתי לתייג אותו, אבל אני לא חושב שיש דרך לתייג מישהו עם רווח בשם?)
-
זה הבחור שהיה מכין מדריכים הכי טובים בארץ למשחקי פוקימון ולא דיבר הרבה מעבר ותמיד בא והשקיע? כי באופן הזוי גם אני חשבתי עליו בשבוע האחרון סתם ככה
-
כן. השם "תומר" בשבילו מסתובב לי בראש, אבל ייתכן ואני מבלבל. די בטוח שהוא גם היה מאוד פעיל בפורום פוקימון המקורי.
-
מה הפואנטה שאנשים כאן מקפיצים אשכול על לינק לא עובד מלפני עשר שנים?
אשכרה מצפים שלינק מלפני 10 שנה להורדה יהיה זמין.
-
אם זה מה שהם חיפשו בגוגל והביא אותם לפורום, יש סיכוי שהם לא יבדקו את את התאריך של הלינק... (או שהם יבדקו, אבל אם גוגל הציע את האתר הזה, אז הם ינסו בכל זאת).
-
יש המון כניסות לאתר מגוגל לכל מיני קישורים ישנים. ומאחר שרק רשומים יכולים לראות לינקים, הם נרשמים ואז מגלים שלא עובד.
אז הדרך משם ועד לכתוב משהו לגבי זה לא ארוכה.
-
[QUOTE=YoRt3m;1513332]יש המון כניסות לאתר מגוגל לכל מיני קישורים ישנים. ומאחר שרק רשומים יכולים לראות לינקים, הם נרשמים ואז מגלים שלא עובד.
אז הדרך משם ועד לכתוב משהו לגבי זה לא ארוכה.[/QUOTE]
חח דרך חכמה לגרום לאנשים להירשם לפורום.
-
חכמה לשעתה. היום אין לנו צורך בזה.
-
-
[QUOTE=YoRt3m;1513334]חכמה לשעתה. היום אין לנו צורך בזה.[/QUOTE]
למה אתה לא מבטל אותה?
-
ארטוורק של מג'יק + מעצב קלפי יוגיהו מחונן = COOL SHIT
[img]https://i.imgur.com/sbpk8VJ.png[/img]
-