-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 02:47 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
אתה קורא בהתרשמות ומתחיל לעיין בפוסטר..
[SIZE=3][color=red][i]חולמים להיות מאמנים? חולמים להיות אלופים? חולמים להיות מפורסמים בעולם? עכשיו אתם יכולים להיות כאלה!
הירשמו עוד היות לליגת גו'טו, איספו 8 תגים והשתתפו באחת הליגות המרתקות בעולם! המנצח יזכה בגביע אליפות ויוכתר כאלוף ליגת ג'וטו[/i][/color][/SIZE]
מתחת לכתוביות יש תמונה של 2 מאמנים בקרב אליפות, כאשר אחד מהם משתמש בפרליגטור ואחד בט'ייפלוסיון.
אתה מודה לאחות גו'י ויוצא ממרכז הפוקימונים, פונה אל דרך 30. אתה נכנס פנימה ומתחיל לטייל לך שם, ולפתע אתה שומע צרחה מאחד העצים. אתה מרים את עיניך ומבחין בהוט-הוט שיושב לו על העץ. ההוט-הוט נראה לך מעט מוזר. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa163.png[/img]
[/b][/quote]
"מה הולך פה?" אני שואל את עצמי..
'הוא נראה לי יותר זוהר מהרגיל' אני חושב...
"סינדקוויל צא! גחלת!" אני קורא ושולח את סינדקוויל לקרב
-
[b]עומר~[/b]
"5$ ללילה" היא אומרת לך, ומסתובבת להוציא מפתח תלוי, אותו היא מגישה לך "חדר 2 בקומה מעל" היא מוסיפה.
[b]אורון~[/b]
אתה מתחיל לחשוב על שיטות כיצד לפתח את שינקס ואת סטארלי, ולאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר מסינוור אור בלתי מוסבר, ואחריו התהפכות. נראה שקרנידוס הרים את האוהל כדי להעיר אותך XD.
[b]דניאל~ [/b]
סינדיקוויל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מולך על הקרקע, שואג את שמו. הוא שולח גחלת ופוגע בהוט-הוט, שמגיב עם התקלה מצידו ופוגע בסינדיקוויל. הוט-הוט קופץ ומשתמש כעת בהיפנוזה לכיוונו של סינדיקוויל, שמתחיל להיות מושפע ממנה.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 05:59 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"5$ ללילה" היא אומרת לך, ומסתובבת להוציא מפתח תלוי, אותו היא מגישה לך "חדר 2 בקומה מעל" היא מוסיפה. [/b][/quote]
אני נותן לה את הכסף אומר תודה עולה למעלה והולך לישון~
-
[b]עומר~[/b]
אתה משלם לאחות גו'י ועולה לחדר. אתה מבחין בחדר די גדול עם מיטה, שולחן, טלוויזיה, מרפסת ומקלחת+שירותים. אתה מתארגן מהר לשינה ונכנס למיטה, ולאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב8 בבוקר.
-
[b] [b]דניאל~ [/b]
סינדיקוויל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מולך על הקרקע, שואג את שמו. הוא שולח גחלת ופוגע בהוט-הוט, שמגיב עם התקלה מצידו ופוגע בסינדיקוויל. הוט-הוט קופץ ומשתמש כעת בהיפנוזה לכיוונו של סינדיקוויל, שמתחיל להיות מושפע ממנה. [/b][/quote]
"תנסה להשתמש בשנית בגחלת!" אני קורא בתקווה...
אני מכין פוכדור כדי שאוכל לזרוק על הוט-הוט
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 06:28 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה משלם לאחות גו'י ועולה לחדר. אתה מבחין בחדר די גדול עם מיטה, שולחן, טלוויזיה, מרפסת ומקלחת+שירותים. אתה מתארגן מהר לשינה ונכנס למיטה, ולאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב8 בבוקר. [/b][/quote]
אני מתארגן ויורד למטה. אם יש שם אוכל אני הולך לאכול ואז יוצא מהמרכז ומתחיל ללכת. אם אין אני יוצא מהמרכז וממשיך ללכת.
-
[b]
[b]אורון~[/b]
אתה מתחיל לחשוב על שיטות כיצד לפתח את שינקס ואת סטארלי, ולאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר מסינוור אור בלתי מוסבר, ואחריו התהפכות. נראה שקרנידוס הרים את האוהל כדי להעיר אותך XD.
[/b][/quote]
אני יוצא מהר מאוהל בבאלה אומר "מה קארה קרנידוס"
-
[b]אורון~[/b]
קרנידוס נעמד מולך, ואתה מבחין שהוא מסתכל על משהו שנמצא מאחורייך. אתה מסתובב, ומבחין שם בהנדוואר, שנוהם בחזרה.
[b]עומר~[/b]
אתה יורד למטה, ובודק אם יש אוכל במרכז הפוקימונים. למזלך, אתה מגלה שיש חדר אוכל, שם אתה משלם מחיר של 30$ ואתה יכול לאכול מה שיתחשק לך, כולל הפוקימונים שלך. אתה בוחר לעצמך מה לאכול, ולוקח גם לפוקימונים שלך. אתם מתיישבים לכם בסוף חדר האוכל ואתם אוכלים לכם בשמחה. לפתע, אתה חש רטט מכיוון התיק שלך.
[b]דניאל~[/b]
סינדיקוויל מתחיל לנמנם, אבל מצליח לשלוח גחלת שפוגעת ישירות בהוט-הוט, שנפצע קשה, ובקושנ מצליח לזוז.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 01:39 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
טורטוויג מהנהן, ושולח עלי תער מדוייקים שפוגעים בגופו של מדקיפ "לא, מדקיפ!" קורא המאמן בעצב, כאשר מדקיפ נופל על הקרקע, מובס "ניצחת אותי" אומרת המאמן בהכנעה, מחזיר את מדקיפ, ונכנס למרכז הפוקימונים הסמוך. [/b][/quote]
טרטוויג אנחנו מספיק חזקים בוא נרפא אותך ואז נלך ללכוד פוקימון" אומר לטרטוויג ואתחיל ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 03:47 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"ממ.. בסדר גמור!" היא אומרת לך ולוחצת את ידך "אז, יוצאים לעבר העיר ויולט?" היא שואלת אותך. [/b][/quote]
"ברור!" אומר לה ואחבק אותה.
"אמ... מצטער..." לפתע אקפוץ לאחר וארגד את ראשי במבוכה.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 09:09 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
סינדיקוויל מתחיל לנמנם, אבל מצליח לשלוח גחלת שפוגעת ישירות בהוט-הוט, שנפצע קשה, ובקושנ מצליח לזוז. [/b][/quote]
"טוב מאוד סינדקוויל!" אני קורא ומחזיר אותו.
"פוכדור צא!" אני קורא וזורק פוכדור לעבר הוט-הוט
-
[b] [b]אורון~[/b]
קרנידוס נעמד מולך, ואתה מבחין שהוא מסתכל על משהו שנמצא מאחורייך. אתה מסתובב, ומבחין שם בהנדוואר, שנוהם בחזרה.
[/b][/quote]
אני אומר "קרנידוס תשתמש בניגיח אל הנדוואר אחרי זה סטרליה מתקפת כנף ושינקס גמור אותו בעזרת ניצוץ"
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה יורד למטה, ובודק אם יש אוכל במרכז הפוקימונים. למזלך, אתה מגלה שיש חדר אוכל, שם אתה משלם מחיר של 30$ ואתה יכול לאכול מה שיתחשק לך, כולל הפוקימונים שלך. אתה בוחר לעצמך מה לאכול, ולוקח גם לפוקימונים שלך. אתם מתיישבים לכם בסוף חדר האוכל ואתם אוכלים לכם בשמחה. לפתע, אתה חש רטט מכיוון התיק שלך.
[/b][/quote]
אני מוציא הכל מהתיק ומחפש מה רוטט~
-
יש כבר יותר טוב מפנינה, וזה פלאטינום. 3>
אבל כמובן, אני משער שזה יהיה יותר אדיר.
אגב, זה יהיה ל-DS, נכון?
*טופל-להתעלם מההודעה הזו ולהמשיך כרגיל במשחק*
-
מצטער על חוסר בתגובות, יש לי שבועיים של מבחנים ברצף עכשיו אז שאני עושה הפסקה מההתכוננות אני אגיב..
[b]עומר~[/b]
אתה פותח את התיק ומוציא החוצה את... הביצה! אתה רואה שהיא מתחילה לנוע מצד לצד ולזהור לפרקים קצרים מאוד.
לפתע, הביצה זוהרת באור לבן גדול, והיא מתחילה להשתנות. כעבור כמה שניות, האור נפסק, ובמקום הביצה עומד כעת טריקו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa252.png[/img]
[b]אורון~[/b]
קרנידוס מזנק ראשון עם נגיחה שהנדוואר מתחמק ממנה די בקלות, סטארלי תוקף מיד עם מתקפת כנף אך הנדוואר משיב עם גחלת ופוגע בו, ושינקס משתמש בניצוץ שמצליח לפגוע בהנדוואר, אך לא גורם לו יותר מדי נזק.
הנדוואר נוהם בחוזקה ומשתמש כעת בערפיח, שמקשה לך ולפוקימונים שלך לראות.
[b]דניאל~[/b]
אתה משליך את הפוכדור לעברו של הוט-הוט, והפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומתחיל לנוע במקום ולהבהב, דבר שנמשיך כמה שניות. לאחר מכן, האור נכבה, והפוכדור נעצר. הוט-הוט נלכד!
"סינדיקוויל!" קורא סינדיקוויל, ואז נופל ישן על הקרקע.
[b]קורן~[/b]
"זה בסדר" אומרת שרון מיד, נבוכה גם היא. שניכם מתחילים לצעוד לעבר היציאה מהעיר צארינגרו'ב וכעבור מספר דקות נכנסים לדרך 30 "אז... אני מבינה שאתה מהעיר ניו בארק?" שוברת שרון את השתיקה שביניכם.
[b]ארתור~[/b]
"טוויג!" אומר טורטוויג ונענה למילותייך. אתה נכנס חזרה למרכז הפוקימונים וניגש אל הדלפק, שם אתה מבקש מהאחות גו'י לטפל בטורטוויג, ונענה. כעבור מספר דקות, טורטוויג חוזר אלייך לאחר טיפול קצר, בריא ושלם.