-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 03:44 PM
[b] [b]בובי[/b] - רמורייד הקטן שולח קרן בועות אל פניו של היטמונצ'אן ומפיל אותו מהגב של גרוטל, והיטמונצ'אן תופס את וילפלום בצמח משתולל, והוא מתחיל לטעון קרן סולארית. [/b][/quote]
"רמורייד תחפה על גרוטל עד שיתשמש בקרן סולרית, תישתמש בקרן בועות על שניהם" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 03:38 PM
[b] [b]יוסי[/b] - קקניאה מתחמק, ונותן אגרוף מחט שמשתלב עם פטיש הסרטן, ושני הפוקימונים עפים לצדדים, אך עומדים על הרגליים ונחושים להילחם, וגם לנצח. "קראו, השתמש בקרן בועות ותעיף אותו לים!" הוא אומר וקראודונט שולח קרן בועות. [/b][/quote]
''תתחמק ורוץ אליו , טיל סיכות , במידה והוא יתחמק תשתמש באגרוף מחט !''
-
[b]בובי[/b] - התכוונתי שוילפלום טוען קרן סולארית.
[b]יוסי[/b] - קקניאה רץ ושולח טילי סיכות לפנים של קראודונט ומפיל אותו, הוא קופץ ומנסה לנחות עליו אם אגרוף מחט אבל מהריצפה קראודונט מעיף אותו יותר גבוה עם משאבת הידרו, וקקניאה באוויר.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:08 PM
[b] [b]בובי[/b] - התכוונתי שוילפלום טוען קרן סולארית.
[b]יוסי[/b] - קקניאה רץ ושולח טילי סיכות לפנים של קראודונט ומפיל אותו, הוא קופץ ומנסה לנחות עליו אם אגרוף מחט אבל מהריצפה קראודונט מעיף אותו יותר גבוה עם משאבת הידרו, וקקניאה באוויר. [/b][/quote]
אההה טוב שאתה אומר
--------------------
רמורייד נשיכה על ויפלום ואתה גרוטל תנסה להשתמש גם בקרן סולרית"
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:08 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קקניאה רץ ושולח טילי סיכות לפנים של קראודונט ומפיל אותו, הוא קופץ ומנסה לנחות עליו אם אגרוף מחט אבל מהריצפה קראודונט מעיף אותו יותר גבוה עם משאבת הידרו, וקקניאה באוויר. [/b][/quote]
''מבט מפחיד קקניאה !ואז אגרוף מחט !''
-
[b]בובי[/b] - רמורייד רץ אל וילפלום אבל בדרך היטמונצ'אן מעיף אותו באוויר עם אגרוף גבוה, וילפלום שולח קרן סולארית אל גרוטל והופך אותו, גרוטל תקוע על הגב.
[b]יוסי[/b] - קראודונט מתכונן לפטיש סרטן אבל קקניאה משתק אותו מעט אם מבט מפחיד, ומכניס לו אגרוף מחט בין העיניים.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:15 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קראודונט מתכונן לפטיש סרטן אבל קקניאה משתק אותו מעט אם מבט מפחיד, ומכניס לו אגרוף מחט בין העיניים. [/b][/quote]
''עכשיו גמור אותו עם טיל סיכות !''
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:15 PM
[b] [b]בובי[/b] - רמורייד רץ אל וילפלום אבל בדרך היטמונצ'אן מעיף אותו באוויר עם אגרוף גבוה, וילפלום שולח קרן סולארית אל גרוטל והופך אותו, גרוטל תקוע על הגב.
[b]יוסי[/b] - קראודונט מתכונן לפטיש סרטן אבל קקניאה משתק אותו מעט אם מבט מפחיד, ומכניס לו אגרוף מחט בין העיניים. [/b][/quote]
"רמורייד תישתמש בקרן בועות כדי להפוך אותו ואז תישתמש בקרן בועות על היטמונצאן ואתה גרוטל צמח משתולל על ויפלום"
-
[b]יוסי[/b] - קקניאה שולח טיל סיכות אל קראודונט וגומר אותו. "יפה מאוד..." הספן אומר לך. "אגב שמי צ'ארלי, רוצה להיות שותפי למסע?"
[b]בובי[/b] - רמורייד הופך את גרוטל עם קרן בועות, וגם קצת פוגע בו בטעות. רמורייד יורה קרן בועות על היטמונצ'אן, אבל זה תוקע אוות באדמה עם שבירת לבנים, הוא משתמש בזורעה פטיש על גרוטל, גרוטל מתעצבן ומשתמש בשאיבת ג'יגה עליו, וגומר אותו וגם מתחזק. וילפלום רץ ודופק לו בעיטה נמוכה בראש, ואז מעיף אותו באוויר עם סופת עלים. גרוטל מתעופף באוויר, והולך להתרסק. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:23 PM
[b] [b]יוסי[/b] - קקניאה שולח טיל סיכות אל קראודונט וגומר אותו. "יפה מאוד..." הספן אומר לך. "אגב שמי צ'ארלי, רוצה להיות שותפי למסע?"
[/b][/quote]
''אממ..אם כבר , תהיה השותף שלי , אני רגיל להוביל .''
אומר בחיוך , ואז גם מוסיף , ''אני חייב לפתח את קקניאה ..''
אני אומר בעצב .
''אולי תראה לי עוד פוקימונים שיש לך?''
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:23 PM
[b] [b]יוסי[/b] - קקניאה שולח טיל סיכות אל קראודונט וגומר אותו. "יפה מאוד..." הספן אומר לך. "אגב שמי צ'ארלי, רוצה להיות שותפי למסע?"
[b]בובי[/b] - רמורייד הופך את גרוטל עם קרן בועות, וגם קצת פוגע בו בטעות. רמורייד יורה קרן בועות על היטמונצ'אן, אבל זה תוקע אוות באדמה עם שבירת לבנים, הוא משתמש בזורעה פטיש על גרוטל, גרוטל מתעצבן ומשתמש בשאיבת ג'יגה עליו, וגומר אותו וגם מתחזק. וילפלום רץ ודופק לו בעיטה נמוכה בראש, ואז מעיף אותו באוויר עם סופת עלים. גרוטל מתעופף באוויר, והולך להתרסק. מה תעשה? [/b][/quote]
"יאללה גרוטל תישתמש בצמח משתולל כדי שיתפוס אותך ואז תישתש באותו צמח משתוולל כדי לפגוע בויפלום, ואתה רמורייד תישתמש בנשיכה עליו"
-
[b]יוסי[/b] - "אין שום בעיה! מצידי אתה יכול להוביל, אני דיי גרוע בהנהגות..." הוא אומר. "אמממ טוב, את קראו כבר הכרת, עכשיו אתה צריך להכיר את מאן!" הוא אומר ומוציא מנטייק [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/b8/458.png[/img].
[b]בובי[/b] - גרוטל משתמש בצמח משתולל שתופס אותו, הוא מפיל את וילפלום בעזרת צמח משתולל ווילפלום כמעט גמור, מנטייק מנסה לנשוך אותו אך הוא עף בגלל שוילפלום הכניס לו אגרוף דינאמי. וילפלום יורה אבקת שינה על גרוטל.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:32 PM
[b] [b]יוסי[/b] - "אין שום בעיה! מצידי אתה יכול להוביל, אני דיי גרוע בהנהגות..." הוא אומר. "אמממ טוב, את קראו כבר הכרת, עכשיו אתה צריך להכיר את מאן!" הוא אומר ומוציא מנטייק [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/b8/458.png[/img].
[b]בובי[/b] - גרוטל משתמש בצמח משתולל שתופס אותו, הוא מפיל את וילפלום בעזרת צמח משתולל ווילפלום כמעט גמור, מנטייק מנסה לנשוך אותו אך הוא עף בגלל שוילפלום הכניס לו אגרוף דינאמי. וילפלום יורה אבקת שינה על גרוטל. [/b][/quote]
"רמורייד תחפה עליו ותינשום את כל האבקה
ואתה גרוטל תישתמש במגה יבוש כדי לחסל את ויפלום"
-
[b]בובי[/b] - רמורייד מהסס אך לבסוף נשמע לפקודתך ומחפה על גרוטל, ואז שוקע בשינה עמוקה. גרוטל מחסל את וילפלום עם מגה ייבוש. המאמנת מאוכזבת נורא והיא בורחת משם.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:38 PM
[b] בובי - רמורייד מהסס אך לבסוף נשמע לפקודתך ומחפה על גרוטל, ואז שוקע בשינה עמוקה. גרוטל מחסל את וילפלום עם מגה ייבוש. המאמנת מאוכזבת נורא והיא בורחת משם. [/b][/quote]
עכשיו אלך לי למרכז הפוקימונים ואחרי זה אני מוציא את רמורייד ומודה לו על שחיפה על גרוטל