-
זה באונליין לא בגיממבוי, ואשמח אם תהיה פחות טוב ממה שאני חושב אם נעשה אי פעם קרב אולי לא תנגב איתי תרצפה Xd רק תמרח ם: אני קורא קצת ומבין שצריך לגבות אחד תשני ברגישות לסוגים וזה, אולי אלמד קצת אם אקרא. הטאנדורוס הזה[למרות שאני בrr והוא כנראה לא שם] פתאום נראה לי מגניב חחח
-
חוץ מזה הפוקימונים נראים מוזרים לגמרי..
-
[QUOTE=Rider;1364937]xd לא שמתי לב, לא נורא במילא סיימת את כל הצ'אפטרים עשיתי את זה בשביל מי שעומד לקרוא אבל כננראה הוא לא יקרא את זה
ואני סיימתי עכשיו את 10 כשהיא מסבירה להם על הכרטיס והכל ועכשיו ב11 כנראה על הפסיי
יש מצב אתה מסביר לי מה היא בדיוק עשתה פה?:
[url]http://www.mangastream.to/psyren-chapter-10-page-18.html[/url]
כאילו הבנתי שזאת סוג של כוח אבל מה היא עשתה שם?
פשוט לא הבנתי תפאנל הראשון[/QUOTE]
טלקינזיס ברמה גבוהה מאוד. ם:
-
-
[QUOTE=X-Drake;1364943]זה באונליין לא בגיממבוי, ואשמח אם תהיה פחות טוב ממה שאני חושב אם נעשה אי פעם קרב אולי לא תנגב איתי תרצפה Xd רק תמרח ם: אני קורא קצת ומבין שצריך לגבות אחד תשני ברגישות לסוגים וזה, אולי אלמד קצת אם אקרא. הטאנדורוס הזה[למרות שאני בrr והוא כנראה לא שם] פתאום נראה לי מגניב חחח[/QUOTE]
אל תדאג אני מאוד טוב אני פשוט אומר שהממש פרו יותר חזקים ממני כנראה בגלל שאני מתעקש על דברים מסוימים.
אני חשבתי שאני ממש טוב אבל כשאני נלחם בטופ של הטופ אני מבין שיש לי המון מה ללמוד.
-
סיימתי עכשיו את פרק 11 כל הקטע עם הפסיי הזה די נחמד וקצת התאכזבתי לרגע כשראיתי שאסאגה הצליח יותר מיושינה
אבל אחרי זה בסוף הצ'אפטר עם החור בשולחן P: כנראה שזה הכוח שלו והוא קשור להרס או משהו
אה והpsi Waves שמאטסורי חשבה עליהם לקראת סוףהפרק, היא דיברה על של יושינה או של אסאגה?
-
-
יאללה לנעול את הנו''ד הזה
-
לא נעלו כבר? יש נו"ד חדש...