-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 17 2009, 07:39 PM
[b]
ירין אתה הוצאת את הבחורה מהנהר, ושני אנשים רודפים אחריך, יש להם מיסדרווס וסטארלי. הבחורה חסרת הכרה, ואתם נעים לכיוון המפל, ואם הם פוגעים בלוח שבו אתה עומד, אתה תישן עם הדגים. חבל מאוד שהפורום ROLLBACKED. אני זוכר את רוב הפרסים שאני חייב לכם, ובהודעה הקרובה אני אפרט רשימה זאת מחדש. [/b][/quote]
באמת חבל שהיה חזרה בזמן..
------
מה קרה לי? מזתומרת אני אשן עם הדגים- אני לא רואה סופרנוס..
-
ירין
גם אני לא רואה, אבל הכוונה של הביטוי הזה זה: לטבוע. ואתה עדיין לא טבעת, אתה רק יודע שתטבע ברגע שהם יצליחו לפגוע בלוח שעליו אתה עומד (תזכור את המראה של אופנוע הים. אני לא סתם העלתי אותו. הכל צריך להיות פונקציונאלי!)
בקיצור עכשיו אתה נוסע על אונפוע הים שלך, ומאחוריך שניים רודפים אחריך עם מיסדרווס וסטארלי, וכדאי לך לעשות משהו כדי שהם לא ישמידו את הלוח שעליו אתה עומד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 07:10 AM
[b] ירין
גם אני לא רואה, אבל הכוונה של הביטוי הזה זה: לטבוע. ואתה עדיין לא טבעת, אתה רק יודע שתטבע ברגע שהם יצליחו לפגוע בלוח שעליו אתה עומד (תזכור את המראה של אופנוע הים. אני לא סתם העלתי אותו. הכל צריך להיות פונקציונאלי!)
בקיצור עכשיו אתה נוסע על אונפוע הים שלך, ומאחוריך שניים רודפים אחריך עם מיסדרווס וסטארלי, וכדאי לך לעשות משהו כדי שהם לא ישמידו את הלוח שעליו אתה עומד. [/b][/quote]
"ג'יגי צא! נסה לכוון לפי המראה איפה הם ותתיע אותם בבעיטות אוייריות! טנטקול צא! תשפריץ עליהם וגם תכוון במראה ואז נסה חיצור מערבולת ביד שלך ולזרוק אותתו עליהם!" אני אומר
-
הנה אני ממשיך:
"סטארלי! השתמש בהאצה לכיוון בידוף ואז תסתובב באוויר ותפגע בבידוף!"
לזיכרונך:
סטארלי מתחיל עייף ובידוף עייף מאוד
-
ירין
להסיר ספק, התכוונתי מראה (APPEARANCE) ולא מראה (MIRROR). ג'ילגיפף יכול אם כבר להסתכל עליהם ישירות, אתה לא, כי אתה חייב להסתכל קדימה. ואותה בבעיה ממקודם, איפה אתה מוציא אותם? על הלוח יש רק מקום לפוקימון 1. לשלוח את ג'יגליפף אליהם לבעוט בהם זה לא רעיון טוב במיוחד . אם אתה תשלח אליהם מישהו שיכול לתקוף רק מקרוב הם פשוט יגנבו אותו. נסח את התגובה שלך מחדש, ואם אתה קורא לפוקימון הגדר במדויק לאיפה אתה קורא לו (למשל, מאחוריך על הלוח)
מקס
כן יכול להיות שזה באמת ככה
--
"בידוף השתמש בחבטת ראש ותפגע בו!" אומר פול מורפי. סטארלי מאיץ ובידוף קופץ לעבר סטארלי ואז הם מתנגשים, ובידוף נופל על האדמה.
"עצרו!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מתבונן בבידוף "בידוף אינו יכול להלחם יותר, 3-2 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקייט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 12:04 PM
[b] ירין
להסיר ספק, התכוונתי מראה (APPEARANCE) ולא מראה (MIRROR). ג'ילגיפף יכול אם כבר להסתכל עליהם ישירות, אתה לא, כי אתה חייב להסתכל קדימה. ואותה בבעיה ממקודם, איפה אתה מוציא אותם? על הלוח יש רק מקום לפוקימון 1. לשלוח את ג'יגליפף אליהם לבעוט בהם זה לא רעיון טוב במיוחד . אם אתה תשלח אליהם מישהו שיכול לתקוף רק מקרוב הם פשוט יגנבו אותו. נסח את התגובה שלך מחדש, ואם אתה קורא לפוקימון הגדר במדויק לאיפה אתה קורא לו (למשל, מאחוריך על הלוח)
[/b][/quote]
באמת נשמע יותר הגיוני..ואיך אני יכול לזכור את המרה של האופנוע ים, זה נמחק!
-----
"טנטקול תצמד ללוח האופנוע ואל תעזוב!ותירה עליהם עוקץ רעל ונסה ליצור גלים לכיוון שלהם שיעצרו אותם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 12:04 PM
[b] מקס
כן יכול להיות שזה באמת ככה
--
"בידוף השתמש בחבטת ראש ותפגע בו!" אומר פול מורפי. סטארלי מאיץ ובידוף קופץ לעבר סטארלי ואז הם מתנגשים, ובידוף נופל על האדמה.
"עצרו!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מתבונן בבידוף "בידוף אינו יכול להלחם יותר, 3-2 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקייט. [/b][/quote]
"חזור סטארלי" אני אומר ומחזיר אותו
"צא ספירו" אני מוציא את ספירו
"ספירו, תשתמש ברוח!"
-
"מגבי,גלגל להבה!"
-----------------
חחח,חזרנו בזמן
-
ירין
תזכורת: [img]http://img200.imageshack.us/img200/2249/78202231.jpg[/img]
--
טנטקול מבצע את זה, אך מיסדרווס משתמשת בשבבי קרח שעוצרים את עוקץ הרעל. וסטארלי מנפנף בכנפיים שלו ועוצר את המערבולת שטנטאוקל עושה. אתה נוסע עוד קצת, ואתה רואה ראשים של לוטד ולומברה בתוך המים, כנראה הם הבחינו בך ומתחילים לברוח. אתה עלול להתנגש בהם, ולפי חוק הפעולה והתגובה, הם יתנגשו בך ועלולים לטלטל אותך. תזכור שאתה מתקרב למפל, ואתה צריך להאיץ עד אליו, אבל אם תאיץ ההתנגשות תהיה חזקה יותר. שקול היטב את האפשרויות שלך.
מקס
"רטיקייט השתמש במהירות והתחמק!" אומר פול מורפי. רטיקייט נע במהירות מרשימה למדי ומתחמק מהרוח של ספירו
ניתאי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לעבר מגבי והם מתנגשים, רטיקייט מהלהבה, ומגבי מהמאסיביות של רטיקייט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 12:26 PM
[b] ירין
--
טנטקול מבצע את זה, אך מיסדרווס משתמשת בשבבי קרח שעוצרים את עוקץ הרעל. וסטארלי מנפנף בכנפיים שלו ועוצר את המערבולת שטנטאוקל עושה. אתה נוסע עוד קצת, ואתה רואה ראשים של לוטד ולומברה בתוך המים, כנראה הם הבחינו בך ומתחילים לברוח. אתה עלול להתנגש בהם, ולפי חוק הפעולה והתגובה, הם יתנגשו בך ועלולים לטלטל אותך. תזכור שאתה מתקרב למפל, ואתה צריך להאיץ עד אליו, אבל אם תאיץ ההתנגשות תהיה חזקה יותר. שקול היטב את האפשרויות שלך.
[/b][/quote]
"טנטקול עוקץ רעל על הלוטדים ותנסה להעיף אותם תהדרך!" אניח אומר ומתחיל להאיץ לקראת המפל והתחמק מהלוטדים
-
[b] ירין
--
מקס
"רטיקייט השתמש במהירות והתחמק!" אומר פול מורפי. רטיקייט נע במהירות מרשימה למדי ומתחמק מהרוח של ספירו
ניתאי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לעבר מגבי והם מתנגשים, רטיקייט מהלהבה, ומגבי מהמאסיביות של רטיקייט. [/b][/quote]
"ספירו! אותו הדבר! תעשה את הרוח ושהוא יבוא להתחמק תעוף אליו במהירות ותשתמש בניקור!"
-
ירין
טנטקול יורה עוקץ רעל מה שמאיץ את תהליך היציאה של לוטאד ולומברה, לומברה מוציא את לוטד, ואז כשהוא מנסה לצאת, האופנוע שלך מתנגש בו, מה שגורם לך להטלטל קצת אך אתה עדיין נוסע, ולומברה מועף על האדמה ואתה רואה שהראש שלו מדממם. לוטאד מתעצבן ויורה עליך אקדח מים. טנטאקול מסתכל על כל זה, אך אז הוא שם לב שמיסדרווס משתמש בכדור צל, והוא חוסם אותו עם אחת הזורועת שלו. בינתיים סטארלי עף לכיוון טנטאקול והוא מתכוון להשתמש בניקור. זמן הגעה משוער למפל: 3 דקות.
מקס
"רטיקייט, אל תתחמק, החזק את העמדה שלך, וחכה שהוא יתקרב אליך, לאחר מכן השתמש בניב על ותפגע בו!" אומר פול מורפי. ספירו מנפנף בכנפיים ונצרת רוח, ורטיקייט מחזיק את הרצפה בחוזקה, ונשאר במקומו, לאחר מכן ספירו עף ליכוון רטיקייט ומשתמש בניקור, ורטיקיט קופץ לעבר ספירו ומשתמש בניב על, והם פוגעים אחד בשני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 01:53 PM
[b] ירין
טנטקול יורה עוקץ רעל מה שמאיץ את תהליך היציאה של לוטאד ולומברה, לומברה מוציא את לוטד, ואז כשהוא מנסה לצאת, האופנוע שלך מתנגש בו, מה שגורם לך להטלטל קצת אך אתה עדיין נוסע, ולומברה מועף על האדמה ואתה רואה שהראש שלו מדממם. לוטאד מתעצבן ויורה עליך אקדח מים. טנטאקול מסתכל על כל זה, אך אז הוא שם לב שמיסדרווס משתמש בכדור צל, והוא חוסם אותו עם אחת הזורועת שלו. בינתיים סטארלי עף לכיוון טנטאקול והוא מתכוון להשתמש בניקור. זמן הגעה משוער למפל: 3 דקות.
[/b][/quote]
תמונה של לומברה!
----------
"טנטקול ץעיף את כדור הצל על סטרלי ואקדח מים בכל הכח על שמיסדרווס!" אני אומר בזמן שאני מתחיל להאיץ
-
[b] ניתאי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לעבר מגבי והם מתנגשים, רטיקייט מהלהבה, ומגבי מהמאסיביות של רטיקייט. [/b][/quote]
"להביור ואז גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 01:53 PM
[b] מקס
"רטיקייט, אל תתחמק, החזק את העמדה שלך, וחכה שהוא יתקרב אליך, לאחר מכן השתמש בניב על ותפגע בו!" אומר פול מורפי. ספירו מנפנף בכנפיים ונצרת רוח, ורטיקייט מחזיק את הרצפה בחוזקה, ונשאר במקומו, לאחר מכן ספירו עף ליכוון רטיקייט ומשתמש בניקור, ורטיקיט קופץ לעבר ספירו ומשתמש בניב על, והם פוגעים אחד בשני. [/b][/quote]
"ספירו, שניכם כרגע באוויר! הדרך שלך לנצל זאת היא לעשות רוח ולהעיף ממך את רטיקייט ואז שהוא באוויר אתה פוגע בו עם הניקור!"