-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 30 2009, 03:18 PM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
לא חובה.
~~~~~~~~~~~~
אתה עולה במדרגות במהירות אחריך עולה רייהורן ולפתע אתה מגיע למקום ממנו נכנסתה למערה, אתה יוצא מהמערה לפתע אתה רואה את כל הבידו, הם נראות עצבנ [/b][/quote]
"היילמה אתם עצבניות?" אני שואל אותם
-
[b] \[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה להתעושש מהמכה הקודמ אבל הוא לא מספיק ריולו תוקף במתקפה מהירה טוטודייל מנסה נשיכה אבל הוא לא מצליח הוא חוטף את מכה רצינית מריולו.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל חזור" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור "ניצחתה,חבל סתם לפגוע בו" אגיד למאתגרי
-
[b] [i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה בכל הכוח ופוגע חזק בבייליף, אז הוא תוקף בבועות ופוגע בבייליף גם אבל אל כך כך חזק כמו בפעם הקודמת.
לפתע בייליף משתחחרת, היא תוקפת בעלי תער בכל הכוח ופוגעת בסקווירטל שנופל על הדשא וניפצע קשה מאוד, הוא מתקשה לזוז.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תתקוף בבועות שוב ואז תנצל את הזמן לנסיגה וחבטה!"אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 30 2009, 03:00 PM
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה לוקח את לרביטאר הפצוע לבית המלון, אבל אתה ניזכר שאי אפשר לחזור למלון כי החדרים שלכם פונו.
לפתע אתה רואה את פרופסור אוגי ואת פרוספור גרי אוק הם מדברים על משהו.[/i] [/b][/quote]
"פרופסור!" אני צועק ורץ אליהם.
"לרויטר נלחם עכשיו בקרב, והוא פצוע קשה!" אני אומר בלחץ.
"מה אני יכול לעשות?" אני שואל בבהלה.
-
[b]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]איווי תוקף במכ חול פוגע בעיינים של ביילף ותוקף מהר במכת חפירה לפני שבייליף תתקוף אותו.
בייליף מנקה את החול מהעיינים בעזרת העלה שלה, היא מניחה את הראש על האדמה ומנסה לשמוע את איווי.
לםתע הוא קופץ עליה מאד האזורים ותוקף אותה בחבטה, היא מגיבה מהר ועוזרת אותו בעזר גפן מצליפה, איווי נתפס בגפן המצליפה והוא לא יכול לזוז, ואז בייליף זורקת את איווי על אחד העצים בעזרת גפן המצליפה, איווי נפצע.[/i]
[/b][/quote]
"איווי, תסתתר מאחורי העץ ותחפור, היא לא תוכל לפגוע בך משם! אחרי זה תצא מאחורי אחד העצים מאחוריה ותתנפל עליה עם חבטה!"
-
[quote][b]
~JolTeoN~
פיקאצ'ו תוקף בנשיכה מתוקפה, וגורם לבייליף להתאהב בו.
פייקאצ'ו תוקף בגל רעם שלא משפיע על בייליף כל כך, (כי מתקפות חשמל לא משפיעות כל כל על פוקימוני עשב)
פיקאצ'ו תוקף בזנב ברזל אבל אז לפתע בייליף חוזרת לעצמה ותוקפת בגפן מצליפה ותופסת את הזנב של פיקאצ'ו וזורק אוו על אחד העצים, פיקאצ'ו נפצע אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.
[/b][/quote]
"פיצ'י אתה יכול לנצח אותו,ועכשיו צא זנב ברזל ואז הקסמה ואז נשיקה מ תוקה ועוד פעם זנב ברזל"אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 01:46 AM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנרי תוקפת בתיסכול אבל בלבאזור תוקף בגפן מצליפה קדי לקפוץ לגובה, הוא קופץ לצד השני ובאנירי תוקפ את אחד העצים בתסכול במקום בלבאזור.
בלבאזור תוקף את באנירי בעלי תער אבל היא חומקת, היא תוקפת בחבטה בלבאזור מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח הוא חוטף מכה רצינית.[/i]
[/b][/quote]
"באנרי ראיית הנולד ואז תיסכול!"
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]"קדימה צא טוטודייל" אמר אוגי, טוטודייל יוצא מהפוקדור הוא עומד לתקוף באקדח מים.[/i]
[/b][/quote]
"ואו טוטודייל הא?"אני אומר
"גסטלי מהר זדון!"
-
[b]כניראה שמחר יתחיל האוונט, ככה שאני מבקש שתהיו מחר בפורום כי אני רוצה לנסות להגיעה לעמוד 70 ככה.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
הם לא עונות לך הן מחכות שתלך, אתה מתקרח מהן כמה שיותר, לפתע אתה רואה שכבר מאוחר ושיש עוד מעט מסדר בבית המלון.
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"הטוטודייל שלך ממש חלש וגם אתה" אמר המאמן והתחיל לצחחק, ואז הוא החזיר את ריולו לפוקדור והלך.
אתה ניזכר שקיבלתה פוקדור ריק.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
סקווירטל מנסה לקום ולתקוף בבועות, הוא מצליח לקום אבל בייליף תוקפת בגפן מצליפה ומכניסה מכה רצינית לרגל של סקווירטל שנופל על הדשא שוב הוא רוצה מאוד לנצח, לפתע הוא תוקף באקדח מים ובעזרתו הוא עף גבוה ואז הוא תוקף חבטה ויורד במהירות לכיוונו של בייליף ופוגע בו חזק מאוד, בייליף ניראה מסוחרר.
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]"לקחת אותו למכרז הפוקימונים, למה לא לקחתה אותו קודם שם יטפלו בו" אמר פרופסור גרי.[/i]
[i]איווי רץ לכיוון העץ ובייליף אחריו, שניה אחת לפני שהוא תוקף בחפירה בייליף תוקפת בעלי תער ופמנסה לפגוע באיווי אבל הוא חומק, הוא תוקף בחפירה, ונעלם בתוך האדמה.
אתה מחכה שהוא יצא מהאדמה ויתקוף את הבייליף אבל הוא לא יצא, אתה מחכה הרבה זמן אבל הוא איווי לא יוצא.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיקאצ'ו רץ במהירות ואז תוקף בזנב ברזל ופוגע בצואר של בייליף ופוגע בא חזק, בייליף מתעלפת ולא זזה, אתה מנצח בקרב המכון הראשון שלך.[/i]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי תוקפת בראיית הנולד, היא מצליחה לחמוק ממתקפת עלי התער של בלבאזור.
באנירי תוקפת בתיסכול ופוגעת חזק מאוד בבאלבאזור שעף אל אחד העצים וניראה פצוע מאוד, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף בגפן מצליפה ותופסת את הרגל של באנירי וזורק אותה על אחד העצים.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון אבל טוטודייל חומק, הוא רץ במהירות ואז תוקף באקדח מים בכל הכוח שפוגע חזק בגסטלי[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 30 2009, 09:07 PM
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
סקווירטל מנסה לקום ולתקוף בבועות, הוא מצליח לקום אבל בייליף תוקפת בגפן מצליפה ומכניסה מכה רצינית לרגל של סקווירטל שנופל על הדשא שוב הוא רוצה מאוד לנצח, לפתע הוא תוקף באקדח מים ובעזרתו הוא עף גבוה ואז הוא תוקף חבטה ויורד במהירות לכיוונו של בייליף ופוגע בו חזק מאוד, בייליף ניראה מסוחרר.
[/b][/quote]
תעדכן שהוא למד אקדח מים.
-----------
"כל הכבוד סקווירטל!עכשיו תתקוף שוב באקדח מים ואז בחבטה!"אני אומר לו
-
[quote][b]
~JolTeoN~
פיקאצ'ו רץ במהירות ואז תוקף בזנב ברזל ופוגע בצואר של בייליף ופוגע בא חזק, בייליף מתעלפת ולא זזה, אתה מנצח בקרב המכון הראשון שלך.
[/b][/quote]
אני צועק משמחה:"יש פיצ'י כל הכבוד"ורץ אליו ביחד עם קוקי ומחבק את שניהם ואז הולך אל מנהיגת המכון לקבל את התג שלי=]
-
[b] [b]כניראה שמחר יתחיל האוונט, ככה שאני מבקש שתהיו מחר בפורום כי אני רוצה לנסות להגיעה לעמוד 70 ככה.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
הם לא עונות לך הן מחכות שתלך, אתה מתקרח מהן כמה שיותר, לפתע אתה רואה שכבר מאוחר ושיש עוד מעט מסדר בבית המלון.
[/b][/quote]
טוב..
-----
אז בסוף לא תפסתי פוקימום עשב...
------
אני מתקדם ליציאה ותוך כדי מחפש פוקימונים
-
[b]
[i]איווי רץ לכיוון העץ ובייליף אחריו, שניה אחת לפני שהוא תוקף בחפירה בייליף תוקפת בעלי תער ופמנסה לפגוע באיווי אבל הוא חומק, הוא תוקף בחפירה, ונעלם בתוך האדמה.
אתה מחכה שהוא יצא מהאדמה ויתקוף את הבייליף אבל הוא לא יצא, אתה מחכה הרבה זמן אבל הוא איווי לא יוצא.[/i]
[/b][/quote]
"איווי, תצא כבר!" אני צועק בכעס, קצת מתוח ממה שקורה כאן.
-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים הוא לא מחליש את בייליף הוא דווקא די מחזק אותה, בייליף מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"כל הכבוד נתנתה קרב טוב, אני חושבת שזה מגיעה לך" אמרה המאמנת ונתנה לך את תג התלתן" אמרה ג'ולי מנהגת המכון והושיטה לך את התג.[/i]
[img]http://img42.imageshack.us/img42/8305/69830695.png[/img]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]גם עם תרצה לא תוכל עכשיו כי אין לך יותר פוקדורים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ויוצא מפארק פוקימוני העשב, לפתע אתה רואה שרייהורן חלש מאוד, ופצועה.[/i]
[i]לפתע איווי יוצא מאחד המקומות הוא לא קרוב אפילו אל איווי, לפתע נפערים בזירה מלא בורות קטנים בייליף נופלת לאחד מהם ובורות ומתעלפת, השופט מחריז עליך כמנצח בקרב, כעבור כמה דקות איווי מתעלף גם.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 31 2009, 01:00 AM
[b]
[i]לפתע איווי יוצא מאחד המקומות הוא לא קרוב אפילו אל איווי, לפתע נפערים בזירה מלא בורות קטנים בייליף נופלת לאחד מהם ובורות ומתעלפת, השופט מחריז עליך כמנצח בקרב, כעבור כמה דקות איווי מתעלף גם.[/i] [/b][/quote]
פרס ~ הראשון שינצח במכון הראשון יקבל ביצת פוקימונים
זכיתי? D:
"איווי, היית מעולה" אני אומר ומחזיר אותו לכדור, הולך אל המנהיגה ולוקח את התג, ורץ במהירות אל מרכז הפוקימונים בשביל לרפא את איווי וטורטוויג.