-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 29 2009, 10:05 PM
[b]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מסתכל בספר ומגלה שיש כישוף שצריך להגיד אותו מול השד, זה כישוף של כוח השלוש, ואתה צריך להגיד אותו עם ברנדון וסטיב בשביל שהכישוף יעבוד, אתה קורא את הכישוף, ''הרוע אולי חזק אך הטוב תמיד גובר עליו, עכשיו אנחנו מבקשים את עזרת הטוב, חסלו את הרוע!'' אתה מבין שתצטרך את סטיב וברנדון למשימה הזאת, אך אתה קודם צריך לדעת איפה השד נמצא.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
ארד למטה כדי לספר לליאו על השד שניראה לי מתאים לפרופיל שתיארו לי במועדון ואשאל מה הוא עוד יכול לברר עליו
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה יורד אל ליאו שמדבר בדיוק עם ברנדון ומפייר, אתה אומר לו את שם השד ואת התיאור שמתאים בדיוק בשבילו, ''אתה בטוח? גוסט? אז המצב חמור יותר.. הוא אומן בלהסתתר בעולם האנושי, יש לו כל מיני צורות והוא יכול גם להשתנות לצורה של בעל סמכות וככה יעצרו אותך או יותר גרוע... הוא יינצל את ההזדמנות להרוג מכושף.'' אומר ליאו ונראה מודאג, ''יש לך את לחש כוח השלוש? רק ככה נוכל לחסל אותו, חייבים לאתר אותו איכשהו ולנטרל אותו, אחרת הוא יגיע אלינו...'' מוסיף ליאו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 29 2009, 10:51 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
מה אתה עושה לעזאזאל? /=
---
אתה שולח כדור אש אל השוטר ומקס נדהם ומתחיל להשתגע, אתה שולח על השוטר השני גם כדור אש, ופתאום הזמן נעצר, אתה מביט בתדהמה ורואה שאף אחד לא זז, לפתע אתה רואה שתי דמויות לבושות בלבן מתקדמות אליך, ''גילית את הקסם, לכן אנחנו צריכים לנקות את הבלאגן כדי שלא ייחשף הקסם.'' אומר אחד מהם ומנופף בידיו, שני השוטרים חוזרים, ''נמחק להם הזיכרון וגם לבעלים שלך, הזיכרון שלהם הוא ששני המאבטחים ברחו עם השד שתקף אותם, אני ממליץ לך לא לחזור על הטעויות האלה בפעם הבאה.'' אומרים השניים ונעלמים.
הזמן חוזר והשוטרים הולכים לניידת, מקס מבולבל ושואל אותך מה קרה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
'אוי ואבוי שכחתי שאסור להראות את הכוחות לאחרים !' אני חושב לעצמי בחשש שיקרה לי משהו בעתיד "הייתה כאן התפרעות של אחד מהמטופלים , הוא ברח והמשטרה חיפשה אותו אבל לא מצאה אותו . מייק אני חושש שהימים האחרונים מסוכנים לנו ומוזרים מאוד אבל אני בשום פנים ואופן לא רוצה ללכת ולנוח בבית , הכל בסדר אפשר להמשיך לעבוד " אני אומר לו .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 29 2009, 10:51 PM
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה יוצא במהירות החוצה, כולך עצבני על הילד הזה, אתה מוצא חתיכת ברזל ברצפה, לוקח אותו ובהפתעה נותן לו את זה בגב, אתה ממשיך בבטן ובהכל והוא מתחיל לדמם, אתה שובר את שלושת החברים שלו וארבעתם שוכבים מדממים על הרצפה, אתה מעיף את הברזל והילד הקטן רץ משם, אתה חוזר במהירות לבית שלך ונושם לרווחה שאף אחד מהם לא ראה אותך, הם חוזרים לביתם בוכים ומדממים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני אחכה עד שיגידו לי מה לעשות ...
-
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
''חוששני סטיב, אך יום העבודה נגמר, אבל אני חושב שעבדת מצויין היום!'' אומר מייק בחיוך ונותן לך אלף דולר! אתה לוקח את הכסף והוא אומר, ''זאת המשכורת שלך, מחר אין יום עבודה, אז תוכל לנוח בבית, אך אני מקווה שתחזור בעוד יומיים חרוץ ועם הרגשה טובה!'' אומר מייק בעליזות, מארגן את הדברים שלו ונועל את הבניין, אתה בחוץ.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
ליאו ניגש אליך, אתה רוני את ברנדון ומפייר גם בסלון וגם את רוני שלא מזמן יירד, ''ברנדון, אנחנו צריכים אותך, השד שלקח את הכסף של המועדון של רוני מאיים כרגע עליכם, חייבים להגיע אליו ולנטרל אותו מיד, יש לחש של כוח השלוש, אתה, רוני וסטיב צריכים לקרוא אותו ביחד והשד יושמד, אתה מוכן לזה? בנתיים צריכים לחכות שסטיב יחזור מהעבודה.'' אומר ליאו ופונה אליך בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 30 2009, 11:03 PM
[b] [color=green][SIZE=1]ברנדון-
ליאו ניגש אליך, אתה רוני את ברנדון ומפייר גם בסלון וגם את רוני שלא מזמן יירד, ''ברנדון, אנחנו צריכים אותך, השד שלקח את הכסף של המועדון של רוני מאיים כרגע עליכם, חייבים להגיע אליו ולנטרל אותו מיד, יש לחש של כוח השלוש, אתה, רוני וסטיב צריכים לקרוא אותו ביחד והשד יושמד, אתה מוכן לזה? בנתיים צריכים לחכות שסטיב יחזור מהעבודה.'' אומר ליאו ופונה אליך בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" כן אני מוכן ליאו " אני אומר ומחכה לסטיב
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 30 2009, 09:25 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה יורד אל ליאו שמדבר בדיוק עם ברנדון ומפייר, אתה אומר לו את שם השד ואת התיאור שמתאים בדיוק בשבילו, ''אתה בטוח? גוסט? אז המצב חמור יותר.. הוא אומן בלהסתתר בעולם האנושי, יש לו כל מיני צורות והוא יכול גם להשתנות לצורה של בעל סמכות וככה יעצרו אותך או יותר גרוע... הוא יינצל את ההזדמנות להרוג מכושף.'' אומר ליאו ונראה מודאג, ''יש לך את לחש כוח השלוש? רק ככה נוכל לחסל אותו, חייבים לאתר אותו איכשהו ולנטרל אותו, אחרת הוא יגיע אלינו...'' מוסיף ליאו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"ואיך נעשה את זה?"
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני וברנדון-
ליאו נאנח ואומר, ''תשמעו, אנחנו נוכל לאתר אותו דיי בקלות, הוא עוזר התובע המחוזי, כלומר אנחנו יודעים את המיקום שלו, אך להיכנס לשם וגם בהבזקה זה קשה, זה בניין שכולו מלא בשדים שלו, המקור אסף הרבה שדים והכניס אותם לעולם החיים כדי לרגל.'' אומר ליאו ומשפיל את פניו, ''הנקודה היא, שאנחנו צריכים את שלושתכם ואת ברנדון ומפייר, אחרת בחיים לא נצליח להגיע אליו.'' מוסיף ליאו.
ליאו מקבל לפתע הודעה מהבכירים, ''רוני, ברנדון, המנקים הופיעו בעולם הרגיל, כנראה מישהו חשף את הכישוף, אולי זה סטיב? אני מקווה שהוא יחזור הביתה מהר.'' אומר ליאו לפתע.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 31 2009, 08:45 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני וברנדון-
ליאו נאנח ואומר, ''תשמעו, אנחנו נוכל לאתר אותו דיי בקלות, הוא עוזר התובע המחוזי, כלומר אנחנו יודעים את המיקום שלו, אך להיכנס לשם וגם בהבזקה זה קשה, זה בניין שכולו מלא בשדים שלו, המקור אסף הרבה שדים והכניס אותם לעולם החיים כדי לרגל.'' אומר ליאו ומשפיל את פניו, ''הנקודה היא, שאנחנו צריכים את שלושתכם ואת ברנדון ומפייר, אחרת בחיים לא נצליח להגיע אליו.'' מוסיף ליאו.
ליאו מקבל לפתע הודעה מהבכירים, ''רוני, ברנדון, המנקים הופיעו בעולם הרגיל, כנראה מישהו חשף את הכישוף, אולי זה סטיב? אני מקווה שהוא יחזור הביתה מהר.'' אומר ליאו לפתע.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" מה ? והא ישתמש בכוחות שלו ?! " אני שואל את ליאו
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 31 2009, 08:45 AM
ליאו מקבל לפתע הודעה מהבכירים, ''רוני, ברנדון, המנקים הופיעו בעולם הרגיל, כנראה מישהו חשף את הכישוף, אולי זה סטיב? אני מקווה שהוא יחזור הביתה מהר.'' אומר ליאו לפתע.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אולי, אבל איך זה יעזור לנו למצוא את השד הזה?"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 29 2009, 10:05 PM
[b] [b]*יש משהו חדש בהודעה השניה בדף הראשון, מקומות במשחק, תוכלו לקרוא ולדעת על המקומות במשחק, זה יתעדכן מתי שתכירו מקומות חדשים.[/b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה אומר לו את זה, אך הוא נאנח ומחייך, ''ברנדון, החתך שלך סגור ברגל ימין, הוא כמה זמן הסימן ייעלם וזהו, אל תדאג, הדם לא יזרום שוב החוצה.'' אומר ליאו בחיוך.
''מה שכן, אל תהרוג שדים או דברים אחרים ביומיים הקרובים, זה יכול לפתוח את הפצע והפעם הרבה יותר ממה שאני חושב, קול בהחלט עשה כאן עבודה מרושעת ביותר עם כל השדים האלה...'' מוסיף ליאו ומשפיל את פניו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"בסדר.." אומר באנחה.
אתחיל לחפש לי עבודה,או במידה ואראה את רוני אשאל אותו עם אני יכול לעזור לו במועדון.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני וברנדון-
ליאו משפיל את פניו ופונה לעבר ברנדון, ''כנראה שכן, סטיב גילה בטעות את הכוח שלו והיו צריכים למחוק את האירוע הזה, מזל שהפעם הם וויתרו לו ולא העלימו גם אותו.'' אומר ליאו ואז פונה אליך רוני, ''יעזור לנו מאוד, נחסל שד מדרגה גבוהה, נחסל איום גדול עלינו, וניקח ממנו את הכסף שהוא גנב ממך.'' אומר ליאו בחיוך.
לפתע, ברנדון ומפייר פונה אליך רוני, ושואל אם הוא יכול לעבוד במועדון שלך.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מסיים את השיחה שלך עם ליאו, אתה רואה אותו מדבר עם ברנדון ורוני ואת הבעות הפנים שלהם, אתה מבין שהמצב חמור.
אתה פונה לרוני עם הבקשה לעבוד במועדון שלך, ומחכה לתשובה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 31 2009, 06:37 PM
ליאו משפיל את פניו ופונה לעבר ברנדון, ''כנראה שכן, סטיב גילה בטעות את הכוח שלו והיו צריכים למחוק את האירוע הזה, מזל שהפעם הם וויתרו לו ולא העלימו גם אותו.'' אומר ליאו ואז פונה אליך רוני, ''יעזור לנו מאוד, נחסל שד מדרגה גבוהה, נחסל איום גדול עלינו, וניקח ממנו את הכסף שהוא גנב ממך.'' אומר ליאו בחיוך.
לפתע, ברנדון ומפייר פונה אליך רוני, ושואל אם הוא יכול לעבוד במועדון שלך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"בטח" אומר בחיון לברנדון "טוב ליאו אז תקרא למוחקים האלה שניראה מה הם יכולים לעזור"
-
טופס הרשמה:
שם הדמות:ניק פיירו
רקע :ניק נולד בישראל
הוא גלש הרבה בפורומים ובאינטרנט ,הוא אהב מאוד את עולם המחשבים עד 2002 ,כשמו 'ניק' הוא רק כינוי לשמו האמיתי ,ארוין.
ניק הגיע לגיל 18 והתגייס לצבא ,המפקד החליט לשים אותו בדרגה גבוהה ובסוף הוא היה מפקד פלוגה אחרי שהתנדב בתנועת הצופים 4 שנים!
ניק סיים את הצבא בגיל 20 ,החליט לעבור לארה"ב ,אבל זה דרש ממנו הרבה אומץ ,פרידה מהמשפחה ,מהבית ,מהחברים ,מהשפה ,מהכל .
ניק החליט לעבור לסן פרנסיסקו שם הוא חיפש דירה .הוא הגיע לחברו ושם התגורר עד שהחליט לחפש דירה
המתווך הביא לו 3 כתובות ,שלבסוף ניק הגיע לבית גדול וישן ,הוא מצא את עצמו באחוזה לא יודע מה הוא עושה שם ,הרגיש את האנרגיות השליליות של המקום.
ועכשיו ניק מחכה להרפתקה שלו
אופי הדמות -אמיץ ,טוב לב ,שתלטן ,סכסכן ,
מראה-[img]http://i49.tinypic.com/2rnizqo.png[/img]
כוח שבחרתם מהארבע-אש
הערות-אין
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 31 2009, 06:37 PM
לפתע, ברנדון ומפייר פונה אליך רוני, ושואל אם הוא יכול לעבוד במועדון שלך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" ליאו, אני חושב שכדי שקודם אני ורוני נעלה את רמת הכוח שלנו לרמה יותר חזקה "