-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER]אתה מרגיש את סטן בתוך הגוף שלך. אתה יכול אפילו להרגיש חלק מהתחושות שלו. נראה שהוא מבולבל וכואב לו. "מרשים." אתה שומע קול לידך. אתה מסתכל הצידה ורואה אדם [URL="http://public5.tektek.org/img/av/1004/d04/0940/15c2299.png"]קירח ומקועקע[/URL] שצופה בך. "לא רע בשביל ירוק כמוך."
---------------
Green, כמו Fish זה כינוי לאדם שחדש במשהו או במקום מסויים, כמו בית כלא, אבל לא בהכרח[/SPOILER][COLOR=DimGray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597044][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler]אתה מרגיש את סטן בתוך הגוף שלך. אתה יכול אפילו להרגיש חלק מהתחושות שלו. נראה שהוא מבולבל וכואב לו. "מרשים." אתה שומע קול לידך. אתה מסתכל הצידה ורואה אדם [URL="http://public5.tektek.org/img/av/1004/d04/0940/15c2299.png"]קירח ומקועקע[/URL] שצופה בך. "לא רע בשביל ירוק כמוך."
---------------
Green, כמו Fish זה כינוי לאדם שחדש במשהו או במקום מסויים, כמו בית כלא, אבל לא בהכרח[/spoiler][/quote]
"אהמ מי אתה וראית כל מה שעשיתי ?"אשאל אותו בלחץ.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][spoiler]"בהחלט." אומר האיש. הוא לוקח אבן יחסית גדולה מהרצפה, ומכניס אותה לתוך הגוף בדיוק כמוך. "מאכזב." הוא אומר.[/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597055][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler]"בהחלט." אומר האיש. הוא לוקח אבן יחסית גדולה מהרצפה, ומכניס אותה לתוך הגוף בדיוק כמוך. "מאכזב." הוא אומר.[/spoiler][/quote]
"רגע גם אתה אינפרנל ?ויש לך את אותו הכוח כמוני ?מה בדיוק מאכזב ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][SPOILER]"וואו, תרגיע עם השאלות..." הוא אומר. "אני אינפרנל כן, אבל הכוח הזה הוא לא הכוח הראשי שלי. זה כוח שהרווחתי לעצמי." הוא מכוון את היד שלו לכיוון חומת בטון, ומוציא את האבן, כך שהיא יוצאת כל כך מהר, עד שהיא שוברת חלק גדול מהחומה.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597059][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler]"וואו, תרגיע עם השאלות..." הוא אומר. "אני אינפרנל כן, אבל הכוח הזה הוא לא הכוח הראשי שלי. זה כוח שהרווחתי לעצמי." הוא מכוון את היד שלו לכיוון חומת בטון, ומוציא את האבן, כך שהיא יוצאת כל כך מהר, עד שהיא שוברת חלק גדול מהחומה.[/spoiler][/quote]
"מה זאת אומרת הרווחת אותו ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][SPOILER]"זאת אומרת," הוא אומר, "שכרתתי לאינפרנל עם הכוח הזה את הכנפיים וקיבלתי אותו. בדיוק כמו שאני הולך לעשות לאייס כשהוא יצא."[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597062][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler]"זאת אומרת," הוא אומר, "שכרתתי לאינפרנל עם הכוח הזה את הכנפיים וקיבלתי אותו. בדיוק כמו שאני הולך לעשות לאייס כשהוא יצא."[/spoiler][/quote]
"מה הוא עשה לך שאתה הולך לכרות לו את הכנפיים ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"חוץ מלעצבן אותי?" הוא שואל בגיחוך. "אני חייב להמשיך את האוסף שלי.. אין מה לעשות. איך הזקנים אומרים? האפוקליפסה לא תחכה."[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597064][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"חוץ מלעצבן אותי?" הוא שואל בגיחוך. "אני חייב להמשיך את האוסף שלי.. אין מה לעשות. איך הזקנים אומרים? האפוקליפסה לא תחכה."[/spoiler][/quote]
"אתה עושה את זה בשביל אוסף ?"אשאל אותו .
"רגע אתה זה שגרם לכל הפיגועים שהיו בזמן האחרון ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"פיגועים!" הוא אומר בכעס. פתאום אתה מרגיש שאתה נהדף אחורה. אתה מוצמד לקיר ולא יכול לזוז. הוא מתקרב אליך. "זה לא היה פיגוע! אין לי שום מטרה להפיכה... אני לא שונא את המשטר, ויוה לה USA והכול, MY NIGA, אבל יש לי פוטנציאל שאני לא הולך לזרוק לפח. אני הולך למצות את מלוא הפוטנציאל שלי, ולא איכפת לי אם מיליון אנשים שמעולם לא הכרתי ואני מעולם לא אכיר ימותו. יש 6 מיליארד אנשים בעולם."[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597066][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"פיגועים!" הוא אומר בכעס. פתאום אתה מרגיש שאתה נהדף אחורה. אתה מוצמד לקיר ולא יכול לזוז. הוא מתקרב אליך. "זה לא היה פיגוע! אין לי שום מטרה להפיכה... אני לא שונא את המשטר, ויוה לה USA והכול, MY NIGA, אבל יש לי פוטנציאל שאני לא הולך לזרוק לפח. אני הולך למצות את מלוא הפוטנציאל שלי, ולא איכפת לי אם מיליון אנשים שמעולם לא הכרתי ואני מעולם לא אכיר ימותו. יש 6 מיליארד אנשים בעולם."[/spoiler][/quote]
"פונטיציאל להרוג אנשים ?"אשאל אותו .
"בשביל עוד קצת כוחות אתה מוכן להרוג אנשים ?אז מה אם אתה לא מכיר אותם אבל יש להם משפחה חברים "אומר.
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"זה לא עוד קצת כוח.... זה להשלים את האוסף. יש הבדל." הוא אומר לך.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597069][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"זה לא עוד קצת כוח.... זה להשלים את האוסף. יש הבדל." הוא אומר לך.[/spoiler][/quote]
"בשביל אוסף ?"אשאל אותו .
"לא יכלת לבחור לאסוף משהו קצת פחות מזיק ?אני יודע בולים או משהו ?דווקא כוחות שיכולים להרוג אנשים "אומר.
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"אתה הולך סחור סחור מייקל. למה באמת אני אוסף כוחות מאינפרנלים? לא בשביל שיהיה לי כוח.... אם יהיו לי 12 כוחות, אני אהיה טיפוס חזק ומגניב במיוחד, אבל 13 כוחות, ואז נהיה מעניין. בגלל זה לא עניין של למי יש יותר, זה עניין של למי יש את הכול."[/SPOILER]