-
[quote=Steve;725568][B]
[COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
"כן כמובן , ממלכת פריון היא ממלכת הלוחמים , ממלכת קרנינג היא ממלכת לוחמי הצללים - המתנקשים ,
ממלכת נאוטילז היא ממלכת האשפים , וממלכת הנסיס היא ממלכת הקשתים , יש עוד ממלכה אחת שאליה
רק האלים נכנסים , ממלכת וולנטרי ." הלוחם אומר ונשאר לדבר איתכם .
"אתם עדיין מתחילים או שכבר קיבלתם מקצוע ?" הוא שואול אתכם .
[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"לא אנחנו מתחילים עוד, אני ממש רוצה להיות אשף אני ממש חושב שזה מגניב " אומר "תגיד החרב שלך היא ממש מגניבה זה משהו שמקבלים בדרגות גבוהות או שפשוט קניתה אותה?" אשאל אותו[/SPOILER]
-
[quote=Steve;725568][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה כד מעניין .. אקח אותו .. תארוז לי בבקשה ותגיד לי כמה הוא עולה" האיש הזקן אומר וניגש לקופה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מיד כריס מגיע , ומחייך שרואה שאתה מטפל בלקוח[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"היי כריס" אני אומר אליו בעודי אורז את הכד "תגיד, כמה הכד עולה?"
[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;725568][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה זוחל לנשק שלך ומיד החזיר כמו שציפית שואג עליך , במהירות אתה מחזיק את החנית ותוקע אותה ישר בפה שלו , החזיר מדמם והחנית יוצאת מהצד השני , מהמוח שלו שיוצא משופד על החנית .
החזיר מתגלגל על הרצפה ומת .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב ג'יימס יש לו 2 שנהבים,אני אשלוף אחד ואתה את השני" אגיד לג'יימס ואנסה להוציא שנהב אחד,אשתמש בחנית אם אני לא מצליח אבל בזהירות כדי לא לשבור אותו.[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
תשכנע את שקד לחזור לפחות רק למשחק שלי
---
"החרב הזאת .. קיבלתי אותה לא מזמן , עבדתי עליה הרבה . כעיקרון לא קניתי אותה אבל עשיתי משימות בשביל לקבל אותה . ואתה , אתה רוצה להיות אשף" הוא אומר ומסתכל עליך "האשפים מקבלים טבעות כאשר כל טבעת חזקה יותר עם הכוח שלה , יש טבעת אש , טבעת מים , טבעת קרח , טבעת חשמל , יש הרבה טבעות ..
אבל יש רק סוג אחד של טבעות שחזק אצל כל הכוחות האלה , קשה מאוד להשיג אותה .. תשקול טוב אם אתה
רוצה להיות אשף וקצת להתקשות או לבחור במשהו אחר ." הוא אומר לך ומלווה אותכם לכיוון הממלכה כי העבודה
שלכם הסתיימה .
[/color][/SPOILER]
[color="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]
בד"כ אתה אמור להגיד מה המחיר , אתה צריך להמציא . הפעם יש לך פשוט מזל
---
"אה זה עולה 1250 שקלים זה מזהב לבן טהור ." כריס אומר
הזקן מהנהן בראשו , ניראה שאין לו בעיה עם מחירים , ומוציא שטרות , הוא מתחיל לספור ואתם
ובסוף מביא לך חבילה של שקלים "בבקשה 1250 שקלים" הוא אומר ודוחף לך משהו לכיס
"שיהיה לך , 50 שקלים טיפ.." הוא לוחש מבלי שכריס שומע ויוצא מהחנות
"אוקיי אז הנה המשכורת שלך על ה-6 שעות ועוד שעה אחת שאיחרתי , 7*20 = 140"
הוא אומר לך ומביא לך 140 שקלים "אתה יוצא עכשיו להפסקה של 45 דקות וחוזר לעבוד כאן עוד 4 שעות ."
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה תוקע את החנית שלך בידיוק במקום ממנו יוצאת השנהב שלו , ומצליח לתלוש את השנהב הגדול שלו ,
אותו דבר גם ג'יימס שאולי קצת מתקשה "זה היה קרב קשה" הוא אומר ושם את ידו על הגב להרפות ממנו
את כאביו . פתאום אתם שומעים נהימות מאחוריכם , ואז אתם רואים ! 8 חזירים עומדים לפניכם !
עצבניים ופראיים .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;726222]
[B][color="DeepSkyBlue"]אייס~[/B]
[spoiler]
[B]בד"כ אתה אמור להגיד מה המחיר , אתה צריך להמציא . הפעם יש לך פשוט מזל [/B]
[B]---[/B]
[B]"אה זה עולה 1250 שקלים זה מזהב לבן טהור ." כריס אומר [/B]
[B]הזקן מהנהן בראשו , ניראה שאין לו בעיה עם מחירים , ומוציא שטרות , הוא מתחיל לספור ואתם[/B]
[B]ובסוף מביא לך חבילה של שקלים "בבקשה 1250 שקלים" הוא אומר ודוחף לך משהו לכיס[/B]
[B]"שיהיה לך , 50 שקלים טיפ.." הוא לוחש מבלי שכריס שומע ויוצא מהחנות [/B]
[B]"אוקיי אז הנה המשכורת שלך על ה-6 שעות ועוד שעה אחת שאיחרתי , 7*20 = 140"[/B]
[B]הוא אומר לך ומביא לך 140 שקלים "אתה יוצא עכשיו להפסקה של 45 דקות וחוזר לעבוד כאן עוד 4 שעות ."[/B]
[B][/color][/B][/spoiler][/quote]
"תודה" אני לוקח את הכסף והולך לחדר האחורי, נכנס למטבחון ומכין לעצמי תה
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]אייס ~
[SPOILER]כריס צוחק ואומר לך "תה ? באמצע הקיץ ? צא תאכל בקיוסק של ג'וני
כמו בכל יום , כבר אמרתי לו להכין את המנה הקבועה שלך עם כוס קולה לימון קרה ."
כריס אומר ומצביע לעבר קיוסק שנמצא צמוד למרכז העיר , ליד המזרקה שהיא כיכר העיר .
[/SPOILER]
[/COLOR][/B]
-
[quote=Steve;726241][B][COLOR=deepskyblue]אייס ~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][spoiler]כריס צוחק ואומר לך "תה ? באמצע הקיץ ? צא תאכל בקיוסק של ג'וני [/spoiler][/COLOR][/B][spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]כמו בכל יום , כבר אמרתי לו להכין את המנה הקבועה שלך עם כוס קולה לימון קרה ."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כריס אומר ומצביע לעבר קיוסק שנמצא צמוד למרכז העיר , ליד המזרקה שהיא כיכר העיר .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
"באמת, מוזר שכמותי" אני אומר ויוצא אל עבר הקיוסק, כשאני מגיע אני קונה בקבוקון קולה
-
[QUOTE=Steve;726222][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה תוקע את החנית שלך בידיוק במקום ממנו יוצאת השנהב שלו , ומצליח לתלוש את השנהב הגדול שלו ,
אותו דבר גם ג'יימס שאולי קצת מתקשה "זה היה קרב קשה" הוא אומר ושם את ידו על הגב להרפות ממנו
את כאביו . פתאום אתם שומעים נהימות מאחוריכם , ואז אתם רואים ! 8 חזירים עומדים לפניכם !
עצבניים ופראיים .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אוי ואבוי,קדימה ג'יימס!"אגיד וארוץ אל חזיר אחד,אדקור אותו בפנים חזק.[/SPOILER]
-
[
[QUOTE][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה פותח במהירות את הדלת , זוהר לבן מאיר עליך ועל ג'יימס , ופתאום שניכם נשאבים לתוך הדלת ,
אתם נופלים על רצפה של יער עם הנשקים שלכם , ונמצאים באמצע שום מקום
"וואו ! איזה מקום יפה !" ג'יימס אומר ומסתכל סביב .
[/color][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"גדול" אנו אומר ומוסיף "אני אך פעם לא הייתי במקום כול כך יפה,אפו אנחנו?" אני שואל את אותו בחור כשאני מתחיל להתרומם ולקום מהאדמה.[/SPOILER]
-
[B][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
"אני חושב שהגענו" ג'יימס אומר ואז אתה שומע קול שקט שאומר ברוגע "אתם בגראנאדו , ואני שומר היערות"
אתה מסתובב ומנסה לחפש מי מדבר אבל ג'יימס מפציע ואומר "זה קולו של היער !" ומחייך .
"תמשיכו בשביל שעליו אתם נמצאים , תפנו שמאלה שהשביל מתפצל ותגיעו לכפר החדשים , שם יסבירו לכם בידיוק
על המקום בו אתם נמצאים .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
אתה יוצא החוצה ומתיישב בקיוסק "היי אייס" ג'וני אומר "הנה המנה הקבועה שלך" ושם צלחת עם המבורגר 300 גרם וצ'יפס על השולחן , מוזג לך קולה עם קלח לימון ואומר "בתיאבון , ספר איך היה בעבודה היום ? משעמם
כמו אתמול ?" .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה במהירות מנסה לשסף את אחד החזירים אבל חזיר אחר קופץ עליך ומפיל אותך על הרצפה , קיבלת מכה
חזקה בראש מגזע העץ בו נדפקת , אתה רואה שג'יימס עוד על הרגליים הצליח לחתוך את אחד החזירים אבל לא להרוג אותו .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;726551][B][color=#C002CC]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה במהירות מנסה לשסף את אחד החזירים אבל חזיר אחר קופץ עליך ומפיל אותך על הרצפה , קיבלת מכה
חזקה בראש מגזע העץ בו נדפקת , אתה רואה שג'יימס עוד על הרגליים הצליח לחתוך את אחד החזירים אבל לא להרוג אותו .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אנסה לקום ולחתוך חזיר כמוהו[/SPOILER]
-
[quote=Steve;726551][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה יוצא החוצה ומתיישב בקיוסק "היי אייס" ג'וני אומר "הנה המנה הקבועה שלך" ושם צלחת עם המבורגר 300 גרם וצ'יפס על השולחן , מוזג לך קולה עם קלח לימון ואומר "בתיאבון , ספר איך היה בעבודה היום ? משעמם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כמו אתמול ?" .[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"כן, דיי משעמם" אני עונה לו "לא היו הרבה לקוחות היום, אבל קיבלתי קידום"
[/SPOILER]
-
[quote=Steve;726222]
[B][COLOR=red]טיסון~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red]תשכנע את שקד לחזור לפחות רק למשחק שלי [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"החרב הזאת .. קיבלתי אותה לא מזמן , עבדתי עליה הרבה . כעיקרון לא קניתי אותה אבל עשיתי משימות בשביל לקבל אותה . ואתה , אתה רוצה להיות אשף" הוא אומר ומסתכל עליך "האשפים מקבלים טבעות כאשר כל טבעת חזקה יותר עם הכוח שלה , יש טבעת אש , טבעת מים , טבעת קרח , טבעת חשמל , יש הרבה טבעות ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אבל יש רק סוג אחד של טבעות שחזק אצל כל הכוחות האלה , קשה מאוד להשיג אותה .. תשקול טוב אם אתה [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רוצה להיות אשף וקצת להתקשות או לבחור במשהו אחר ." הוא אומר לך ומלווה אותכם לכיוון הממלכה כי העבודה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שלכם הסתיימה .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[spoiler]
אין בעיה אני אדבר איתו
---
" אני בינתיים רוצה להיות אשף אבל יכול להיות שאני אחשוב על אפשרות אחרת כמו לוחם " אומר לו "ג'יימס מה אתה רוצה להיות לא שאלתי אותך בכלל" אומר לג'יימס[/spoiler]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אני יותר חושב על לוחם או קשת" הוא אומר לך והלוחם מסתכל עליו ואומר
"קשת זאת גם אפשרות טובה , היא כמו לוחם רק שמתקיפה מטווח רחוק , תיראה .. אצל הלוחם
הדבר היחיד שחשוב זה החרב , אצל הקשת גם הקשת חשובה וגם החצים .
אצל מתנקש לא חשוב הנשקים כי הוא מייצר אותם בעצמו , רק חשוב הכוח שלו וכמה הוא שולט בצללים .
ואצל אשף הטבעות חשובות . זה אומר שהכי קשה זה להיות קשת אבל גם מאוד משתלם , חזק ומתקיף
לטווח רחוק . תחשבו שניכם על איזה עבודה אתם רוצים להיות , היומיים הבאים שלי פנויים אוכל לעזור לכם בלהתאמן , ברגע שהמאמן יראה שאתם ראויים לעבודה שלכם , הוא ייקח אותכם לחדר השערים שם השער
המתאים יישאב אותכם אליו .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
"יפה כל הכבוד .. לפחות לא היה יום יבש כמו אתמול" הוא אומר לך "אתמול לא היו לי ולך לקוחות בכלל
כולם היו במזרקה איפה שהיה הפיצוץ , איזה מוזר זה שאף אחד לא נפגע בפיצוץ אתמול ולא ברור בכלל
מי יצר את הפיצוץ , נכון ?" הוא שואל בתמימות .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
מזל טוב אחי !
~~~
אתה מניף את החנית שלך לצדדים ומצליח לחתוך את אף החזיר , החזיר מתעצבן ופוגע בך מאוד חזק ,
8 חזירים על 2 לוחמים מתחילים , שניכם שוכבים על הרצפה נושקים מכאבים כאשר שמונת החזירים
פוגעים בכם מאוד חזק עם הרגליים שלהם והשנהבים שלהם , אתה לא יודע מה לעשות ונמצא על סף
ההכרה שלך , ופתאום אתה רואה זוהר ירוק ששואב אליו את כל העלים מהעצים ופתאום בפיצוץ כל העלים
משתגרים כמו סכינים וחותכים את כל החזירים , החזירים שוכבים על הרצפה חסרי רוח חיים . אתם קמים
ורואים אדם עם שיער טיפה ארוך בצבע בלונדיני , בגדים מאוד יפים וטבעת מוזהבת זוהרת על ידו .
"אתם בסדר ?" הוא שואל ועוזר לכם לקום .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;729918][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]"יפה כל הכבוד .. לפחות לא היה יום יבש כמו אתמול" הוא אומר לך "אתמול לא היו לי ולך לקוחות בכלל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כולם היו במזרקה איפה שהיה הפיצוץ , איזה מוזר זה שאף אחד לא נפגע בפיצוץ אתמול ולא ברור בכלל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מי יצר את הפיצוץ , נכון ?" הוא שואל בתמימות .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
"נכון, באמת מוזר" אני נוגס בהמבורגר "גם מוזר שהמון אנשים היו שם בזמן הפיצוץ, שיש כל כך הרבה דברים אחרים לעשות"
[/SPOILER]