-
[B]יגאל[/B]
[B]פאר תוקף בלהביור אבל ביש זזה מהר, היא זזה במהירות שאפילו פאר בקושי יכול לראות, בשי תוקפת את פאר בוולט ופוגעת בו קשה עוד לפני שהוא מספיק לתקוף בסופה, פאר עף על קיר המכון, נראה שהוא נפצע חזק, אבל הוא לא מוותר, "מתקפות פשוטות לא יעבדו על ביש, צריך להיות חכם" אמרה מרינה שניראתה שמחה מאוד למראות פאר הפצוע.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים מנסה לתקוף בסיחרור אש הוא מתעצץ וכל החשמל ששיתק אותו יוצא, הוא תוקף בסיחרור אש ופיקאצ'ו תוקף במכת ברק המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות עשן, לפתע פיקאצ'ו נכנס אל תוך העשן עם זנב ברזל.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;712289][B]יגאל[/B]
[B]פאר תוקף בלהביור אבל ביש זזה מהר, היא זזה במהירות שאפילו פאר בקושי יכול לראות, בשי תוקפת את פאר בוולט ופוגעת בו קשה עוד לפני שהוא מספיק לתקוף בסופה, פאר עף על קיר המכון, נראה שהוא נפצע חזק, אבל הוא לא מוותר, "מתקפות פשוטות לא יעבדו על ביש, צריך להיות חכם" אמרה מרינה שניראתה שמחה מאוד למראות פאר הפצוע.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים מנסה לתקוף בסיחרור אש הוא מתעצץ וכל החשמל ששיתק אותו יוצא, הוא תוקף בסיחרור אש ופיקאצ'ו תוקף במכת ברק המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות עשן, לפתע פיקאצ'ו נכנס אל תוך העשן עם זנב ברזל.[/B][/QUOTE]
אני אומר לפאר לתקוף בלהביור ובאותו זמן להסתובב סביב
-
[QUOTE=PO ZON;712289][B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים מנסה לתקוף בסיחרור אש הוא מתעצץ וכל החשמל ששיתק אותו יוצא, הוא תוקף בסיחרור אש ופיקאצ'ו תוקף במכת ברק המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות עשן, לפתע פיקאצ'ו נכנס אל תוך העשן עם זנב ברזל.[/B][/QUOTE]
"להביור!"
-
[QUOTE][B]elbaz2008
סייטר מתעושש בקוש, הוא קם, ותוקף בגל וואקום ופלאטריי תוקף בוולט הוא יורד לכיוונו של סייטר ונכנס לתוך גל הוואקום ובקושי נפגע, הוא מעביר את כל אנרגייית הוולט לציפורן מתכת, ידו זוהרת וסייטר הפצוע מתקשה לזוז, נראה שזה הסוף היד של פלאטריי עומדת לפגוע בסייטר אבל לפתע סייטר תוקף בחתך וחוסם את הציפורן מתכת, סייטר חוטף נזק למרות הכל אבל עדיין לא מחוסל, הוא מנצל את הקרבה בין השניים ותוקף בגל וואקום ופוגע חזק מאוד בפלאטריי שנפגע ממכה ישירה ונופל לאדמה, סייטר למד חתך.[/B]
[/QUOTE]"סייטר גמור עליו!גלי ואדום בלי הפסק ואז מכת כנף"אומר לו
-
[B]יגאל[/B]
[B]פאר מנסה לבצע את מה שאתה אומר אבל הוא לא מצליח לפגוע בביש שזזה במהירות, ביש תוקפת במכת ברק אבל פאר חומק, הוא נראה תשוש.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]אתה רואה שמהעשן יוצא עוד פיצוץ וממנו עף נמסטים שעף על הקיר של המכון ונראה שהוא מחוסל, העשן מתפזר ואתה רואה שפיקאצ'ו עומד ללא נזק.[/B]
[B]elbaz2008[/B]
[B]סייטר תוקף בגל ווקום אחרון בכל הכוח שלו ופוגע בפלאטריי שעף על המאמן ונראה שהוא מחוסל, אתה מנצח בקרב הדוכן החשמל.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;712317][B]יגאל[/B]
[B]פאר מנסה לבצע את מה שאתה אומר אבל הוא לא מצליח לפגוע בביש שזזה במהירות, ביש תוקפת במכת ברק אבל פאר חומק, הוא נראה תשוש.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]אתה רואה שמהעשן יוצא עוד פיצוץ וממנו עף נמסטים שעף על הקיר של המכון ונראה שהוא מחוסל, העשן מתפזר ואתה רואה שפיקאצ'ו עומד ללא נזק.[/B]
[B]elbaz2008[/B]
[B]סייטר תוקף בגל ווקום אחרון בכל הכוח שלו ופוגע בפלאטריי שעף על המאמן ונראה שהוא מחוסל, אתה מנצח בקרב הדוכן החשמל.[/B][/QUOTE]
אני מחזיר את פאר ומוציא את פיצ'ו ואומר לו לתקוף בהקסמה
-
[QUOTE][B]elbaz2008
סייטר תוקף בגל ווקום אחרון בכל הכוח שלו ופוגע בפלאטריי שעף על המאמן ונראה שהוא מחוסל, אתה מנצח בקרב הדוכן החשמל.[/B][/QUOTE]אלך ללחוץ את ידו של מנהל הדוכן ואומר לו:"זה היה קרב מצויין,תודה".
ואלך אל קרב המכון הראשון שלי.
-
[QUOTE=PO ZON;712317][B]
[B]Tiger[/B]
[/B][/QUOTE]
'שיט' "חזור!" אני קורא ומחזיר ואתו בפנים חמוצות.
"צא פלמריי!היפנוזה ואז זנב ברזל!"
-
[B]יגאל[/B]
[B]פיצ'ו יוצא, הוא תוקף בהקסמה ואבל נראה שזה לא משפיע בכלל על ביש שזזה במהירות רבה.[/B]
[B]elbaz2008[/B]
[B]אתה נותן למנהיג הדוכן את הפוקדע שלך שיעדכן שניצחתה בדוכן ואז אתה מקבל את הפוקדע שלך חזרה, אתה יוצא מהדוכן והולך לרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה במרכז הפוקימונים את המאמן שנלחמתה מולו בקרב הראשון שלך.[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer17.png[/IMG]
[B]Tiger[/B]
[B]פלמריי תוקף בהיפנוזה ומרדים את פיקאצ'ו ואז הוא תוקף את פיקאצ'ו בזנב ברזל ומעיף אותו על קיר המכון, פיקאצ'ו מתעורר, הוא מתעצבן מאוד ומתחיל לתקוף בוולט ומתקרב לפלאמריי.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;712335][B]יגאל[/B]
[B]פיצ'ו יוצא, הוא תוקף בהקסמה ואבל נראה שזה לא משפיע בכלל על ביש שזזה במהירות רבה.[/B]
[B]elbaz2008[/B]
[B]אתה נותן למנהיג הדוכן את הפוקדע שלך שיעדכן שניצחתה בדוכן ואז אתה מקבל את הפוקדע שלך חזרה, אתה יוצא מהדוכן והולך לרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה במרכז הפוקימונים את המאמן שנלחמתה מולו בקרב הראשון שלך.[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer17.png[/IMG]
[B]Tiger[/B]
[B]פלמריי תוקף בהיפנוזה ומרדים את פיקאצ'ו ואז הוא תוקף את פיקאצ'ו בזנב ברזל ומעיף אותו על קיר המכון, פיקאצ'ו מתעורר, הוא מתעצבן מאוד ומתחיל לתקוף בוולט ומתקרב לפלאמריי.[/B][/QUOTE]
אני אומר לפיצ'ו לתקוף בגל רעם לכל הכיוונים
-
[QUOTE=PO ZON;712335][B]
[B]Tiger[/B]
[B]פלמריי תוקף בהיפנוזה ומרדים את פיקאצ'ו ואז הוא תוקף את פיקאצ'ו בזנב ברזל ומעיף אותו על קיר המכון, פיקאצ'ו מתעורר, הוא מתעצבן מאוד ומתחיל לתקוף בוולט ומתקרב לפלאמריי.[/B][/QUOTE]
"בלבול ואז ניקור פלמריי!"
-
[B]יגאל[/B]
[B]פיצ'ו תוקף בגל רעם ופוגע בביש שלא נפגעת כל כך, ביש תוקפת בוולט עם מתקפה מהירה ופוגעת בפיצ'ו שעף על קיר המכון ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]פלאמריי תוקף בבילבול וכאשר פיקאצ'ו תוקף בוולט הוא גורם לפיקאצ'ו לשנות כיוון ולתקוף את הקיר, פיקאצ'ו נפגע, פלאמריי תוקף בניקור ופוגע חזק בפיקאצ'ו המבולבל.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;712352][B]
[B]Tiger[/B]
[B]פלאמריי תוקף בבילבול וכאשר פיקאצ'ו תוקף בוולט הוא גורם לפיקאצ'ו לשנות כיוון ולתקוף את הקיר, פיקאצ'ו נפגע, פלאמריי תוקף בניקור ופוגע חזק בפיקאצ'ו המבולבל.[/B][/QUOTE]
"תמשיך לתקוף בנזנב ברזל וניקור!"
-
[QUOTE][B]elbaz2008
אתה נותן למנהיג הדוכן את הפוקדע שלך שיעדכן שניצחתה בדוכן ואז אתה מקבל את הפוקדע שלך חזרה, אתה יוצא מהדוכן והולך לרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה במרכז הפוקימונים את המאמן שנלחמתה מולו בקרב הראשון שלך.[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer17.png[/IMG][/QUOTE]"ואוו זה לא אתה מה קרב באיזור הקרבות?אני בדיוק בדרך לקרב המכון הראשון שלי אם תסלח לי"אומר לו ואנסה להתחמק ממנו.
-
[QUOTE=PO ZON;712352][B]יגאל[/B]
[B]פיצ'ו תוקף בגל רעם ופוגע בביש שלא נפגעת כל כך, ביש תוקפת בוולט עם מתקפה מהירה ופוגעת בפיצ'ו שעף על קיר המכון ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]פלאמריי תוקף בבילבול וכאשר פיקאצ'ו תוקף בוולט הוא גורם לפיקאצ'ו לשנות כיוון ולתקוף את הקיר, פיקאצ'ו נפגע, פלאמריי תוקף בניקור ופוגע חזק בפיקאצ'ו המבולבל.[/B][/QUOTE]
אני מחזיר את פיצ'ו ומוציא את פאר ואומר לו לתקוף בסחרור להבה