[QUOTE=elbaz2008;695710]אז לך תתחיל...[/QUOTE]
אולי
Printable View
[QUOTE=elbaz2008;695710]אז לך תתחיל...[/QUOTE]
אולי
חזרתי אבל אני עכשיו הולך,תכף בא
[QUOTE=Eustass Kid;695708]אוקי אב אניצריך לאיזה 5 4 שקנים לכתובה משך של 3 שורות[/QUOTE]
כן אתה סתם מחכה שיותר יגיבו וגם זה לא קשור לאורך זה קשור לתיאורים ולכל זה... כמו מה שכתבתי לך!
אין אולי...
היי מור!
בוקר טוב מה קורה ?
היי עמית..
היי מה קורה ?
סבבה...כמה דיברנו אתמול...
חחח כן ואני לא אוהב צ'ילי !!
[QUOTE=killerbee;695713]כן אתה סתם מחכה שיותר יגיבו וגם זה לא קשור לאורך זה קשור לתיאורים ולכל זה... כמו מה שכתבתי לך![/QUOTE]
עכשיו אני כותב ונדמה לי שאני יכול
איזה שעמום ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט !
הבנתי שאתה לא אוהב צ'ילי...
[QUOTE=killerbee;695723]איזה שעמום ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט ![/QUOTE]
מגיע לו !
חחחח
כן מצחיק זאת אחת הטובות