אתה מוזר ><"
Printable View
אתה מוזר ><"
היי כולם מי כאן?
[quote=killerbee;699568][spoiler]שאלה: מה ההבדל בין סדאם לבין המן? תשובה: את המן ניצחנו ואחר כך שמנו מסיכות. עם סדאם קודם שמנו מסיכות ורק אחר-כך ניצחנו[/spoiler]
עברתי לפוליטיקה...[/quote]
לא מצחיק..
[QUOTE=Naruto;699571]לא מצחיק..[/QUOTE]
גם אתה...
[quote=Captain_Charisma;699570]היי כולם מי כאן?[/quote]
אני
[quote=killerbee;699572]גם אתה...[/quote]
אני לא ניסיתי איך אתה יודע..
אני לא משתמש בבדיחות מטומטמות כדי לגרום לאנשים לצחוק למרות שזה לא מצחיק כי אתה מביא בדיחות מטומטמות!
[spoiler]גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?[/spoiler]
[quote=killerbee;699576][spoiler]גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?[/spoiler][/quote]
לא משהו.. יותר מטומטמת ממצחיקה XD
[quote=killerbee;699576][spoiler]גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?[/spoiler][/quote]
לא מצחיק..
[QUOTE=DarkTiger;699573]אני[/QUOTE]
קבלו בדיחה מצחיקה
[SPOILER]פוליטיקאי נואם בכנסת ומציג מצגת,במצגת כתוב:רוסיה 40%,צרפת 30%,גרמניה 20%,ברזיל 10%. הוא אומר מה כתוב:"לרוסיה יש 40 משקפיים,לצרפת יש 30 משקפיים לגרמניה יש 20 משקפיים ולברזיל 10 משקפיים" אז בתום הנאום אומר לו העוזר שלו:"אדוני.. זה לא סימן של משקפיים.. זה סימן של אחוזים..[/SPOILER]
[B][SIZE=5][COLOR=red]~5K!~ [=[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]זזתי להקדיש[/COLOR]
שקד זה שאתה לא אוהב אותן לא אומר שהבדיחות מטומטמות...
[quote=Captain_Charisma;699581]קבלו בדיחה מצחיקה
[spoiler]פוליטיקאי נואם בכנסת ומציג מצגת,במצגת כתוב:רוסיה 40%,צרפת 30%,גרמניה 20%,ברזיל 10%. הוא אומר מה כתוב:"לרוסיה יש 40 משקפיים,לצרפת יש 30 משקפיים לגרמניה יש 20 משקפיים ולברזיל 10 משקפיים" אז בתום הנאום אומר לו העוזר שלו:"אדוני.. זה לא סימן של משקפיים.. זה סימן של אחוזים..[/spoiler][/quote]
סיפרת לי את זה כבר..
זה הרבה יותר טוב מהבדיחות המטומטמות של מתן.. ><
מתן זה שאף אחד לא אוהב אותן אומר שהן מטומטמות
[QUOTE=DarkTiger;699583][B][SIZE=5][COLOR=red]~5K!~ [=[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]זזתי להקדיש[/COLOR][/QUOTE]
יאללה תקדיש,וחסר לך שאתה שוכח אותי
[QUOTE=Captain_Charisma;699581]קבלו בדיחה מצחיקה
[SPOILER]פוליטיקאי נואם בכנסת ומציג מצגת,במצגת כתוב:רוסיה 40%,צרפת 30%,גרמניה 20%,ברזיל 10%. הוא אומר מה כתוב:"לרוסיה יש 40 משקפיים,לצרפת יש 30 משקפיים לגרמניה יש 20 משקפיים ולברזיל 10 משקפיים" אז בתום הנאום אומר לו העוזר שלו:"אדוני.. זה לא סימן של משקפיים.. זה סימן של אחוזים..[/SPOILER][/QUOTE]
לא הבנתי...