[QUOTE=YoRt3m;740022]אתה אומר לי שאני לא מצחיק ואני נפגע .... דע לך..
בכל מקרה,
אני לא יודע אם זה בסדר או לא אבל אני יודע שאם הוא יעשה את זה עוד פעם אחת [u]הוא גמור[/u].[/QUOTE]
עוד פעם אחת? הוא לא עשה כבר מספיק טעויות?
Printable View
[QUOTE=YoRt3m;740022]אתה אומר לי שאני לא מצחיק ואני נפגע .... דע לך..
בכל מקרה,
אני לא יודע אם זה בסדר או לא אבל אני יודע שאם הוא יעשה את זה עוד פעם אחת [u]הוא גמור[/u].[/QUOTE]
עוד פעם אחת? הוא לא עשה כבר מספיק טעויות?
[QUOTE=YoRt3m;740009]מה שאלת? :nose_pick:[/QUOTE]
אני בטח יקבל על זה באן, אבל ממש לא אכפת לי.
אתה פטתי, הוא שואל אותך שאלה רצינית וואתה עונה לו שטויות. לשום דבר אתה לא יכול להתייחס ברצינות? הוא שואל אותך שאלה תענה עלייה למה סתם המשחקים האלה? :/
אני כנראה מקבל באן על ההודעה הזאת אז, ביי
[quote=The Joker;740019]עומר יש מצב אתה תעזור לי קצת?[/quote]
ברור רק קח בחשבון שיש פה מישהו שמציץ לנו בהודעות אז כדי שתשמור ל זכויות יוצרים לפני (:
[QUOTE=Powerslave;740026]אני בטח יקבל על זה באן, אבל ממש לא אכפת לי.
אתה פטתי, הוא שואל אותך שאלה רצינית וואתה עונה לו שטויות. לשום דבר אתה לא יכול להתייחס ברצינות? הוא שואל אותך שאלה תענה עלייה למה סתם המשחקים האלה? :/
אני כנראה מקבל באן על ההודעה הזאת אז, ביי[/QUOTE]
ביי :peee:
[quote=Ritsuka Kun;740029]ברור רק קח בחשבון שיש פה מישהו שמציץ לנו בהודעות אז כדי שתשמור ל זכויות יוצרים לפני (:[/quote]
אם הוא יציץ לי בהודעות ואני אדע על זה אז אני לא אהיה בשקט עד שיעשו איתו משהו... אבל אני מקווה שאני לא אצטרך לעשות את זה.
רותם אייל גולן כזה חמוד בחתימה שלך D:
באק
[QUOTE=HighDis;740034]רותם אייל גולן כזה חמוד בחתימה שלך D:[/QUOTE]
לא רק בחתימה.
אבל לא אומרים 'חמוד' על בנים.
[quote=The Joker;740032]אם הוא יציץ לי בהודעות ואני אדע על זה אז אני לא אהיה בשקט עד שיעשו איתו משהו... אבל אני מקווה שאני לא אצטרך לעשות את זה.[/quote]
אני דווקא כן (;
[quote=YoRt3m;740037]לא רק בחתימה.
אבל לא אומרים 'חמוד' על בנים.[/quote]
אייל גולן הוא בן מוזר.......תמיד חשבתי עליו דברים טובים .. חוץ מזה שהוא עזב את אילנית ,טיפש
[QUOTE=YoRt3m;740037]לא רק בחתימה.
אבל לא אומרים 'חמוד' על בנים.[/QUOTE]
WIN
מה זה משנה ,העיקר הכוונה
קיצר בקשר לארווין.
יש בלוח הבקרה אפשרות לראות 10 הודעות אחרונות... אם מדווחים על פרסומי פורום או קללות אז אנחנו יכולים לבדוק ולהוכיח. אבל ארווין פירש את זה לא נכון וחיפש קללות עוד לפני שמדווחים ונתקל בהודעות הפרטיות שלכם.
זה לא יקרה שנית.
בברכה,
העורך דין של ארווין.
(לא ארוין)
[quote=YoRt3m;740049]קיצר בקשר לארווין.
יש בלוח הבקרה אפשרות לראות 10 הודעות אחרונות... אם מדווחים על פרסומי פורום או קללות אז אנחנו יכולים לבדוק ולהוכיח. אבל ארווין פירש את זה לא נכון וחיפש קללות עוד לפני שמדווחים ונתקל בהודעות הפרטיות שלכם.
זה לא יקרה שנית.
בברכה,
העורך דין של ארווין.
(לא ארוין)[/quote]
שמע ,אני קצת בחובות ,אני אשלם לך בהזדמנות אחרת
[QUOTE=YoRt3m;740049]קיצר בקשר לארווין.
זה לא יקרה שנית.
בברכה,
העורך דין של ארווין.
(לא ארוין)[/QUOTE]
ברור, במקרה בהודעות שלנו
ואחרי זה עוד הוא כותב על זה בנו"ד :/