[quote=יגאל;788641]תודה 1[/quote]
ביי.
Printable View
[quote=יגאל;788641]תודה 1[/quote]
ביי.
[QUOTE=Master Monferno;788642]הלכתי,ביי![/QUOTE]
בי עמית
[QUOTE=Master Monferno;788642]הלכתי,ביי![/QUOTE]
ביי
[quote=יגאל;788646]ביי[/quote]
קישטה לך
[QUOTE=Dan;788630]מהתגובה שלי לא הבנת שיש לי בעיה אם זה? כאילו מה לעשות לך אם הסמנים שתביני הוא לכתוב לאט?[/QUOTE]
יאללה ...אני מבינה שאתה לא מבין .
לי אכפת מזה -אני בת !ובנות לא צוחקות על דברים כאלה !ולי זה הפריע .ואם אתה לא מבין את זה לא אכפת לי .
וזה לא שאני אפרוש בגלל זה או משהו ,אבל רק שתדעו שבנות לא צוחקות על דברים כאלה .
הולך בי יחזור מאוחר יותר
[QUOTE=Dan;788647]קישטה לך[/QUOTE]
אמרתי ביי לעמית 97
[QUOTE=Akainu;788650]הולך בי יחזור מאוחר יותר[/QUOTE]
ביי ..
[QUOTE=Akainu;788650]הולך בי יחזור מאוחר יותר[/QUOTE]
ביי ליאור
[QUOTE=TheSkyRuby;788649]יאללה ...אני מבינה שאתה לא מבין .
לי אכפת מזה -אני בת !ובנות לא צוחקות על דברים כאלה !ולי זה הפריע .ואם אתה לא מבין את זה לא אכפת לי .
וזה לא שאני אפרוש בגלל זה או משהו ,אבל רק שתדעו שבנות לא צוחקות על דברים כאלה .[/QUOTE]
את מגדירה בנות יותר מדי. את בת אחת לא זכור לי שכל הגזע עומד מאחוריך אני מכיר מלא בנות שצוחקות על זה.
[QUOTE=Dan;788655]את מגדירה בנות יותר מדי. את בת אחת לא זכור לי שכל הגזע עומד מאחוריך אני מכיר מלא בנות שצוחקות על זה.[/QUOTE]
בנות צוחקות על זה במובן שהם צועקות סתם ככה "מירי אוהבת אריד!"
הם לא צוחקות על זה שקובעים להם בני זוג .ואני גם ראיתי בנות שבכו על זה ,למזלכם אני לא כזאת
מי עוזר לי לעקוף את שניצל מרושע
[QUOTE=TheSkyRuby;788658]בנות צוחקות על זה במובן שהם צועקות סתם ככה "מירי אוהבת אריד!"
הם לא צוחקות על זה שקובעים להם בני זוג .ואני גם ראיתי בנות שבכו על זה ,למזלכם אני לא כזאת[/QUOTE]
למזלך אולי,
ולא לא ככה. שקבעו להם כי זה בצחוק, אני כרגע אם מישהי שבוגרת ממני ב3 שנים , כולם יודעים שזה בצחוק ולא רציני ולא יהיה לנו קטע
[QUOTE=TheSkyRuby;788658]בנות צוחקות על זה במובן שהם צועקות סתם ככה "מירי אוהבת אריד!"
הם לא צוחקות על זה שקובעים להם בני זוג .ואני גם ראיתי בנות שבכו על זה ,למזלכם אני לא כזאת[/QUOTE]
ועוד אתן קוראות לבנים שוביניסטים... אתן השוביניסטיות הכי גדולות ואתן כל כך מתפארות שאתן בנות!
נגיד אומרות: "אני בת לך תעשה אתה!"
אז יום אחד שמישהו יגיד לך על להרים משהו כבד: אני בן לכי תרימי את!
[QUOTE=killerbee;788662]ועוד אתן קוראות לבנים שוביניסטים... אתן השוביניסטיות הכי גדולות ואתן כל כך מתפארות שאתן בנות!
נגיד אומרות: "אני בת לך תעשה אתה!"
אז יום אחד שמישהו יגיד לך על להרים משהו כבד: אני בן לכי תרימי את![/QUOTE]
אני באתי. היא לא מבינה פשוט את המטרה של כל השיחה הזאת שלי